-
Σοβαρά? Το διάβασα σε άλλο forum από μέλος που πήγε κατά τις 21:30 και τα βρήκε άδεια, εκτός από ένα σωρό πουρagers απ'έξω που έκλαιγαν τη μοίρα τους (δικά του λόγια).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ναι να πάρει, άργησα να ψάξω για εισητήρια και το έχασα... Νάσο οι μουσικοί τι έλεγαν? Ηταν απλό σχήμα απ'ό,τι θυμάμαι, μπάσο, κιθάρα, ντραμς και πιάνο η ίδια ε?Ακριβώς. Οι μουσικοί ήταν φυσικά τρομεροί
Τελικά οι Roxy Music έγιναν ή όχι ?
-
Εχμ, έκανα γκάφα... Αυτό που έγραψα πιο πάνω ισχύει για τη χθεσινή συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα έγινε κανονικά...
-
-
Λοιπόν, δεν ξέρω αν κολλάει απόλυτα εδώ, εγώ όμως το... κολλάω!
Είδα χθες τους Πέρσες του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο στην Επίδαυρο.
Κατ' αρχήν είχε και μίνι ορχήστρα 4 ατόμων, οπότε μπορεί να κολλήσει έστω και λίγο στην συζήτησή μας περί μουσικής και συναυλιών.Έχω δει 4 παραστάσεις και ήταν η καλύτερη!
Παίδες, δεν ξέρω αν έχετε ζήσει την εμπειρία αρχαίας τραγωδίας στην Επίδαυρο, αν όχι, χάνετε πολύ!
- Ο χώρος είναι απίστευτος!
- Ο καιρός (οι παραστάσεις δίνονται Ιούλιο-Αύγουστο) είναι φανταστικός. Μπορεί να συνδυαστεί με μονοήμερη - διήμερη εκδρομή και μπανάκι σε Ναύπλιο-Τολό, Κόρινθο, Πόρο, παραλίες παλιάς και νέας Επιδαύρου, και όλα τα άλλα μέρη εκεί κοντά.
- Η διαδρομή, πέρα από το φυσικό της κάλος, είναι και οδηγικά πολύ καλή. Καλή άσφαλτος, καλή σχετικά σήμανση, λίγη σχετικά αστυνόμευση στην επιστροφή και 50 χλμ (από την Κόρινθο και μετά) στροφιλίκι, ασφαλές όμως (τρίτη σπασμένη).
- Το timing της έναρξης των παραστάσεων (μόλις πέσει ο ήλιος) είναι εξαιρετικό! Χθες, στην έναρξη, έσβησαν τα φώτα και υπήρχε το ελάχιστο αυτό λυκαυγές σε ένα κατάμεστο θέατρο από 15000 κόσμο, απόλυτη ησυχία, το τοπίο στο βάθος με τα δέντρα μαγευτικό, και ξαφνικά ανάβει ο φωτισμός, αρχίζει η μουσική, κάνει την είσοδό του ο χορός και αρχίζει...
Δεν περιγράφεται με λόγια το αίσθημα. - Οι τιμές είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ. Χθες έδωσα 45
-
τα χουν πει αλλα ποιος τους ακουει..νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα...
-
Έμαθα ότι η παράσταση Πέρσες που αναφέρω παραπάνω δίνεται και σήμερα στο θέατρο Βράχων Βύρωνα.
Όσοι πιστοί προσέλθετε! -
εχει κανεις κανα καταλογο με τις καλοκαιρινες παραστασεις ανα την ελλαδα?
-
http://www.greekfestival.gr/site/index.html
Για Αθήνα και Επίδαυρο
-
για τα βορεια τιποτα?
-
Θα πάει κανείς αύριο στο Milo-Z?
Εγώ μάλλον ναι.
Και πιο μετά (28-29-30/08 ) έχουμε Stomp (πραγματικά αξίζουν).
