-
Πέρα από πλάκα πάντως, αν κάτι φαίνεται να μην λειτουργεί, ή το συνεθέστερο να μην ακούγεται σωστά- πάντα σε γαλλικό αυτοκίνητο- μην πάτε άμεσα στο συνεργείο! Δώστε του μια βδομάδα και μάλλον θα φτιάξει!
Συνεπώς, δεν είναι κατάλληλα για 'ψείρες' και αγχωτικούς με τους ήχους ανθρώπους!
Θέλουν άλλη προσέγγιση... take it easy και όλα θα πάνε καλά!
Αν πάλι δεν πάνε καλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ανάψω το γκαζάκι για να ζεστάνω το μαύρο τσαγάκι **σου **μικρέ μου... -
Φιλε drdino
το ποστ μου δεν ήταν σοβαρό....... .......αλλά πραγματικό
απλά το πείραμε στην πλάκα για να το ξεπεράσουμε .!!!!!Με αγάπη και εκτίμηση για τα Γαλλικά Αυτ/τα ...
-
η πληροφορια για τον προφυλακτηρα ειναι αληθινη?
μιλαμε για βαμμενο ή αβαφο?Τελικα συμφερει να πουλας 106 σε κομματια, παρα να το δινεις ολο μαζι!
αυτοκινητο - lego
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τελικα συμφερει να πουλας 106 σε κομματια, παρα να το δινεις ολο μαζι!Κι όχι μόνο. Με την Xsara μου το ίδιο συνέβη. Ασχετα που δεν είχα το χρονικό περιθώριο να την πετσοκόψω για να την πουλήσω σε δόσεις...
Γαλλικό είναι να κάνεις 3 μήνες να πας στο συνεργείο και να σου απαντάνε 'πού χάθηκες τόσο καιρό εσύ?'
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
η πληροφορια για τον προφυλακτηρα ειναι αληθινη?
μιλαμε για βαμμενο ή αβαφο?440 με τα προστατευτικά και φυσικά άβαφος.
Γαλλικό είναι να κάνεις 3 μήνες να πας στο συνεργείο και να σου απαντάνε 'πού χάθηκες τόσο καιρό εσύ?'
-
.. o tempora
o mores
...
(δεν ειναι γαλλικο, αλλα ηταν απο τον αστεριξ, οποτε το πεταξα!) -
Επίσης με τα γαλλικά ταιριάζει απόλυτα και το 'stercus accidit' (υπογραφή μου στο MSN).
Αγγλιστί 'shιt happens'.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
-
Επίσης με τα γαλλικά ταιριάζει απόλυτα και το 'stercus accidit' (υπογραφή μου στο MSN).Αγγλιστί 'shιt happens'.
Βρε άθλιε εδώ θάβουμε (τα Γαλλικά κουφάρια που οδηγείτε) δε κάνουμε επίδειξη γνώσεων.
Είχα μέρες να του τα χώσω και δεν κρατήθηκα.
-
Βρε ο θείος tazio....
Αντί να θάβεις τα Γαλλικά δεν μαζεύεις λίγο το luggage boy aka pasxos γιατί πολύ αέρα πήρε -
Ο πάσχος οδηγάει ιταλικό αυτοκίνητο... Όπερ σημαίνει πως ο θείος δεν μπορεί να τον φτάσει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο πάσχος οδηγάει ιταλικό αυτοκίνητο... Όπερ σημαίνει πως ο θείος δεν μπορεί να τον φτάσει!κοίτα, είναι αργά τα ιαπωνικά, δεν στρίβουν, αλλά από τις νταλίκες της οδικής βοήθειας που θα μεταφέρουν το ιταλικό είναι πιο γρήγορα
ξέρω, off topic, έθαψα εκτός γαλλικών
-
Να μη ξεχναμε πως όλα είναι πιο γρήγορα απ' τα γαλλικά, τα οποία δεν βγαίνουν καν απ' το συνεργείο ώστε να χαλάσουν και να έρθει η οδική βοήθεια!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Επίσης με τα γαλλικά ταιριάζει απόλυτα και το 'stercus accidit' (υπογραφή μου στο MSN).
Αγγλιστί 'shιt happens'.
Βρε άθλιε εδώ θάβουμε (τα Γαλλικά κουφάρια που οδηγείτε) δε κάνουμε επίδειξη γνώσεων.
Καλώς τονε κι ας άργησε. Πέρασες καλά παιδί (sic) μου?
-
Αφήστε τον θείο ρε σεις...τστστσσσσσ...τι είστε εσείς ρε... ακόμα δεν γύρισε από ταξίδι...αφήστε τον να ξεκουραστεί..έχει συνεργείο το πρωϊ για να δει τι βλάβες έβγαλε τις προηγούμενες 10 μέρες...
Δεν είναι τυχαίο που δεν εχει ανοιχτεί 'Ιταλικό' θέμα... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:whistlink:Αφήστε τον θείο ρε σεις...τστστσσσσσ...τι είστε εσείς ρε... ακόμα δεν γύρισε από ταξίδι...αφήστε τον να ξεκουραστεί..έχει συνεργείο το πρωϊ για να δει τι βλάβες έβγαλε τις προηγούμενες 10 μέρες...
Βλάβες;;;;;;;;
ΑΑΑΑ!!!!! Τώρα κατάλαβα μπερδέυτηκες νόμιζες ότι οδηγώ Γάλλικο. -
Αγγλιστί 'shιt happens'.
Καλώς τονε** κι ας άργησε**. Πέρασες καλά παιδί (sic) μου?
Εμείς με τα Ιαπωνικά αργούμε αλλά φτάνουμε. Εσείς με τα Γαλλικά όμως και αργείτε και δε φτάνετε.
(Πέρασα υπέροχα Νικόλα, αλλά τώρα τέρμα αυτά και το κεφάλι μέσα)
-
Εμείς αν αργούμε, φταίνε οι βλάβες. Εσείς αργείτε πάντα λόγω πεποιθήσεως (το έχουμε φτιάξει να μη στρίβει για να μη χαλάει).
-
Εμείς αν αργούμε, φταίνε οι βλάβες. Εσείς αργείτε πάντα λόγω πεποιθήσεως (το έχουμε φτιάξει να μη στρίβει για να μη χαλάει).
Θάψτε αλύπητα τους "Γάλλους" (μη ζμπρώχνεστε)