-
δειτε λιγο τις δηλωσεις του προεδρου του λιβανου.. http://www.in.gr
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ξανα υποστηριζεις την τακτικη που καταδικαζεις. Το Ισραηλ ειναι κακο γιατι απαντα καθε φορα που τους στελνουν μια ρουκετα.
Oι Χεζμπολλαδες ξυπνησαν ενα πρωι και μη εχοντας τιποτα καλυτερο να κανουν σκεφτηκαν να ριξουν ρουκεττες σε ενα κρατος που ουδεποτε τους ενοχλησε που ποτε δε παραβιασε το διεθνες δικαιο που δεν εχει καταλαβει παρανομα τα εδαφη τους που δεν εχει προβει σε παρανομους εποικισμους κλπ κλπ.
Ετσι δεν ειναι μεγαλειωτατε??Αλλα οι Αραβες και οι καθε Αραβες ειναι ενταξει να απαντουν και να σκοτωνουν.
Οι Αραβες και οι καθε Αραβες οπως και οι Βιετναμεζοι, οι Χιλιανοι, οι Ιρακινοι, οι Κουβανεζοι, οι Βολιβιανοι, οι Αργεντινοι και αλλοι λαοι ων ουκ εστι αριθμος ποτε δεν προσπαθησαν να σας σωσουν Μεγαλειωτατε, ουτε να σας επιβαλλουν τον ηγετη που τους αρεσει, ουτε σας ενοχλησαν στα videoconference, στο κοψιμο του γκαζον και στην οδηγηση των Καντιλλακ.
Αντιθετα εσεις με τα τσιρακια σας κανατε οτι ηταν δυνατον για να σας μισησουν....
Μη παραπονιεσαι μεγαλειωτατε λοιπον οταν σας σκοτωνουν.Δεν γινεται κουβεντα ετσι. Δυο μετρα και δυο σταθμα.
Νικος
Κουβεντα δε γινεται ετσι κι αλλιως οταν φωναζει ο κλεφτης για να φυγει ο νοικοκυρης.
Ναχεις υποψιν σου οτι οταν μιλας για δυο μετρα και δυο σταθμα εσυ και οι υπολοιποι υποστηρικτες αυτης της πολιτικης αγγιζετε τα ορια της γραφικοτητας, μιας και τα ορια της γελοιοτητας τα εχετε προσπερασει προ πολλου.
Τα δικολαβιστικα λοιπον στη παντα, εδω τουλαχιστον και μνημη εχουμε και κριση.
Δες τις απαντησεις που εχεις κατα καιρους δωσει και μετα μιλα για δυο μετρα και δυο σταθμα. -
15000 'στρατιώτες' ή αλλιώς μουτζαχεζίν του Λιβάνου,είναι έτοιμοι να ξαπλάρουν την αρίδα τους στον κατεστραμένο Νότο της κατεστραμένης από τους εβραίους πατρίδα τους.Σανδάλι,γυαλάκι ηλίου και φραπεδιά είναι η πλήρης εξάρτυση των ηρώων αυτών που ετοιμάζονται να γράψουν με χρυσά γράμματα και πάλι το όνομα τους στο πάνθεοπν της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας.
Από την επίσημη ιστοσελίδα του λιβανέζικού 'στρατού' :
The vice-minister of the ministers’ council and the minister of National Defense, Elias al Murr, and the Armed Forces Commander, General Michel Suleiman, visited this morning the **operation room **of the Command, where the minister of National Defense **took note of the work that is being conducted and the field evolutions. **
He saluted the performance of the military units in its defensive missions and aid works for the citizens. He also congratulated them for their coordination with the Unifl, the NGOs, the Red Cross, and the High Relief Committee, and stressed on the important impact of this coordination in helping citizens, and reducing their spains in these critical times.
