-
ίσα με 675 λίτρα! καλά είναι, να τα αφήσω;
-
Καλα ειναι.Ενταξει.Μην ξεχειλισει κιολας!!
-
Γράφετε, γράφετε, μπας και βαρεθεί να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες και δεν δει αυτό για την περίοδο, γιατί μετά, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε...
(ρίχνω καφροανέκδοτα made by Alexis Jr στο αντίστοιχο thread, περάστε μια βόλτα...)
-
nasos79
Εγω ρουφιανος δεν ειμαι.
Αλλα ανθρωποι ημαστε μπορει κατα λαθος να μου ξεφυγει.Καταλαβαινεις τωρα ρε συ.Δεν θα το κανω επιτηδες. -
Τούρμπο, αν κατά λάθος σου ξεφύγει κάτι, μπορεί κατά λάθος να σου φύγει κανένα αξονάκι από την τουρμπίνα...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γράφετε, γράφετε, μπας και βαρεθεί να διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες και δεν δει αυτό για την περίοδο, γιατί μετά, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε...(ρίχνω καφροανέκδοτα made by Alexis Jr στο αντίστοιχο thread, περάστε μια βόλτα...)
ΜΗΝ ΦΟΒΑCTE ΕΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ
-
Ήρθε η ώρα; The time has come? Να μετανοήσω;
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
nasos79Εγω ρουφιανος δεν ειμαι.
Αλλα ανθρωποι ημαστε μπορει κατα λαθος να μου ξεφυγει.Καταλαβαινεις τωρα ρε συ.Δεν θα το κανω επιτηδες.Ξέρω, ξέρω... Το νούμερο σου είναι καλό;
Το σχέδιο; Ή να παραγγείλουμε κάτι άλλο;
-
drdino
Χτυπα ξυλο!!!Ντουκ,ντουκ!!
Ου ρε γκαντεμοσκυλα!Αμεσως να ματιασετε το αυτοκινητο του αλλου!!
Κατσε να παω να τη τσεκαρω. -
nasos79
Σε αλλο χρωματακι δεν εχει??
Μαυρο??Καλοκαιριατικα??Ασε που δεν ειναι και στην μοδα,in που λεμε!!
Το μεγεθος φαινεται καλο.Ενα σε medium θα ηθελα παρακαλω!! -
Α θα το θελες έ; Οκ, έλεγξε και την φλάτζα...
Έντιτ: ο δρ.ντάινο την κάνει για φιλοξενία σε φιλικό (λέμε) σπίτι , και αυριο θα την κάνει για δεύτερο πόδι... οπότε καλό βράδυ, και τα λέμε αύριο βραδάκι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α θα το θελες έ; Οκ, έλεγξε και την φλάτζα...Έντιτ: ο δρ.ντάινο την κάνει για φιλοξενία σε φιλικό (λέμε) σπίτι , και αυριο θα την κάνει για δεύτερο πόδι... οπότε καλό βράδυ, και τα λέμε αύριο βραδάκι!
A ρε τρελοκομεία... Και γαμώ τα γέλια έχουμε εδώ...
Την κάνω, πάω για χυμό/καφεδάκι με φιλαράκο! Έχει μια απίθανη, ΑΠΙΘΑΝΗ ΖΕΣΤΗ ΛΕΜΕ!!! Σήμερα ο αέρας που φυσούσε ήταν καυτός! Τα λέμε πιο βραδάκι αν είναι.
Κωνσταντίνε, καλά να περάσεις! Στο 'φιλικό' σπίτι!
-
nasos , msn den exeis ?:P
-
καλά μιλάμε με έχετε ανακαλύψει.... Σερβιέτες παίρνω πάντα always Εχουν και τα φτερά και δε μ ενοχλούν...
Ρε σεις ούτε ένα μπάνιο σωστό δεν μπορώ να κάνω ο άνθρωπος..Εκεί πάνω στη βουτιά φταρνιζόμουν... Ξέρω ποιοί εγκάθετοι με μελετούσαν... Και πήγα να πνιγώ ο πούστης... Κι όλα αυτά επειδή το είπε ο 'Νάσος ο Κρυφός'
Ρε συ νάσο ούτε να με χαιρετήσεις δεν πρόλαβες...μια ωρα μπάνιο έκανες;;; Μάλλον θα χες να περάσεις και τα eyeliners μετά ε;;
Πολύ αέρα έχουν πάρει μερικοί silver turbo και Δρ.Ν(τ)ίνο ( ) εδώ πέρα...Την Πέμπτη λοιπόν εγκάθετοι θα γυρίσω να πάρω το bravo γιατί δεν την παλεύω εδώ με το πουντο και το σιβικ του κουνιάδου.. Και μάλλον θα πάρω μαζί και το πρόσωπο γιατί το χουμε παραμελήσει.. Οπότε ό,τι προλάβω μέχρι την Πέμπτη...μετά έχει παντόφλα.. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και πήγα να πνιγώ ο πούστης...Ρούφαγε νερό η σερβιέτα και σε τράβαγε κάτω?
Το 'ο πούστης' το αφήνω ασχολίαστο. Σε αφήνω για τον tazio (έχει αδυναμία).
-
Όλοι πήγαν για ύπνο.....?
-
Εδώ, εδώ!
Τώρα γύρισα απ' έξω. Να δω πως θα γίνει να ανοίξω καμιά σελίδα πριν κοιμηθώ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εδώ, εδώ!Τώρα γύρισα απ' έξω. Να δω πως θα γίνει να ανοίξω καμιά σελίδα πριν κοιμηθώ...
ιστο-σελίδα ανοίγεις πάντως
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Όλοι πήγαν για ύπνο.....?Nope!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όλοι πήγαν για ύπνο.....?
Nope!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]