-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να σου στείλω με πμ το password μου να τα κάνεις εσύ?
Στειλ΄το σε μένα (αχρείαστο να είναι)
-
ΠΡΟΤΕΙΝΩ:
- Να γινει διασπαση του θεματος.
- Να ανοιχτει θεμα ΣΦΗΝΕΣ, στο οποιο να ενταχθουν τα διασπασμενα posts.
- Να ανοιχτει νεα θεματικη ενοτητα στο φορουμ με τιτλο (διαλιεχτε):
'Εμεις και οι αλλοι',
'Γληγοροι vs νομοταγων'
'deja-vou'
'Oχι παλι ρε παιδια'
στην οποια ενοτητα θα ενταχθει το νεο θεμα καθως και ολα τα παρομοια που οι γνωστοι-αγνωστοι εχουμε κατα καιρους ηδη χιλιο-ξανα-πολυ-συζητησει.
Σε βλεπω λιγο οκνηρο.Μαλλον θες διακοπες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειγόντως
-
κανόνισε να κάνεις 2 μέρες να διασπάσεις το θέμα και μετά να το κλειδώσεις πάλι
λέω να διαγράψεις τον αλήτη σφηνάκια, πιο εύκολο και γρήγορο είναι
συγνώμη που δεν γράφω για ζώα και είμαι off topic αλλά είπα να σου κάνω λίγη πλάκα (έτσι και δεν μπει η παρουσίαση του club και στο επόμενο θα σου κάνω το forum καλοκαιρινό ρε ) -
Επειγόντως
Leon και διακοπες?
Oι διακοπες του Leon: Γαλα, γυμναστικη και λαδωμα οπλων.
-
Εχθες, πηγαινα κηφισια! Οδηγουσα ενα Subaru M80 (800cc δεν ειναι αυτα???) Ε λοιπον! ηταν ενας λακαμας με ενα Α4 1.6 ο οποιος ειχε λυσσαξει στις σφηνες... Οταν λεμε σφηνες, μιλαμε για χωσιματα σε κενο 5.5 μετρων, με αμαξι 4.5 (η εστω ετσι φαινοτανε)... Ο τυπας ηταν ΠΟΛΥ γληγορος, η εστω αυτο το υφακι ειχε, και ετσι νομιζε...
ΓΕΓΟΝΟΣ
Ειμασταν μαζι απο το υψος του ερυθρου σταυρου, μεχρι τα Sάκια στη Sato, εγω εκανα συνολο 3 αλλαγες λωριδας, αυτος μετρησα πανω απο 35 και μετά σταματησα...
Τελικά τον άφησα να με περάσει, οταν σε ενα Sάκι πηγε να με πετάξει στις μπαριέρες, επειδη πάνω σε μια σφήνα, τρομαξε ο πανίβλακας που καποιος μπήκε στο βενζινάδικο και δεν τον επερνε τελικα για σφηνα και πηγε να καρφωθει πανω μου το ΖΩΟΝ (να τελικά που μπορει και να απογειωθει UFO, η καποιος να αποφασισει να μπει σε ενα βενζιναδικο λιγο αποτομα... )
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Δεν κανει καποιος σφηνες για να ξεφυγει απο καποιον που κυνηγαει να τον δειρει επειδη εκανε μλκια. Εκει ναι ειναι θρασυδηλεια. **Αλλα κανει σφηβες για να παει πιο γρηγορα στην δουλεια και ξεφυγει απο την κινηση που εχει δημιουργησει ο χ,ψ,ω, ωχαδερφιστης-σταρχιδιστης Ελλην **οδηγος(οποιουδηποτε οχηματος) που νομιζει οτι ειναι ο αρχον του δρομου και μπορει να πηγαινει στην παραλιακη με 40-50 χλμ και να ρεμβαζει την θαλλασσα ή οτιδηποτε αλλο κανει, και πισω του να εχει δημιουργησει μια ουρα μεχρι το Πειραια..... 2-3 τετοιοι να σου πετυχουν στον δρομο, νατο τσακ-μπαμ το μποτιλιαρισμα.
Σε μια διαδρομή 15 περίπου χιλιομέτρων και για να το πούμε και με χρονική διάρκεια, περίπου 30 λεπτών.
