-
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο gavriil1 απανταει ως αλλος red_army7 ?
Φιλε σε αυτο το φορουμ εγω μονο εκνευριζω τους παντες. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωρα. Να ξερεις μονο οτι σε επικειμενη κοντρα μας ,θα φας χωμα διοτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πλεονεκτω απεναντι σου
-
γαβριηλ τον Ολυμπιακο πως τον ειδες σημερα με τη Βερντερ;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ποιος είπε ότι δεν 'καθάρισαν' οι αμερικανοί? Όχι εγώ πάντως.
OK τοτε, I guess...συμφωνουμε
Την ιστορία όμως την έγραψαν οι Ρώσοι. Είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Οι ΗΠΑ καθαρισαν αλλα η Ρωσσια εγραψε την ιστορια. Μαλιστα. Πως και που κανει κατι τετοιο νοημα, μονο εσυ ξερεις.
Σταμάτησαν ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ σε ανθρώπους τον Χίτλερ, και στη συνέχεια τον κυνήγησαν μέσα στο Βερολίνο.
Ενω οι αλλοι πηγαν σον πολεμο με Αρμανι κουστουμια και μενανε στο JW Marriott.
Δυστυχώς για σένα, ο φαντάρος που γκρέμισε τη ναζιστική σημαία από την ταράτσα της καγκελαρίας, το μόνο συμβολο που είχε για να την αντικαταστήσει, ήταν το σφυροδρέπανο.
Δυστυχως για μενα? 'Εμεις' νιμησαμε. Ολοι μας, της Δυσης. Για ποιο δυστυχως μιλας? Με ποιους εισαι? Ειμασταν και ειμαστε συμμαχοι δηθεν. Remember?
Για τον πόλεμο του ατλαντικού, άστο καλύτερα. Τον ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ η Αμερική, δεν της έτυχε. Κοίτα να διαβάσεις την ιστορία του Περλ Χάρμπορ και από άλλες πηγές πλην των αμερικανικών.
Τι σχεση εχει ποιος τον αρχισε, που κατι τετοιο ακουγεται 100% προπαγανδα, αλλα δεν θα μπω καν στην συζητηση. Εδω μιλαμε και αμφισβητουν ολοι την συμβολη των ΗΠΑ στον 2ο παγκοσμιο και το πως βοηθησε την Ελλαδα και πως βοηθαει την Ελλαδα μεταπολεμικα. Στριμωχτηκες στην γωνια και αλλαζεις θεμα?
Πεινασμένοι, γυμνοί και χωρίς οπλισμό. Με ένα γεμιστήρα των 5 ο καθένας και ΧΩΡΙΣ όπλο το 60% των οπλιτών (πάρτε όπλα από τους σκοτωμένους ήταν η εντολή) πολέμησαν στο Στάλινγκραντ. Με μονόβολα Mossin-Nagant και εφ όπλου λόγχη απέναντι στα Mauser, τα τανκς, τα MG42 machine-guns. Αυτό είπε ο nass, αυτό λέω κι εγώ.
Ξεχασες να γραψεις για τον Ρωσσο Κωλωκοτρωνη και τους φιλους του. Επισης ειχαν εναν που ηταν καλυτερο απο τον Μεγα Αλεξανδρο και εναν αλλον που νικησε τον Αχιλεα.
WOW! you're a real smartass!
Μα κανεις να ειμαι.
Όταν διαβάσεις ΚΑΙ ρωσική ιστορία εκτός από αμερικανική, από ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από μία πηγές (όσο περισότερες τόσο καλύτερα), έλα να μου κάνεις τον έξυπνο. Τα βιβλία ιστορίας ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες
Ναι σιγα να μην γινω και μελος της Τροικα. Διαβασε Ρωσσικα βιλια λεει... Το ποια ηταν και ειναι η Ρωσσια και η ΕΣΣΔ ολοι ποια ξερουν. Ξεσκεπαστηκαν ολα. Εκτος βεβαια απο αυτους που ΔΕΝ θελουν να ξερουν γιατι δεν τους βολευει.
Οι Ρώσοι παρέταξαν εκατομμύρια κορμιά απέναντι σε πρώτης τάξεως όπλα. Η επιλογή που είχαν οι φαντάροι ήταν μία: 'Πάτε στο Στάλινγραντ άοπλοι. Παίρνετε όπλα και σφαίρες από τους νεκρούς. Όποιος πισωγυρίσει, εκτελείται επί τόπου. Ή σας σκοτώνουν οι γερμανοί ή οι αξιωματικοί σας'. Και... πήγαν! Και... νίκησαν.
Ξανα, και οι αλλοι πολεμησαν με τα Αρμανι και με υπερετριες. Οπως π.χ. οι Ελληνες τους Ιταλους στην Αλβανια.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τι σημενει 'ελενχος του πετρελαιου' ακριβως? Για σενα.
