-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Fiat Croma σήμερα στην Κηφισίας.
με κανονικές πινακίδες ;
Κανονικότατες....
-
(Το πρωί) Megane Sport F1 Team, μαζί μ' ένα Α4 2.0 Quattro DTM edition διπλοπαρκαρισμένα ( ) στη Θησέως . Το πρώτο, το είδα στο δρόμο για πρώτη φορά, το δεύτερο μάλλον δεν το έχω καν προσέξει μέχρι τώρα ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Fiat Croma σήμερα στην Κηφισίας.
με κανονικές πινακίδες ;
Κανονικότατες....
To δημοσιογραφικό 2.2 ή ταξινομήθηκε κι άλλο;
-
F360 κάμπριο,χρώματος μωβ-ανθρακί με μαύρη κουκούλα,σε πλυντήριο βιολογικού καθαρισμού στην Καβάλας δίπλα στα Goody's
-
Λευκη Jaguar MK2 240 με χρωμα και αμαξωμα σε υπεραριστη κατασταση και με καινουργιες πινακιδες.
-
Chrysler Crossfire cabrio στην Έδεσσα!
Το είδα με κλειστή οροφή και βρίσκω το κουπέ πολύ καλύτερο...
-
Ford S-MAX, & Avensis f/l στη Βάρκιζα...
α και το νέο Astra εεε Corsa
-
Το νέο Polo Gti με τον 1.8Τ κυκλοφόρησε;Είδα ένα Gti προχθές στην Καβάλας,αλλά δεν πρόλαβα να το δω καλά.Είχε καινούρια πινακίδα και λίγο διαφορετικά πίσω φώτα και με μπέρδεψε λίγο...
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χθες το απόγευμα στη ΒουλιαγμένηςΤο 'μπουράκι' το είδατε; Από ήχο πώς ήταν;
-
Λενε οτι υπαρχει ενα στο πορτο-ραφτη αλλα δεν ξερω χρωμα. Ισως να ναι και αυτο
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Χθες το απόγευμα στη Βουλιαγμένης
Το 'μπουράκι' το είδατε; Από ήχο πώς ήταν;
Ε-ΞΩ-ΦΡΕ-ΝΙ-ΚΟ.-
-
Δεν έχω πετύχει ποτέ skyline στην Ελλάδα! Αυτό και αν είναι σπάνιο κομμάτι. Το συγκεκριμένο πάντως είναι GTS απ'όσο μπορώ να διακρίνω.
-
GTS και μένα μου φαίνεται, από τον πίσω προφυλακτήρα. Δύσκολα όμως πλέον ξεχωρίζεις μαμά από 'μαμά'!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν έχω πετύχει ποτέ skyline στην Ελλάδα! Αυτό και αν είναι σπάνιο κομμάτι. Το συγκεκριμένο πάντως είναι GTS απ'όσο μπορώ να διακρίνω.Πινακίδες Ουαλίας βέβαια. Δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και ένα με ελληνικές.
-
Είχα ακούσει ότι υπήρχε!
-
Σήμερα το απόγευμα στην Εθνική Αθηνών - Θεσ/νίκης μετά την Κατερίνη, ολοκαίνουργια Μ6 πάνω σε φορτηγό με κι άλλα καινούργια αυτοκίνητα!! Αφού έκοψα ταχύτητα και παρατηρούσα για κάνα 2λεπτο τα πανέμορφα οπίσθια της...!!!
Επίσης με προσπέρασε κι ένα ανθρακί Μ3 που πήγαινε τέζα κι μία 745 με 200+ χλμ... Πολύ BMW!! -
χθες κατάφερα και αποθανατισα το πιο σπανιο αμάξι που γνωρίζω....
dacia logan (καλα το λεώ?)
θα το σκεφθώ για να βάλω τις φώτος. μιλαμε για ασκημια ασκημοτερη κι απο τον ήλιο ξεξασπροτερη...
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
χθες κατάφερα και αποθανατισα το πιο σπανιο αμάξι που γνωρίζω....dacia logan (καλα το λεώ?)
θα το σκεφθώ για να βάλω τις φώτος. μιλαμε για ασκημια ασκημοτερη κι απο τον ήλιο ξεξασπροτερη...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=3405
αρκεί ΜΙΑ!!!!
Carspotting