-
δικιο εχεις..δειξανε το δρομο και σε αλλους που περηφανευονταν για το αντιθετο!!!
υγ. σορρυ για το οφτοπικ αλλα δε κρατηθηκα...
στο ψητο! ευτυχως που οι ιαπωνες φερανε κεντρα εξελιξης στην ευρωπη αλλιως ακομα οι κατω του 1.80μ θα μπορουσανε να μπουνε μεσα στα αμαξια τους...
-
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΤΖΙ ΤΙ ΤΟΥ 1999 ΜΑΜΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΥΡΩΠΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΚΑΙ 50 000 000 ΕΚΑΤ. ΔΡΑΧΜΕΣ
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΡΣΕ 911 ΜΕ 6ΔΙΠΛΑ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ 12 100 000 ΔΡΧ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΜΠΡΩΧΝΑΝΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΟΡΟΛΛΑΚΙ ΤΟΥ 1978 ΚΑΙ 65ΙΠΠΩΝ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΗΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 16ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΛΛΑ Κ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
-ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ...ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ...ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΕΡΑ ΤΕΤΑΚΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΝΟ,,,,,
ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΙΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑΑ...
-
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ...ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ...ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΕΡΑ ΤΕΤΑΚΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΝΟ,,,,,
Φαντάσου να είχε παραπάνω από 65 άλογα, δεν θα μπορούσες να το ξεκινήσεις,
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
3. Κάποτε αγόραζες το τάδε μοντέλο και σε δύο ώρες, με το που έφευγες από την αντιπροσωπεία, είχε αλλάξει το μοντέλο και είχε το νέο στην βιτρίνα.τυχερός είσαι τότε γιατί στη σουμπαρου κάθε νέο μοντέλο είναι ασχημότερο
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΡΣΕ 911 ΜΕ 6ΔΙΠΛΑ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ 12 100 000 ΔΡΧ...
Μπέρδεψες τα τοπικ
εδώ δεν ειναι το pub και σουβλατζίδικα?
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΤΖΙ ΤΙ ΤΟΥ 1999 ΜΑΜΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΥΡΩΠΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΚΑΙ 50 000 000 ΕΚΑΤ. ΔΡΑΧΜΕΣΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΡΣΕ 911 ΜΕ 6ΔΙΠΛΑ ΚΑΡΜΠΙΛΑΤΕΡ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΠΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ 12 100 000 ΔΡΧ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΖΜΠΡΩΧΝΑΝΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΟΡΟΛΛΑΚΙ ΤΟΥ 1978 ΚΑΙ 65ΙΠΠΩΝ ΠΙΣΩΚΟΥΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΣΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΗΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ...
ΕΠΙΣΗΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 16ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΛΛΑ Κ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
-ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥ ΖΟΥΜΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ...ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ...ΥΣΤΕΡΑ ΕΦΕΡΑ ΤΕΤΑΚΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ Κ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΝΟ,,,,,
ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΕΙΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑΑ...
Καλά εσύ είσαι απο άλλο ανέκδοτο
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
υπαρχει σαλονικα ενας με Μ3 που αυτοαποκαλειται ευλογημενος.
το γραφει κ στην μπεμπα σε ολο το πλαι.
ειναι τροπετακι παντως.Του είπες να... σκύψει?
-
Ιαπωνικό είναι το αυτοκίνητο εκείνο που όσα χρόνια και να περάσουν έχουν τον ίδιο άσχημα διακόπτη για να ανοίξεις την τάπα του ρεζερβουαρ κάτω από το κάθισμα του οδηγού
-
γαμωτο....... εχεις δίκιο
-
Ιαπωνικό αυτοκίνητο.
Μόλις το αγοράσεις αλλάζεις:- Λάστιχα (τα μανίσια είναι από νάυλον).
- Αμορτισέρ (αλλά και πάλι δεν στρίβουν).
- Φρένα ενώ είναι τέλεια στα χαρτιά δεν σταματάει.
