-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Τον κυριο με την μπλε φορμα στην πρωτη φωτο τον ξερω...Ειναι ο γιατρος του Mitsu μου!!!
-
Πάρε κανένα κινητό με καλύτερη κάμερα ρεεεεεεεεεεεεεεε.
Η φόρμα είναι γκρί.
Ουσιαστικά διέσιο είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάρε κανένα κινητό με καλύτερη κάμερα ρεεεεεεεεεεεεεεε.Η φόρμα είναι γκρί.
Ουσιαστικά διέσιο είναι.
Εχεις συγκινηθεί ε?
Πόσα BTU...εεεεε...BHP είναι?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάρε κανένα κινητό με καλύτερη κάμερα ρεεεεεεεεεεεεεεε.Η φόρμα είναι γκρί.
Ουσιαστικά διέσιο είναι.
περιμενω απο το θειο μου να μου κανει δωρο ενα k700 αλλα τσιγκουνευεται!!! !!!
οντως διθεσιο,πισω χωραει μονο ενα μωρο μεχρι 2 χρονων και χωρις παιδικο καθισμα!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ουσιαστικά διέσιο είναι.Πράγματι. Πίσω χωράει μόνο μωρό σε παιδικό κάθισμα (κι αυτό παίζεται...) ή ο... Μαγκάιβερ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η φόρμα είναι γκρί.
.
Γεραματα!
-
-
O κάτοχος του πανέμορφου λευκού CZT μού είπε ότι έπαψε να εισάγεται σε αυτό το χρώμα...
Είναι τρελλοί αυτοί οι Μιτσουμπίσιοι?
Το λευκό το κρατούν μόνο για τα αιρκοντίσιον? -
Βγαίνει καινούργια έκδοση του αγαπημένου μας 'κλιματιστικού'. Η μόνη διαφορά είναι ότι θα κάνει περισσότερο κόσμο να ιδρώνει παρά να δροσίζεται
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=51419
-
Μιας και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω να εποσκέπτομαι τα service της MItsu για το καινούργιο Pinin μου, έχει κανείς να προτείνει κάποιο σοβαρό κατάστημα για να το πηγαίνω;
Απο την εμπορία μου σύστησαν κάποιο 'Παντόπικο' (αν θυμάμαι καλα) στην Ιερά οδο, η μήπως Παπρά θηβών? Τα κεντρικά του Σαρακάκη τι λένε?
αν είναι δυνατόν να βρισκεται σε περιοχές Πειραια και τριγύρω.Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά!
thanks -
Τα Colt με προγραμμα κανουν τιποτα;
-
Το πρόγραμμα που έχει βγεί μέχρι στιγμής και δουλεύει άψογα είναι ένα και έρχεται απο την Bonalume. Φτάνει στα σχεδόν 190 άλογα και 27 κιλά ροπής !
Not bad για 1500 cc
Είναι ένα ολοκληρωμένο κιτ που περιλαμβάνει ρυθμιστή πίεσης βενζίνης, άλλη αντλία βενζίνης, εγκέφαλο για την βενζίνη παράλληλο εγκέφαλο και μια πατεντιάρικη εισαγωγή.
Για περισσότερα δες στο site της Bonalume
http://www.bonalume.com/index.html
Για πολλά περισσότερα ρίξε μια ματιά εδώ για ότι μπορεί να έχει σχέση με τα Colt
-
Kάτοχοι Mitsubishi ξέρετε κανένα συνεργείο στην Αθήνα που να ασχολούνται λιγάκι με τυχόν προβλήματα?
Προσοχή! Δεν ζητώ συνεργείο που να ξέρουν να αλλάζουν μόνο λάδια, φίλτρα και να ελέγχουν το νερό καθαριστήρων και ψυγείου και τα υπόλοιπα απλά να τα θάβει ή να κάνουν το κινέζο ...
Εχω πάει ήδη σε δύο εξουσιοδοτημένα και πήγαν να μου αποδείξουν ότι κάποιος θόρυβος που ακούω από το εσωτερικό της πόρτας οδηγού είναι της φαντασίας μου ή ότι δεν είναι τίποτα και όλα είναι ΟΚ! ...
-
http://www.newlancer.eu/
Πατήστε το link '360 tour', διαλέξτε χρωματάκι και δείτε το!
Εμένα μ' αρέσει σε λευκό...
1500cc 109ps 5άρι μηχανικό
1800cc 143ps 5άρι μηχανικό/CVT-6άρι σειριακό -
Πανελλήνια παρουσίαση στους dealers 4-5 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα.
Έναρξη πωλήσεων 1500cc Δεκέμβρης 2007, 1800cc πιθανότατα Μάρτιος 2008.
Φήμες για έκδοση 1800cc Ralliart με ισχύ γύρω στα 200 άλογα επιβεβαιώθηκαν από άνθρωπο της Ιάσων, αλλά ακόμα κρατώ μικρό καλάθι...
Τιμές θα έχουμε μετά τις 5 Νοεμβρίου, αν και το value for money της μάρκας
είναι δεδομένο
Μέσα 2008 για πρώτη φορά Lancer hatchback
Το Evolution X Ιούνιος 2008 είπαμε!!! -
240 ίπποι, 35 kg.m ροπή, διπλός συμπλέκτης κλπ., κλπ....
Πωλείται από σήμερα στην Ιαπωνία, έναντι 17.720 € !! -
Έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα τέτοιο θέμα. Αν υπάρχει ας μεταφερθεί.
Λοιπόν L200 2,5 χρονων ετήσιο service. Οι φονείς μου το πάνε κάθε φορά και απλά λένε στην αντιπροσωπία 'κάντε του service'. Δε λέω αυτο μπορει να είναι καλό γιατι το αμάξι το κοιτάζουν παντού αλλά είδα μια φορά μια απόδειξη που έγραφε 'Οπτικός έλεγχος αναρτήσεων' ή κάτι τέτοιο και οι αθεοφοβοι είχα χρεώσει κάπου 10 ευρώ.
Το αμάξι συμπλήρωσε μόλις πριν λίγο 20000χλμ.
Σίγουρα θα θέλει λάδια και φίλτρο A/C - βρομάει όλο το εσωτερικό της καμπίνας όποτε βάζουμε κλιματισμο. Τί άλλο να τους πω να κοιτάξουν. Δε θέλω να κάνουν άσκοπους ελέγχους, θέλω να κοιταχτούν μονο όσα πρέπει να κοιταχθούν.
Για πείτε? -
Στο εγχειριδιο δε γραφει κατι βρε 'συ?
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Οι φονείς μου το πάνε κάθε φορά και απλά λένε στην αντιπροσωπία 'κάντε του service'.Ποιον ακριβως σκοτωσαν?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα τέτοιο θέμα. Αν υπάρχει ας μεταφερθεί.
...Υπάρχει και τυγχάνει να είμαι και πρόεδρος αυτού.
viewtopic.php?f=15&t=19047 -
Λουκετάκι τότε!!!! Πού να το βρω τόσο θαμένο που ήταν?
Το βιβλίο είναι καλή ιδέα, θα το κοιτάξω. Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει περισότερο θα το εκτιμούσα. Το αμάξι μπαίνει μέσα την Τετάρτη!!!
Mitsubishi Motors Forum