Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Οχι,δεν προκειται περι τεμπελιας.
Ενα εμπειρο πληρωμα δεν χρειαζεται πολλα περασματα για σωστα καταγραφη του δρομου(4-5-6?σχετικο,ισως και 2 να ειναι αρκετα για καταγραφη)
Το ερωτημα που τιθεται ειναι ενα εμπειρο με 4 ,μπορει να ειναι το ιδιο γρηγορο και ασφαλες απο ενα αλλο αντιστοιχο εμπειρο πληρωμα με 14πχ περασματα?
Η σωστη απαντηση ,οσο και αν καποιοι 'λενε' οτι διαφωνουν ειναι :Δεν μπορει!
Εκει ,και σε συνδυασμο με το μη ελεγχο των ειδικων διαδρομων,εγκειται το προβλημα στις περιορισμενες αναγνωρισεις σε φουλ ερασιτεχνικο πρωταθλημα ,οπως ειναι το δικο μας.
Το β προβλημα που δημιουργηθηκε με τα 4 περιορισμενα περασματα ειναι οτι ειναι και συγκεκριμενης χρονικης στιγμης(ενα ΣΚ πριν απο αγωνα).
Καλα το τριτο και τελικα ηλιθιο ειναι η απαγορευση της διελευσης απο ειδικη καθολη τη διαρκεια του χρονου.....
Γενικα εχουμε εξυπνους κανονες
Απολυτο δικιο σε ολα που αναφερεις.
Τεμπελεια: Υπαρχουν πληρωματα που βαριουνται
κανουν 1 περασμα γραψιμο, 1 διορθωμα, 2 ποιο σβελτα και πανε στην ταβερνα.
Ενα πληρωμα με οχι εμπειρο οδηγο αλλα με εμπειρο συνοδηγο ποσα περασματα θα κανουν? Οσα πει ο συν/γος. Και αμα ο συνοδηγος(εμπειρος) ειναι της αποψης οτι 4 περασματα ειναι αρκετα, τοσα θα γινουν, αλλα συγουρα για τον οδηγο(οχι εμπειρος) δεν ειναι.
Και το αποτελεσμα στον αγωνα ποιο μπορει να ειναι?
Ή ο οδηγος να βγει τελευταιος και να μην ξανατρεξει(αφου θα εχει απογοητευτει)
ή να βγουν απο το δρομο αφου θα τον ζοριζει ο εμπειρος συν/γος που ξερει οτι η στροφη περναει αλλα τα χερια του απειρου οδηγου....
Τα απολυτος εμπειρα πληρωματα που κανουν 4περασματα βγαινουν απο τον δρομο? Μαλλον ναι. Εγω εχω δει αρκετα παντος. Σκεψου τα απολυτος άπειρα!
Απο την αλλη εχω δει πολλα εμπειρα που γνωριζω οτι κανουν αρκετα(εννοω κατω απο δεκα) να εχουν κυριως τερματισμους.