-
Ψάχνωντας για αυτοκίνητο με αυτές τις προδιαγραφές(Μικρό, ελαφρύ, γρήγορο και οικονομικό) βρήκα το citroen ax gti. Ποια η γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο; Αξίζει η αγορά του; Τι άλλο υπάρχει μέχρι 7-8.000Ε;
-
Ψάχνωντας για αυτοκίνητο με αυτές τις προδιαγραφές(Μικρό, ελαφρύ, γρήγορο και οικονομικό) βρήκα το citroen ax gti. Ποια η γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο; Αξίζει η αγορά του; Τι άλλο υπάρχει μέχρι 7-8.000Ε;
-
-
Πολυ παλιο ΙΜΗΟ......
Κανενα ραλλακι δεν θα σε ενδιεφερε ? ?
-
Angel, στο ποστ σου μόλις περιέγραψες το rallye.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Angel, στο ποστ σου μόλις περιέγραψες το rallye.+1!
-
+5 (ειμαστε πολλοι στο γραφειο..)
-
-
rally απο μεταχειρισμένα και τρίδυμα απο καινούρια
-
Επειδή στην περιοχή μου κυκλοφορούν ήδη 3-4 και άλλα τόσα vts δε θα ήθελα κάποιο από αυτά. Πλέον έχω κουραστεί να τα βλέπω.
Σκέφτηκα το ax διότι ναι μεν είναι παλιό αλλά θα μου μείνουν τόσα από την αγορά του που θα μπορέσω να το αλλάξω εντελώς. Μηχανή, ζάντες, φρένα, ανάρτηση, εσωτερικό. -
Rallye, ακόμα και αν δεν σου αρέσει..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
rally απο μεταχειρισμένα και τρίδυμα απο καινούριαΤα τρίδυμα μου φαίνονται και εμένα πολύ καλή επιλογή όμως προς το παρόν ξεφεύγουν λίγο σε τιμή. Βέβαια μέχρι το τέλος του χρόνου οπότε και θα πάρω το αυτοκίνητο ίσως βρω κάποιο στην τιμή που θέλω.
-
Ενα C1 με βασικό εξοπλισμό (δε νομίζω να υστερεί απο ενα rallye) νομίζω είνια στα λεφτά που κοιτας.
Το ΑΧ το πιθανότερο να είναι καταβόθρα χρημάτων.
-
Ναι αλλά από το βασικό λείπουν μερικά που θα ήθελα. Βέβαια μπορεί να εγκριθεί μεγαλύτερο κονδύλι και να το πάρω...
-
Suzuki Swift GTi. (το προηγούμενο)
Φτηνό,ελαφρύ,γρηγορούτσικο και οικονομικό
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ψάχνωντας για αυτοκίνητο με αυτές τις προδιαγραφές(Μικρό, ελαφρύ, γρήγορο και οικονομικό) βρήκα το citroen ax gti. Ποια η γνώμη σας για αυτό το αυτοκίνητο; Αξίζει η αγορά του; Τι άλλο υπάρχει μέχρι 7-8.000Ε;ΜΧ-5 ΝΑ (ΜΚ1)...
...μη βαράτε ρε...έκαστος στο είδους του...
-
Opterie το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω από κατανάλωση πως πάει και στο club δε βρήκα τίποτα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Opterie το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω από κατανάλωση πως πάει και στο club δε βρήκα τίποτα.1-2, 1-2, Forum καλεί skye..
-
http://www.mx5.gr/forum/viewtopic.php?t=2488
Μπορεί να μην είναι το οικονομικότερο όλων, αλλά είναι μικρό, ελαφρύ, γρήγορο, διασκεδαστικό και πολλά άλλα ακόμα
-
Iσως πουλαει ενα παιδι ενα ax leman....
Μικρό, ελαφρύ, γρήγορο και οικονομικό...