και για να μην είμαι τόσο κακός με τα λιβανα,οφείλω σε αυτό το σημείο να παραθέσω αυτούσιο το κείμενο από την ιστοσελίδα του λιβανεζικου στρατού που αναφέρεται στις 'δραστηριότητες' του ηρωϊκού αυτού στρατού:
Activities
Arrests between July 4th and 11th
12-7-2006The Armed Forces arrested between July 4th 2006 and July 11th 2006 at 7 pm 454 individuals for committing the following infractions: driving cars with no identity papers , smuggling fuel oil , hitting each other , infraction to residence regulations, shooting fire, not fulfilling the military service obligations, cutting the electricity power poles, stealing, drug possession, prostitution, attacking patrol elements.
Λοιπές ανδραγαθίες στο
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δειτε λιγο τις δηλωσεις του προεδρου του λιβανου.. http://www.in.grΟ Λαχουντ πραγματι το ειπε αυτο αναφερομενος στη Χεζμπολλαχ.
Προσθεσε ομως οτι ειναι ντροπη να μιλαμε για αφοπλισμο της Χεζμπολλαχ απο τη στιγμη που η Σιιτικη οργανωση ειναι η μοναδικη που νικησε δυο φορες το Ισραηλ, αναγκαζοντας το σε υποχωρηση, πραγμα που ποτε καμμια Αραβικη δυναμη δεν πετυχε.
Μαλλον προς αλλου πηγαινε η δηλωση αυτη και συγκεκριμενα προς τα φιλοαμερικανικα καθεστωτα της Αιγυπτου , της Ιορδανιας, και των χωρων του κολπου που καθε αλλο παρα με καλο ματι βλεπουν την αυξηση της επιρροης της Χεζμπολλαχ στον Αραβικο κοσμο, και μαλλον θελουν το αφοπλισμο της περισσοτερο κι απο το ιδιο το Ισραηλ. -
αυτος το χει παρει χαμπαρι οτι ειναι προεδρος του λιβανου?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Manosk dont falter my friend. Η απαντηση στο παραπανω μπορει να περιγραυθει με ΜΙΑ λεξη! Μαντεψε πια.
USA είναι μια λέξη ή τρεις (ή τέσσερις);
)
Οχι. Η απαντηση δεν ειναι αυτη.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
δειτε λιγο τις δηλωσεις του προεδρου του λιβανου.. http://www.in.gr
Ο Λαχουντ πραγματι το ειπε αυτο αναφερομενος στη Χεζμπολλαχ.
Προσθεσε ομως οτι ειναι ντροπη να μιλαμε για αφοπλισμο της Χεζμπολλαχ απο τη στιγμη που η Σιιτικη οργανωση ειναι η μοναδικη που νικησε δυο φορες το Ισραηλ, αναγκαζοντας το σε υποχωρηση, πραγμα που ποτε καμμια Αραβικη δυναμη δεν πετυχε.Ναι. ΟΠως νικησαν και οι Βιετκονγκ στο Βιετναμ τους ΗΠΑμερικανους.
Υπαρχει μια λεξη για το τοπο που σκεφτεσαι και τι πιστευεις Κριεζα. Λεγεται truthiness.
Truthiness is what one WANTS for the facts to be, not what they really are.
http://en.wikipedia.org/wiki/Truthiness
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ναι. ΟΠως νικησαν και οι Βιετκονγκ στο Βιετναμ τους ΗΠΑμερικανους.
Nα ενας νικητης που πανηγυριζει τη Νικης εναντιον των Βιετκογκ
Υπαρχει μια λεξη για το τοπο που σκεφτεσαι και τι πιστευεις Κριεζα. Λεγεται truthiness.
Oπως υπαρχει και μια λεξη για το τι εχεις εσυ μεσα στο κρανιο αντι για εγκεφαλο....
-
Λογική αντίδραση. Αν ρωτήσεις έναν Ιταλό για το 1940 θα σου πει με βεβαιότητα ότι η Ιταλία νίκησε την Ελλάδα. Αυτό λέγεται truthiness και το παθαίνουν κατά τα φαινόμενα όλοι οι ισχυροί που τρώνε τον πούλον.