Τι σημαίνει η ερώτηση 'Τι σημενει 'ελενχος του πετρελαιου' ακριβως?' Για σενα
Θα πρέπει να καταλαβεις κάποια στιγμή ότι δεν μπορείς να συζητάς με συνεχείς ερωτήσεις gabriel.
RDFD
OK. Τωρα τολμα να απαντησεις στην παραπανω ερωτηση. ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ φυσικα.
Ω μηπως ξαχασα να ?
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Να καταθεσω την δικη μου αποψη. Το 90% των Αμερικανων ειναι προβατα.
Οριστε. This is what I'm talking about.
Μπραβο φιλε! Εσκισες με την ουδετεροτητα σου, τα επιχειρηματα σου και τον αντι-ρατσισμο σου! Very impressive and thank you very much for proving my point σε οσους εχουν μηνει να ανναρωτιουντε εαν πραγματι υπαρχει αντιΗΠΑμερικανισμος στην Ελλαδα σε βαθμο ρατσισμου.
Ο Αμερικανικος λαος ειναι ευκολοπιστος. Πραγματικα πιστευουν οτι ειναι ευλογημενη χωρα (για αυτο ακουτε συνεχεια god bless America κ.τ.λ) και οτι ολοι οι αλλοι λαοι ειναι ''κακοι'' και ''ζηλιαρηδες''. Πραγματικα ζουνε στο δικο τους κοσμο.
Μαλιστα. Εχεις ζυγισμενη γνωμη.
Γιατι εμεις οι Ελληνες θεωρουμε εαυτους ανωτερους?
**Αυτο που μας κανει ανωτερους **ειναι οτι μαθαινουμε την Ελληνικη ιστορια και μετεχουμε της Ελληνικης παιδειας. Δεν υπαρχουν γονιδια.
Εχω ξαδερφια που ζουνε στην Αμερικη. Ειναι για λυπηση. Ειναι ακριβως οπως ολοι οι Αμερικανοι. Νεοπλουτα κακομαθημενα με 100 σκουλαρικια και 15 αμαξια.
Bottom line, οι ΗΠΑμερικανοι ειναι βοδια και κακοι ανθρωποι, εμεις οι Ελληνες ειμαστε ανωτεροι και εξυπνωτατοι and very very special.
Thank you, thank you, thank you.
Εμ δεν ειμαι στατιστικολογος, αλλα απο αυτα που μου εχουν πει οι θειοι μου, αλλα και απο αυτα που εχω δει ο ιδιος οταν πηγα New Jersey
Α! Μαλιστα. Ε τοτε κανει νοημα. Οντως το απεδειξες το θεμα τελικα. Αφου στο'παν οι θειοι σου, θα ξερουν.
Οι ΗΠΑμερικανοι ειναι βοδια, αλλα οχι κακοι ανθρωποι.
Thank you once again.
Τωρα να σε ρωτησω κατι απλο, εαν μπορεις να απαντησεις φυσικα:
(εκτος των αλλων χιλιων δυο επιτευγματων) Πως αυτα τα βοδια πηγα στο φεγγαρι οταν 'ειχαμε πηγαδια στην Ελλαδα' ακομη για νερο και υπηρχαν δυο καναλια στην τηλεοραση (για οσους ειχαν τηλεοραση)?
Μπορεις να μου το εξηγησεις?
Εγω λεω παντως οτι ηταν στημενο, κινηματογραφημενο στο Χολυγουντ. Εσυ?
Νομιζω οτι ο Μπους ειναι ενας χαρακτηριστικος ΗΠΑμερικανος. ΧαζοΤεξανος καουμποις που δεν ξερει τι του γινεται.
Ε φυσικα ειναι ετσι. Απο βοδια τι περιμενεις να ψηφισουν? Ενα βοδι φυσικα.
Ενω στην Ελλαδα π.χ. που ολοι οι εξυπνοι μαζευτηκαν εκει. βλεπεις ποσο πανεξυπνους και διορατικους πετυχημενους leaders ψηφιζουν! Ολοι σπουδαγμενοι στα καλυτερα παν/μια στον κοσμο (ολα made in Greece) και το βιογραφικο τους γεματο επιτυχιες. Οπως και η ιδια η χωρα και οι πολιτες αυτης.
Βοδια τα αμερικανακια, το αντιθετο εμεις. Οι σουπερ Ελληνες.
Σωστα?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και η Ευρώπη. The existence of Europe, while grotesque and incomprehensible to you, saves lives
Οντως, οντως!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν κάποτε καταφέρεις να αποβάλλεις (ψιλο-χλωμό) την 'ανωτερότητα' και υπεροψία που σε διακρίνει, ίσως, ισως λέω, να κατανοήσεις (comprehend) τα όποια επιχειρήματα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.Ε ναι. Εγω ειμαι ο υπεροπτης. Εγω ειμαι αυτος που αποκαλω 'ΒΟΔΙΑ' τα 'Ελληνακια' και τον Προθυπουργο που ψηφισα οπως και χιλια δυο αλλα.
