-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γραμμενο πανω σε ενα φερετρο:'Γεννηθηκε μια μερα πριν πεθανει'.Παιζει ρολο σε τι θεο πιστευε;
αυτος ειναι ακριβως ο παραλογισμος καθε πολεμου
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ως ο CEO των Χιπηδων ανα τον πλανητη που εχεις αποδειξει σε ολους σαν και εμενα το αμερικανακι που εσαι πλιζ, εαν μπορεις, απαντησε στο παρακατω:
CEO των χιππιδων?? Παντα με κατηγορουσαν ως πεζο ανθρωπο, ειναι ενδιαφερον να μου προσαπτουν υπερμετρο ρομαντισμο!!
- Εσυ εαν εισουν ο Προεδρος των Ηνωμενων Πολιτειων της Αμερικης στις 12 Σεπτ. 2001, τι θα εκανες μεχρι σημερα για την παταξη της τρομοκρατιας (εαν καν δεχεσαι οτι υπαρχει στον πλανητη γη)?
και για μηνει σχετικο το θεμα
- Τι θα εκανες εαν εισουν ο Ολμερτ με την Χεζμπολα οτατν απηγαγε 2 στρατιωτες σου και σκοτωσε 8 μεσα στο εδαφος σου?
Ο Γιωργος (KRIEZA) σου απαντησε παρα πολυ όμορφα. Αυτα ειναι μια πολυ καλη αρχη. Σκεψου τα κ συζηταμε κ βαθυτερα το θεμα. Γιατι όπως σου ειπα τιποτα δεν ξεκινησε στις 11/9 αρα τα λαθη που επρεπε να εχουν αποφευχθει πανε πολυ πισω.
Ο Κριεζα μιλαει για σενα? Συνηγορος σου ειναι? Ή εσυ δεν εχεις γνωμη διοτι εχεις προβλημα? 'Η και τα δυο?
Που ειναι το υπολοιπο ποστ μου, οεο?? Γιατι δεν μου απαντας στα αλλα, οεο?? Το λοιπον, ο ΚΡΙΕΖΑ συνηγορος μου δεν ειναι αλλα τυγχανει να συμφωνω με το ποστ που έκανε. Απαγορευεται? Δεν το νομιζω!!
Κατα τα άλλα, γνωμη εχω και το ξερεις. Και μαλιστα μια γνωμη στην οποια εσυ δεν εχεις τι να απαντησεις και αναλωνεσαι στο να κοβεις επιλεκτικα τα ποστ μου και να θετεις απλα ανουσιες ερωτησεις. Απο κει κι επειτα Γαβριηλ:
Οταν μου απαντησεις τις ερωτησεις του προηγουμενου ποστ μου θα σου απαντησω σε οτι θες. Μεχρι τοτε αρνουμαι να ταλαιπωρουμαι καλοκαιριατικα με εναν συνομιλητη που το βασικο του προβλημα δεν ειναι οι απόψεις του(ειναι σεβαστες όποιες και ναναι), αλλά η αδυναμια του να κάνει μια σωστη συζητηση, δηλαδη εσενα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γραμμενο πανω σε ενα φερετρο:'Γεννηθηκε μια μερα πριν πεθανει'.Παιζει ρολο σε τι θεο πιστευε;
-
Απίστευτη ξεφτίλα πάντως,ο λαός που υπέστη τα πάνδεινα κάποτε από τούς Ναζιστές,να προκαλεί χειρότερα στούς γειτόνους τους.
-
Tζίπι Λίβνι και Kοντολίζα Pάις. Aν δεν ήταν υπουργοί Eξωτερικών, του Iσραήλ και των HΠA αντίστοιχα, θα ήταν απλές γυναίκες, μητέρες ίσως, που, αντί να χαμογελούν, θα θρηνούσαν τον θάνατο των παιδιών της Kανά.
Μέση Ανατολή :Kάποιοι...
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις την κραυγή απελπισίας. Oύτε τη φρίκη που σπέρνει το Iσραήλ.
http://media.feed.gr/filesystem/images/ ... e11186.jpgΔεν έχουν...
Δεν υπάρχουν αισθήματα μπροστά στο θέαμα του νεκρού παιδιού. Oύτε φτηνές δικαιολογίες για τους σφαγείς του.
http://media.feed.gr/filesystem/images/ ... e11186.jpgΣτην αυτοάμυνα...
Kαι κάπου στο βάθος μία ελπίδα. Ότι το έγκλημα δεν θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση της ανθρωπότητας, η οποία διατηρεί το δικό της δικαίωμα στην αυτοάμυνα.
http://media.feed.gr/filesystem/images/ ... e11186.jpgΔικαίωμα...