-
Περί ποιότητας 'ενημέρωσης' - για όσους έχουν συνηθίσει να τα παίρνουν όλα τοις μετρητοίς....
http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp
Κάπου προς το τέλος έχει ένα ωραίο quote - 'if you DON'T read newspapers you are UNinformed, if you DO read newspapers you are MISinformed...'
-
Πρόκειται για ιστοσελίδα με σαφείς προτιμήσεις αν διαβάσεις την πρώτη σελίδα - υποστηρίζει σαφώς το Ισραήλ αναπαράγοντας τις θέσεις της κυβέρνησης Όλμερτ.
Αν προσέξεις μάλιστα τις 'αποκαλύψεις' θα παρατηρήσεις ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που 'αποκαλύπτει' ο εκφωνητής. 'Το κουκλάκι δεν είναι λερωμένο [λες και όταν διαλύεται ένα σπίτι και γίνεται διάσωση δεν σκορπάνε πράγματα, λες και δεν μπορείς να βρεις ανάμεσα σε πέτρες στο δρόμο πράγματα από παδικά υπνοδωμάτια], η κυρία που οδύρεται είναι άσχετη με την καταστροφή [ενώ θα μπορούσε απλώς να έχει χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία αρχείου], ο τύπος που παλεύει στα συντρίμια μετά εμφανίζεται ως θύμα [λες και δεν θα μπορούσε να έχει απλώς καταρρεύσει από την υπερπροσπάθεια, αφού εξάλλου δεν παρουσιαζόταν ως λερωμένος ή ματωμένος - το είχαμε δει στους δικούς μας σεισμούς όταν οι διασώστες έπεφταν ξεροί - ή από την οδύνη του βλέποντας νεκρούς τους συγγενείς του]'.
Δηλαδή τί ακριβώς μας λένε; Ότι δεν θάφτηκαν χιλιάδες άνθρωποι στα σπίτια τους στη Βυρηττό και σε άλλες περιοχές; Ότι όλα είναι δημιούργημα των ΜΜΕ; Ότι οι χιλιάδες πύραυλοι και οβίδες απλώς χάλασαν μερικούς δρόμους και δεν σκόρπισαν τον θάνατο και το μίσος; Ε ρε ξύλο που θέλουν...
Από κάτω βλέπετε τα μέλη του Κρατικού Θεάτρου του Λιβάνου σε επίδειξη του ταλέντου τους:
-
Δε χρειάζεται να το τραβάμε τόσο. Απλά λέει ότι όταν ορισμένα ΜΜΕ δεν έχουν τα πλάνα που θέλουν να δείξουν δεν έχουν πρόβλημα να τα φτιάξουν.
Να δω πάντως σε 20 χρόνια τι είδους 'ειδήσεις' θα βλέπουμε και τι θα πιστεύουν οι πιο αφελείς και ανυποψίαστοι για τα όσα συμβαίνουν γύρω τους...
-
Μονομερώς η Χεσμπολάχ ούτε μπορεί (και δυστυχώς ούτε πρέπει) να αφοπλιστεί. Καλώς ή κακώς είναι ο μοναδικός στρατός του Λιβάνου (και οπωσδήποτε η μόνη ένοπλη δύναμη της περιοχής που μπορεί να αντιμετωπίσει σε ανταρτοπόλεμο το Ισραήλ). Αλλίμονο αν το Ισραήλ απομείνει η μοναδική στρατιωτική δύναμη -και μάλιστα με δυνατότητα πυρηνικής κρούσης- στη γειτονιά του.
