-
Αστον ρε Χάρη να χαρεί λίγο κι αυτός στα γεράματα... Μην τον αποπαίρνεις έτσι... Όλοι έχουν δικαίωμα να δουν την Keeley...
-
-
Kαι μια με βυζι
http://img96.imageshack.us/img96/5213/keiraknightley5te7.jpg
Δεν θελουμε αλλες σιλικονουχες και αγελαδες. Το λεμονατο ειναι το ωραιο ρεεεεεεεεεεεεε
-
Mας έσκισες ρε red......στην κυριολεξία όμως...
-
Πωωωω ρε μάστορα! Πιο μεγάλες φωτογραφίες δεν είχες;
Ξεχειλώνεις τη σελίδα και δεν έχουμε και όλοι adsl.
Και σιγά την γκόμενα στο κάτω-κάτω!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πωωωω ρε μάστορα! Πιο μεγάλες φωτογραφίες δεν είχες;Ξεχειλώνεις τη σελίδα και δεν έχουμε και όλοι adsl.
Και σιγά την γκόμενα στο κάτω-κάτω!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για προσεχε τι λες
-
Καληνύχτα και καλή τύχη....!!!
-
Καλημέρα
Asimov δεν φαντάζομαι να μην πάς στην συναυλία σήμερα
( Εγώ δεν τα κατάφερα να πάω ούτε σε αυτή την συναυλία ) -
mirage
Δυστυχώς φίλε μου, ούτε εγώ θα πάω... (με φανταζονται μερικοι-μερικες να χτυπιεμαι γερος ανθρωπος κατω απ' τη σκηνη; ε ρε γλεντια... )
charmak66
Εγω φταιω που τηρω τα προσχήματα.... Το 2 να 'χει και την κανουμε τη δουλειά μας
red_army7
Τα ιδια γουστα εχουμε και στις ομαδες και στις γυναικες
pasxos
Διαβλέπω μια ανιερη συμμαχια με τον charmak
(πανω που ξεφορτωθηκα αυτη των γερμανοφιλων ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
charmak66
Εγω φταιω που τηρω τα προσχήματα.... Το 2 να 'χει και την κανουμε τη δουλειά μας
Να μη μπούμε φυλακή, εννοείς;
-
Ναι, να μη μπουμε φυλακη εννοω
-
Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!Είδες ρε Νάσο ένα πράμα;
Σάν τήν γριά κακιά μάγισσα από τον Ποπάυ ένα πράμα -
Μαγκια της, να δουμε ποια αλλη πολυδιαφημισμενη θα το τολμουσε
Εγω παλι γι' αυτο την εκτιμησα. Που βγηκε ετσι αβαφτη κι ηταν μια χαρα (μη μου πειτε τωρα οτι δεν εχετε ποτε τρομαξει ξυπνωντας διπλα σε γυναικα που το βραδυ ηταν... ). Τελικα οσο μεγαλωνεις εκτιμας ολο και περισσοτερο αυτες τις μικρες αξιες των ανθρωπων -
Νάσο νομίζω οτι υπερβάλεις (βεβαια, κολοκυθόπιτα..)
Η κοπέλα εκτός του οτι είναι ΣΩΜΑΤΑΡΑ (και ξέρει ξέρει και τι να την κάνει αυτή την, επαναλαμβάνω, ΣΩΜΑΤΑΡΑ) ΕΙΝΑΙ και ομορφηΦουνάρα κανονική
-
Ξεκόλλα ρε Asimov
Η κοπελίτσα είναι πολύ όμορφη,ακόμα και άβαφη.
κάνει και κάτι κουνήματαααα!!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!Εισαι GAY...
ακου εκει ασχημη η Shakiroula...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
pasxos
Διαβλέπω μια ανιερη συμμαχια με τον charmak
(πανω που ξεφορτωθηκα αυτη των γερμανοφιλων )Σιγά τη γκόμενα ρε παιδιά! Την είδα σ' εκείνη τη mini συνέντευξη στη διαφήμιση και δεν τη γνώρισα. Ας κυκλοφορήσει αστοκάριστη και άβαφτη και θα σας πω εγώ αν την κοιτάει κανείς. Εγώ πάντως όχι!!!
Εισαι GAY...
ακου εκει ασχημη η Shakiroula...
......+1......
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ξεκόλλα ρε AsimovΗ κοπελίτσα είναι πολύ όμορφη,ακόμα και άβαφη.
κάνει και κάτι κουνήματαααα!!!!
Δε με προσεχεις μαλλον:rtfm:
Μαζι της ειμαι κολλημενος εγω και δεν ξεκολλαω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε με προσεχεις μαλλον:rtfm:
Μαζι της ειμαι κολλημενος εγω και δεν ξεκολλαω
Τί θέλεις να πείς;
Οτι άμα επέμενε πολύ,θα τής...καθόσουνα
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]