-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώα ζώα ζώα
... οι οδηγοί της Κυριακής**.-**
Το ξέρουμε γι΄αυτό και δε κυκλοφορούμε (ή έστω, κυκλοφορούμε ελάχιστα) τα Σαββατοκύριακα.
-
Πράσινο η Πειραιώς, άδεια, κόκκινο η Π.Ράλλη, σταματημένα τα αυτοκίνητα και το ΖΩΟ με Accent βιαζόταν και πέρασε με τέρμα κόκκινο και τα δύο ρεύματα της Πειραιώς προς Πετράλωνα
-
Μπροστά από το Α.Τ. Πετραλώνων;
Τι θράσος
-
Ζώο αυτος που μου τράκαρε το αυτοκινητακι μου ενώ ήταν παρκαρισμένο... Γυρισα κ βρήκα φτερό και πόρτα καραγραντζουνισμένα κ βαθουλωμένα.. Ουτε η πόρτα δεν ανοιγε... Πρεπει να επεσε με τοση δυναμη που το αυτοκινητο είχε κολησει στον από πίσω...
Φυσικα για σημειωμα με τα στοιχεια του, ουτε λόγος..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ζώο αυτος που μου τράκαρε το αυτοκινητακι μου ενώ ήταν παρκαρισμένο... Γυρισα κ βρήκα φτερό και πόρτα καραγραντζουνισμένα κ βαθουλωμένα.. Ουτε η πόρτα δεν ανοιγε... Πρεπει να επεσε με τοση δυναμη που το αυτοκινητο είχε κολησει στον από πίσω...Φυσικα για σημειωμα με τα στοιχεια του, ουτε λόγος..
sorry funis... το τσερυ?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ζώο αυτος που μου τράκαρε το αυτοκινητακι μου ενώ ήταν παρκαρισμένο... Γυρισα κ βρήκα φτερό και πόρτα καραγραντζουνισμένα κ βαθουλωμένα.. Ουτε η πόρτα δεν ανοιγε... Πρεπει να επεσε με τοση δυναμη που το αυτοκινητο είχε κολησει στον από πίσω...Φυσικα για σημειωμα με τα στοιχεια του, ουτε λόγος..
Κανένας π***της δεν είδε τι έγινε να αφήσει ένα χαρτάκι???
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
sorry funis... το τσερυ?
το civic...
-
ο βλαξ με το ρχ8 χθες κατα τις 9 στη περιφερειακη που εκανε του κοσμου τις μ@λακιες γιατι νομιζει οτι οδηγαει αθραυστο πυραυλο...
ενας μπατσος ρε παιδια...ενας μπατσος να υπηρχε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο βλαξ με το ρχ8 χθες κατα τις 9 στη περιφερειακη που εκανε του κοσμου τις μ@λακιες γιατι νομιζει οτι οδηγαει αθραυστο πυραυλο...ενας μπατσος ρε παιδια...ενας μπατσος να υπηρχε...
Είναι αυτό που λένε, ότι όταν τους χρειάσεσαι δεν είναι εκεί.
Funis Κρίμα ρε γμτ.
-
adis4gr, μιλάς για ένα μαύρο ρχ; Αν, ναι τον έχω πετύχει κι εγώ 1-2 φορές να πηγαίνει παράτολμα.
και ένα οφ τόπικ. Σήμερα κατά τις 10 το πρωί λίγο μετά το Μεσημέρι, στο πήγαινε για Χαλκιδική, 5 αυτοκίνητα καραμπόλα, χωρίς τραυματισμούς και μια ουρά...απίστευτη...εγώ πάντως γυρνούσα... -
Ο χρήστης famas έγραψε:
adis4gr, μιλάς για ένα μαύρο ρχ; Αν, ναι τον έχω πετύχει κι εγώ 1-2 φορές να πηγαίνει παράτολμα.