Ωστόσο, οι Ισραηλινοί στην πάροδο του χρόνου έχουν αποδείξει ότι είναι επαρκώς ευφυείς. Κατά βάση προσέχουν να μην παραβιάζουν (πολύ) τα ψηφήσματα του ΟΗΕ, κάτι το οποίο επιτυγχάνουν χάρη στα 'προληπτικά χτυπήματα' (σχεδόν ποτέ ο ΟΗΕ δεν καταδικάζει σαφώς τη μία πλευρά) τα οποία δημιουργούν τετελεσμένα (π.χ. η χερσόνησος του Σινά απλώς επεστράφη στον αρχικό της κάτοχο, και ουδέποτε αντιμετωπίστηκε το Ισραήλ ως εισβολέας). Στην παρούσα φάση βέβαια τα έχουν κάνει μπάχαλο και βρίσκονται σε τεράστιο αδιέξοδο. Η μόνη σανίδα σωτηρίας τους είναι το κατά πόσο η διεθνής κοινότητα θα πιέσει για αφοπλισμό της Χεσμπολάχ... Όπως είπα όμως στην αρχή, αλλίμονο αν όπως είναι τα πράγματα αφοπλιστεί η Χεσμπολάχ.Υ.Γ. Άραγε αρέσει αυτή η 'ρεάλ πολιτίκ' στους εξ' ΗΠΑμερικής 'συγχωριανούς' μας;
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας!...Αυτά είναι! Όσο-όσο μην τυχόν και η μη-κομμουνιστική Ρωσσία βάλει χέρι στη Μέση Ανατολή και μπερδευτούμε περισσότερο με τους κακούς.
Γαβριήλ! Το κόμμα σου λαέ!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας!......Όπως και να το δει κανείς ο Χίτλερ είναι τώρα από τη μεριά του μετώπου Χεζμπολάχ-Χαμάς ή αλλιώς του μετώπου Συρίας-Ιράν-Ρωσίας. Αυτό θα φανεί περισσότερο όταν θα αποδειχτεί ότι η προβοκατόρικη επίθεση της Χεζμπολάχ θα έχει σαν αποτέλεσμα την ισχυροποίηση της νεοναζιστικής Ρωσίας του Πούτιν στη Μέση Ανατολή.
Αμ' έτσι πες μας. Τώρα καταλάβαμε... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας!...Ρε σεις! Ο Μπίστης και η Δαμανάκη διείσδυσαν στην ΟΑΚΚΕ!!!!!?????
Υ.Γ. Αμάν με αυτή τη λέξη 'γενοκτονία' που τη χρησιμοποιεί ο κάθε π@π@ρίδης (λέγε με Κάρλα ντελ Πόντε) όπως του καπνίσει!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τα σχόλια δικά σας!...Τι περιμένεις από κομμουνιστές, είναι ορισμός του ηλίθιος.
http://www.oakke.gr/
Σύσσωμο σχεδόν το έθνος έχει παραταχθεί με τη φασιστική Χεζμπολάχ ενάντια στο Ισραήλ, όπως ακριβώς πριν λίγα χρόνια παρατάχθηκε με τους Σέρβους εθνοεκκαθαριστές ενάντια στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας.Να δούμε τα νούμερα: το Ισραήλ σκότωσε πάνω από 10 φορές όσους σκότωσε η Χεζμπολάχ.
Το Ισραήλ σκότωσε μόνο αμάχους, η Χεζμπολάχ περισσότερους στρατιώτες παρά αμάχους.
Το Ισραήλ ξόδεψε 1,8 δισ. δολλάρια για να καταστρέψει σπίτια, νοσοκομεία, γέφυρες, σταθμούς ηλεκτρικού ρεύματος στο πόλεμο που κράτησε 1 μήνα.
Ποιός ήταν ο κακός; Δύσκολη απάντηση...
-
double post
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι περιμένεις από κομμουνιστές, είναι ορισμός του ηλίθιος.Θα σε παρακαλούσα πολύ να μην γενικεύεις με τέτοιους είδους αποτυχημένα σχόλια...
Nέος αραβοϊσραηλινός