Πόσο χρόνο νομίζεις ή έχεις μετρήσει ότι κερδίζεις κάνοντας σφήνες; -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
κασελ: Μιλαμε για παραλιακη φιλε μου.... Δεν μιλαμε για την κατηγορια ανθρωπων που αναφερεις,μιλαμε για αυτους που κανουν την σφηνα εκει που χρειαζεται,οταν χρειαζεται και χωρις να κανεις ηληθιες κινησεις....Για πες, που χρειάζεται κατά τη γνώμη σου;
Κι αν θες τη δική μου άποψη η σφήνα είναι από μόνη της ηλίθια κίνηση.
Ειδικά εάν αυτός που θές να προσπεράσεις είναι στη κατηγορία των Κυριακάτικων σταρχ@@@στων το απλούστερο προσπέρασμα αρκεί. -
Με μεγάλη μου έκπληξη (είμαι και σχετικά νέος εδώ άλλωστε...) βλέπω πως το θέμα άναψε φωτιές στο forum. Έχοντας διαβάσει όλα τα posts που ακολούθησαν το δικό μου και για να μη βρει άλλος εξυπνάκιας άλλοθι για να υποστηρίξει την εγκληματική μαλακία του χτεσινού edit [Krusenstern], διευκρινίζω πως στο συγκεκριμένο συμβάν, υπήρχε συνεχής πυκνή ροή κυκλοφορίας σε κανονικές ταχύτητες και στις 3 λωρίδες της Ποσειδώνος στην υπ' όψη περιοχή. Τα οχήματα κινούνταν περ'ίπου με 80-100 χαω και η απόστασή του καθένα από τον προπορευόμενό του κυμαινόταν περίπου μεταξύ 20-40 μέτρα...Αν τώρα, κάποιοι εγκέφαλοι εδώ μέσα πιστεύουν πως όλα είναι ΟΚ, τι να πω...[ Ξαναλέω, δε μπορώ να φανταστώ πιο επικίνδυνες σφήνες από αυτές του χτεσινού edit [Krusenstern]...
-
Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί μεταξύ των μελών του φόρουμ απαγορεύονται, ως εκ τούτου σας παρακαλώ να σταματήσουν αμέσως.
[admin]
-
H Αθηνα λοιπον πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος ζωολογικος κηπος στον κοσμο...
-
Ο χρήστης Γιώργος έγραψε:
H Αθηνα λοιπον πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος ζωολογικος κηπος στον κοσμο...Μπάααα υπάρχει και μεγαλύτερος.
Η Ελλάδα. -
Tελικά Nάσο εσύ ήσουν;;;
Εύγε παιδί μου...
Υ.Γ: Άντε να επιστρέψω Αθήνα με το καλό να πάμε καμοιά καλή βόλτα
-
Μπορώ να μάθω το χτεσινό παλικάρι; (είπαμε, είμαι νεούδι εδώ μέσα..)
-
Nαι αλλά θα υποστείς τις συνέπειες... Όταν λέμε κάτι το λέμε επώνυμα και πρέπει να έχουμε τα άντερα να το υποστηρίζουμε και μπροστά στον άλλο...
Υ.Γ: Πλάκα κάνω...
-
Άσχετο, αλλά μήπως είναι καιρός για 'Ζώα ζώα ζώα #2';
-
Επιπλέον οι σφήνες είναι ο νο1 λόγος που γίνεται το κυκλοφοριακό μεγαλύτερο. Δηλαδή εσύ μπορεί να κερδίσεις λίγο χρόνο- λίγο όμως ε;- αλλά πίσω σου θα τα κάνεις επειδή αυτός στον οποίο χώνεσαι θα πρεπει να μειώσει ταχύτητα πατώντας, αχρείαστα ειναι η αλήθεια πολες φορες, φρένο.
Αν η 'σφήνα' ή όπως αλλιώς θέλεις πές την έχει ως αποτέλεσμα αυτός που του χώνεσαι να πατήσει φρένο, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα λέει ο rocsta: αυξάνεις το κυκλοφοριακό.
Σε δρόμους με πυκνή κίνηση, έστω κι αν η ροή είναι συνεχόμενη, το παραμικρό φρενάρισμα ΕΝΟΣ οδηγού έχει επιπτώσεις ΠΟΛΛΑ μέτρα πίσω στην ταχύτητα ΟΛΗΣ της λωρίδας.
Με κλασικότερο παράδειγμα το στένεμα στην Αχαρνών με τα ΖΩΑ που μπαίνουν από την υποχρεωτική λωρίδα για δεξιά στη δεξιά του Κηφισσού.
