-
Boo, γενικά σου άρεσε η ζωή (έξοδοι κλπ) στην Ξάνθη; Οι Ξανθιώτισσες; (ε ρε Random που ήσουν; Μόνο Βρυξέλλες- Αθήνα; . Έχει κι αλλού πορτοκαλιές... ). Πιστεύω πάντως πως σαυτούς που πήγαινε καλά η υπηρεσία (όπως στον αδερφό μου που την έβγαλε λούφα κ παραλλαγή κυριολεκτικά), ήταν πολύ καλή περίπτωση παραμεθορίου η Ξάνθη.. Γραφική η πόλη, Κομοτινή κοντά για όταν βαριόμαστε, παραλίες καλοκαίρι κοντά, τρομερό φαί, γιορτές παλιάς πόλης το Σεπτέμβρη, καρναβάλι το Φλεβάρη, αρκετά καλοί ντόπιοι.. Τι άλλο να ζητήσει ο έρμος ο φάνταρος;
-
Η ζωή στην πολη ήταν φοβερή. Ήμουν δόκιμος και έμενα έξω και εκτός την περίοδο των ασκήσεων έβγαινα κάθε βράδυ. Και ήμουν τυχερός που πέτυχα και τις 2 μεγάλες φάσει στην ξάνθη, γιορτές παλιάς πόλης και καρναβάλι. ΚΟΛΑΣΗ...
Τρελλές μάσες, ωραία μαγαζιά, η Κομοτηνή όπως λες δίπλα...
Όσο για τις Ξανθιώτισες ουδέν σχόλιο γιατί μπορεί να διαβάσει κανένα μάτι και να μας παρεξηγήσει
-
Ακριβώς έτσι φάνηκε και στον αδερφό μου που ταν λοχίας Υλικού Πολέμου και τον πήγαινε πολλές φορές 2 υπηρεσίες τη βδομάδα... Μιλάμε για τρελά κόλπα. Εμένα βέβαια ως απλό ΣΤΡ (έστω και διαβιβαστή στον 25ΛΔΒ) με πήγε πολύ χειρότερα, ωστόσο δε μπορώ να παραβλέψω τα καλά της πόλης και της εν γένει ζωής εκεί....ξαναλέω, τρελό γέλιο κι ευτράπελα εντός στρατοπέδου, παρά τα χωσίματα και τις μαλ..ες. Το γμτ είναι πως μου κάνανε λευκή τη ρόζα στους 6 μήνες αφότου απολύθηκα και μάλλον μόνο σε κανονική επιστράτευση θα ξαναφορέσω το χακί...Θα θελα κανά 4ήμερο να ξανάμπαινα με τα ίδια άτομα που ήμουν τότε...
-
forum,forum, dmitspan έτοιμος
Τα χαιρετίσματά μου από το ΛΡ32Β.Ημασταν 11 άτομα και τώρα μείναμε 5 με έναν σε άδεια!
Αλλοι απολύθηκαν, άλλοι μετατέθηκαν, γμσ τα. `Αρα 3 βαρδιούχοι για ένα 24ωρο!! Και δε μας φέρνουν κανά άτομο... Τουλάχιστον είμαι οδηγός τζιπ, απτο τίποτε κάτι ειν κ τούτο. Από τουρισμό πάλι, τπτ ακόμα.. Αναμένεται εν μέσα Ιουλίου...πάμε συνεχής
-
Θα περάσει γρήγορα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα περάσει γρήγορα!Εσύ μη πετάγεσαι σε αυτό το θέμα γιατί αν σε ρωτήσουν και χρειαστεί να γράψεις ημερομηνίες θα εκτεθείς.
