Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είπε ότι δεν 'καθάρισαν' οι αμερικανοί? Όχι εγώ πάντως.
OK τοτε, I guess...συμφωνουμε
Την ιστορία όμως την έγραψαν οι Ρώσοι. Είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Οι ΗΠΑ καθαρισαν αλλα η Ρωσσια εγραψε την ιστορια. Μαλιστα. Πως και που κανει κατι τετοιο νοημα, μονο εσυ ξερεις.
Σταμάτησαν ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ σε ανθρώπους τον Χίτλερ, και στη συνέχεια τον κυνήγησαν μέσα στο Βερολίνο.
Ενω οι αλλοι πηγαν σον πολεμο με Αρμανι κουστουμια και μενανε στο JW Marriott.
Δυστυχώς για σένα, ο φαντάρος που γκρέμισε τη ναζιστική σημαία από την ταράτσα της καγκελαρίας, το μόνο συμβολο που είχε για να την αντικαταστήσει, ήταν το σφυροδρέπανο.
Δυστυχως για μενα? 'Εμεις' νιμησαμε. Ολοι μας, της Δυσης. Για ποιο δυστυχως μιλας? Με ποιους εισαι? Ειμασταν και ειμαστε συμμαχοι δηθεν. Remember?
Για τον πόλεμο του ατλαντικού, άστο καλύτερα. Τον ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ η Αμερική, δεν της έτυχε. Κοίτα να διαβάσεις την ιστορία του Περλ Χάρμπορ και από άλλες πηγές πλην των αμερικανικών.
Τι σχεση εχει ποιος τον αρχισε, που κατι τετοιο ακουγεται 100% προπαγανδα, αλλα δεν θα μπω καν στην συζητηση. Εδω μιλαμε και αμφισβητουν ολοι την συμβολη των ΗΠΑ στον 2ο παγκοσμιο και το πως βοηθησε την Ελλαδα και πως βοηθαει την Ελλαδα μεταπολεμικα. Στριμωχτηκες στην γωνια και αλλαζεις θεμα?
Πεινασμένοι, γυμνοί και χωρίς οπλισμό. Με ένα γεμιστήρα των 5 ο καθένας και ΧΩΡΙΣ όπλο το 60% των οπλιτών (πάρτε όπλα από τους σκοτωμένους ήταν η εντολή) πολέμησαν στο Στάλινγκραντ. Με μονόβολα Mossin-Nagant και εφ όπλου λόγχη απέναντι στα Mauser, τα τανκς, τα MG42 machine-guns. Αυτό είπε ο nass, αυτό λέω κι εγώ.
Ξεχασες να γραψεις για τον Ρωσσο Κωλωκοτρωνη και τους φιλους του. Επισης ειχαν εναν που ηταν καλυτερο απο τον Μεγα Αλεξανδρο και εναν αλλον που νικησε τον Αχιλεα.
WOW! you're a real smartass!
Μα κανεις να ειμαι.
Όταν διαβάσεις ΚΑΙ ρωσική ιστορία εκτός από αμερικανική, από ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από μία πηγές (όσο περισότερες τόσο καλύτερα), έλα να μου κάνεις τον έξυπνο. Τα βιβλία ιστορίας ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες
Ναι σιγα να μην γινω και μελος της Τροικα. Διαβασε Ρωσσικα βιλια λεει... Το ποια ηταν και ειναι η Ρωσσια και η ΕΣΣΔ ολοι ποια ξερουν. Ξεσκεπαστηκαν ολα. Εκτος βεβαια απο αυτους που ΔΕΝ θελουν να ξερουν γιατι δεν τους βολευει.
Οι Ρώσοι παρέταξαν εκατομμύρια κορμιά απέναντι σε πρώτης τάξεως όπλα. Η επιλογή που είχαν οι φαντάροι ήταν μία: 'Πάτε στο Στάλινγραντ άοπλοι. Παίρνετε όπλα και σφαίρες από τους νεκρούς. Όποιος πισωγυρίσει, εκτελείται επί τόπου. Ή σας σκοτώνουν οι γερμανοί ή οι αξιωματικοί σας'. Και... πήγαν! Και... νίκησαν.
Ξανα, και οι αλλοι πολεμησαν με τα Αρμανι και με υπερετριες. Οπως π.χ. οι Ελληνες τους Ιταλους στην Αλβανια.