Αν ορισμένοι δεν το καταλαβαίνουν, φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν και πολλά άλλα
-
Ρε συ lazarefa, αμα το καθε αυτοκινητο ειχε 20-40 μετρα απο τον μπροστινο και τον πισω του (οπως γραφεις 2 ποστ πιο πανω), τοτε αυτο δεν ειναι σφηνα...Σφηνα ειναι να μπαινεις χωρις φλας και ελεγχο εκει που ισα-ισα χωρας, το να αλλαζεις συνεχως λωριδες με φλας σε χωρο 20-40 μετρα ειναι απλα 'παω πιο γρηγορα απο τους αλλους που εχουν απλωθει σε ολο το δρομο και εχουν πιασει ολες τις λωριδες τσουλωντας ο ενας πισω απο τον αλλο'...
ΥΓ Nasos, στα οσα χρονια οδηγας (ετσι), ποσες φορες εχεις ακουμπησει αλλον πανω σε σφηνα?
-
Σοβαρά kacey; Ποιος σου είπε πως άναβε φλας ο τύπος; Μη τρελαθούμε τώρα. Ο τύπος έκανε διαρκώς την κίνηση της σκούπας από αριστερή σε μεσαία και δεξιά, μεσαία αριστερή και πάει λέγοντας σε χρόνο dt. Πως δίαολο λέγεται αυτό βρε Kacey;
Btw (aka by the way) θα μου πει κάποιος χριστιανός εδώ μέσα ποιο ήταν το χρυσό μας παλικάρι, που έκανε επίδειξη δεξιοτεχνίας με τα αμάξια και τις ζωές μας; -
lazarefa
Η πυκνή κυκλοφορία ήταν μέχρι το αεροδρόμιο. Από'κει και κάτω ο δρόμος άνοιξε πολύ (σε σχέση με πριν πάντα). Κενό ίσο με 5-10 φορές το μήκος του αυτοκινήτου, δεν χρειάζεται να είσαι Βάτανεν για να το εκμεταλλευτείς. Ούτε κάποιο θαύμα έγινε που δεν έγινε ατύχημα, ούτε κάτι τέτοιο. Μάτι που να βλέπει λίγο μακριά και απλοί υπολογισμοί, που αν βλέπεις και δεν σου πολυβγαίνουν αφήνεις λίγο γκάζι ή πατάς και λίγο φρένο.
Είδες πουθενά χθες το βράδυ (απ'όσο μπορούσες να διακρίνεις), να μπαίνει κανενός η ζωή σε κίνδυνο; Να γλυτώνει κανείς τρακάρισμά στο τσάκ; Σ'έκλεισε; Σ'έκανε να πατήσεις φρένο; Φλας δεν ανάβουν για λόγους που έχουν αναλυθεί παλαιότερα ή για να ακριβολογώ ανάβουν μόνο όταν είναι να γίνει κάτι τυχαία επικίνδυνο και πρέπει να προειδοποιηθούν οι γύρω ή κάποιο μηχανάκι που ακολουθεί.
Αν θες να γνωρίσεις το παλικάρι πάντως, μπορώ να σε φέρω σε επαφή μαζί του.
kacey
Εχω ακουμπήσει μία φορά πριν 7-8 χρόνια, με ζημιά 0 για μένα και 20.000 (δραχμές) για τον άλλον. Η αιτία ήταν πως ο μπροστινός μου φρέναρε 1-2 μέτρα πριν από'κει που είχα υπολογίσει, και ενώ ήδη είχα αρχίσει ν'αλλάζω λωρίδα αναγκάστηκα να στρίψω λίγο παραπάνω το τιμόνι. Στις συγνώμες που πλάκωσα τον τύπο, η απάντησή του ήταν 'Στ'@@@ σου, κι εγώ έτσι πάω αλλά είχα τη γκόμενα μέσα σήμερα'.
Για να μην το ζορίσουμε και πολύ το θέμα, εννοείται πως εκτός από το να χαβαλεδιάζουμε με το θέμα δεν μπορώ να ισχυριστώ ούτε κι εγώ πως οι σφήνες για κάποιον που τις βλέπει απ'έξω είναι ακίνδυνες.
Και στον lazarefa, δεν νομίζω να του ανοίξανε οι περαστικοί σαμπάνια όταν έφτασε στο Κάστρο έχοντας ξετρυπήσει ένα Α4 στην Υλίκη πριν καμιά 20αριά μέρες. Μάλλον κι αυτόν μουν....νο θα τον έλεγαν.
Ζώα ζώα ζώα