Mόνον οργή υπάρχει και θυμός. Στα μάτια του διασώστη, στις καρδιές όλων μας.
http://media.feed.gr/filesystem/images/ ... e11186.jpgκαλη διασκεδαση σε αυτους στην αλλη ακρη του Ατλαντικου που πιστευουν ακομα οτι το Ισραηλ ειναι σε αυτοαμυνα !!! κ οι τρομοκρατες πρεπει να εξοντωθουν σκοτωνωντας παιδακια !!!!!!
-
Ναί,μπράβο.Κάνε μας τήν καρδιά περιβόλι.
-
Θα παρακαλούσα τις 'σκληρές' φωτογραφίες να τις βάζετε σε λινκ. Υπαρχουν καποιοι άνθρωποι με ευαίσθητα στομάχια.
Ευχαριστώ -
Ε τώρα κι εσείς με τους Άραβες ασχολείστε; Οι Ισραηλινοί καλά τους κάνουν! Καλά κάνουν όλο τον κόσμο! Οι Ισραηλινοί έχουν πάντα δίκιο! ΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ! Οι Εβραίοι πάντα αμύνονται! Και όταν τους έφερε ο Μωυσής από την Αίγυπτο, ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ και σφάξανε τους πάντες! Κι ο Ιησούς του Ναυή ήταν ΗΡΩΑΣ! Αν δεν είσαι Εβραίος, είσαι κατώτερος! ΝΑΙ, έχει σημασία τι θεό πιστεύεις. Αν πιστεύεις στον Γιαχβέ, είσαι ΑΝΩΤΕΡΟΣ. Είσαι πιο πάνω από τους άλλους. Οι άλλοι είναι GOYIM και πρέπει ή να υποταχθούν ή να σφαγιασθούν.
Άλλωστε, το λέει και η Βίβλος: Η περιοχή της Παλαιστίνης ανήκει στους Εβραίους - τους την είχε τάξει ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ρε παιδιά!!! Υπάρχει ισχυρότερος τίτλος ιδιοκτησίας από αυτό; Ξέρεις τι είναι να μπορείς να πεις στον άλλον 'σήκω και φύγε ρε, το σπίτι σου μου ανήκει, μου το'ταξε Ο ΘΕΟΣ'; Ποιος άλλος λαός του κόσμου είναι σε ανοιχτή ακρόαση με το ΘΕΟ;;;
Πας μη εβραίος... μη άνθρωπος. Ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχεις αν δεν είσαι ΕΒΡΑΙΟΣ. Καταλάβετέ το πια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σκέψου λέει να έρθει για βόλτα με τα παιδάκια του στην Ελλάδα μήνα Μάρτιο και να βρεθούν σε καμία τοπική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.
Και να γυρίσει το παιδί του στους Έλληνες συγγενείς και να πει 'Αυτοί οι τύποι ήταν τρομοκράτες και οι Τούρκοι νόμιμη κυβέρνηση, γιατί γιορτάζετε αυτή την επέτειο;'.Ε ρε γλέντια.
Το αποκλείεις;
-
Are these the people that we should bomb
Are we so sure they mean us harm
Is this our pleasure, punishment or crime
Is this a mountain that we really want to climb
The road is hard, hard and long
Put down that two by four
This man would never turn you from his door
Oh George! Oh George!
That Texas education must have fucked you up when you were very smallIs gentleness too much for us
Should gentleness be filed along with empathy
We feel for someone else's child
Every time a smart bomb does its sums and gets it wrong
Someone else's child dies and equities in defence rise
America, America, please hear us when we call
You got hip-hop, be-bop, hustle and bustle
You got Atticus Finch
You got Jane Russell
You got freedom of speech
You got great beaches, wildernesses and malls
Don't let the might, the Christian right, fuck it all up
For you and the rest of the worldNot in my name, Tony, you great war leader you
Terror is still terror, whosoever gets to frame the rules
History's not written by the vanquished or the damned
Now we are Genghis Khan, Lucretia Borghia, Son of Sam
In 1961 they took this child into their home
I wonder what became of them
In the cauldron that was Lebanon
If I could find them now, could I make amends?
How does the story end? -
Όλοι τα ίδια λένε. Και οι Έλληνες και οι ΗΠΑμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι. Απλώς πρέπει να υπάρχουν κανόνες το φελέκι μου μέσα μετά από 5.000 χρόνια ιστορικά καταγεγραμμένων πολέμων και σφαγών.
