-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Μιας και βρήκα λίγο χρόνο ας γράψω για ένα ακόμη ζώο....Χτες Κατεχάκη 9:00πμ λίγο πριν την είσοδο του στρατιωτικού νοσοκομείου.... είμαι στο ρεύμα προς Μεσογείων και στην αριστερή λωρίδα. Πηγμένη όπως πάντα η Κατεχάκη αλλα κινούμαστε όλοι σταθερά με 2α... αποφασίζω να πάω στην μεσαία γιατι πιο κάτω θα έμπαινα στην Μεσογείων. Κοιτάω δεξια έχω χώρο.....κοιτάω στο καθρέπτη για μηχανη/ακι.... βλέπω ένα παπί στα ~50+μ που ερχόταν σιγά. Βγάζω φλας και μπαίνω ήρεμα χωρίς αποτομες κινήσεις στην μεσαία (παρολο που είμαι 'βαρέμενος μουρλόγκαζός' μεσα σε τέτοια κινηση οδηγάω ήρεμα). Ενώ έχω ήδη μπεί στην λωρίδα μου....και το παπί έχει ακόμα +30μ ο τύπος φρενάρει απότομα κόντευοντας να πέσει (αυτο το είδα πλέον απο τον αριστερο κεθρέπτη ) ενώ ξεκινάει να κορνάρει και να παίζει φώτα.... ενώ μόλις εφτάσε δίπλα μου άρχισε να βρίζει σαν τρελός.
σημ.: ενώ άλλαζα λωρίδα συνέχιζα να βλέπω απο τους καθρέπτες για να είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρζει πρόβλημα με το μηχανάκι
Το απέδωσα στην ζέστη....και συνέχισα την μέρα μου
Χθες βραδυ.
Ερχομαι σε δρομο με πρωτεραιοτιτα, σε κατοικιμενη περιοχη, με
καμια 40-50χαω..... Στα 200 μετρα, απο καθετο δρομο....
ΜΕ ΣΤΟΠ....
Βγαινει σκουτερ....
Σταματαει στη μεση της λοριδας μου και κοιταει απο την αλλη....
Τον βλεπω.... φρεναρω.... το αυτοματο -Οπελ Αστρα 1.6 Τβινπορτ- κατεβαζει μια κατω, μουγκριζει.... με βλεπει ο μπαμιας με το σκουτερ και ξεκιναει.....
Περναει διπλα μου.....
Και με χαρακτιρηζει 'Παλιο Μαλακα'.....Βεβαια.... Μαλακας ειμαι.....
Δεν επρεπε να φρεναρω.....Απλα εκανα αναστροφη ποιο κατω και για 5 λεπτα καθομουν πισω του,
στο 1μισι μετρο... χωρις να προσπερναω, με τα αλαρμ αναμενα....
μεχρι που τον ειδα να τα παιζει λιγο και να φωναζει 'τι θες;; Τι θες;;;'
και πιγα σπιτι μου.... -
Βλεπω εχεις αναπτυξει τεχνικες μη-βίας που τρομοκρατουν το υποψήφιο θύμα :innocent :
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βλεπω εχεις αναπτυξει τεχνικες μη-βίας που τρομοκρατουν το υποψήφιο θύμα :innocent :Δεν μ αρεσει η βια.....
Η βια ειναι η αισχατη λυση.
Συμασεια εχει ο αλλος να καταλαβει οτι εκανε λαθος -το οτι βγηκε
στη μεση του δρομου- και οτι αυτο το λαθος θα μπορουσε να το
πληρωσει με την ζωη του. -
Χτες το πρωί, στο Ψυχικό περιμένω σε στοπ πίσω από άλλο αυτοκίνητο για να στρίψω δεξιά σε μονόδρομο. Στρίβει ο μπροστινός μου, προχωράω λίγο και κοιτάω αριστερά. Άδειος ο δρόμος και, όπως πάω να ξεκινήσω, το προηγούμενο αυτοκίνητο περνάει μπροστά μου, ξυστά από τον προφυλακτήρα μου, με ΟΠΙΣΘΕΝ! Ευτυχώς δεν ακουμπήσαμε αλλά ήταν καθαρά θέμα τύχης, αφού κοίταζα αριστερά και ο τύπος μου ήρθε από δεξιά ανάποδα στο μονόδρομο. Κι αν τον χτύπαγα, θα τον πλήρωνα κι από πάνω, γιατί μάρτυρας δεν υπήρχε. Τι να πω, μυαλό δεν έχει ο κόσμος...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και μια και μιλάμε για ζώα, ας μιλήσουμε λίγο και για τον υποφαινόμενο. Γυρνώντας ενθουσιασμένος από τον Κιθαιρώνα μετά από super γουάου δυναμικό (πτήση κοντά στο βουνό), και παρά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο της Ριτσώνας άρχισα τις προσπεράσεις σε σημεία με μέτρια ορατότητα μέχρι που ήρθα αντιμέτωπος με ένα Kangoo που πήγαινε επίσης γρήγορα και κοντά στην διαχωριστική λωρίδα. Άγιο είχε ο άνθρωπος και όλες οι συγνώμες του κόσμου δεν ξεπλένουν το μέγεθος της βλακείας μου...
