-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ναι ετσι ακριβως εγραψα. Οτι ξερω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο οικονομικα, λογιστικα οπως και οτιδηποτε υπαρχει γνωστο ή αγνωστο στον ανθρωπο.
Λοιπον Γαβριηλ την επομενη φορα που θα ερθεις στην Ελλαδα ζητησε να επισκεφτεις ενα πολυ ωραιο κτιριο που ειναι μεσα σε ενα παρκο και ονομαζεται 'Δρομοκα'ι'τειο'.
Βρισκεται στο Δαφνι και αν ζητησεις να πας θα σε πανε στο συντομωτερο χρονικο διαστημα.
Εκει θα συναντησεις πολλα ατομα που ξερουν τα ΠΑΝΤΑ.
Εκει θα βρεις αν εισαι τυχερος και το Ναπολεοντα, το Μ.Αλεξανδρο, τον Α'ι'νστα'ι'ν και αλλες μεγαλες προσωπικοτητες του επιπεδου σου.Αν μαλιστα τους πεις και οσα γραφεις εδω τοτε ειναι σιγουρο οτι θα σε κρατησουν για παντα κοντα τους.
Ετσι και εσυ θα βρεις τη παρεα που σου ταιριαζει και εμεις θα γλυτωσουμε απο σενα.
important:
Μονο μη τους πεις οτι εισαι ο Μπους!!!!
Γιατι μαλλον θα αλλαξουν οι σεξουαλικες σου προτιμησεις
Εσυ ρε παιδι μου πες τους οτι εισαι ο Ελβις ή ο Τζων Γκλεν ας πουμε -
Ρε σείς, πλάκα κάνει ο gavriil1 με το 'ΤΑ ΠΑΝΤΑ', δεν είναι προφανές ? Μην αρπάζεστε από το παραμικρό...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε σείς, πλάκα κάνει ο gavriil1 με το 'ΤΑ ΠΑΝΤΑ', δεν είναι προφανές ? Μην αρπάζεστε από το παραμικρό...(Moderator nass)
Γιατι εμεις δηλαδη τι κανουμε??
Η μηπως σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει κανεις να μιλησει σοβαρα μαζι τους?? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
....Ξανα, οι ΗΠΑ θελουν Δημοκρατια, Ελευθερια, Καπιταλισμο (ή version αυτου) για ολο τον κοσμο. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεται?
Απ'οτι φενεται, ναι.
Κι αφού το θέλουν οι ΗΠΑ, θα γίνει, έ, φίλε;
Ή με το καλό - ή με το ζόρι, έ, φίλε;Γιατι? Ατομα σαν και εσενα τι ακριβως θελουν για τα αλλα κρατη του κοσμου? Δικτατορια, Θεοκρατια, οχι Ελευθερια και κλειστη οικονομια?
Εαν ναι, τοτε με το ζορι, ναι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
gavriil1 θέλω μια απάντηση, αν γίνεται....
ΓΙΑΤΙ γράφεις σ' αυτό το φόρουμ;
.
Διοτι απλα ειστε απιστευτο entertainment για μενα.
Δεν το καταλαβες ακομη?
Ένα ολόκληρο φόρουμ (πλην μερικών ψύχραιμων εξαιρέσεων) σε κοροϊδεύει...
.
Χμμμμ...
Γιατι εγω τωρα βλεπω ακριβως το αντιθετο, μαλλον ειναι επειδη ειμαι αμερικανακι.
Τα παραπάνω είναι μια έμμεση παραδοχή οτι μπαίνεις μόνο και μόνο για ειρωνευτείς να 'σπάσεις πλάκα' και να κοδοϊδέψεις ένα ολόκληρο φόρουμ. Δεν έχεις τη παραμικρή διάθεση να προσφέρεις τίποτα παρα μόνο να κάνεις το γούστο σου και να τα κάνεις όλα μαντάρα. Και το παραδέχεσαι κι απο πάνω. Μιλάμε δηλαδή για στρατευμένο trolling!
Ειλικρινά μετά τις παραπάνω εξομολογήσεις σου δε βλέπω το λόγο γιατί δεν έχεις αποβληθεί ακόμα από το φόρουμ.Μας κατηγορείς άδικα
Μα να διώχναμε τη μασκότ μας???I'll take that as a compliment
-
Γιατι? Ατομα σαν και εσενα τι ακριβως θελουν για τα αλλα κρατη του κοσμου? Δικτατορια, Θεοκρατια, οχι Ελευθερια και κλειστη οικονομια?Εαν ναι, τοτε με το ζορι, ναι!
Κι εσενα ποιος σε ορισε αστυνομο της Διεθνους κοινοτητας Γαβριηλ??
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά είχαν στη Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν, στο Βιετνάμ (αλλά εκεί τον ήπιαν κανονικότατα!) ,
αν αναρωτηθεί ποτέ πόση δυστυχία προκάλεσε η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού (εννοώ με το συγκεκριμένο τρόπο...) στους λαούς των χωρών της Α. Ευρώπης αλλά και τις ανακατατάξεις λόγω εκατομμυρίων προσφύγων,
αν αναρωτηθεί ποτέ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ 'εγκατέστησε' τη χούντα στην Ελλάδα και μας πήγε 30 χρόνια πίσω!!!,
αν αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ υπάρχει το Κυπριακό, ποιός το συντηρεί και γιαποιούς λόγους
αν αναρωτηθεί ποτέ ποιά άλλη χώρα έχει πρόεδρο που κάνει πόλεμο για να φύγει ο λεκκές απ τα τσιμπ@υκι@ ή βρίζει αγνοώντας ανοικτά μικρόφωνα,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι στο διάολο έγινε και ποιός βοήθησε την Τουρκία να γίνει δύναμη και να μας καιει η ανάσα της,
αν αναρωτηθεί ποτέ τι δουλειά έχουν οι Ισραηλινοί στο Λίβανο, ποιούς σκοτώνουν στις πολυκατοικίες και ΠΟΙΟΣ βρίσκεται από πίσω
Και φυσικα αφου εσυ αναρωτηθηκες, για ολα αυτα φταινε οι ΗΠΑ και κανεις αλλος.
Μηπως και για τον πονοδοντο σου φταιμε εμεις? Σιγουρα.
-
Ωραίο παιχνιδάκι. Βρείτε τον παπά. Εγώ τα κατάφερα μέχρι και την 6η προσπάθεια με την πρώτη.
http://www.sport24.gr/ast/cov/SP/SPORT2 ... pappas.xls
(δεν βρίσκω το θέμα με τα ανέκδοτα, αλλά κι εδώ καλά είμαστε)
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ε αυτό το διάλογο δεν τον έχω καθόλου ανάγκη και απορώ τι μπήκα εδώ πρωί πρωί και άντε τώρα μ αυτά τα νεύρα να κατέβω πολεοδομία...
ΝΑΙ έχουν και καλά οι αμερικάνοι, μουσική (τζαζ,μπλουζ) τέχνη, επιστήμη, όμως ρε συ Γαβριήλ αυτή την αμερική υπερασπίζεσαι;
Καλα που αποδεχεσαι οτι εχουμε και κατι, αλλοι μας ειπαν ολους βοδια και προβατα. Παλι καλα
Τελικα εχει πλακα να ξερουμε οτι τα προβατα εχουν παει στο φεγγαρι αλλα οχι ο σουπερ πανεξυπνος και ικανος ανθρωπος ---> Η χαρακτηριστικη typical Ελληνικη λογικη κυριες και κυριοι...
Το στίγμα σου βέβαια το έδωσες μόλις στην προηγούμενη σελίδα
ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΝΩΣΤΟ Ή ΑΓΝΩΣΤΟ!!!
κάπως έτσι δε το γραψες;
Ναι ακριβως αυτο εγραψα και εννοησα.
-
manosk
Μετά το 7ο επίπεδο πρέπει να είσαι ο Neo για να το παρακολουθήσεις
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
-
Μπορεί να ήταν εριστικός και ειρωνικός αλλά δεν ήταν ο μόνος (χωρίς να εξαιρώ την αφεντιά μου)
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Ωπα! Μαγκεψε!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Είναι κάποιο βίτσιο, συνταγή γιατρού ή ένας τρόπος για να προσφέρεις στην χώρα που ζεις και προσπαθείς να την διαφημίσεις;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
Σιγα να μην θελουν/χρειαζοντε οι ΗΠΑ διαφημηση σε εσας...
Τότε ρε γαβρίλο γιατί μας σπάς τα ούμπαλα ????
Ξέρω τι χρείαζεσε για να χαλαρώσεις λιγάκι αλλά άμα σου το γράψω ποιός ακούει τον Κούκο μετά.Τι?
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Πάντως η ιδέα μου περιλάμβάνει κρέβατι/καναπέ (ή τελος πάντων κάτι αναπαυτικό) τη παλάμη σου και μερικές χαρτοπετσέτες.
Try it you might find it amazingly refreshing and revitalizing. Your president(s) doing it for years.
Γαβρίλε θα σου έγραφα κιάλλα αλλά θα πρέπει να φύγω αλλιώς
θα μου ζεσταθεί ο φραπές ναουμ,
θα τσαντιστεί το κολλητάρι μου στο τάβλι ναουμ,
θα πλερώσει ο Μπάμπης για τσου καφέντες ναουμΦιλούρες μάγκα μου ναούμ
PS. Πραγματικά είναι καιρός να κάνεις μια καλύτερη γνωριμία με την πουλχερία και τα πέντε ορφανά !!!!
Over and out
Ριξε και λιγο το επιπεδο. Τοσο ψηλο που το σηκωσες δεν μπορω να σε ακολουθησω...
-
Ισα ρε αφεντη Δουκα...
Αφεντια σου...
Πρόσεχε πως μιλάς σε έναν Δουκα!
Για το συγκεκριμένο σε συγχωρώ λόγω φτωχής γνώσης της ελληνικήςοταν λέει κανεις 'η αφεντιά μου' εχει αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν είναι όπως τα λές, ακόμα και να είχε το καφενείο ( ) τέτοιο πελάτη, ο καφετζής δεν θα τον έδιωχνε. Αν κάποιος θέλει μια τέτοια συζήτηση (ένας εναντίον σχεδόν όλων) πως θα του το στερήσεις?
'Αλλωστε, τι κάνει? Δεν βρίζει. Απλά οι απόψεις του είναι ακροδεξιές. Θα έδιωχνες κάποιον για αυτό τον λόγο?Hey Kouk, πιασε ενα βαρυ γλυκο με καιμακι κ'ενα ταβλι ρε συ μαγκα οταν ευκαιρισεις...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι βρε Χρήστο! Κάτσε. Μην αρπάζεσαι!Εχει τύχει, πολλές φορές, να μπαίνει κάποιος και να αρχίζει τα άσχετα posts και τις δημοσιεύσεις για χάριν γούστου.
Σου επαναλαμβάνω. Ο Γαβριήλ τα πιστεύει. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω προσωπικά για αυτό.
Οπότε ούτε μας φτάνει ούτε μας περισσεύει βρε Χρήστο.
Μπραβο Νικολα! Οντως με ξερεις καλυτερα απο τους αλλους. God bless you...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τελωσπάντων, εγώ μια γνώμη είπα...
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι γνώμες!
Krus, βλεπεις τι ωραιος εισαι οταν χαλαρωνεις μαγκα μου?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
gavriil1 πόσο [διαγράφω μόνος τον προσβλητικό χαρακτηρισμό που αρχίζει από Μ ] πρέπει να είσαι για να σπάσεις ένα ποστ των 5 σειρών σε κομμάτια για να απαντήσεις;gavriil1 θέλω μια απάντηση, αν γίνεται....
ΓΙΑΤΙ γράφεις σ' αυτό το φόρουμ;
.
Διοτι απλα ειστε απιστευτο entertainment για μενα.
Δεν το καταλαβες ακομη?
Ένα ολόκληρο φόρουμ (πλην μερικών ψύχραιμων εξαιρέσεων) σε κοροϊδεύει...
.
Χμμμμ...
Γιατι εγω τωρα βλεπω ακριβως το αντιθετο, μαλλον ειναι επειδη ειμαι αμερικανακι.
Είναι κάποιο βίτσιο, συνταγή γιατρού ή ένας τρόπος για να προσφέρεις στην χώρα που ζεις και προσπαθείς να την διαφημίσεις;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω....
Σιγα να μην θελουν/χρειαζοντε οι ΗΠΑ διαφημηση σε εσας...
Αυτο που λες εσυ Μ...., εγω και αλλα αμερικανακια εδω ονομαζω/ουμε ακριβης στις απαντησεις μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γαβριήλ, επιτέλους σε κατάλαβα. Είσαι μουσουλμάνος Ταλιμπάν ή πληρωμένος από τους Ταλιμπάν.Το βρηκες!
Περνα απ'το γραφειο τωρα για το μεταλλιο.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)