-
Bentley GT μολυβί, στην Ποσειδώνος.
Καταπληκτικό!
Κρίμα που ο οδηγός του (φαίνεται ότι) ανήκει στην πάστα των κάφρων, καθως χρησιμοποίησε την λωρίδα για στροφή για να προσπεράσει όλους που περιμένανε με κόκκινο.
-
Ferrari 360 Modena πριν καμοιά ώρα Κοζάνη με πινακίδες Dubai.
-
Νέο Opel Corsa στο λιμάνι της Πάτρας !!!
-
Τελικά επεσε μέσα μαζί με τον οδηγό ή μοναχο του;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Τελικά επεσε μέσα μαζί με τον οδηγό ή μοναχο του;Ήταν πάνω σε trailler και μάλλον το λυπήθηκαν ( το trailler )
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Νέο Opel Corsa στο λιμάνι της Πάτρας !!!Τελικά επεσε μέσα μαζί με τον οδηγό ή μοναχο του;
Τελικά επεσε μέσα μαζί με τον οδηγό ή μοναχο του;
Ήταν πάνω σε trailler και μάλλον το λυπήθηκαν ( το trailler )
-
360 Modena Black @ Π.Ψυχικό.
159SW στο Κεφαλάρι.
Μ5 στην Πολιτεία.Έχει γίνει ήδη η παραγγελία μιας SLR 722..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχει γίνει ήδη η παραγγελία μιας SLR 722..
Ωχ.... Ποιος με ανακάλυψε;;;;
-
Χθες στην Κορίνθου-Αθηνών και σήμερα στη Μεσογείων εθεάθησαν ασημιά Lexus RX400h.
-
Μαυρη Mercedes E60 AMG στο λιμανι του Πειραια.
Ασημι Mustang στο ΔΔΜΝ, Κλαυ8μωνος.
Μπορντω 996 Turbo στην Αττικη Οδο.
EVO VII Extreme επισης στην Αττικη Οδο. -
Touran tsi kai polo gti πανω σε νταλικα χτες το απογευμα στοδρομο θηβα προς λειβαδια.
Υπαρχει εκδοση tsi στο touran δεν εχω ακουσει κατι.ηταν καινουργια χωρις πινακιδες.
λευκο infinity fx 35 νομιζω με πινακιδες dubai στην καλλιθεα σημερα το πρωι. -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Touran tsi kai polo gti πανω σε νταλικα χτες το απογευμα στοδρομο θηβα προς λειβαδια.
Υπαρχει εκδοση tsi στο touran δεν εχω ακουσει κατι.ηταν καινουργια χωρις πινακιδες.
λευκο infinity fx 35 νομιζω με πινακιδες dubai στην καλλιθεα σημερα το πρωι.Βόλτες κάνει αυτή η νταλίκα;
Είχα δει μία με ίδια σύνθεση πριν 2 βδομάδες στην ΑΟ
υπάρχει Touran TSI με 140
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βόλτες κάνει αυτή η νταλίκα;
Η ίδια είναι ψάχνει να βρει κορόιδα να τους πασάρει τα 'εργαλεία' που κουβαλάει.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βόλτες κάνει αυτή η νταλίκα;
Η ίδια είναι ψάχνει να βρει κορόιδα να τους πασάρει τα 'εργαλεία' που κουβαλάει.
παίζει να γυρνάνε και νέα διαφήμιση
-
Μου αρέσει η αισιοδοξία σου.
-
Fiat Croma σήμερα στην Κηφισίας.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες στην Κορίνθου-Αθηνών και σήμερα στη Μεσογείων εθεάθησαν ασημιά Lexus RX400h.Ξαναείδα χθες (Κολωνάκι) και προχθές (ξενοδ. Μεγάλη Βρετανία) ένα ασημί και ένα μαύρο RX400h. Εντύπωσή μου είναι ή ξαφνικά ξεφύτρωσαν πολλά;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Fiat Croma σήμερα στην Κηφισίας.με κανονικές πινακίδες ;
Carspotting