- Κάποτε ο Καββαθάς είπε ότι δεν έχουν το ποπόμετρο όταν κάνουν δοκιμές.
- Το σχεδιάζουν για οικογενειακό επιβατικό και τους βγαίνει φορτηγό, το σχεδιάζουν για σπορ επιβατικό και τους βγαίνει ημιφορτηγό.
-
1.Λαστιχα (απο το ανελεητο σπινιαρισμα,ανεραστοι Ευρωπεη)
2.Αμορτισερ (δεν στριβουν τα αμορτισερ!!!!Το τιμονι στριβει και φταιει γιατι
ειναι βαρυ οχι σαν των Ευρωπαικων(βλ.Fiat κτλ) που το στριβει και
κουνουπι)
3.Φρενα (μηπως εσεις οι Ευρωπεη φτανεται σε ταχυτητες που να μην
σταματατε?)
4.Καββαθας-ποπομετρο (δεν εχουν ολοι τον κωλο του.............)
5.Φορτηγο (να φορτωνουμε και κανα χαλασμενο Ευρωπαικο γυρνοντας σπιτι)Στον αντιποδα:
Ευρωπαικο.
Μολις το αγορασεις αλλαζεις:
Το ιδιο αυτοκινητο με ενα Ιαπωνικο. -
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Στον αντιποδα:
Ευρωπαικο.
Το ιδιο αυτοκινητο με ενα Ιαπωνικο.κατασκευασμένο στην Ευρώπη για να χαλάει
-
Για όσους διαβάζουν από πολύ παλιά τροχούς θα θυμάστει ότι ο ΚΚ εθαβε σε κάθε ευκαιρία τους ιάπωνες.
Γι όσους δε το θυμαστε δείτε το άρθρο με την Lancia που κυκλοφορεί σε αυτούς τους τροχούς και την ατάκα (στο άσχετο) για το ιαπωνικό κονσερβοκούτι....
Μετά εμφανίστηκε η 'καλή' τογιότα ..... και όλα ξεχάστηκαν.
Αυτά για την ιστορία για να μαθαίνουν και οι νέοι
-
κουνουπι)
σταματατε?)
5.Φορτηγο (να φορτωνουμε και κανα χαλασμενο Ευρωπαικο γυρνοντας σπιτι)Στον αντιποδα:
Ευρωπαικο.
Το ιδιο αυτοκινητο με ενα Ιαπωνικο. -
κουνουπι)
σταματατε?)
Ευρωπαικο.
Το ιδιο αυτοκινητο με ενα Ιαπωνικο.Χαλάρωσε φίλε (δις)... Καλά δεν υπάρχει χιούμορ (πλην των 'γάλλων' που έχουν ξεσαλώσει παραδίπλα);;;;
-
Και των Opelάκηδων (λέγε με και Μάνο... )....
-
Εμ, έτσι συχνά που αλλάζουμε ζουάν, πρέπει να έχουμε χιούμορ!
-
Διαμαρτύρομαι έντονα τους αλφάκηδες δεν τους αναφέρει κανένας για το χιούμορ τους, είμαστε οι πρώτοι σε χαζούρα σε αυτό το Forum.
Φίλε pipikikinos χαλάρωσε πλάκα κάνουμε να και λέμε και καμιά αλήθεια, που και που, εγώ είμαι αλφάκιας αλλά δες τι λέω σε παρακαλώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=600
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμ, έτσι συχνά που αλλάζουμε ζουάν, πρέπει να έχουμε χιούμορ!Μπα, ακόμη ακούς το ζουάν σου; Εμένα τρίζει ούτως ή άλλως τόσο, ώστε με το (μετριότατης απόδοσης) CD Player της Clarion στα 2/3 της έντασης, κάθε ήχος έξω από την καμπίνα είναι αδύνατο να ακουστεί (τι κουραφέξαλα μας λένε περί 'θορύβων του δρόμου και του κινητήρα'!).
-
θαψτε στο γαλλικο θρεντ παρακαλω...
Θάψτε χωρίς οίκτο τους Ιάπωνες!