Απερισκεψιες και ατυχεις ενεργιες νομιζω πως ολοι μας εχουμε κανει Ουδεις αναμαρτητος... αφου δεν εγινε τιποτα, εχεις την ευκαιρια να μαθεις απο το λαθος σου. Εκτιμησε το...
Και γω πριν κανα μηνα ειχα κανει μια προσπεραση η οποια με εχει σημαδεψει εκτοτε. Πισω απο τριαξονικο ημουν και ανεβαιναμε βουνο και απο πισω μια ουρα τεραστια... και ενιωσα αυτη την ψυχολογικη πιεση απο τους πισω που ειχαν κολλησει. Σε καποια στροφη που νομιζα πως ειχα επαρκη ορατοτητα και αρχισε να κατηφοριζει ο δρομος ξεκινησα προσπεραση... την ιδια στιγμη ανεπτυξε ταχυτητα και το φορτηγο.... και να εχω βρεθει εκτεθειμενος και να μην μπορω να παω ταχυτερα γιατι ηδη γλυστρουσα... ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν εμφανιστηκε κανενας.
Απιστευτη μαλακι@ την οποια δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι του τι εκανα... και πως θα μπορουσε να ειχε εξελιχτει το ζητημα.
Βασικα....
Πιστευω πως αδικα κατηγορεις τον εαυτο σου.....
Δεν ηταν 100% δικια σου απερισκεψια.....
Εφταιγε κ ο μ@λακας ο φωρτιγατζης, ο οποιος σας εσερνε καροτσακι στα βουνα και με το που βρηκε κατηφορα, αντι να κοψει για να προσπερασετε, επιταχινε, την ωρα που προσπερνουσες.ο οποιος ειναι και διπλα παρανομος...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Χτες το πρωί, στο Ψυχικό περιμένω σε στοπ πίσω από άλλο αυτοκίνητο για να στρίψω δεξιά σε μονόδρομο. Στρίβει ο μπροστινός μου, προχωράω λίγο και κοιτάω αριστερά. Άδειος ο δρόμος και, όπως πάω να ξεκινήσω, το προηγούμενο αυτοκίνητο περνάει μπροστά μου, ξυστά από τον προφυλακτήρα μου, με ΟΠΙΣΘΕΝ! Ευτυχώς δεν ακουμπήσαμε αλλά ήταν καθαρά θέμα τύχης, αφού κοίταζα αριστερά και ο τύπος μου ήρθε από δεξιά ανάποδα στο μονόδρομο. Κι αν τον χτύπαγα, θα τον πλήρωνα κι από πάνω, γιατί μάρτυρας δεν υπήρχε. Τι να πω, μυαλό δεν έχει ο κόσμος... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και μια και μιλάμε για ζώα, ας μιλήσουμε λίγο και για τον υποφαινόμενο. Γυρνώντας ενθουσιασμένος από τον Κιθαιρώνα μετά από super γουάου δυναμικό (πτήση κοντά στο βουνό), και παρά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο της Ριτσώνας άρχισα τις προσπεράσεις σε σημεία με μέτρια ορατότητα μέχρι που ήρθα αντιμέτωπος με ένα Kangoo που πήγαινε επίσης γρήγορα και κοντά στην διαχωριστική λωρίδα. Άγιο είχε ο άνθρωπος και όλες οι συγνώμες του κόσμου δεν ξεπλένουν το μέγεθος της βλακείας μου...
Απερισκεψιες και ατυχεις ενεργιες νομιζω πως ολοι μας εχουμε κανει Ουδεις αναμαρτητος... αφου δεν εγινε τιποτα, εχεις την ευκαιρια να μαθεις απο το λαθος σου. Εκτιμησε το...
