-
Ο χρήστης Metalaxe έγραψε:
Με αυτό το αυτοκίνητο μπορώ να συνεχίζω το ψώνιο μου με τις μηχανές , εκτός δρόμου μαζί με την οικογένειά μου. (Είμαστε πλέον τρείς και δεν χωράμε στην Africa)
Εχω ήδη πάει Πάρνηθα,Οιτη,Αγραφα,Βαλια Κάλντα,Οχη,Ολυμπο και με έχει βγάλει άνετα στην άσφαλτο και ιδιάιτερα στο χώμα παντός είδους.
Ανεση => Απαιχτο
Δυνατότητες Εκτος Δρόμου => Μόνο πρόβλημα η σχετική αδύναμία του Δίσκου
Χώροι => Το ΠρώτοΓια ποιό αυτοκίνητο μιλάς ???
Αν κοιτάξεις το θέμα το αναφέρει ..... SCENIC RX4
-
Έχεις δίκιο δεν το είδα (μπερδεύτηκα γιατί το θέμα είναι αρκετά μεγάλο).
Thanks... -
Ο χρήστης Metalaxe έγραψε:
Με αυτό το αυτοκίνητο μπορώ να συνεχίζω το ψώνιο μου με τις μηχανές , εκτός δρόμου μαζί με την οικογένειά μου. (Είμαστε πλέον τρείς και δεν χωράμε στην Africa)
Εχω ήδη πάει Πάρνηθα,Οιτη,Αγραφα,Βαλια Κάλντα,Οχη,Ολυμπο και με έχει βγάλει άνετα στην άσφαλτο και ιδιάιτερα στο χώμα παντός είδους.
Ανεση => Απαιχτο
Δυνατότητες Εκτος Δρόμου => Μόνο πρόβλημα η σχετική αδύναμία του Δίσκου
Χώροι => Το ΠρώτοΓια ποιό αυτοκίνητο μιλάς ???
SCENIC RX4
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Τώρα τελευταία μου ήρθε η ιδέα να πάρω ένα Τουαρέγκ για δεύτερο αυτοκίνητο (μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά μου φυσικά) επειδή αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κάποια πλεονέκτηματα όταν υπάρχει χίονι στους δρόμους και επίσης πάνε καλύτερα σε κακούς δρόμους λόγω ανάλογων ελαστικών (πλεονέκτημα για την Αθήνα).Για οικογενειακά αυτοκίνητα είναι επίσης καλά λόγω χώρων και πρακτικότητας της μεγάλης πίσω πόρτας και τέλος λόγω αυξημένου μεγέθους και άρα και αυξημένης προστασίας σε περίπτωση που σε χτυπήσει κάποιος ειδικά αν μεταφέρεις παιδιά.
Μεγάλο μείον είναι το βάρος και η κατανάλωση βενζίνης αυτών των οχημάτων. Ειδικά η κατανάλωση με προβληματίζει όχι μόνο για το οικονομικό μέρος αλλά και γιατί δεν θέλω να χάνω μισή ώρα καθε μέρα για να πηγαίνω στο βενζινάδικο. Αυτή την στιγμή βάζω βενζίνη καθε 3-4 ημέρες και μαζεύεται αρκετός χαμένος χρόνος κάθε μήνα.
Αρα λοιπόν ένα TDΙ είναι καλή επίλογή αλλά το κόστος κτήσης ειναι αυξημένο.
Τouareg TDI (V10) θα ειναι φοβερο αυτοκινητο αλλα απο οτι βλεπω το 8κυλινδρο θα ειναι μεταξυ 45-50 χιλιαδες δολ. Το V10 TDI θα εχει πανω απο 50 χιλιαδες. Αν περιμενεις με το Τouareg να πηγαινεις πιο λιγο στο βενζιναδικο δυσκολα τα πραγματα. Στο grand Cherokee παιρνω 15 μιλια στο γαλονι σε μια καλη μερα (και η γυναικα μου το παει με το μαλακο ) Αν παιζω με το γκαζι τοτε θελω βυτιο να με ακολουθαει
Ν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τώρα τελευταία μου ήρθε η ιδέα να πάρω ένα Τουαρέγκ για δεύτερο αυτοκίνητο (μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά μου φυσικά) επειδή αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κάποια πλεονέκτηματα όταν υπάρχει χίονι στους δρόμους και επίσης πάνε καλύτερα σε κακούς δρόμους λόγω ανάλογων ελαστικών (πλεονέκτημα για την Αθήνα).
Για οικογενειακά αυτοκίνητα είναι επίσης καλά λόγω χώρων και πρακτικότητας της μεγάλης πίσω πόρτας και τέλος λόγω αυξημένου μεγέθους και άρα και αυξημένης προστασίας σε περίπτωση που σε χτυπήσει κάποιος ειδικά αν μεταφέρεις παιδιά.
