-
Λοιπον θα παω μαλλον σε τεφλον, αν το κοστος ειναι λογικο.
Παναγιωτη θα σε ενημερωσω και αν ειναι θα φτιαξω 2 και για σενα. -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
σε αγωνιστκα τι εχεις δει σπυρο...
Σε αγωνιστικα αυτοκινητα εννοεις?
-
OLEEEEE
ΡΩΤΑ μια και για να μου περασουν και στα εμπρος ψαλιδια να κανουμε ενα τσεκ στη τιμη...θελω για τα δυο εσωτερικα συνεμπλοκ και στα 2 ψαλιδια...
και παρε τηλ αμεσωςςςςςςςςςςςςςςςςςςυ.γ. τελικα δε θυμαμαι αν το εχω γραψει αλλα το αριστερο του οδηγου το ψαλιδι ηταν εντελως διαλυμενο το συνεμπλοκ του....
-
Εγινε!
Αλλος????? -
Πες τιμή και παίζει να με ενδιαφέρουν και εμένα. (αν και είχα σκοπό να 'ξοδευτώ' σε πυργολεβιέ...άσε που με περιτριγυρίζει και ένα βαρελάκι...σιχτιρ όλα μαζί... δεν θα πάμε διακοπές στο τέλος... την βλέπω την δουλειά...)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αφου ελυσα ολον τον πισω αξονα για να δω απο που ακουγεται ενας θορυβος γκλαν-γκλουνγκ κλπ,ολα ηταν σωστα στη θεση τους.
Αρα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι προκειται για το αριστερο σινεμπλοκ, που ειναι και λιγο φθαρμενο.
Ο θορυβος αυτος ακουγεται στα ξεκινηματα κυριως, οταν παιρνει(αν παιρνει) οριζοντια μετατοπιση ο πισω αξονας.
οι λυσεις τωρα που προτεινονται ειναι οι εξης:
1)Αντικατασταση των σινεμπλοκ με καινουρια ιδιου τυπου.
2)Αντικατασταση με μεταλλικα της peugeot sport.
3)Αντικατατσαση με πιο σκληρα απο τεφλον φτιαγμενα στον τορνο!Τι λετε για τις περιπτωσεις 2 και 3 ??
Εγώ θα πήγαινα για τη λύση νο2.
Η λύση νο3 είναι η καλύτερη από άποψη απόδοσης,
αλλά θέλουν αλλαγή καθε 15-20Κ χλμ. -
δημητρη μιλας για τα powerflex ή εχεις δει απο αγωνιστικα(να υποθεσω γιαρις χεχε) με τεφλον που τα φτυνουν τοσο γρηγορα??
αν θελουν καθε 30000χλμ σου λεω εγω ξεπρεσαρισμα απο αξονα και βαλσιμο καινουργια τοτε τη κατσαμε απο βαρκα...
-
για τα τεφλόν που σου λέω,
εχω ακούσει για τα γιαρις καπ,
και από τις λότους στα τρακ ντεις που παω με το Νικο-lotusnickαν βάλεις τεφλόν θα θέλουν άλλαγμα καθε 15-20 Κ χλμ με τους ελληνικούς καρόδρομους,και είναι αρκετά μεγάλο έξοδο...
-
Αν και βλεπω να απορριπτεται η λυση του τεφλον, θα ρωτησω απο δευτερα κοστος και θα σας ενημερωσω!
-
Τρελλάρες μου!!!!
Ψηφίζω Peugeot Sport και πάλι Peugeot Sport.
Αλλά αυτό που κάνετε θα είναι ένα καλό εκπαιδευτικό σεμινάριο οπότε μαζί σας. Χωρίς εμένα... -
εγω μεταλλικα δε βαζω...τελεια και παυλα...
δημητρη το μονο που με κανει να εχω μια επιφυλαξη ειναι οτι μιλαμε για τους συνδεσμους του πισω αξονα με το σασι που ειναι ουσιαστικα δυο πολυ χοντρα και ακαμπτα συνεμπλοκ.δε κανουν καποια ιδιαιτερη κινηση-διαδρομη ουτε καποια μεγαλη φορτιση...