Και γω πριν κανα μηνα ειχα κανει μια προσπεραση η οποια με εχει σημαδεψει εκτοτε. Πισω απο τριαξονικο ημουν και ανεβαιναμε βουνο και απο πισω μια ουρα τεραστια... και ενιωσα αυτη την ψυχολογικη πιεση απο τους πισω που ειχαν κολλησει. Σε καποια στροφη που νομιζα πως ειχα επαρκη ορατοτητα και αρχισε να κατηφοριζει ο δρομος ξεκινησα προσπεραση... την ιδια στιγμη ανεπτυξε ταχυτητα και το φορτηγο.... και να εχω βρεθει εκτεθειμενος και να μην μπορω να παω ταχυτερα γιατι ηδη γλυστρουσα... ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν εμφανιστηκε κανενας.
Απιστευτη μαλακι@ την οποια δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι του τι εκανα... και πως θα μπορουσε να ειχε εξελιχτει το ζητημα.
Βασικα....
Πιστευω πως αδικα κατηγορεις τον εαυτο σου.....
Δεν ηταν 100% δικια σου απερισκεψια.....
Εφταιγε κ ο μ@λακας ο φωρτιγατζης, ο οποιος σας εσερνε καροτσακι στα βουνα και με το που βρηκε κατηφορα, αντι να κοψει για να προσπερασετε, επιταχινε, την ωρα που προσπερνουσες.ο οποιος ειναι και διπλα παρανομος...
....Εξηγησε το μου....
Γιατι ειναι διπλα παρανομος;;; -
Μία γιατί επιτάχυνε (πράγμα που απαγορεύεται για όλους) και μία γιατί δεν παραμέριζε (πράγμα που επιβάλλεται ειδικά για όσους οδηγούν ογκώδη οχήματα) υποθέτω.
-
Ζωο ο σκατογερος που πεταχτηκε με μηχανακι ενω ειχε ΣΤΟΠ κ το αμαξι που ηταν δεξια του ειχε σταματησει....Παραλιγο να τον εμβολισω κ να τον πληρωνα για ανθρωπο
Περιττο να πω οτι κρανος δεν φοραγε....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μία γιατί επιτάχυνε (πράγμα που απαγορεύεται για όλους) και μία γιατί δεν παραμέριζε (πράγμα που επιβάλλεται ειδικά για όσους οδηγούν ογκώδη οχήματα) υποθέτω.Αυτο με τα 'ογκωδη' δεν το ειχα υπ οψιν....
Θανξ α λοτ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μία γιατί επιτάχυνε (πράγμα που απαγορεύεται για όλους) και μία γιατί δεν παραμέριζε (πράγμα που επιβάλλεται ειδικά για όσους οδηγούν ογκώδη οχήματα) υποθέτω.Όχι απλά να παραμερίσει.... Οποιοσδήποτε πάει καροτσάκι πολλά αυτοκίνητα σε επαρχιακό δρόμο με μια λωρίδα ανά ρεύμα κυκλοφορίας, παρακωλύοντας έτσι την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, είναι υποχρεωμένος στο πρώτο άνοιγμα του δρόμου να σταματήσει και να επιτρέψει σε όσους τον ακολουθούν να τον προσπεράσουν.
-
Οτι ειπαν οι προηγουμενοι. Ολα τα οχηματα πρεπει να διατηρουν την ταχυτητα τους και να ΜΗΝ επιιταχυνουν οταν τους προσπερνουν, τα δε μεγαλα οχηματα (φορτηγα κλπ) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, οταν εχουν δημιουργησει προβλημα πισω τους, στην πρωτη ευκαιρια και ανοιγμα του δρομου να κανουν οσο πιο δεξια γινεται και να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ (οχι ομως να κοψουν εντελως, δεν μπορεις να του ζητας να σταματαει καθε τρεις και λιγο).
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ζώα οι οδηγοί που στο σχεδόν άδειο parking του σταθμού του μετρό στο Χαλάνδρι παρκάρουν στις θέσεις των αναπήρων και τις γεμίζουν (εκτός και αν τα μισά αυτοκίνητα στο parking είναι αναπηρικά).και αυτοί φίλε ανάπηροι είναι (στο μυαλό)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οτι ειπαν οι προηγουμενοι. Ολα τα οχηματα πρεπει να διατηρουν την ταχυτητα τους και να ΜΗΝ επιιταχυνουν οταν τους προσπερνουν, τα δε μεγαλα οχηματα (φορτηγα κλπ) ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ, οταν εχουν δημιουργησει προβλημα πισω τους, στην πρωτη ευκαιρια και ανοιγμα του δρομου να κανουν οσο πιο δεξια γινεται και να ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΟΥΝ (οχι ομως να κοψουν εντελως, δεν μπορεις να του ζητας να σταματαει καθε τρεις και λιγο).Παιδιά συγνώμη αλλά δεν ξέρετε τι λέτε.