Μεγάλο μείον είναι το βάρος και η κατανάλωση βενζίνης αυτών των οχημάτων. Ειδικά η κατανάλωση με προβληματίζει όχι μόνο για το οικονομικό μέρος αλλά και γιατί δεν θέλω να χάνω μισή ώρα καθε μέρα για να πηγαίνω στο βενζινάδικο. Αυτή την στιγμή βάζω βενζίνη καθε 3-4 ημέρες και μαζεύεται αρκετός χαμένος χρόνος κάθε μήνα.
Τouareg TDI (V10) θα ειναι φοβερο αυτοκινητο αλλα απο οτι βλεπω το 8κυλινδρο θα ειναι μεταξυ 45-50 χιλιαδες δολ. Το V10 TDI θα εχει πανω απο 50 χιλιαδες. Αν περιμενεις με το Τouareg να πηγαινεις πιο λιγο στο βενζιναδικο δυσκολα τα πραγματα. Στο grand Cherokee παιρνω 15 μιλια στο γαλονι σε μια καλη μερα (και η γυναικα μου το παει με το μαλακο ) Αν παιζω με το γκαζι τοτε θελω βυτιο να με ακολουθαει
Ν.
Me to XC90 ti ginetai? San kataskeyi mou fainetai oti glytwneis ta polla dents sta parking.
Grand Cherokee den 8a eperna auto to kairo (kala to agorases?).
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Τώρα τελευταία μου ήρθε η ιδέα να πάρω ένα Τουαρέγκ για δεύτερο αυτοκίνητο (μόλις το επιτρέψουν τα οικονομικά μου φυσικά) επειδή αυτά τα αυτοκίνητα έχουν κάποια πλεονέκτηματα όταν υπάρχει χίονι στους δρόμους και επίσης πάνε καλύτερα σε κακούς δρόμους λόγω ανάλογων ελαστικών (πλεονέκτημα για την Αθήνα).
Για οικογενειακά αυτοκίνητα είναι επίσης καλά λόγω χώρων και πρακτικότητας της μεγάλης πίσω πόρτας και τέλος λόγω αυξημένου μεγέθους και άρα και αυξημένης προστασίας σε περίπτωση που σε χτυπήσει κάποιος ειδικά αν μεταφέρεις παιδιά.
Ν.
Me to XC90 ti ginetai? San kataskeyi mou fainetai oti glytwneis ta polla dents sta parking.
Grand Cherokee den 8a eperna auto to kairo (kala to agorases?).
To ΧC90 ειναι φυσικα πολυ καλυτερο απο το G Cherokee σε ανεση και αισθημα οδηγησης. Και αν εχεις δει τα τελευταια Car and Driver στην τηλεοραση πολυ πιο ασφαλες για ανατροπη. Το θεμα ηταν οτι το XC90, Toyota 4Runneρ(το καινουργιο), το Touareg, το FX35/45 δεν υπηρχαν οταν ψαχναμε για αυτοκινητο. Οποτε θελαμε οχημα με V8 για μην εχει προβλημα με τροχοσπιτο η βαρκα(που θα περναμε αλλα δεν εχουμε παρει ακομα). Και δεν θελαμε τερας σαν το Sequoia που ειναι και ακριβο. Οδηγησαμε κατι Ηιghlander (που κατα την γνωμη μου δεν τραβαγε αρκετα και αμα το σανιδωνα εσκουζε προσπαθωντας να παει γρηγορα και δεν τα καταφερνε. Τα dents ειναι σχετικα εχω ολοκληρη συλλογη στο Impreza μαζι με τα stone chips. Αν προσεχεις λιγο δεν ειναι και ασχημα. Το Jeep δεν εχει τιποτα. Οπως λεω η καταναλωση ειναι τεραστια!! Γιατι δεν θα επαιρνες G. Cherokee; Εγω συχναζω στα Jeepunlimited.com φορουμ και εχουν προβληματα αλλα οχι και τοσο κακα. Ναι παντα αγοραζουμε τα αυτοκινητα. Οποτε και αυτο και το Impreza ειναι καταδικα μας.
Ν.
-
Είχα μηχανή (aprillia tuareg 600) την πούλησα λόγω παιδιών.
Αγόρασα ΙΧ αλλά έκανα και το σφάλμα σε λίγο καιρό και αγόρασα και βάρκα.Ηρθε πλέον ο καιρός (εξ ανάγκης ρυμούλκησης) να πάρω και εγώ όπως οι περισσότεροι ένα suv.Λέτε να κάνω καλά...........
Είστε κάτοχοι SUV;