-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, έλεος! Μην γινόμαστε προκλητικοί δηλαδή!!! Ο Senna οδήγησε υπό καταρακτώδη βροχή, ένα αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ ηλεκτρονικά βοηθήματα του τύπου traction control κτλ, πέρασε τους 4 πρώτους του αγώνα και όχι τους 10 ενδιάμεσους και αυτά ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από έναν γύρο, τον πρώτο μάλιστα, όπου γινόταν και ο χαμός! Αλλά θα γράψω ξανά για να εφιστήσω ΕΚΕΙ την προσοχή όλων: ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!! Ειδικά αυτό το traction control, ας το βγάλουμε και να δούμε τι πιρουέτες θα κάνουν τα νέα παιδιά της F1...
Η ΜcLaren MP4/8 είχε και traction control και ενεργητική ανάρτηση. Όχι ότι αυτό μειώνει σε τίποτα το κατόρθωμα του μέγιστου Ayrton, απλώς το αναφέρω για την ιστορία...
Btw, χωρίς να συγκρίνω τον alonso με τον senna, ο τρόπος που προσπέρασε ο Ισπανός από την εξωτερική θύμισε όντως τον Ayrton. Έχω την εντύπωση ότι ο Βραζιλιάνος επίτηδες δεν ακολουθούσε την αγωνιστική γραμμή στο βρεγμένο, γιατί συνήθως αυτή γλιστράει περισσότερο, καθώς το λιωμένο ελαστικό αρχίζει να παγώνει και να δημιουργεί ένα φιλμ πάνω στο οδόστρωμα.
Edit: με πρόλαβε ο hellenic γμτ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Edit: με πρόλαβε ο hellenic γμτΤι να λέω κι εγώ που με κάνατε ρόμπα;
Sorry για την ασχετοσύνη λοιπόν... Και το μυρίστηκα καθώς έγραφα, λέω: να δεις που γράφω μαλακίες τώρα, αλλά το ρίσκαρα!
-
Ρόμπα; Γιατί, ποιός από μας τα ξέρει όλα; Όλοι κάνουμε λάθη!
Ας μην ξεστρατίζουμε όμως άλλο από το θέμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ρόμπα; Γιατί, ποιός από μας τα ξέρει όλα; Όλοι κάνουμε λάθη!Ας μην ξεστρατίζουμε όμως άλλο από το θέμα.
Σωστά, ας μείνουμε στην ουσία... Ο Alonso έκανε φοβερή οδήγηση σε έναν-δύο γύρους (του το αναγνωρίζω, αν και μου γυρίζει τα άντερα) και τον κάναμε ίσα κι όμοια με τον Senna... Πωπω, αν ο Θεός βλέπει τη μετάδοση του Alpha, προβλέπω καταιγίδες τις επόμενες μέρες!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πωπω, αν ο Θεός βλέπει τη μετάδοση του Alpha, προβλέπω καταιγίδες τις επόμενες μέρες!Τουλάχιστον ας τις φυλάξει για την Κων/πολη
-
Μα και αυτός ο Rosberg πόσες φορές εγκατέλειψε χθες;;;
Διότι στον 2ο γύρο βγαίνει έξω ο MW εκτός αγώνα ο NR μας ενημερώνει ο ΤΠ ό δε Σειταϊνιδης δεν πήρε είδηση Συνεχίζει να τρέχει ο NR μπαίνει για πιτ βγαίνει κάνει και δέχεται προσπεράσματα κανένας σχολιασμός από το δίδυμο και κάπου εκεί στον 49ο γύρο που βγαίνει μία και καλή έξω ακούμε και πάλι εκτός αγώνα ο Rosberg και ο καημένος ο πατέρας μου που δεν έχει ιδέα από F1 με ρωτάει καλά τι γίνεται πόσοι Rosberg τρέχουν;;; άλλος Rosberg είναι αυτός;;; είναι και αυτοί αδέρφια σαν τους Schumacher;;;
Τι να του απαντήσω;;;;; -
Ο χρήστης k έγραψε:
Μα και αυτός ο Rosberg πόσες φορές εγκατέλειψε χθες;;;
Διότι στον 2ο γύρο βγαίνει έξω ο MW εκτός αγώνα ο NR μας ενημερώνει ο ΤΠ ό δε Σειταϊνιδης δεν πήρε είδηση Συνεχίζει να τρέχει ο NR μπαίνει για πιτ βγαίνει κάνει και δέχεται προσπεράσματα κανένας σχολιασμός από το δίδυμο και κάπου εκεί στον 49ο γύρο που βγαίνει μία και καλή έξω ακούμε και πάλι εκτός αγώνα ο Rosberg και ο καημένος ο πατέρας μου που δεν έχει ιδέα από F1 με ρωτάει καλά τι γίνεται πόσοι Rosberg τρέχουν;;; άλλος Rosberg είναι αυτός;;; είναι και αυτοί αδέρφια σαν τους Schumacher;;;
Τι να του απαντήσω;;;;; -
Κάτι που δε μου άρεσε καθόλου στη μετάδοση του αγώνα: Στις διαφημίσεις του ALPHA κάνω zapping και βάζω RTL για να μη χάσω την εξέλιξη. Πάνω που εγκαταλείπει ο Alonso λοιπόν, βλέπω στο RTL ένα slow motion πλάνο να δείχνει με έναν κύκλο επικεντρωμένο στον τροχό του Ισπανού να φεύγει το παξιμάδι. Μετά από 5 λεπτά βλέπω το ίδιο πλάνο στον ALPHA και ακούω τον Τάκη να λέει 'σε ένα video που ετοίμασαν από το control του σταθμού βλέπετε...κτλ κτλ...' . Εϊναι κακό, πολύ κακό να μην αποδίδετε τα εύσημα εκεί που ανήκουν κ. Πουρναράκη. Εκτός κι αν σας είπαν κι εσάς ότι το ετοίμασαν οι τεχνικοί σας αντί του ότι το πήραν έτοιμο.