Οι φορτηγατζήδες είναι 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ' όπως και οι 'ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ' και οι 'ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ' .Δεν θα τους πούμε εμείς οι 'ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ' πώς θα οδηγάνε και πού και πώς θα επιταχύνουν.
Αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς. -
Κάθομαι στο μπαλκόνι προχθές και απολαμβάνω μια φραπεδιά χαζεύοντας την κίνηση...(ανοικτά μαγαζιά και είχε κάμποση).
Κάποια στιγμή στη διασταύρωση πάει να περάσει ένα εκπαιδευτικό και κόβοντας, το παλικάρι μαθητής (18-19 ετών φαινόταν), για να περάσει σιγά σιγά του σβήνει...
Το εκπαιδευτικό με μια ταμπαλάρα ΝΑ, με το συμπάθειο, πάνω στον ουρανό, Τεράστια μιλάμε.Ο από πίσω λοιπόν αμέσως αρχίζει να κορνάρει.
Βγάζει το χέρι και το κεφάλι ο εκπαιδευτής και φωνάζει στο ζώο ο οποίος μάλλον το κατάλαβε και σταμάτησε.Ευτυχώς που ήταν σχετικά μακρυά γιατί μου την έδωσε τόσο πολύ που θα άρχιζα και εγώ να τον βρίζω.
-
Ζώο αυτός που πήγαινε ανάποδα στην... Πρωτέως στο Π.Φάληρο -κύριος δρόμος που περνάει λεωφορείο-
Ένας που έμπαινε στην Πρωτέως από στενό και κοιτούσε αριστερά τα είδε όλα τελευταία στιγμή μόλις κοίταξε μπροστά του
-
Ζώον κι αυτός που προσπαθούσε να μπει ανάποδα στην ΑΟ
Στο σημείο που η Περ. Υμ. συναντά την ΑΟ , μάγκας με μεγάλο σκούτερ είχε σταματήσει στην έξοδο και προσπαθούσε να μπεί ανάποδα από την ΑΟ μάλλον για να γυρίσει πίσω προς Ραφήνα. Του άναψα τα φώτα και σταμάτησε αλλά απο τον καθρέφτη είδα ότι συνέχισε !!Το εκνευριστικό είναι οτι δεν έχει χώρο να σταματήσεις ασφαλώς και να γυρίσεις πίσω να του βάλεις το σκούτερ στο κ@λο !!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ζώο αυτός που πήγαινε ανάποδα στην... Πρωτέως στο Π.Φάληρο -κύριος δρόμος που περνάει λεωφορείο-Ένας που έμπαινε στην Πρωτέως από στενό και κοιτούσε αριστερά τα είδε όλα τελευταία στιγμή μόλις κοίταξε μπροστά του
Καλά σοβαρολογείς;;;; Τον ξέρω το δρόμο,εκεί κοντά μένω,κοντά στο Βασιλόπουλο αν ξέρεις.
Ινδία θα γίνουμε σε λίγο μου φαίνεται,που ο καθένας πάει όπως θέλει και από όπου θέλει... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ένας που έμπαινε στην Πρωτέως από στενό και κοιτούσε αριστερά τα είδε όλα τελευταία στιγμή μόλις κοίταξε μπροστά τουΠαλι καλα που καποια στιγμη κοίταξε και μπροστα δηλαδή
-
Ζωα ολοι οι φορτιγατζηδες, που πρωι πρωι κατεβαινοντας για Πειραια απο εθνικη, πιανουν 2 απο τις 3 λωριδες και μας πανε καροτσακι......
Ποιο ΖΩΑ ακομα οι πανεξυπνοι που βγταινουν απο την σειρα τους να πανε απο το πλαι στην εκξοδο της ΑΟ για Λαμια και βγαινουν αερα πατερα χωρις φλας χωρις να κοιταξουν ετσι επιεδη τους ηρθε..... Ποτε θα εμβολισω κανεναν και θα με τρεχουν για ζωοκτονια μετα.....
Ζώα ζώα ζώα