Εσεις? Οι Ελληνες? Ειστε τοσο modest, τρεχει απο τα μπατζακια η modesty.
-
Οι γελοιογραφίες για τον Μπους πάντως και την αστείρευτη βλακεία του δεν είναι ελληνικές. Τις βρίσκεις σε όλο τον κόσμο κύριε τερμακροδεξιέ wannabe πολιτικάντη.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Πραγματικα πιστευεις οτι χωρις την Αμερικανικη πολεμικη μηχανη και παραγωγη εξοπλισμου θα υπηρχε ποτε απελευθερωση της Ευρωπης η αποβαση στην Νορμανδια η ο τοσο καλος κοκκινος στρατος θα απελευθερωνε την Ελλαδα για να μας κανουν ενα ακομα μελος του ανατολικου μπλοκ. Χωρις να δισεκαρτομυριακια απο τις ΗΠΑ (ξερεις δανεικα και αγυριστα) η Ελλαδα θα ηταν αλλη μια κουκιδα στο ανατολικο μπλοκ και ολοι οι φαφλαταδες εδω μεσα τραγουδουσανε αλλο τραγουδι.
Νικος
Οταν ο ανθρωπος ειναι ανιστορητος μπουρδολογει σοβαροφανως και το παιζει και ειδημων....
Για ποια αποβαση στη Νορμανδια μιλατε ρε σεις??
Ποια επιτυχια??
Ολα οφειλονται σε δυο σημαντικες παραμετρους....
1)Στη ξεροκεφαλια του Αδολφου που περιμενε αποβαση στη περιοχη του Καλαι αντιθετα με το Ρομμελ και τους αλλους στρατηγους, και ως εκ τουτου το κυριο βαρος των στρατευματων της Γερμανιας στραφηκαν εκει.
2)Στο οτι οι Γερμανοι μετα τη μαχη του Σταλιγκραντ δε κατορθωσαν να φτασουν τις πετρελαιοπηγες της Κασπιας και μετα την αντεπιθεση του Κοκκινου Στρατου και τη συνθηκολογηση της Ρουμανιας αποκοπηκαν τελειως απο ενεργειακα αποθεματα.
Για οποιον εχει στοιχειωδεις γνωσεις ιστοριας θα γνωριζει η μαχη των Αρδεννων κριθηκε απο αυτον ακριβως το λογο.
Οι μεραρχιες των Παντσερ ειχαν παρει φαλαγγι τους Αγγλοαμερικανους, και μια νεα Δουνκερκη ηταν ορατη στο πολεμικο πεδιο εμειναν στη κυριολεξια απο καυσιμα...
Οσο για τα περι Ανατολικου μπλοκ ας κοιταξουν αυτοι που τα λενε τα μουτρα τους σε ενα καθρεφτη και ας εντοπισουν τις διαφορες μεταξυ ενος Βουλγαρου και ενος Μεξικανου, ενος Τσεχου και ενος Νικαραγουανου, ενος Πολωνου και ενος Αργεντινου, ενος Ρουμανου και ενος Κολομβιανου, ενος Αλβανου και ενος Βολιβιανου,ενος Ουγγρου και ενος Χιλιανου.
Ο νοων νοειτω λοιπον... -
Καλά, εσύ είσαι λογιστής. Τώρα έγινες και ιστορικός - όσο είσαι και νομικός υποθέτω; Κοίτα ρε κάτι πράγματα. Στις ΗΠΑ γίνεσαι τα πάντα και ξέρεις τα πάντα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Α, και οι κομμουνιστές δεν είχαν καμία ελπίδα να κερδίσουν την εξουσία το 45-50 για πολλούς λόγους:
1 Διότι άλλα είχαν συμφωνηθεί στη Γιάλτα (τι εμπόδιζε τους Ρώσους να καταλάβουν τη Μακεδονία-Θράκη όταν το 45 έφτασαν στη Βουλγαρία ? Γιατί δεν το έκαναν ? Δεν αναρωτιέσαι ?)
2 Διότι είχαν μηδενική υποστήριξη από τη Σοβιετική Ενωση (γιατί άραγε ? Δεν αναρωτιέσαι ?)Αυτο ακριβως ρωταω εγω σε εσενα αγαπητε! Εσυ δεν αναρωτιεσαι?
Read history Αυτό μόνο σου λέω. Θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την κατανόησή σου για το πως λειτουργεί ο κόσμος. Αν νομίζεις πως το δόγμα Τρούμαν καθόρισε την τύχη της Ελλάδας, είσαι μακράν νυχτωμένος.
