-
Ευχαριστώ πολύ όλους.
(ισχύει και για τους επόμενους που πιθανόν να ποσταρουν )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εντιτ: δέν είναι από τήν 'πόλη του θεού',αλλά από ντοκυμαντέρ τής ΕΤ στήν Βραζιλία
Όχι;; Κάτι τέτοιο νομίζω ότι πραγματευόταν η ταινία. Πάνε και αρκετά χρόνια βέβαια. Μπορεί και να μη θυμάμαι καλά
-
-
Άλλη μία ψήφος για τον 'Κηπουρό'!
Απαίσιος τίτλος, πάντως!
-
Δεν θα το έλεγα...το αντίθετο θα τον χαρακτήριζα πραγματικά πολύ έξυπνο, όποιος έχει δεί την ταινία καταλαβαίνει τι εννοω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν θα το έλεγα...το αντίθετο θα τον χαρακτήριζα πραγματικά πολύ έξυπνο, όποιος έχει δεί την ταινία καταλαβαίνει τι εννοωΌποιος ΔΕΝ την έχει δει όμως;
-
Σκέφτεται κηπάκια με ντοματίες, κολοκυθιές, αγγουριές και λοιπά ζαρζαβατικά
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
πολυ βαρετη ταινια.με πηρε ο υπνος.Ε τότε να μην την δω έ;;
-
-
προστυχο μωρακι..i like her..me too!
-
προστυχο μωρακι..i like her..
me too!
ευκαιρια λοιπον να ανοιχτει κανα τοπικ με ποιες επωνυμες-ανωνυμες γυναικες γουσταρουμε.
λεω γω τωρα..Αυτά είναι ειδικότητα του Ράντομ μην ανακατεύεσαι.
-
-
υπάρχει τέτοιο τόπικ ρε σεις! Μισό να το βρώ!
edit: νάτο http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13140
Του αλλάζω και τίτλο λιγάκι και είμαστε νέτα -
χτες είχε στην ΕΤ1 την ταινία Η Φωλιά του Προεδρούκου
του Κούκου ήθελα να πώόπως και να'χει...τέλεια ταινία...
-
-
gia osous den antexoun na perimenoun thn premiera tou Fast and the furious: Tokyo Drift...
-
ειδα full metal jacket που δεν ειχα δει...πολυ καλο...ειδα και jarhead που του μοιαζει αλλα δε το φτανει...
-
Ο χρήστης pete_creative_jr έγραψε:
gia osous den antexoun na perimenoun thn premiera tou Fast and the furious: Tokyo Drift...Απλά απαίσιο και τρισάθλιο.-
-
Χτες το βραδακι κατα τις 12.30 νομιζω ειχε Σηγκαλ Ολα τα λεφτα. Οπως ειχε πει και ο Krus, αυτο θα πει ξυλο και ατσαλακωτος Βρηκα γιατι γινεται αυτο ομως..Η φατσα του φταιει. Και εγω να ημουνα σκηνοθετης δεν μου βγαινει να βαζω αλλους να τον χτυπανε Δεν ξερω ειναι το στυλ, ειναι και ντουλαπας, εχει και αυτο το ινδιανικο στυλ ρουχων..
Ειχα ακουσει μια φημη οτι ηταν πρωτα σωματοφυλακας.. -
Κυριακή βράδυ, λίγο πριν το μουντιάλ, στο ΣΤΑΡ 'Meet Joe Black' με πρωταγωνίστρια το μωρό μου στην καλύτερη στιγμή του... Η ταινία, μετρια
Ακους TRAV;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]