-
Δε σ αρέσουν οι Γαλλίδες;
Θα ήμουν περίεργος να δω την ευκρίνεια/ανάλυση, όσο να ναι το '50cm από το έδαφος' υπόσχεται πολλά.
Δε κατάφερα να μπω όμως γιαυτό ρώτησα. -
Ο χρήστης DimitrisDS έγραψε:
Δε σ αρέσουν οι Γαλλίδες;
Θα ήμουν περίεργος να δω την ευκρίνεια/ανάλυση, όσο να ναι το '50cm από το έδαφος' υπόσχεται πολλά.
Δε κατάφερα να μπω όμως γιαυτό ρώτησα.Οι Γαλλίδες και βέβαια ...τις προτιμώ όμως να τις βλέπω οριζόντια και όχι κάθετα...
](http://img408.imageshack.us/my.php?image=france14mj.jpg)[/img]
MAΠΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ..........ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΟΟΜ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH
-
ποια ειναι η τελευταια έκδοση?
-
που είναι το αεροδρόμιο στο τατοι?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
που είναι το αεροδρόμιο στο τατοι?38.06.30 N 23.46.59 E
-
Έκανα ένα τεστάκι. Με http://www.viamichelin.com και Google Earth μπόρεσα
να ακολουθήσω ολόκληρη τη διαδρομή που έχω κανονίσει για τον
Αύγουστο από Μόναχο για Πράγα ....Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσεις το Google Earth
ταξιδεύοντας ?!? Προφανώς με GPS και ίσως με κάποια σύνδεση 3G ?Θα ήταν απίστευτο να ταξιδεύεις και να βλέπεις τη διαδρομή σου
live πάνω σε πραγματικό χάρτη .... -
μπορεις να το κανεις με την εκδοση pro αν δεν κανω λαθος, γιατι τοτε μονο μπορεις να συνδεσεις καποιο gps 'πανω' στο pc για real time απεικονηση
-
Πραγματικά εκπληκτικό πρόγραμμα το GE.. είναι απίστευτο το ΤΙ μπορείς να δεις.. παραδείγματα:
Chernobyl reactor: 51°23'22.26'N 30° 5'59.15'E
Saudi Arabia: 20°13'19.23'N 44°55'2.28'E
Και φυσικά, Ντουμπάι.. 25° 4'13.84'N 55° 4'44.31'E
Γενικά, οι Αραβικές χώρες έχουν ΠΟΛΥ ενδιαφέρον.. αν έχετε ώρα.. χαζεύτε..
-
Άλλο 'κουλό' μέρος στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας και Αραβικών Εμηράτων
22°32'45.07'N 53°59'42.16'E
Πέρα από το εκπληκτικό τοπίο, κάποια από τα 'νησάκια' έχουν και άλλα πράγματα..
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Πραγματικά εκπληκτικό πρόγραμμα το GE.. είναι απίστευτο το ΤΙ μπορείς να δεις.. παραδείγματα.............Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι απίστευτο το ΠΟΣΟΙ μπορούν να ξέρουν τι βλέπεις μέσω του GE. Όχι ότι θα με ένοιαζε, απλά αναφέρω ότι ακούγεται.
-
Άλλο 'κουλό' μέρος στα σύνορα Σαουδικής Αραβίας και Αραβικών Εμηράτων22°32'45.07'N 53°59'42.16'E
Τί βλέπουμε δηλαδή?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι απίστευτο το ΠΟΣΟΙ μπορούν να ξέρουν τι βλέπεις μέσω του GE. Όχι ότι θα με ένοιαζε, απλά αναφέρω ότι ακούγεται.Ωχχχ!
Θα με φάει η ΜΙΤ...
-
35 16'50.74'N , 33 22'26.63'E
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
35 16'50.74'N , 33 22'26.63'EΑκριβώς κάτω από την επιγραφή: 35°16'19.20'N 33°22'7.44'E
Φαίνεται σαν να έχει 'σβήσει' κάποιος με το χέρι κάτι!! Σαν να έχει κάνει κάποιος 'fill' με το φότοσοπ...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τί βλέπουμε δηλαδή?
Ξέρω`γω;; Πες μου εσύ τι γυρεύουν ένα αεροδρόμιο και κάποιες 'βιομηχανικές' εγκαταστάσεις στη μέση του πουθενά!
-
Τί βλέπουμε δηλαδή?
Ξέρω`γω;; Πες μου εσύ τι γυρεύουν ένα αεροδρόμιο και κάποιες 'βιομηχανικές' εγκαταστάσεις στη μέση του πουθενά!
...πετρέλαιο γυρεύουν!!!
Αλλα οι οάσεις άμμου-νησάκια όπως τα είπες- πως έχουν γίνει. Η περιοχή είναι γεμάτη απο τέτοια! -
Μπήκα σήμερα μετά από κατι εβδομάδες στο GE και βλέπω οτι σε κάποιες περιοχές δείχνει πάνει τις παλιές φωτογραφίες με την χαμηλότερη ανάλυση...
-
O ναός της Θεάς
38 15΄42.49' Ν 21 44΄43.25' Ε
-
-
Με χαρά παρατήρησα ότι επιτέλους η Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται (έστω και χωρίς το overlay με τους δρόμους) στο GE.
Πιθανόν και άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, όποιος βλέπει κάτι ας το λέει.
GOOGLE EARTH