-
Ο χρήστης ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΙΚΤΩΡ έγραψε:
Για σας σε ολους! Οι αποψεις σας σχετικα με επιλογη εκδοσης, LSD ή SPECIAL ? ESP ( 1.000-1.200 ) ? Αεροσακοι κουρτινας ( 1.500 ) ?Ναι στην Special έκδοση που έχει πολλά παραπάνω από την απλή.
Ναι στο LSD που υπάρχει και στην Special.
Όχι στο ESP εφόσον δεν συνδυάζεται με LSD. (αν το θες μόνο για δρόμο τότε πάρτο με ESP αλλά τότε υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα φτηνότερα).
Αερόσακκοι κουρτίνας... προσωπικό θέμα... εγώ μάλλον δεν θα τα έδινα... αν είχα παιδιά όμως ίσως να το σκεφτόμουνα.... -
Εαν κίνησε κυριώς εντός δρόμου το SX4 είναι καλύτερη (και οικονομικότερη) επιλογή
-
και το TOUAREG της VW είναι καλό για εκτός έχω ακούσει
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μέχρι τις 12 το πρωί σήμερα οι παραγγελίες ήταν γυρω στις 450 σ όλη την Ελλάδα πάντως. Λες να κατεβάσουν τις τιμές;
Αφού πλέον το terios παίζει μόνο του σε μια κατηγορία που δημιουργησεΤι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
Απλά να πω πως τα τα πρώτα ήρθαν πριν μια βδομάδα(για Θεσνικη μιλάω) αλλά φαντάζομαι πως τα ίδια θα ισχύουν και στην Αττική.
Και φυσικά δεν τραβάω κανενα ζόρι για το αν θα πουλήσει ή όχι το terios. Ούτε αντιπροσωπεία της daihatsu έχω ούτε τίποτα. Απλά έκανα μια πρόβλεψη ότι θα πουλήσει καλά, κρίνοντας απο τις πρώτες παραγγελίες. Αν τελικά δεν πουλήσει, κάτι το οποίο θα αποδειχθεί απο τις ταξινομήσεις και όχι απο τα πόσα χιλιομετρα κάνει ο καθένας και τα πόσα αυτοκίνητα βλέπει στο δρόμο, τότε απλά θα έχω κάνει μια λανθασμένη πρόβλεψη.edit: ταξινομήσεις επιβατικών κατα κατηγορία για τον μηνα Μάιο
-
Terios - made in Japan
SX4 - made in ... ( με αρκετα ντοπια μεσα κι μικρο πορτμπαγαζ ! ) -
Terios - made in Japan
SX4 - made in ... ( με αρκετα ντοπια μεσα κι μικρο πορτμπαγαζ ! )Κάτι σαν το yaris (made in France) δηλαδή ;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
Εγώ, αντιθέτως, έχω δει αρκετά στην περιοχή που κινούμαι.
καμιά δεκαριά τα έχω δει...τα περισσότερα στην βασική έκδοση με τις σιδερένιες ζάντες...
-
πάντως έχω δει περισσότερα Κεντρική Ελλάδα
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Terios - made in Japan
SX4 - made in ... ( με αρκετα ντοπια μεσα κι μικρο πορτμπαγαζ ! )Κάτι σαν το yaris (made in France) δηλαδή ;
''made in Hungary'' διαφερει αρκετα απο το ''made in France'' !
-
Terios - made in Japan
Οντως... το Hungary ειναι καλυτερο
-
http://www.daihatsu.it/it/products/vers ... aster=2095
Στην Ιταλια ξεκιναει απο τα 19.500 ευρω, στην Ελλαδα απο τα 20.900! Γιατι? Για μαρακες ψαχνουν στην εδω αντιπροσωπεια?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
http://www.daihatsu.it/it/products/versions.aspx?idmaster=2095Στην Ιταλια ξεκιναει απο τα 19.500 ευρω, στην Ελλαδα απο τα 20.900! Γιατι? Για μαρακες ψαχνουν στην εδω αντιπροσωπεια?
To ίδιο ισχύει και για άλλους κατασκευαστές σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Π.χ. το Grand Vitara είναι ποιο φθηνό σε Ολλανδία, Βέλγιο.
Νομίζω ότι έχει να κάνει καθαρά με την ζήτηση, την πίτα της αγοράς και την Ελληνική νοοτροπία. Ο Ελληνας θα πληρώσει ακόμα και αν είναι ποιο ακριβά ... -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
http://www.daihatsu.it/it/products/versions.aspx?idmaster=2095Στην Ιταλια ξεκιναει απο τα 19.500 ευρω, στην Ελλαδα απο τα 20.900! Γιατι? Για μαρακες ψαχνουν στην εδω αντιπροσωπεια?
Καλημέρα,
στην τιμή που λές μήπως, λέω μήπως, λείπει το LSD πισω διαφορικό? εδώ είναι στανταρ σε όλες τις εκδόσεις πλήν αυτες με τα ηλεκτρονικα καλούδια... -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
H έκδοση που ξεκινάει απο 19500 είναι η cx, η οποία δεν εισάγεται(εκτός και αν κάνω τρομερό λάθος, οπότε συγγνώμη εκ των προτέρων) στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Terios - made in Japan
ναι ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Terios - made in Japan
ναι ε;
εσυ τωρα γιατι τσιμπας....?
Απλα επειδη μου φανηκε τελειως απαξιωτικο το στυλ που το εθεσε ο συμφορουμιτης και δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα, γι αυτο και γω απαντησα καθετα...
... ψαρι elteo... θα πρεπε να ξερεις απο αλλα post πως μου αρεσουν αρκετα γαλλικα.... -
Αναρωτήθηκα ρε λουκουμά ...που και να εκφραζόμουνα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι έγινε βρε παιδιά. Κάνω 30 με 40 χιλιόμετρα κάθε μέρα σε όλη την Αθήνα και αττική και ακόμα να δώ 1 μπροστά μου. Τα ακύρωσαν και οι 450 της πρώτης εβδομάδας ή τελικά δεν παίζει και ας είναι μόνο του στην κατηγορία?!!!
Ο καθένας βλέπει ότι θέλει να δει
Καλά μην παίρνεις και όρκο για αυτό
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι να πω ρε φίλε. Γυρνάω Αθηνα-Ν κοσμο-κορυδαλλο-ιλιον-πετρουπολη-γαλατσι-περιστερι-αιγαλεω-πειραια-παραλια και έχω δεί για την ακρίβεια 1 κανονικο και 2 τεστ drive. Μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση και αν περνούσε απο μπροστά μου και φυσικά θα το έβλεπα γιατί όποιος με παρακολουθεί και δεν έχει το άγχος θα έχει παρατηρήσει το πόσο πολύ μου αρέσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο... εκτός απο την τιμή του φυσικά
-
Το ειδα στο δρόμο,πολυ ομορφο,μοιαζει παρα πολυ με μικρο RAV
Βεβαια το παλαιο δεν θα το αλλαζα ουτε δωρεαν,αξιοπιστία στο max και μικρες διαστάσεις.
Daihatsu Terios 2006