'Θέατρο Λυκαβηττού
τηλ. 210 6465000
Ώρα έναρξης: 21.00
http://www.stomp.gr
Τιμή εισιτηρίου: Α' θέση: 50ευρώ, Β' θέση: 40ευρώ, Γ' θέση: 30ευρώ
(Προσφορά για τους πρώτους που θα κάνουν κράτηση 10ευρώ φθηνότερα)
Προπώληση: Virgin Megastores,
Ταμείο Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39),
ticketshop (211 9559900), http://www.ticketshop.grSTOMP σημαίνει χτυπάω το πόδι δυνατά!
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι STOMP έρχονται στη χώρα μας. Οι παραστάσεις που έδωσαν το καλοκαίρι του 2000 στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και το καλοκαίρι του 2003 στο Φεστιβάλ κρουστών στην Πετρούπολη μάγεψαν στην κυριολεξία το Αθηναϊκό κοινό. Καλοκαίρι 2006 και η πολυβραβευμένη, διεθνούς φήμης καλλιτεχνική ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα για τρεις 'θορυβώδεις' εμφανίσεις, στις 28, 29 και 30 Αυγούστου, στο Θέατρο Λυκαβηττού.'Προσθέτω πως θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 4-5-6/09 στο Θέατρο Δάσους.
-
Αν καταφέρω θα πάω STOMP κάνουν πολύ καλό show
-
Ωραίο πράμα να φορουμάρεις τρώγοντας Nirvana chocolate & coffee liqueur, έχοντας πιει τα ούζα σου και ακούγοντας LIVE τους Scorpions από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
Nαι μαγεία, εξαφανιστήκατε όλοι τελείως ανεξήγητα. Όργωνα το χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις μπρος πίσω αριστερά δεξιά φορώντας το καπελάκι του forum και ούτε είδα, ούτε άκουσα κανέναν να με φωνάζει. Τώρα να μου πεις με 40.000 κόσμο εξαφανίζεις και την ακρόπολη, όχι μόνο τους φορουμίστες.
**Εγω εψαχνα μπας και δω κανα καπελο αλλα δεν ειδα τπτ!Ειμασταν με τον hrdoukas, charmak και funis μπροστα απ τις κονσολες ηχου-εικονας!**ΥΓ Με μεγαλη διαφορα οτι καλυτερο εχω ακουσει-δει σε συναυλια!Οπτικοακουστηκο υπερθεαμα μας ειπαν οτι θα δουμε και η φραση αδικει αυτο που ειδαμε!Φοβερος ο Ροτζερ!
ΥΓ2 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις τις φωτο!!Ρε σεις, κι εγώ εκεί ήμουν!Ρε, κάτι παλικάρια που λιποθυμούσαν είστε; από την κούραση ντε...
Έχω μερικά βιντεάκια - μην περιμένετε σταθερό χέρι!Σύντομα κοντά σας...Και εγώ ακριβώς εκεί καθόμουν!! Περίπου 5-10 μέτρα μπροστά από τις κονσόλες! Το ποστ μου βέβαια είναι λίγο αργοπορημένο αλλά δεν είχα υπολογιστή τόσες ημέρες. Όσο για την συναυλία, ό,τι και να πω είναι λίγο!! Απλά τέλεια!!!
-
Ανασκόπηση φετινών συναυλιών μέχρι σήμερα:
TOOL ,19/6 Milan: Απλά η καλύτερη συναυλιακή μου εμπειρία ever. Ενα 2ωρο ταξίδι σε άλλους κόσμους...
Rockwave, Day 2 (Dandy Warhols, Franz Ferdinand etc.): Πολύ μέτρια πράγματα. Οι Εditors δεν μου αρέσουν, οι Warhols ηταν μέτριοι προς κακοί και οι Franz Ferdinand (που δεν μου λένε τπτ) απλά καλοί. Κρίμα.