για εμπρος ψαλιδια ακουγεται λογικο αυτο που λες...μιλτο λες να πουλαει ενα ενα ψαλιδι ο ντινος?μπας και παρω ενα αριστερο και τα ξαναβαλω πανω?οεο?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μιλτο λες να πουλαει ενα ενα ψαλιδι ο ντινος?μπας και παρω ενα αριστερο και τα ξαναβαλω πανω?οεο?
Φυσικά και τα πουλάει ένα-ένα. Άσε που εγώ πρόκειται να πάρω ένα δεξί PS που χτυπάει κουραστικά πλέον. Έχει κάνει μικρό τζόγο το εμπρός μπαλάκι.
-
pskarm
Τα βαλες τα εκκεντροφόρια??? -
σκατα...εμπλεξα τα μπουτια μου με διακοπες και αμαξι. υπολιζα να το αφησω αθηνα για τα περαιτερω (ροικη-εκκεντρ-προγραμμα) αλλα το γιαρις που ηθελα να αγορασει η γυναικα αντι για 60 ειχε 160000χλμ και το εστειλα....
πως το βρηκα? μου βρηκε ο αγιος γαβανας φιλο στη τογιοτα ελλας ο οποιος απο αριθμοι πλαισιου κοιταξε σερβις και το αμαξι το τελευταιο που ειχε κανει σε εξουσιωδοτημενο ηταν σαλλονικα πριν 2.5 χρονια με 95000χλμ τοτε......το χειροτερο ειναι οτι το αμαξι ηταν φιλου που το πηρε 2ο χερι και οταν του τα ειπα επαθε σοκ και δε μπορουσε να το πιστεψει......
τελικα οι ελληνες ειμαστε ζωα...υ.γ. εχουν αρχισει και τριζουν διαφορα...μετ αδιακοπες θα παρω το wd40 kai θα βουτηξω ολο το αμαξι μεσα σε τετοιο
υ,γ,2 επισης ειμαι στα προθυρα ανακαλυψης καθως ξεκινησα να παρω 300αρια ελατηρια απο paidi αγωνιζομενο με πεσο σπορτ και μου εφερε τα δικα μου... ή αυτα που του πουλησαν τα καθικια του κονδωρα ηταν 270 σαν δικα μου ή τα δικα μου ειναι 300αρια΄..... μαλλον για το πρωτο μας βλεπω. το παιδι επαθε σοκ. τα περιμεν 2 μηνες και τα πληρωσε και 120αευρω!!!!!!!!!
-
σπυρο τα δικα μου ειναι 90φαρδος(κλασικο πεζο σπορτ) 20 υψος και 270 λιμπρες μαλλον...
δε κανεις κανα κονε μπας και βρεις κανα πατρινο με 20 υψος και 300λιμπρες?οεο?
πιτιτσα θα τρεξεις?
-
Πανο θα κοιταξω και για σενα και για το Λευτερη,θα σας πω συντομα.
Για πιτιτσα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα,αρκει να πετυχουμε την καλη τιμη, και να κλεισω και ενα χορηγο που εχω βρει. -
εγω θα κατεβω με χορηγο τη πολεοδομια λαγκαδιων.....
-
Σαν τον Ντίνο δεν έχει άλλον μου φαίνεται... δυστυχώς, πολύ δυστυχώς... και ξέρετε, δεν είναι καθόλου εύκολο να παραμείνεις φτωχός και τίμιος με τέτοιου είδους αθέμιτο ανταγωνισμό!
Ρε Παναγιώτη Yaris με κλεμμένα χλμ; Α ρε κόψιμο κώλου που χρειαζόμαστε στην Ελλάδα... Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και δεν υπάρχει μηχανισμός να τον κυνηγήσει χωρίς να 'πεθάνει' τον μηνυτή ή άλλους άσχετους από το τρέξιμο και το άγχος... κι αν τελικά θα τιμωρηθεί ο υπαίτιος...
Λέτε να γίνεται στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε κανα γερμανικό κόμμα μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα; -
κοιτα αν το ηθελε το παιδι μπορουσε να το κλεισει φυλακη το μαντρα απο τη στιγμη που υπαρχει σερβις της τογιοτα με 50000χλμ παραπανω απο οτι το πουλησε...
-
Και δεν το κάνει να γίνει ντόρος να τρομάξουν οι απατεώνες και λίγο; Θα πάρει και λεφτά πίσω το παληκάρι...
Τα πάντα για το Peugeot 206