-
SPITFIRE
να υπολογιζεις και 40-70ε μια βαση για το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
SPITFIREνα υπολογιζεις και 40-70ε μια βαση για το αυτοκινητο.
Και πάλι εδώ...
Εγώ έχω αυτήν εδώ.
Βολεύει αρκετά, η βεντούζα είναι ΤΕΡΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ και είναι αρκετά οικονομική!
Και για να μη σας το παίζω μάγκας, credits for all the above go to corsair.
-
nasos79
ο βραχιονας ειναι εξτρα?*Έξτρα δυνατός και εύκαμπτος βραχίονας τοποθέτησης παρμπρίζ (21cm) με λαβή ασφαλείας, δαχτυλίδι σύσφιξης και δυνατότητα περιστροφής 360 μοίρες *
*** δεν εχει ομως βυσμα για απευθειας φορτιση του τηλεφωνου.
βρηκα και αυτη που ειναι πιο πληρης και πιο ακριβη βεβαια
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... cts_id=827
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
nasos79
ο βραχιονας ειναι εξτρα?*Έξτρα δυνατός και εύκαμπτος βραχίονας τοποθέτησης παρμπρίζ (21cm) με λαβή ασφαλείας, δαχτυλίδι σύσφιξης και δυνατότητα περιστροφής 360 μοίρες *
Nope, στο universal mount περιλαμβάνονται όλα, γι' αυτό είναι και λιγάκι ακριβούτσικο σε σχέση με τα άλλα. Αυτό το πακέτο δίνει τη δυνατότητα να το στηρίζεις απ' ευθείας στο παρπρίζ, στους αεραγωγούς (απλά ξεχάστε το) ή με τη χρήση μίας στρογγυλής πλάκας με αυτοκόλλητο στη μία πλευρά, οπουδήποτε μπορείτε να βρείτε χώρο και επίπεδη επιφάνεια, που θέλετε βέβαια να αχρηστεύσετε μονίμως με την κόλλα... Έτσι, αν σας ενδιαφέρει μόνο στήριξη στο παρπρίζ, πάρτε αυτό. Αλλά η διαφορά στα λεφτά είναι τόσο αστεία (1 καφές) που εγώ και πάλι θα προτιμούσα αυτό που πήρα, κ ας μου είναι άχρηστοι οι 2 άλλοι τρόποι στήριξης.
Προς τι η αναζήτηση βύσματος για τη φόρτιση; Δεν έχει φορτιστή μέσα το πακέτο; Γιατί να τον έχει ΚΑΙ η βάση στήριξης;
-
To A201 έχει τσιπάκι Sirf Star III. To 168 όχι. Είναι όμως φτηνότερο.
Εγώ προτείνω το 201. + μία καλή βάση και καθάρισες.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
:ysterical:
Nάσο...απίστευτο screenshot...
Εχω το Kerio αλλά την έκδοση 4.2.3 μέχρι το 2020...
Ρε, αφήστε το δούλεμα και πείτε καμια λύση... Εδώ έχουμε πρόβλημα.
Πάρτε και λίγο μάτι το γκομενάκι που έχω εδώ δίπλα μου...
Εεεεεπ, μη βλέπω σάλια!!!(Και δεν θέλω να ακούσω σχόλια για το ΟΕΜ heat sink. Δεν έχουν μείνει λεφτά ούτε για τομάτες πλέον!!!)
Λοιπον... ξεκιναω σιγα σιγα τις παρατηρησεις:
- το drive της ΔΙΣΚΕΤΑΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝ ΕΤΗ 2006 μεσα στο tower?
more παρατηρησεις το come later... τωρα παω να παρω pita girous...
-
Πάντα χρειάζεται ένα floppy. Για συμβατότητα με αποθηκευτικά μέσα τρίτων, για εκκίνηση του υπολογιστή με κάποια δισκέτα εκκίνησης που φτιάχνουν ακόμα αρκετά προγράμματα για πρόληψη καταστροφών κ.ά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντα χρειάζεται ένα floppy. Για συμβατότητα με αποθηκευτικά μέσα τρίτων, για εκκίνηση του υπολογιστή με κάποια δισκέτα εκκίνησης που φτιάχνουν ακόμα αρκετά προγράμματα για πρόληψη καταστροφών κ.ά.....
-
χμμμμ ειμαι ο μονος δηλαδη που εδω και 2 χρονια την εχω πεταξει την δισκετα?
Ρε παιδια? Πεταξτε το software που εχετε... βαλτε κατι ποιο καινουργιο... το drive ΔΕΝ xreiazete πλεον.
