-
Ποιά είναι τα Re-300;
Υπάρχουνε πουθενά να τα δούμε; -
Μάλλον τα ER 300 εννοεί ο Αf9pk..
Αυτά δηλαδή..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μάλλον τα ER 300 εννοεί ο Αf9pk..Αυτά δηλαδή..
Πραγματι, διορθωσα και το λαθος μου στην προηγουμενη σελιδα. Αλλωστε για τα εν λογω ελαστικα, Turanza ER 300, οπως λεει η ιστοσελιδα της εταιριας:>Το όνομα από μόνο του δίνει έναν αέρα εκλεπτυσμένης άνεσης. Τα Turanza της Bridgestone είναι ελαστικά υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένα να συμπληρώνουν τη δύναμη και τη σταθερότητα των κορυφαίων σεντάν, στέισον και GTs. Αυτή η νέα γενιά ελαστικών χρησιμοποιεί το καλύτερο και από τους δύο κόσμους προσφέροντας ολοκληρωμένο έλεγχο χωρίς να θυσιάζουν την άνεση.
Τουτεστιν, οχι μονο οδηγω πριμιουμ αυτοκινητο, αλλα ακομα και τα ελαστικα μου προσδιδουν εναν αερα εκλεπτυσμενης ανεσης!
-
Σήμερα μετά απο κάποια περιπέτεια που είχα (τρελή λακούβα > κλατάρισμα>χτύπημα ζάντας> αλλά ευτυχώς έως εκεί) αναγκάστικα να αντικαταστήσω τα λαστιχάκια μου αντι για τον Σεπτέμβρη - Οκτώμβρη που είχα προγραμματίσει!
Μετά απο μπόλικο διάβασμα εδώ και γενικότερα κατέλειξα στα Yokohama S drive σε 195/50/15 με δείκτη V!
Φαίνεται όντως αρκετά στιβαρό και.....'βεντουζάτο' !
Σύντομα όπου θα γράψω 2000 km περίπου θα μεταφέρω εντυπώσεις -
Ο χρήστης digilef έγραψε:
ÓÞìåñá ìåôÜ áðï êÜðïéá ðåñéðÝôåéá ðïõ åß÷á (ôñåëÞ ëáêïýâá > êëáôÜñéóìá>÷ôýðçìá æÜíôáò> áëëÜ åõôõ÷þò Ýùò åêåß) áíáãêÜóôéêá íá áíôéêáôáóôÞóù ôá ëáóôé÷Üêéá ìïõ áíôé ãéá ôïí ÓåðôÝìâñç - Ïêôþìâñç ðïõ åß÷á ðñïãñáììáôßóåé!ÌåôÜ áðï ìðüëéêï äéÜâáóìá åäþ êáé ãåíéêüôåñá êáôÝëåéîá óôá Yokohama S drive óå 195/50/15 ìå äåßêôç V!
Öáßíåôáé üíôùò áñêåôÜ óôéâáñü êáé.....'âåíôïõæÜôï' !
Óýíôïìá üðïõ èá ãñÜøù 2000 km ðåñßðïõ èá ìåôáöÝñù åíôõðþóåéòôé ôåëéêÞ Ý÷åé ôï Êïëô ?
-
To 1300 που εχω εγω και ο digilef εχει στα χαρτια γυρω στα 185..
Αλλοι βεβαια το 200αριζουν.. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
To 1300 ðïõ å÷ù åãù êáé ï digilef å÷åé óôá ÷áñôéá ãõñù óôá 185..
Áëëïé âåâáéá ôï 200áñéæïõí..To czt áìÝå ÁðëÜ ñùôÜù ìéáò êáé ï äåßêôçò V åßíáé ìÝ÷ñé 240÷ëì êáé åîáñôÜôáé ðëÝïí êáé áðï ôç ãüìá ôïõ åëáóôéêïý áí èá æåóôáèåß ãñÞãïñá ...éäÜéôåñá áðï 1300 .
ÁðëÜ áðï ôçí äéêÞ ìïõ åìðåéñßá ìå áíÜëïãïõ äåßêôç âëÝðù ìéá êáèõóôÝñçóç óôï æÝóôáìá êáé ôï áíÝâáóìá ôçò áðüäïóÞò ôïõò íá êáèõóôåñåé óå óýãêñéóç ìå ôï õðüëïðï áõôïêßíçôï ... -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
To 1300 που εχω εγω και ο digilef εχει στα χαρτια γυρω στα 185..