Iggy & The Stooges, 11/7: AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ο Iggy τα έδωσε όλα, κορυφαίος ήχος και setlist (σχεδόν όλο το Funhouse!) και εικόνες που σου μένουν (στο No Fun o Iggy μαζι με 30 μαντραχαλάδες να χτυπιέται επι σκηνής!).
Πάμε για Depeche Mode, 1η Αυγούστου!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Με μια λέξη χτες,
ΜΑΓΕΙΑ!!!
Nαι μαγεία, εξαφανιστήκατε όλοι τελείως ανεξήγητα. Όργωνα το χώρο προς όλες τις κατευθύνσεις μπρος πίσω αριστερά δεξιά φορώντας το καπελάκι του forum και ούτε είδα, ούτε άκουσα κανέναν να με φωνάζει. Τώρα να μου πεις με 40.000 κόσμο εξαφανίζεις και την ακρόπολη, όχι μόνο τους φορουμίστες.
**Εγω εψαχνα μπας και δω κανα καπελο αλλα δεν ειδα τπτ!Ειμασταν με τον hrdoukas, charmak και funis μπροστα απ τις κονσολες ηχου-εικονας!**ΥΓ Με μεγαλη διαφορα οτι καλυτερο εχω ακουσει-δει σε συναυλια!Οπτικοακουστηκο υπερθεαμα μας ειπαν οτι θα δουμε και η φραση αδικει αυτο που ειδαμε!Φοβερος ο Ροτζερ!
ΥΓ2 Χρηστο περιμενουμε να ανεβασεις τις φωτο!!Ρε σεις, κι εγώ εκεί ήμουν!Ρε, κάτι παλικάρια που λιποθυμούσαν είστε; από την κούραση ντε...
Έχω μερικά βιντεάκια - μην περιμένετε σταθερό χέρι!Σύντομα κοντά σας...Και εγώ ακριβώς εκεί καθόμουν!! Περίπου 5-10 μέτρα μπροστά από τις κονσόλες! Το ποστ μου βέβαια είναι λίγο αργοπορημένο αλλά δεν είχα υπολογιστή τόσες ημέρες. Όσο για την συναυλία, ό,τι και να πω είναι λίγο!! Απλά τέλεια!!!
Δηλαδή με άλλαλόγια είχα το μισό φόρουμ δίπλα μου, αλλά επειδή δε γνωρίζω κανέναν προσωπικά...
Τι μου τη θύμησες τη συναυλία...Άντε να δουλέψω!
Για λίγο νόμισα πως ήμουν ακόμη εκεί...
Ο RW απέδειξε γιατί είναι η ψυχή των Pink Floyd...
βλέποντας το PULSE DVD (όπου φυσικά λείπει ο Γουότερς) σχεδόν ξεν΄ρωσα... -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ο RW απέδειξε γιατί είναι η ψυχή των Pink Floyd...
βλέποντας το PULSE DVD (όπου φυσικά λείπει ο Γουότερς) σχεδόν ξεν΄ρωσα...Υπερβάλλεις λίιιιγο! Η απουσία του είναι παραπάνω από αισθητή. Μη ξεχνάς πως στο Pulse βλέπουμε τον Gilmour και μάλιστα σε κέφια.
Μου λειψε στο Comfortably Numb (καλός ο δεν-θέλω-να-είμαι-Gilmour-Snowy-White, αλλά όχι γι' αυτό το τραγούδι). Άσε που στο Pulse έπαιξαν περισσότερα μέρη από το Shine on You!
-
charmak66
Ναι αλλά παραδόξως σακάτεψαν την εισαγωγή του Time
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
charmak66Ναι αλλά παραδόξως σακάτεψαν την εισαγωγή του Time
Ρε πότε προλάβατε και το πήρατε όλοι; Έχει μια βδομάδα που κυκλοφόρησε!
Αυτό με το time δεν το πρόσεξα...Θα το βάλω τώρα για να κάνω επανάληψη!
-
Το ΔΒΔ δεν το πήρα αλλά για τις συναυλίες από το Division Bell tour δε μιλάμε;
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006