και ένα οφ τόπικ. Σήμερα κατά τις 10 το πρωί λίγο μετά το Μεσημέρι, στο πήγαινε για Χαλκιδική, 5 αυτοκίνητα καραμπόλα, χωρίς τραυματισμούς και μια ουρά...απίστευτη...εγώ πάντως γυρνούσα...οχι...νομιζω ασημι ηταν...
τους εχουν πει οτι οδηγουν φερραρι?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ζώα ζώα ζώα
... οι οδηγοί της Κυριακής**.-**
Το ξέρουμε γι΄αυτό και δε κυκλοφορούμε (ή έστω, κυκλοφορούμε ελάχιστα) τα Σαββατοκύριακα.
+1 στον Φραγκίσκο.
Φούνις ...κρίμα ρε γμτ...ότι χειρότερο χωρίς να φταις!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πράσινο η Πειραιώς, άδεια, κόκκινο η Π.Ράλλη, σταματημένα τα αυτοκίνητα και το ΖΩΟ με Accent βιαζόταν και πέρασε με τέρμα κόκκινο και τα δύο ρεύματα της Πειραιώς προς ΠετράλωναΑνθροπως με YouDie Acident.... τι περιμενες;;;;;
Οι μισοι απο αυτους νωμιζουν οτι πηραν Lamborghini και οι αλλοι μισοι οτι πηραν S600... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
sorry funis... το τσερυ?
το civic...
Απλα ελπιζω να ειχες 'ιδιες ζημιες' στην ασφαλεια....
Εμενα μου χουν καταστρεψει το μαυρο Αστρα που εχω.
Ειναι χτυπιμενο και χαραγμενο παντου!!!!Υπ΄οψιν.... Τα 'χαρτακια' ειναι για τους υποαναπτυχτους ευρωπαιους....
Στην Ελλαδαρα, αν δεν πιαστικες, δεν εισαι κλεφτης.....Περαστικα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πράσινο η Πειραιώς, άδεια, κόκκινο η Π.Ράλλη, σταματημένα τα αυτοκίνητα και το ΖΩΟ με Accent βιαζόταν και πέρασε με τέρμα κόκκινο και τα δύο ρεύματα της Πειραιώς προς Πετράλωνα
Ανθροπως με YouDie Acident.... τι περιμενες;;;;;
Οι μισοι απο αυτους νωμιζουν οτι πηραν Lamborghini και οι αλλοι μισοι οτι πηραν S600...δεν είναι καθόλου θέμα αυτοκινήτου. Ας μην αρχίσουμε με το τι κάνουν 'οδηγοί' Merc, BMW και λοιπών 'premium'. Έτυχε σήμερα κι ήταν Hyundai
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Οι μισοι απο αυτους νωμιζουν οτι πηραν Lamborghini και οι αλλοι μισοι οτι πηραν S600...δεν είναι καθόλου θέμα αυτοκινήτου. Ας μην αρχίσουμε με το τι κάνουν 'οδηγοί' Merc, BMW και λοιπών 'premium'. Έτυχε σήμερα κι ήταν Hyundai
Σωστά. Τα ζώα είναι παντός τύπου και οικονομικού επιπέδου.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όχι ρε Ηλέκτρα...
-
Μεσηλιξ με συνομηλικο του δικυκλο,κολλησε απο πισω μου,οταν αναψα φλας για να στριψω δεν πτοηθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ,συνεχισε εκει για 50 μετρα.
Τελικα οταν πηγα να στριψω δεν μπορουσαγιατι εβγαινε απο το στενακι αλλο αυτοκινητο,οποτε σταθηκα και περιμενα.Αυτος παραλιγο να χασει την ισσοροπια του και εριξε σε ολους μας μια μουτζα ' γιατι δεν ξερουμε να οδηγουμε' -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ενα λογοπαιγνιο ηταν....ολιγον προσβλητικο.....
εμενα μου σπανε τα νευρα κατι μπαμιες με Μερτσεντε, που πιανουν 2 λοριδες χωρις λογο..... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
περαστικά στο χοντάκι και σε σένα
Ζώα ζώα ζώα