-
Μα και αυτοι στον ΑΛΦΑ το εχουνε ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ με τις τοσες διαφημισεις....
Οσο για τα σχολια της εγκαταλειψης του Αλονσο δες πιο πισω το ποστ μου.... -
την ωρα που επαθε τη ζημια ο ΜΣ ακουω τον ενα εκ των δυο σχολιαστων να μιλαει με ειρωνικο υφος και να προσπαθει με κοπο να κρυψει τη χαρα του απο το απροσμενο γεγονος!
Αν δεν το αντιλληφθηκε ΚΑΝΕΙΣ αλλος απο σας, μπορει να σημαινει οτι... ηταν η ιδεα μου (αν και δε νομιζω)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
την ωρα που επαθε τη ζημια ο ΜΣ ακουω τον ενα εκ των δυο σχολιαστων να μιλαει με ειρωνικο υφος και να προσπαθει με κοπο να κρυψει τη χαρα του απο το απροσμενο γεγονος!Αν δεν το αντιλληφθηκε ΚΑΝΕΙΣ αλλος απο σας, μπορει να σημαινει οτι... ηταν η ιδεα μου (αν και δε νομιζω)
Αλήθεια είναι αυτό, αλλά ας μη κρίνουμε τα παιδιά, μιας και εχουν πει τις προτιμήσεις τους δημόσια ... (ο μεν Τάκης συμπαθεί τον Φίζικο, ο δε Πάνος τον Κίμι.)
-
Ναι ρε συ,
απλα ενοιωσα σαν τον Τακη Τσουκαλα που βλεπει τον γαυρο από την τηλεόραση, κι ενώ ο αγώνας είναι ισοπαλία, ο Οκκάς χάνει μπέναλντι στο τελευταίο λεπτό!
Και ο σχολιαστης (γνωστος βαζελος) προσπαθει να κρυψει με δυσκολια το γαμογελο του να μην περασει μεσα απο το μικροφωνο.Για σκεψου το λιγακι!
ξερεις οτι εκεινη τη στιγμη, που ο Σουμαχερ πολεμουσε με νυχια και με δοντια να κρατησει τη θεση του, εγω ειχα ιδρωσει ολοκληρος απο την αγωνια και η πιεση μου ειχε ανεβει στα 10bar?
Ενταξει, δεν ειπα... να υποστηριζουν οποιον θελουν. Και να το δηλωνουν κιολας... Εμεις τι φταιμε?
-
Κι εγώ κόκκινος είμαι ρε SPITFIRE, αλλά έχω νιώσει και χειρότερα. έχεις δει τον αγωνα της Jerez το 97, απο το itv;; ΟΧΙ;;;; Το ξεσπάθωμα του Murray Walker και του Martin Blundell εναντίων του Μίκαελ
oh Michael, you hit the wrong man my friend .....Aν θες να ακούς αγωνες του θρύλου με πιο ερυθρόλευκη περιγραφη, να κόψεις την ερα-σπορ και να ακούς σπόρ φμ. Απο τοτε που ακούω σπόρ φμ, βρήκα την υγειά μου στο θέμα θρύλος... Σόρρυ για το off-topic .
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Aν θες να ακούς αγωνες του θρύλου με πιο ερυθρόλευκη περιγραφη, να κόψεις την ερα-σπορ και να ακούς σπόρ φμ. Απο τοτε που ακούω σπόρ φμ, βρήκα την υγειά μου στο θέμα θρύλος... Σόρρυ για το off-topic .για να κλεισουμε το off-topic...δεν ειμαι κοκκινος στα ποδοσφαιρικα, απλα εδωσα παραδειγμα με Τσουκαλα μιας και οι ερυθρολευκοι φημιζονται για το παθος που υποστηριζουν την ομαδα τους (εγω ειμαι χανουμι)
οσο για την Ferrari... δεν το ειχα αντιλληφθει ποτε, μεχρι που επιασα τον εαυτο μου καποιες φορες πριν μερικα χρονια, να ιδρωνω σε μια εκκινηση η να μου ανεβαινει η πιεση κατα τη διαρκεια του αγωνα οταν εσπαγε καποιος κινητηρας.
τεσπα...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
οσο για την Ferrari... δεν το ειχα αντιλληφθει ποτε, μεχρι που επιασα τον εαυτο μου καποιες φορες πριν μερικα χρονια, να ιδρωνω σε μια εκκινηση η να μου ανεβαινει η πιεση κατα τη διαρκεια του αγωνα οταν εσπαγε καποιος κινητηρας.τεσπα...
Κοίταξε, μπορείς να κάνεις καμία μηνυση στη Φερράρι για ψυχική οδύνη.
-
-
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 5 ΓΥΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 5 ΓΥΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ???αστα να πανε....
-
-
Συγχαρητήρια για τη μεγάλη συνεχιζόμενη ξεφτίλα του Alpha
Tάκη , μπορεί να μη φταίς, αλλά η ξεφτίλα είναι μεγάλη !
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη