-
Τιμή γενικώς? Τι έχεις στο νου σου?
-
Το Alpine που τα εχει ολα.
Να και μια φορα που συμφωνουμε -
Μετά από μια στροφοδιαδρομή από αρμενιστή->θεσσαλονίκη, δηλώνω με τον πέζουλά μου!
-
Λοιπόν, Μιχαλιό, νέα από το μέτωπο και sorry για την αργοπορία.
Το πρώτο στη σειρά της Alpine που δέχεται τον αντάπτορα που λέμε είναι το CDA-9854R που έχει περίπου 300
-
Νικ χιλια ευχαριστω.
Το αλλο που μου εδωσες το διαβαζω ηδη αλλα αναθεμα αν εχω καταλαβει τιποτα.
Πρεπει να ειχαι μηχανικος ηχου ρε φιλε για να βγαλεις ακρη
Εγω το δουλευω χειροκινητα σε κανα δυο επιπεδα και κανω την (μιση) δουλεια μου.Τα αλλα ουτε που τα ακουμπαω -
Ανανεωμενο και το σενταν που δεν εισαγεται στην Ευρωπη.
http://img122.imageshack.us/img122/7033/3072sg7.jpg
http://img70.imageshack.us/img70/7141/307nl7.jpgΟχι οτι χανουμε τιποτε που δεν το εχουμε εδω....
-
Τώρα τελευταία το 307 έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα:
Είμαι εν κινήσει (με οποιαδήποτε σχέση στο κιβώτιο) και αισθάνομαι στιγμαία κομπιάσματα στo γκάζι, σαν να το χάνω για λίγο και μετά να ξανάρχεται. Είναι περίπου όπως νιώθουμε όταν ανάβει ο κλιματισμός και χάνει σε δύναμη το αυτοκίνητο, μόνο που στην περίπτωσή μου αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και εντελώς τυχαία. Μπορεί να κάνω πολλά χιλιόμετρα χωρίς να παρουσιαστεί και σε μια μικρή διαδρομή να το κάνει συνέχεια.
Σας λέει κάτι;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ανανεωμενο και το σενταν που δεν εισαγεται στην Ευρωπη.http://img122.imageshack.us/img122/7033/3072sg7.jpg
http://img70.imageshack.us/img70/7141/307nl7.jpgΟχι οτι χανουμε τιποτε που δεν το εχουμε εδω....
Βλέπω το nick: καινούργιος! Βλέπω δημοσιεύσεις:παλιός!
Βλέπω και την υπογραφή: ρε, ο δικός μας είναι!
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Τώρα τελευταία το 307 έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα:Είμαι εν κινήσει (με οποιαδήποτε σχέση στο κιβώτιο) και αισθάνομαι στιγμαία κομπιάσματα στo γκάζι, σαν να το χάνω για λίγο και μετά να ξανάρχεται. Είναι περίπου όπως νιώθουμε όταν ανάβει ο κλιματισμός και χάνει σε δύναμη το αυτοκίνητο, μόνο που στην περίπτωσή μου αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και εντελώς τυχαία. Μπορεί να κάνω πολλά χιλιόμετρα χωρίς να παρουσιαστεί και σε μια μικρή διαδρομή να το κάνει συνέχεια.
Σας λέει κάτι;
Κακής ποιότητας καύσιμο ή κακή τροφοδοσία; (Ηλεκτρονικά-'εγκεφαλικό' σύμπτωμα).
Καλύτερα να το πάς για έλεγχο...
-
Λοιπόν, το πήγα πράγματι για έλεγχο σήμερα το πρωί στην Γκάλλο (για πρώτη φορά) και το πρόβλημα από ότι μου είπαν ήταν εμφανέστατο - το επιβεβαίωσαν αμέσως μόλις οδήγησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο, αφού υπήρχε μεγάλη δυσχέρεια στο να ανεβάσει στροφές, ακόμα και με το γκάζι στο πάτωμα!
Συγκεκριμένα, είχε χαθεί από τη μνήμα η ρύθμιση του ηλεκτρονικού γκαζιού, ενώ παράλληλα είχε μαζέψει και πολλά κατάλοιπα η πεταλούδα του γκαζιού, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται το άνοιγμά της.
Να τονίσω ότι σε επίσκεψη σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο την προηγούμενη εβδομάδα για το ίδιο θέμα, μου είπαν ότι το αυτοκίνητο ήταν μια χαρά (αφού το οδήγησαν και εκείνοι) και ότι δεν θα πρέπει να μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του, γιατί έτσι είναι όλα τα 307!
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Λοιπόν, το πήγα πράγματι για έλεγχο σήμερα το πρωί στην Γκάλλο (για πρώτη φορά) και το πρόβλημα από ότι μου είπαν ήταν εμφανέστατο - το επιβεβαίωσαν αμέσως μόλις οδήγησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο, αφού υπήρχε μεγάλη δυσχέρεια στο να ανεβάσει στροφές, ακόμα και με το γκάζι στο πάτωμα!Συγκεκριμένα, είχε χαθεί από τη μνήμα η ρύθμιση του ηλεκτρονικού γκαζιού, ενώ παράλληλα είχε μαζέψει και πολλά κατάλοιπα η πεταλούδα του γκαζιού, με αποτέλεσμα να εμποδίζεται το άνοιγμά της.
Να τονίσω ότι σε επίσκεψη σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο την προηγούμενη εβδομάδα για το ίδιο θέμα, μου είπαν ότι το αυτοκίνητο ήταν μια χαρά (αφού το οδήγησαν και εκείνοι) και ότι δεν θα πρέπει να μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του, γιατί έτσι είναι όλα τα 307!
Εγώ είμαι πελάτης του συγκεκριμένου εξουσιοδοτημένου (Γκάλλο) εδώ και 8 χρόνια και δεν έχω παράπονο...
-
αγαπητοι συν307ακιδες,
ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω, παρόλο που δεν έγραφα συχνά σας διάβαζα πάντα. το 307 μου επωλήθη.
Παρόλο που μου έβγαλε προβληματάκια, δεν μπορω να πω ως δεν νιώθω νοσταλγία ...κάπου κάπου όμως Εχθές έκλεισα 15 ημέρες χωρίς αυτό.
Το είχα από τον 09/2003 και ζουάν δεν άλλαξα ούτε μια φορά. Παρακαλώ να μπω στο βιβλίο των ρεκόρ!! Αν έτριζε το ζουάν? κάθε μέρα ένιωθα πως έβλεπα αγώνα μπασκετ σε παρκέ.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
αγαπητοι συν307ακιδες,ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω, παρόλο που δεν έγραφα συχνά σας διάβαζα πάντα. το 307 μου επωλήθη.
Και με τι θα το αντικαταστήσεις, αν επιτρέπεται, φίλτατε πρώην 307άκια kkot;
-
Περιμένω αρχές της εβδομάδας να παραλάβω το νέο μου τουτού που είναι ένα TUCSON 2.0 Full.
-
11
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Βλέπω το nick: καινούργιος! Βλέπω δημοσιεύσεις:παλιός!
Βλέπω και την υπογραφή: ρε, ο δικός μας είναι!
Ε Τακη ειπαμε, το καναμε συντομοτερο και πιο αλανιαρικο!
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Περιμένω αρχές της εβδομάδας να παραλάβω το νέο μου τουτού που είναι ένα TUCSON 2.0 Full.Και ποσο αν επιτρεπεται; Τι μοντελο ηταν;
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Περιμένω αρχές της εβδομάδας να παραλάβω το νέο μου τουτού που είναι ένα TUCSON 2.0 Full.Καλορίζικο και καλοτάξιδο λοιπόν!
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Περιμένω αρχές της εβδομάδας να παραλάβω το νέο μου τουτού που είναι ένα TUCSON 2.0 Full.
Και ποσο αν επιτρεπεται; Τι μοντελο ηταν;
9200 ευρώ, μοντέλο 09/2003 1.6 ΧΤ. Σαν προκαταβολή για το νέο.
@tazz : Ευχαριστώ
-
Βλέπω σε πίνακα μεταχειρισμένων ότι για τα μοντέλα 2003 η αγορά από έμπορο πάει γύρω στα 10.400 ευρώ. Δεν έδινε τόσα η Hyundai;
PEUGEOT FORUM