Αλλοι βεβαια το 200αριζουν..Στο ταχύμετρο πολλά γράφονται. Η πραγματική ταχύτητα όμως ... .
To czt αμέε Απλά ρωτάω μιας και ο δείκτης V είναι μέχρι 240χλμ και εξαρτάται πλέον και απο τη γόμα του ελαστικού αν θα ζεσταθεί γρήγορα ...ιδάιτερα απο 1300 .
Το βάρος του αυτοκινήτου παίζει κι αυτό ρόλο στο ζέσταμα του ελαστικού.
-
Μετά απο 2000 km έως Χαλκιδική στα πέριξ της και πίσω.....έχω να πω τα καλύτερα!
Πάρα πολύ καλή πληροφόρηση, απολύτως αθόρυβα έως αρκετά km με απίστεφτα όρια πρόσφυσης.....αν και δεν τα πίεσα στο απόλυτο όριο αλλά σε αρκετά σβέλτες διαδρομές της Χαλκιδικής σε καλούς σχετικά ομολογουμένως δρόμους! Για 'μαγουλιάσματα' κτλ δεν το συζυτάω....απλά περιορίζεται στο ελάχιστο!
Παρότι V δεν μου έδειξαν πουθενά να μην ζεσταθούν - να μην κρατάνε ακόμα και το βραδάκι όπου η θερμοκρασία ήταν κάπου στους 20 C και παρότι χαλαρής βόλτας ακόμα και τα πίσω είχαν ζεσταθεί!
Με την πάροδο των km θα ενημερώνω...μιας και είναι αρκετά καινούργια λάστιχα!
-
Επειδη ειμαι και ο ιδιος κατοχος vti δεν υπαρχει προβλημα με αυτην τη διασταση.Εγω βεβαια φοραω 17ες αλλα εχω τις δικες του με μαλακη γομα για ειιδικες περιπτωσεις.Παντος τις καλυτερες γομες τις περνει η Michelin και η Bridgestone.Kαλες βολτες.
-
Εγω στο Corsa μου(Corsa C 1.4) πεταξα τα δυο μπροστινα Exalto 2 που ειχαν λιωσει μετα απο 11 μηνες κ 22000 χλμ κ εβαλα δυο uniroyal rainsport 1 195/50/15V.Επιτελους εχω τιμονι κ μεσα στην πολη!Μεχρι τωρα εστριβα κ το αυτοκινητο συνεχιζε ευθεια!Τωρα πια,μπορω να πω οτι στριβει κιολας!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος λοιπον απο τις επιδοσεις τους μεσα στην πολη.Τωρα μενει να κανω κ κανα δυο καταβασεις Ριτσωνας να δω εκει τι κανουν σε σχεση με τα exalto 2...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εγω στο Corsa μου(Corsa C 1.4) πεταξα τα δυο μπροστινα Exalto 2 που ειχαν λιωσει μετα απο 11 μηνες κ 22000 χλμ κ εβαλα δυο uniroyal rainsport 1 195/50/15V.Επιτελους εχω τιμονι κ μεσα στην πολη!Μεχρι τωρα εστριβα κ το αυτοκινητο συνεχιζε ευθεια!Τωρα πια,μπορω να πω οτι στριβει κιολας!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος λοιπον απο τις επιδοσεις τους μεσα στην πολη.Τωρα μενει να κανω κ κανα δυο καταβασεις Ριτσωνας να δω εκει τι κανουν σε σχεση με τα exalto 2...Δεν θα εχεις τις σωστες εντυπωσεις.Άλλα λαστιχα μπροστα άλλα λαστιχα πισω.
-
Αποτι βλεπω βγαινουν με πολυ μεγαλο δεικτη ομως... Πες καμια τιμη και αν ξερεις τι treadware εχουν...
-
σε lancia Y elefantino rosso 16V τοποθέτησα τα Ρ6 σε διάσταση 195/50/15 Η και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε σχέση με τα michelin pe2 που είχα πρίν.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αποτι βλεπω βγαινουν με πολυ μεγαλο δεικτη ομως... Πες καμια τιμη και αν ξερεις τι treadware εχουν...treadware 300 αν θυμάμαι καλά (θα το διορθώσω αν κάνω λάθος και η ερώτηση πάει για τα S-drive...