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ακριβώς έτσι φάνηκε και στον αδερφό μου που ταν λοχίας Υλικού Πολέμου και τον πήγαινε πολλές φορές 2 υπηρεσίες τη βδομάδα... Μιλάμε για τρελά κόλπα. Εμένα βέβαια ως απλό ΣΤΡ (έστω και διαβιβαστή στον 25ΛΔΒ) με πήγε πολύ χειρότερα, ωστόσο δε μπορώ να παραβλέψω τα καλά της πόλης και της εν γένει ζωής εκεί....ξαναλέω, τρελό γέλιο κι ευτράπελα εντός στρατοπέδου, παρά τα χωσίματα και τις μαλ..ες. Το γμτ είναι πως μου κάνανε λευκή τη ρόζα στους 6 μήνες αφότου απολύθηκα και μάλλον μόνο σε κανονική επιστράτευση θα ξαναφορέσω το χακί...Θα θελα κανά 4ήμερο να ξανάμπαινα με τα ίδια άτομα που ήμουν τότε...Το ΕΦΠ μπορεί άνετα να ξαναγίνει.. 'χρωματιστό'! Και`μένα η ρόζα σε πολύ λίγο καιρό έγινε λευκή, για να γίνει πράσινη μετά από κανα-δυο χρόνια, οπότε.. don't worry! μπορεί να πας σε καμια ασκησούλα εκπαιδευσούλα!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τα χαιρετίσματά μου από το ΛΡ32Β.Ημασταν 11 άτομα και τώρα μείναμε 5 με έναν σε άδεια!
Αλλοι απολύθηκαν, άλλοι μετατέθηκαν, γμσ τα. `Αρα 3 βαρδιούχοι για ένα 24ωρο!! Και δε μας φέρνουν κανά άτομο... Τουλάχιστον είμαι οδηγός τζιπ, απτο τίποτε κάτι ειν κ τούτο. Από τουρισμό πάλι, τπτ ακόμα.. Αναμένεται εν μέσα Ιουλίου...πάμε συνεχής
Κράτα γερά ναύτη, περνάς τις τελευταίες μεγάλες διακοπές της ζωής σου φίλε!
-
'Απο Ισκιος 24, απο Ισκιος 24 προς Γαλη 83. Παμε μια δοξα στην Πρασσινη?'
ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗ Οπως στα ειπα... Αντε αντε.... και μην διαμαρτυρεσαι του αν ειστε 5.... εμεις για κανα διμηνο ειχαμε μεινει 3! Η ΑΠΟΛΥΤΗ εμπλοκη.... δεν εφευγε κανενας για πουθενα, οσους περισσευαν τους ειχαν μεταθεσει να φυλανε την στεγη του Καλατραβα μην τυχον και την καβατζωσει κανενας.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ακριβώς έτσι φάνηκε και στον αδερφό μου που ταν λοχίας Υλικού Πολέμου και τον πήγαινε πολλές φορές 2 υπηρεσίες τη βδομάδα... Μιλάμε για τρελά κόλπα. Εμένα βέβαια ως απλό ΣΤΡ (έστω και διαβιβαστή στον 25ΛΔΒ) με πήγε πολύ χειρότερα, ωστόσο δε μπορώ να παραβλέψω τα καλά της πόλης και της εν γένει ζωής εκεί....ξαναλέω, τρελό γέλιο κι ευτράπελα εντός στρατοπέδου, παρά τα χωσίματα και τις μαλ..ες. Το γμτ είναι πως μου κάνανε λευκή τη ρόζα στους 6 μήνες αφότου απολύθηκα και μάλλον μόνο σε κανονική επιστράτευση θα ξαναφορέσω το χακί...Θα θελα κανά 4ήμερο να ξανάμπαινα με τα ίδια άτομα που ήμουν τότε...
Το ΕΦΠ μπορεί άνετα να ξαναγίνει.. 'χρωματιστό'! Και`μένα η ρόζα σε πολύ λίγο καιρό έγινε λευκή, για να γίνει πράσινη μετά από κανα-δυο χρόνια, οπότε.. don't worry! μπορεί να πας σε καμια ασκησούλα εκπαιδευσούλα!
