-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=51762πόσο πιο δυνατό;
τι θα λέει ο JC μετά;
Απορία έχω ν'ακούσω τι θα σκαρφιστεί πάλι
-
Κύριε μοδ, παρακαλείσθε όπως μετακινήσετε την προσθήκη του χρήστου λκάρου εις χωριστά θέματα, εν περί της Οπέλου Βεκτριανής και εν περί του Ιερεμία Κλάξονος.
-
Είστε πολύ αισιόδοξοι αν νομίζετε ότι ο Clarkson θα ξανασχοληθεί με το Vectra για τα επόμενα 10 χρόνια...
Υ.Γ.
Sorry και για το off topic, ειλικρινά έτυχε και το επισκέφτηκα το thread πάνω στη συζήτηση περί JezzaΑποχωρώ. Δε με είδατε, δε με ξέρετε
-
καλα, ειναι τρελοι ε?
λες και τα αλογα ελλειπαν απο αυτο το αυτοκινητο...
γιατι δε του βαζουν το σασι της ....159?
-
Θανατος Θανατος!!!!!!!!
Απαραδεκτοι κουβαδες μηχανικα,πολυ καλοι κουβαδες σε ποιοτητα συναρμολογησης.
Αλλα αμα ειναι να τρεχω καθε λιγο στον μηχανικο ,να την γ@@!#σω την συναρμολογηση.
Απραδεκτα αυτοκινητα για να ειναι Γερμανικα.......(Η εμπειρια μου με Astra 1.4 του 1994 και Astra 1.6 του 2004).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλα, ειναι τρελοι ε?λες και τα αλογα ελλειπαν απο αυτο το αυτοκινητο...
Έλα ντε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=51762πόσο πιο δυνατό;
τι θα λέει ο JC μετά;
πολυ πραμα ρε παιδι μου ....... πως θα στριβει
μια απορια = κοφτη τελικης γιατι του βαλανε ????
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι θα λέει ο JC μετά;
Aπό τότε που βγήκανε τα OPC χάθηκε το φιλότιμο.
-
Τελικά γιατί τόση αντιπαθεια για τα Opel ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τελικά γιατί τόση αντιπαθεια για τα Opel ;Τα ζηλεύουμε, γι'αυτό
-
Είναι για χεράδες κι εμείς δεν είμαστε
-
Vectra 1.6 πρώτης γενιάς, οικογενειακό αυτοκίνητο. Στη μάπα από το 1992 μέχρι το 2000. Νομίζω είναι αρκετά, δε χρειάζεται άλλος λόγος.
-
'I always hated it, because I always felt it was designed during a coffee brake by people who couldn't care less about cars' - JC
-
Βρε παιδιά σήμερα το μεσημέρι σταμάτησα σε κάποιο φανάρι και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είμουν ανάμεσα σε τέσσερα (4) Opel. Τρία corsa και ένα astra.
Με έχει πιάσει φοβία από εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι βλέπω το δείκτη θερμοκρασίας να ανεβαίνει προς την αγαπημένη περιοχή λειτουργίας των Opel. Το τιμόνι έπαθε μια αναισθησία και γενικά κάτι έγινε.
Έκλεισα ραντεβού στο συνεργείο, για προληπτικό έλεγχο αλλά μέχρι τη Δευτέρα λέω να μη το κινήσω καθόλου.(Να θυμίσω, για να προλάβω τους εγκάθετους,
ότι το θέμα είναι αποκλειστικά για Opel. Οποιαδήποτε ανφορά σε άλλη εταιρεία είναι εκτός θέματος. ) -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βρε παιδιά σήμερα το μεσημέρι σταμάτησα σε κάποιο φανάρι και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είμουν ανάμεσα σε τέσσερα (4) Opel. Τρία corsa και ένα astra.
Με έχει πιάσει φοβία από εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι βλέπω το δείκτη θερμοκρασίας να ανεβαίνει προς την αγαπημένη περιοχή λειτουργίας των Opel. Το τιμόνι έπαθε μια αναισθησία και γενικά κάτι έγινε.
Έκλεισα ραντεβού στο συνεργείο, για προληπτικό έλεγχο αλλά μέχρι τη Δευτέρα λέω να μη το κινήσω καθόλου.(Να θυμίσω, για να προλάβω τους εγκάθετους,
ότι το θέμα είναι αποκλειστικά για Opel. Οποιαδήποτε ανφορά σε άλλη εταιρεία είναι εκτός θέματος. )Εάν αρχίσει και τριγμούς στο τιμόνι, στο κάθισμα, στο τασάκι και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει κακή συναρμογή έχεις Opelίτιδα! Μήν ανησυχείς, θα μπείς στο Opelclub και με σύντομη ψυχοθεραπεία θα πειστείς οτι όλα αυτά είναι φυσιολογικά για ένα ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αυτοκίνητο όπως το Opel... τα παιδιά συνίθισαν
-
ότι το θέμα είναι αποκλειστικά για Opel. Οποιαδήποτε ανφορά σε άλλη εταιρεία είναι εκτός θέματος.Αναμεσα ετσι
opel opel tazio-mobil opel opel
ή ετσι?
opel tazio-mobil opel opel opel
-
Opel - Opel
Opel - tazio
???? - Opel
Λέγε γιατρέ μου είναι σοβαρό θα γλυτώσω;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Opel - OpelOpel - tazio
???? - Opel
Δλδ θες να μας πεις ότι η φρυγανιέρα σου είναι καλύτερη από όπελ?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Opel - Opel
Opel - tazio
???? - Opel
Δλδ θες να μας πεις ότι η φρυγανιέρα σου είναι καλύτερη από όπελ?
κλιματιστικο ειναι, οχι φρυγανιερα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελικά γιατί τόση αντιπαθεια για τα Opel ;
Τα ζηλεύουμε, γι'αυτό.
Αχά!
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]