-
Παιδια ξερετε αν τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης εχουν καποια ενδειξη πανω που να το δειχνουν οτι ειναι εργοστασιακα; OEM πχ η κατι τετοιο;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εγω στο Corsa μου(Corsa C 1.4) πεταξα τα δυο μπροστινα Exalto 2 που ειχαν λιωσει μετα απο 11 μηνες κ 22000 χλμ κ εβαλα δυο uniroyal rainsport 1 195/50/15V.Επιτελους εχω τιμονι κ μεσα στην πολη!Μεχρι τωρα εστριβα κ το αυτοκινητο συνεχιζε ευθεια!Τωρα πια,μπορω να πω οτι στριβει κιολας!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος λοιπον απο τις επιδοσεις τους μεσα στην πολη.Τωρα μενει να κανω κ κανα δυο καταβασεις Ριτσωνας να δω εκει τι κανουν σε σχεση με τα exalto 2...Δηλαδή δεν είναι καλά τα Exalto στο Corsa ε?
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα μπροστινά μου στο Corsa C 1,4.
Ήρθε με GoodYear Eagle Ventura (185-55/15V)τα οποία πλέον μπορώ να πω πως ήταν άψογα σε απόδοση εκτός της γρήγορης φθοράς τους.
Τα άλλαξα με 4άδα Eagle F1 (195-50/15V) τα οποία ζεσταίνονταν δύσκολα δεν ήταν καλύτερα στο τοπ της απόδοσής τους, απλά δεν φθείρονταν τόσο δύσκολα.Mε λίγα λόγια, τουλάχιστον στην Goodyear, το Corsa δεν είναι για τα top σπορ ελαστικά τα οποία είναι πολύ σκληρά σε γόμα, αλλά για τα αμέσως επόμενης κλάσης.
Δυστυχώς Ventura δεν βγαίνουν πλέον...
Εμπειρίες από Hydragrip και Excellence (διάδοχος των Ventura?) κανείς?
Τα Continental τι λένε? Τα SportContact 3 (του νέου Corsa) δυστυχώς δε βγαίνουν στη διάστασή μου. Μήπως τα PremiumContact2 είναι τα αντίστοιχα των Ventura στη γκάμα της Continental και ίσως αυτά που ψάχνω? -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Εγω στο Corsa μου(Corsa C 1.4) πεταξα τα δυο μπροστινα Exalto 2 που ειχαν λιωσει μετα απο 11 μηνες κ 22000 χλμ κ εβαλα δυο uniroyal rainsport 1 195/50/15V.Επιτελους εχω τιμονι κ μεσα στην πολη!Μεχρι τωρα εστριβα κ το αυτοκινητο συνεχιζε ευθεια!Τωρα πια,μπορω να πω οτι στριβει κιολας!Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος λοιπον απο τις επιδοσεις τους μεσα στην πολη.Τωρα μενει να κανω κ κανα δυο καταβασεις Ριτσωνας να δω εκει τι κανουν σε σχεση με τα exalto 2...
Δηλαδή δεν είναι καλά τα Exalto στο Corsa ε?
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τα μπροστινά μου στο Corsa C 1,4.
Ήρθε με GoodYear Eagle Ventura (185-55/15V)τα οποία πλέον μπορώ να πω πως ήταν άψογα σε απόδοση εκτός της γρήγορης φθοράς τους.
Τα άλλαξα με 4άδα Eagle F1 (195-50/15V) τα οποία ζεσταίνονταν δύσκολα δεν ήταν καλύτερα στο τοπ της απόδοσής τους, απλά δεν φθείρονταν τόσο δύσκολα.Mε λίγα λόγια, τουλάχιστον στην Goodyear, το Corsa δεν είναι για τα top σπορ ελαστικά τα οποία είναι πολύ σκληρά σε γόμα, αλλά για τα αμέσως επόμενης κλάσης.
Δυστυχώς Ventura δεν βγαίνουν πλέον...
Εμπειρίες από Hydragrip και Excellence (διάδοχος των Ventura?) κανείς?
Τα Continental τι λένε? Τα SportContact 3 (του νέου Corsa) δυστυχώς δε βγαίνουν στη διάστασή μου. Μήπως τα PremiumContact2 είναι τα αντίστοιχα των Ventura στη γκάμα της Continental και ίσως αυτά που ψάχνω?Ακριβως ετσι ,σωστα τα λες σε ολα.
-
Εγώ έχω τα Yokohama Avs Sport σε αυτήν την διάσταση και είμαι υπερευχαριστημένος!Δείτε τα και αυτά!
-
Σε ευχαριστώ S3!
Παίδες please βοηθείστε!
GIANNIS206 τί άλλα λάστιχα έχεις φορέσει? Μιλάμε για το 206 του avatar σου έτσι?
Τι καλό παίζει από ελαστικά 195 50 R15?