Εγώ από την άλλη πήρα κατευθείαν λευκό χαρτί (Κύπρος-ΕΛΔΥΚ γαρ) το οποίο άλλαξε 3-4 χρόνια μετά... Να σου πω τι έγινε, θα σε γελάσω, δε θυμάμαι... Πάντως το λευκό χαρτί δεν σε εξασφαλίζει 100%...
-
Μην μασας!!!
Οπως λεει και ο krus ειναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διακοπες της ζωης σου
Να περνας καλα!!!
Ετσι κι αλλιως οι ασκησεις των 'απεναντι' ξεκινανε το Σεπτεμβρη.
Αληθεια, η 'ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ' εγινε? -
-
corsair
εσύ πού ήσουνα?miatagreece
έχει γίνει, δε την πρόλαβα -
corsair
έχει γίνει, δε την πρόλαβαΚαλό είναι που δεν την πρόλαβες!
Γλύτωσες δουλειά!
Τι εννοώ? ¨οτι όταν έχει ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ η ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ, οι απέναντι βγαζουνε 4,5,6 καραβια βόλτα για 'παρατηρητές' τα οποία εσεις εκεί κατω, καθώς και τα γειτονικά παρατηρητήρια πρέπει να παρακολουθούν δίνοντας συνεχως στιγμα και θεση στο σύστημα.
Καλή συνέχεια ρεεεε! -
Τελος η Ναυτικη Εβδομαδα. Δε3ιω8ηκα μαζι με την ΑΕ Προεδρο της Δημοκρατιας, με ΑΓΕΝ, ΥΓΕΝ, αντιναυαρχους, υποναυαρχους, δημαρχο Ιωαννινων, Πατρας, τοπικους επιχειρηματιες, καλλιτεχνες κτλ. Ωραια εμπειρια για εναν ναυτη που, αν δεν την εζησα απο 'μεσα', την εζησα απο διπλα.
Τωρα 8α εχω Παρασκευη με Δευτερα 3εκουραση λογω απουσιας του ναυαρχου, κ μετα 8α παι3ει κ οκταημερη τιμητικη. Κα8ολου ασχημα!
Επισης μου ειπε οτι δε 8α μου διακοψει την αποσπαση κ 8ελει να με κρατησει για τουλαχιστον 3 μηνες ακομη με ωραριο δημ.υπαλληλου κ οχι μαχημου.
Ε3ελησεται αναπαντεχα καλα η 8ητεια μου.. -
corsair
έχει γίνει, δε την πρόλαβαΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... και λεω ΕΥΤΥΧΩΣ... γιατι αμα ημουν λιιιιιιγο παρακατω (Λεσβος) δεν θα προλάβαινα ουτε να κλ@σσω απο τα πολλα στιγματα που θα περνουσαν...
Εμεις ειχαμε πολυ μετρια κινηση... μονο σε τιποτα ασκησεις στον Κολπο Ξηρου ειχαμε τρεξιμο, αλλα και αυτες μετριες σε μεγεθος.
Λοιπον... για πες Ναυταρα.... ΚΛΕΙΔΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ στην Secline, στην 'πρασσινη', στην 'κοκκινη'... κλπ?
Και το νου σου στην ΕΦΟΔΕΙΑ....
-
corsair
Κορυφή;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[
Εμεις ειχαμε πολυ μετρια κινηση... μονο σε τιποτα ασκησεις στον **Κολπο Ξηρου **ειχαμε τρεξιμο, αλλα και αυτες μετριες σε μεγεθος.Πω-πω τι μου θυμισες....
Ο κόλπος Ξηρού....
Ε ρε γλέντια....Υ.Γ. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια που απολύθηκα, χαλαρά ξαναπήγαινα μια βδομαδούλα πίσω. Στην πρώτη μου μετάθεση όμως, όχι στη δεύτερη...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
corsairΚορυφή;
Σταθμο και 10Α
@MIATA: Τι σου θυμισε ο Κολπος Ξηρου? Για λεγε....
Θητεία? Ωχωχωχ...