Κάπου στο 1965 καταργήθηκε νόμος που θεωρούσε τους ντόπιους ιθαγενείς της Αυστραλίας μέρος της πανίδας. Τί συζητάμε τώρα;
-
αυτη γιατί χαίρεται και χαμογελά ???
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οι Ισραηλινοί έχουν δημιουργήσει σταθερές βάσεις για τις κρεμάλες τους εδώ και 25 χρόνια. Τώρα πλέκουν το σκοινί.
Ακριβώς.
Προφανως αυτοι πιστευουν οτι οι κρεμαλες θα στηνονταν ουτως ή αλλως,και γι αυτο προελαυνουν.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αυτη ειναι η μοιρα των προσκυνημενων!
Και αυτο δεν ισχυει μονο για το Γαβριηλ αλλα για καθε ανθρωπο που σκεφτεται σαν αυτον....Κάτι έλεγε ένας τρομοκράτης που τον λέγανε Κολοκοτρώνη για τους προσκυνημένους...
-
Ξέρετε ποιο είναι το ωραίο; Λογικό θα ήταν οι Εβραίοι να πάνε να εκδικηθούν τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Εξ όσων γνωρίζω, δεν ήταν Άραβες αυτοί που ανοίξανε το Νταχάου και το Άουσβιτς και το Μαουτχάουζεν...
Αλήθεια, σε τι διαφέρουν οι Ισραηλινοί από τον Χίτλερ; 90%+ της κοινής τους γνώμης είναι υπέρ των όσων κάνει ο στρατός τους... Υπέρ της σφαγής αμάχων... 'Εμείς τους ειδοποιήσαμε να φύγουν'... Άρα δεν έχουν, σου λέει, ευθύνη. Άμα σκοτωθούν, σκοτώθηκαν. Έτσι μπράβο!!! ΕΤΣΙ ΡΕ!!! Σφάξτε τους Goyim, για να χαρεί ο Γιαχβέ, να χαρούν στον άλλο κόσμο και οι μουρλοπροφήτες της Βίβλου!
Αχ, σε λίγο θα τον κάνουν τον Χίτλερ να μοιάζει πτωχοδιαβολάκος μπροστά τους.
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δείτε το σημερινό πρώτο φύλλο της 'Ελευθεροτυπίας'
νομίζω υπάρχει και σε κάποια ακόμηδε μπορώ ούτε να το σχολιάσω...έχω πραγματικά μουδιάσει
νεκρό βρέφος μέσα απ τα συντρίμμιαΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΒΡΕ!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ! Αφού όταν μεγάλωνε, θα γινόταν Άραβας τρομοκράτης! Τα παιδιά που δεν είναι Εβραιόπουλα πρέπει να σκοτώνονται!
Σα δε ντρεπόμαστε... Λεγόμαστε άνθρωποι κι ακόμα ανεχόμαστε τα κράτη μας να αναγνωρίζουν το Ισραήλ...
Υ.Γ. Σε τι διαφέρει ο τρόπος ίδρυσης του Ισραήλ από αυτόν των Κατεχομένων στην Κύπρο; Μήπως σε λίγο θα έρθει κανένας κυνικός διπλωμάτης να μας πει 'κοιτάξτε, ηθικά δεν έχετε δικαίωμα να μην αναγνωρίζετε τα Κατεχόμενα, γιατί έτσι κι αλλιώς αναγνωρίζετε το ισοδύναμό τους: το Ισραήλ';
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
αυτη γιατί χαίρεται και χαμογελά ???
Έμαθε πόσοι άμαχοι σκοτώθηκαν... Ο θηλυκός Κίσσινγκερ.
-
Οχι καί Κίσσινγκερ ρε σύ αυτό το γατάκι
-
Οι φωτογραφιες να μην μπαινουν σε λινκ αλλα κανονικες. Για να βλεπουμε και να θυμομαστε. Ανθρωποι ειναι κύριοι, δίπλα μας. Ανθρωποι που ετυχε να γεννηθουν σε λαθος μερος.
Αφηστε να τα βλεπουμε για να μακαρίζουμε τις ζωες μας, μπας και παψουμε να ειμαστε τοσο μιζεροι και να ασχολουμαστε με μαλακιες..
Κριμα στις ψυχουλες των παιδιων.-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Οι φωτογραφιες να μην μπαινουν σε λινκ αλλα κανονικες. Για να βλεπουμε και να θυμομαστε. Ανθρωποι ειναι κύριοι, δίπλα μας. Ανθρωποι που ετυχε να γεννηθουν σε λαθος μερος.Και έτυχε επίσης να είναι Goyim.
Nέος αραβοϊσραηλινός