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
-
τα έφαγες κιόλας τα πιτόγυρα...;
-
Έχεις προσπαθήσει να εγκαταστήσεις σε Windows 98 ξένου υπολογιστή τους οδηγούς για το φλασάκι σου; Και να σε κοιτάζει ο χρήστης με μισό μάτι 'πρόσεξε μην το χαλάσεις', 'εγώ δεν μπερδεύομαι με τέτοια πράγματα, προτιμώ τις βόλτες' κλπ; Έχε μια δισκετούλα εύκαιρη, μπορεί να σε σώσει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα έφαγες κιόλας τα πιτόγυρα...;Τωρα καθαριζει το πληκτρολογιο απο τα τζατζικια!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις προσπαθήσει να εγκαταστήσεις σε Windows 98 ξένου υπολογιστή τους οδηγούς για το φλασάκι σου; Και να σε κοιτάζει ο χρήστης με μισό μάτι 'πρόσεξε μην το χαλάσεις', 'εγώ δεν μπερδεύομαι με τέτοια πράγματα, προτιμώ τις βόλτες' κλπ; Έχε μια δισκετούλα εύκαιρη, μπορεί να σε σώσει.ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ..... ακομα και οι λογιστες πεταξανε τα Win98! Υπαρχει ανθρωπος που τα χρησιμοποιει ακομα?
Εγω παντως το εχω δηλωμενο... support σε Win98 δεν αναλαμβανω Πολυ αρχαια πραγματα για να μπω στον κοπο να ασχοληθω...
Btw... τελευταια στιγμη το γυρισα σε σουτζουκακια, πατατουλες, μπολικο ασπρο κρεμμυδακι αλλατισμενο, ντοματουλα, παπρικα.... και η επιλογη μου με δικαιωνει! Μαρτυρας μου τα λαδια στο πληκτρολογιο (και ειναι και ακριβο γκαμωτο... αντε να το γυαλιζω μετα)
Λοιπον... για γλυκο τι προτεινετε?
-
Ωχ για αυτό δεν βλέπω σκυλιά πλέον στην γειτονιά σου...;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η Μ@Λ@ΤΣΙ@;;;Πρώτη φορά το βλέπω, πρώτη φορά μου το κάνει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΕ ΧΡ!!! Πάω να ανοίξω ορισμένους φακέλους στο σκληρό μου δίσκο και τσουπ... Πετάει αυτό και κλείνει ο windows explorer...
Τώρα είμαι στο μηχάνημα που έχει linux αλλά νομίζω ότι μπορείς να επιτρέψεις (δεν ξέρω αν θέλεις να το κάνεις αυτό) στο πρόγραμμα που είσαι σίγουρος ότι δεν θα βλάψει τον υπολογιστή σου.
Άνοιξε τις ιδιότητες στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και σε κάποια καρτέλα (νομίζω είναι 3 μαζί μετά που επιλέξεις κάποια) έχει επιλογή να μην εκτελούνται προγράμματα που μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή σου, εκεί βάλε τον explorer (???) να εξαιρείται.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
χμμμμ ειμαι ο μονος δηλαδη που εδω και 2 χρονια την εχω πεταξει την δισκετα?Ρε παιδια? Πεταξτε το software που εχετε... βαλτε κατι ποιο καινουργιο... το drive ΔΕΝ xreiazete πλεον.
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Και εγώ το εχω πετάξει και δεν το μετανοιωσα καθολου, Ας ειναι καλα τα USB sticks ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχεις προσπαθήσει να εγκαταστήσεις σε Windows 98 ξένου υπολογιστή τους οδηγούς για το φλασάκι σου; Και να σε κοιτάζει ο χρήστης με μισό μάτι 'πρόσεξε μην το χαλάσεις', 'εγώ δεν μπερδεύομαι με τέτοια πράγματα, προτιμώ τις βόλτες' κλπ; Έχε μια δισκετούλα εύκαιρη, μπορεί να σε σώσει.
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ..... ακομα και οι λογιστες πεταξανε τα Win98! Υπαρχει ανθρωπος που τα χρησιμοποιει ακομα?
Εγω παντως το εχω δηλωμενο... support σε Win98 δεν αναλαμβανω Πολυ αρχαια πραγματα για να μπω στον κοπο να ασχοληθω...
Btw... τελευταια στιγμη το γυρισα σε σουτζουκακια, πατατουλες, μπολικο ασπρο κρεμμυδακι αλλατισμενο, ντοματουλα, παπρικα.... και η επιλογη μου με δικαιωνει! Μαρτυρας μου τα λαδια στο πληκτρολογιο (και ειναι και ακριβο γκαμωτο... αντε να το γυαλιζω μετα)
Λοιπον... για γλυκο τι προτεινετε?
μια που το φερε η κουβεντα...απο που τα πηρες τα σουτζουκακια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έχει ρε στα σουπερ μαρκετ έτοιμα,τα παίρνεις τα βάζεις στο φούρνο και έτοιμος..Έχει και με γέμιση τυριού αν θες..
Μιλάμε για πολύ οοφ τοπικ εε;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Έχει ρε στα σουπερ μαρκετ έτοιμα,τα παίρνεις τα βάζεις στο φούρνο και έτοιμος..Έχει και με γέμιση τυριού αν θες..
μπα, απο καπου τα πηρε και λεω μπας και ειναι σπεσιαλ γιατι πεινασα...
οφτοπικ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπα, απο καπου τα πηρε και λεω μπας και ειναι σπεσιαλ γιατι πεινασα...
οφτοπικ?
ΒΑΝ him now!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]