-
SANI RESORTS Ferrari 612 schaglleti σκουρη μπλε (Ν4444)
Περιοχη αεροδρομιου Ferrari 360 κοκκινη (Ν1000) -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
SANI RESORTS Ferrari 612 schaglleti σκουρη μπλε (Ν4444)
Περιοχη αεροδρομιου Ferrari 360 κοκκινη (Ν1000)Τισ έχω δει κι εγώ αυτές τις κυρίες! Ειδικά η πρώτη είναι....
-
Κιτρινη Murcielago στις στηλες του Ολυμπιου Διος. Πρωτη φορα βλεπω στο δρομο. Απιστευτη ηταν! (Ειχε ομως κ τους αεραγωγους ανοιχτους με 40km/h ο καγκουρας!)
Απιστευτο 8εαμα ηταν κ ενα αγγλικο Range Rover καρναβαλι του Gumball 3000 μπροστα απ'τη Μεγαλη Βρεταννια. Το βρηκα στο ιντερνετ:
Porsche 930 λευκη πανω σε γερανο.
Μercedes S55 MKB.
-
-
Πολλά ασημί Ζ στη Θεσσαλονίκη...τα πορτοκαλί είναι 4, αν θυμάμαι καλά, ενώ τα ασημί έχουν ξεπεράσει τα 10 (μετρημένα)...και κάπου πέτυχα και το ωραιότατο μπλε!
Μολυβί δύο αν δεν κάνω λάθος, ενώ Z roadster ούτε ένα δεν έχω πετύχει...
-
Εγώ στην Αθήνα ζήτημα να χω δει πάνω από 4-5 διαφορετικά..
-
Ανοιχτο 350Ζ μπλε.
Αλφα 159 sportwagon 2.2 JTS κοκκινη γυαλισμενη, λιγο χαμηλωμενη, με μαυρα φιμε, μαυρες πολυακτινες ζαντες κ αλλες ε3ατμισεις. Πολυ καλη! -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Κιτρινη Murcielago στις στηλες του Ολυμπιου Διος. Πρωτη φορα βλεπω στο δρομο. Απιστευτη ηταν! (Ειχε ομως κ τους αεραγωγους ανοιχτους με 40km/h ο καγκουρας!)Εχω την εντυπωση οτι ανοιγουν οταν η εξωτερικη θερμοκρασια ξεπερναει καποιο οριο.
-
Damn! Tην πατησα!
-
Ασημί Lamborghini Murcielago χθές το βράδυ σε Club στην Κοζάνη. Τέρας το άτιμο...
-
Chevrolet NIVA χρυσαφί,μέ Ρώσσικες πινακίδες,πρίν λίγο,σταθμευμένο δίπλα στο ΚΘΒΕ
καί η πιό χαλαρωτική βόλτα στο κέντρο τής πόλης,επίσεις πρίν απο λίγο
-
Και καθως ερχομουνα σημερα το πρωι απο την εκκλησια βλεπω παρκαρισμενη μια ωραιοτατη κοκκινη Ferrari Mondial δεκαετιας 80 Τελικα ή με αγαπαει ο Θεος ή με μισει
Φοβερο αμαξι, φοβερο design, αλλες εποχες ετσι απλα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
............
καί η πιό χαλαρωτική βόλτα στο κέντρο τής πόλης,επίσεις πρίν απο λίγοΤα ίδια στην Αθήνα. Λες κι ήμουν σε άλλη πόλη. Πάρκινγκ παντού, κόσμος όσος πρέπει, τα μαγαζιά με χώρο και ησυχία, ρυθμοί ήπιοι. Κολωνάκι, Πλάκα και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι όνειρο για βόλτα με τα πόδια ή με αυτοκίνητο.
-
-
Kia Carnival στη Σέριφο.
-
Μαύρη Lamborghini (μη με ρωτήσετε τι μοντέλο, δεν ξέρω... ) στο κέντρο της Αθήνας, με πινακίδες του πριγκηπάτου του Μονακό!!!!!!
Περιττό να πω ότι μού πετάχτηκαν τα μάτια έξω!!!
-
-
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποιά; Η 147; :
H Vitara
Carspotting