-
Εκεί πάω ρε συ για τα ανταλλακτικά μου... Αλλά δεν την έχω δει δίπλα στην έκθεση... Δε μας νοιάζει αν έχει δέσμευση... Αρκεί να είναι καλή κοπέλα...Ξανθιά ή μελαχρινή είναι; Εχει σημασία γι αυτό...
oooopsss!!!Sorry τώρα το είδα... Έτσι μπράβο...
-
Καλα εδω δεν δουλευει κανεις????????????
Το κλεισαμε το μαγαζι?????????
pasxo??
Παλι λουφαρεις??? -
Μισό λεπτό να φωνάξω τον μπράβο να σε πετάξει με τις κλωτσιές...
Ούτε μια Fischer δεν μπορούμε να πιούμε με την ησυχία μας...
-
Πάει και η Fischer....ώρα για ύπνο γιατί σε 4 ωρίτσες ξυπνάμε....
Ατιμη ζωή...
Αντε καληνύχτα μας...
Silver Tourbo κλείσαμε λέμεεε....
-
Φευγω φευγω και εγω σε λιγο παω για υπνο.Τα λεμε παιδια!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επειδή δεν έχει δει το δικό μου ακόμα..μπορώ να σου προσφέρω το Bravo και να πέσω στο επίπεδο να πάρω εγώ το Focus.. Αντε..θα κάνεις και καλή εντύπωση...
Δεν ειμαι γενικα ιταλοφιλος Alfista ειμαι
Από τα Φιατ μονο το GP μ' αρεσει και η ρεσεψιονιστ στη σπικαρ στον Αλιμοοπως και η κοκκινη μπρερα που'χει παντα απεξω
κανεις εδω; φανταζομαι οχι
θελω βαφλα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δεν ειμαι γενικα ιταλοφιλος Alfista ειμαι
Από τα Φιατ μονο το GP μ' αρεσει και η ρεσεψιονιστ στη σπικαρ στον Αλιμοοπως και η κοκκινη μπρερα που'χει παντα απεξω
κανεις εδω; φανταζομαι οχι
θελω βαφλα
Την ξερεις, ε; Δεν είναι φοβερό μωρο;
ΚΑΙ η Brera
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α!Και που σαι..άσε την Ηλέκτρα να λέει ό,τι θέλει..Κάτι ξέρει... Ακους εκεί δεν τα πας καλά με τις γυναίκες...
Ο,τι κατι ξερει, κατι ξερει
Δεν βγαζω ακρη ειπαμεΔεν βγαζεις άκρη?? Αδυνατω να πιστεψω ότι υπάρχει τομέας στον οποιο δεν διαπρεπεις!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν βγαζεις άκρη?? Αδυνατω να πιστεψω ότι υπάρχει τομέας στον οποιο δεν διαπρεπεις!!Το... πλέξιμο
Το οτι δε βγαζω ακρη δε σημαινει οτι δε διαπρεπω Έτερον εκατερον -
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν βγαζεις άκρη?? Αδυνατω να πιστεψω ότι υπάρχει τομέας στον οποιο δεν διαπρεπεις!!
Το... πλέξιμο
Το οτι δε βγαζω ακρη δε σημαινει οτι δε διαπρεπω Έτερον εκατερονΤι ψωναρα ειναι αυτος ο ανθρωπος τελος πάντων?? ΕΛΕΟΣ
(οτι λες καταγραφεται στο βιογραφικο σου, το ξερεις ε? )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι ψωναρα ειναι αυτος ο ανθρωπος τελος πάντων?? ΕΛΕΟΣ(οτι λες καταγραφεται στο βιογραφικο σου, το ξερεις ε? )
Σε ποιον αναφερεσαι;
Ας καταγραφεί, αρκει να μη μεταφερθει αυτολεξει
Αλλά να καταγραψεις και κανα καλό. Ε, καπου θα βρεθεί εκεί στο ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ Αυτο να μεταφερθει αυτούσιο παρακαλώΘΕΛΩ ΑΔΕΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
(μια ωριτσα εμεινε) -
Είμαι ένας δυστυχισμένος! Μόλις πήρα 898 θερμίδες από ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ!!! Δηλαδή, ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Αν είναι να πάρω 1000 θερμίδες, ας έχω φάει καμια μακαρονάδα, κανένα σουφλέ σοκολάτας, κάτι τέλος πάντων! Όχι όμως απ' τα κωλοκριτσίνια! Δεν το είδα ότι έχουν τόσες πολλές!
-
μποχαχαχα
ξηρα τροφη power
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Είμαι ένας δυστυχισμένος! Μόλις πήρα 898 θερμίδες από ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ!!! Δηλαδή, ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! Αν είναι να πάρω 1000 θερμίδες, ας έχω φάει καμια μακαρονάδα, κανένα σουφλέ σοκολάτας, κάτι τέλος πάντων! Όχι όμως απ' τα κωλοκριτσίνια! Δεν το είδα ότι έχουν τόσες πολλές!Μη μασας. το βραδυ θα καθαρισεις και θα κολυμπησεις και θα τις καψεις. αμα κανεις 100κμ ποδηλατο καις 3.000 θερμίδες ¨
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μη μασας. το βραδυ θα καθαρισεις και θα κολυμπησεις και θα τις καψεις. αμα κανεις 100κμ ποδηλατο καις 3.000 θερμίδες ¨
- μερικα εγκεφαλικα κυταρα
(πλακα κανω)
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Μη μασας. το βραδυ θα καθαρισεις και θα κολυμπησεις και θα τις καψεις. αμα κανεις 100κμ ποδηλατο καις 3.000 θερμίδες ¨
- μερικα εγκεφαλικα κυταρα
(πλακα κανω)
αυτά τα καις που τα καις τουλάχιστον κάνε κάτι χρήσιμο
(και εγώ)
-
χεχε, αγορασα ενα ποδηλατακι και το πηρε η αδερφη μου 2 φορες και επαθε φουιτ! αντε να βρισκω ποδηλατα τωρα
-
Τι έγινε εδώ πέρα;;; Λείπετε όλοι;; Ψυχή δεν πατάει...Λες να φταίει που μας τέλειωσαν τα ποτά;; Δε φταίω εγώ..η κάβα έκλεισε για διακοπές...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
χεχε, αγορασα ενα ποδηλατακι και το πηρε η αδερφη μου 2 φορες και επαθε φουιτ! αντε να βρισκω ποδηλατα τωραΤι είναι το ¨φουιτ¨ ;
Το έπαθε η αδερφή σου ή το ποδήλατο;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]