Μαλιστα. ΟΚ then. Παντα εγω ειμαι ο ανιστορητος καπως. Μαζι με τα αλλα τα αμερικανακια που ενω δεν εχουν ιδεα εαν η Αφρικη ειναι χωρα ή υπηρος, καπως παντα βγαινουν κερδισμενοι τα τελευταια 100 χρονια. Μαλλον ειναι η τυχη των απειρων και ανικανων I guess. Διοτι ικανοι και εμπρειροι σιγουρα δεν ειναι. Αυτοι και οι Προεδροι των.
Μετα εγω πρεπει να διαβαζω ιστορια και εσυ οχι. ΟΚ. Οτι πεις.
Για εσας τα αποτελεσματα δεν μετρανε. Οι λεπτομερειες και καποια Ρωσσικα βιβλια μετρανε. Τοσο ρε συ, τοσο...
Α, ένα τελευταίο: τις ειρωνείες για τους Αμερικάνους φίλους σου, σε παρακαλώ, δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Και αν δεν έχεις τίποτα αξιόλογο να απαντήσεις σε κάτι, δεν είναι ανάγκη να απαντάς με ανάξιο τρόπο, μόνο και μόνο για να πεις μια εξυπνάδα. Wise up (TM).
Για ποιες ειρωνιες μιλας και απο ποιους προς ποιους?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Ε ναι ντε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Νασο το τι προστασια εχει πεσει απο πλευρας ΗΠΑ μετα πολεμικα δεν εχετε ιδεα ειναι οφθαλμοφανες. Δεν εχεις ΚΑΜΙΑ σημασια εαν το πιστευεις εσυ ή οχι, εαν ειναι classified ή οχι. Αυτο που παιζει ρολο ειναι οτι η Ελλαδα εμεινε εκτος κομμουνισμου, δημοκρατικη οσο γινετε και ελευθερη και ανεξαρτητη, **οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελαν οι ΗΠΑ! ** Οτι και να πιστευεις, οσο και να κραζεται down with America, αυτο που θελαμε, εγινε.
Τωρα, συνεχισεται να κραζεται.Τα υπογραμμισμένα σου λέμε όλοι - κι εσύ κράζεις! Πρόσεχε, το χάνεις.
Εαν μου λετε τα υπογραμιζμενα τοτε συμφωνουμε. Και δεν εχω ιδεα τι νομιζεις οτι χανω.
Ξανα, οι ΗΠΑ θελουν Δημοκρατια, Ελευθερια, Καπιταλισμο (ή version αυτου) για ολο τον κοσμο. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεται?
Απ'οτι φενεται, ναι.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
καλώστον! κι ετοιμαζομουν να φύγω...Γιατι? Τωρα που ηρθα, θα κατσεις?
Ε τοτε κατσε μεχρι να φυγεις.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τζαμπα κάθομαι... τα ίδια και τα ίδια... έχασες τη δημιουργικότητα σου γαβριήλ...
Καληνύχτα Ελλάδα
Kalispera ΙλλινόιΠρεπει να αλλαξω το προγραμα οντως. Παω στον αραβοισρηλινο τοτε. My ratings are suffering with this same crap here.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ο gavriil1 απανταει ως αλλος red_army7 ?Φιλε σε αυτο το φορουμ εγω μονο εκνευριζω τους παντες. Δεν θα μου φας και την δουλεια τωρα. Να ξερεις μονο οτι σε επικειμενη κοντρα μας ,θα φας χωμα διοτι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πλεονεκτω απεναντι σου
Φιλε ασε. Γραμμενος εδω απο τον Μαιο του 2003 με ουτε καν 1000 δημοσιευσεις, εισαι πολυ rookie. Ακομη καμψεις κανεις στο στρατοπεδο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι γελοιογραφίες για τον Μπους πάντως και την αστείρευτη βλακεία του δεν είναι ελληνικές. Τις βρίσκεις σε όλο τον κόσμο κύριε τερμακροδεξιέ wannabe πολιτικάντη. -
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Πρεπει να αλλαξω το προγραμα οντως. Παω στον αραβοισρηλινο τοτε. My ratings are suffering with this same crap here.**ΌΧΙ! ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ! **
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, εσύ είσαι λογιστής. Τώρα έγινες και ιστορικός - όσο είσαι και νομικός υποθέτω; Κοίτα ρε κάτι πράγματα. Στις ΗΠΑ γίνεσαι τα πάντα και ξέρεις τα πάντα.Λογιστης ειμαι?
Ρε κοιτα να δεις που ειμουν και δεν το ηξερα. Και παλι οπως παντα αυτοι οι πανεξυπνοι με διαφωτησαν.
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών (αντε πάλι!!!)