-
το βγαλες το ρουτερ απο τη πριζα κανα λεπτο φανταζομαι ε...
-
Παιδια, εχω ένα προβλημα με τα Ελληνικα στον ΙΕ και στο Φαιρφοξ!
Δεν γυρίζει από Αγγλικά - Ελληνικα με το
Πρέπει να πάω με το ποντίκι και το επιλέξω από την μπάρα δυο-τρεις φορές για να γυρίσει.
Εγω απεγκαταστησει και επανεγκαταστησει τις γλωσσες 2-3 φορες και δεν εχει γίνει τίποτα. Οι τοπικες Ρυθμίσεις είναι επίσης εντάξει !Επιπλέον , σε Ολα τα άλλα προγραμματα μου λειτουργεί κανονικα !
ΤΙ #&(&^@$&@$&^$@ μπορεί να είναι !;;;
Εχετε καμμια ιδέα ;!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μου το έβγαζε κι εμένα κάποια στιγμή αυτό (2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα)...Ποια έκδοση έχεις, Νίκο?
Edit: σήμερα πάντως δουλεύει κανονικά, τουλάχιστον από τις 16:00 και μετά όπου είμαι στο γραφείο.
Τεμπέλη!
-
Μέχρι εκείνη την ώρα είχα φάει όλη τη ζέστα της Αθήνας στο κεφάλι για δουλειές...
Πάντως γύρισα σχετικά νωρίς στο σπίτι απόψε (21:15).
-
Γιατί δεν έχω ήχο στο PC μου?
Δεν βλέπει καν την κάρτα ήχου.. Τι παίζει?
-
O silencer σπόταρε νέο gadget:
To έχει το Πλαίσιο με 400 ευρώ περίπου και το σκέφτομαι σοβαρά για 12 άτοκες...
Ειμαι άρρωστος!
-
Αυτό ειναι ΚΑΙ κινητό?
(καμμένε! )
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
O silencer σπόταρε νέο gadget:To έχει το Πλαίσιο με 400 ευρώ περίπου και το σκέφτομαι σοβαρά για 12 άτοκες...
Ειμαι άρρωστος!
ξερεις τι χερουκλα εχει αυτος?? για να ψαρωσεις οτι και καλα ειναι μικρο το κινητο!
ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΚΙΛ ειναι -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το βγαλες το ρουτερ απο τη πριζα κανα λεπτο φανταζομαι ε...Δεν έχω ρούτερ, ένα μόντεμ έχω μόνο. Παίζει να έχει πρόβλημα η γραμμή μου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν τρέχει και πολύ καλά η dsl μου εμένα, και τρώω αρκετές αποσυνδέσεις. Πήρα τηλ στην εξυπ. και μου είπαν να ξεκινήσω αποσυνδέοντας όλες τις τηλεφωνικές μου συσκεύες. ΤΟ έκανα, αλλά δεν άλλαξε κάτι στην ταχύτητα. Να τους πρήξω;το βγαλες το ρουτερ απο τη πριζα κανα λεπτο φανταζομαι ε...
Δεν έχω ρούτερ, ένα μόντεμ έχω μόνο. Παίζει να έχει πρόβλημα η γραμμή μου;
Μήπως το μοντεμ σου είναι το Crypto F200;;;
-
Όχι, ένα sagem είναι. τι τρέχει ρε γμτ; Κατεβάζω με καμιά 15 kb/s. Χάλια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, ένα sagem είναι. τι τρέχει ρε γμτ; Κατεβάζω με καμιά 15 kb/s. Χάλια.Γιατί δεν παίρνεις ένα router με 35-40 ευρώ να ξεμπερδεύεις;; Τόσο κάνει ένα Crypto F320 ή το Microcom ή κανένα παλιό linksys..Τώρα βέβαια αν θες να διαθέσεις αρκετά πάρε ένα D-Link..Στην τελική αμα διαθέτεις ποοοολλά(κανά τριχίλιαρο.. ) πάρε ένα Cisco της σειράς 27 με το...σωστό firmware..
Αλλά με το Sagem,σε κόβω έχεις Otenet...εεεε;;; -
Ναι, οτενετ. Θα το σκεφτώ για ρούτερ, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνω ένα lan. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω ακόμα βάλει filter σε μια τρίτη συσκεύη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, οτενετ. Θα το σκεφτώ για ρούτερ, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνω ένα lan. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω ακόμα βάλει filter σε μια τρίτη συσκεύη;Για τις αποσυνδέσεις και βέβαια φταίει αυτό..κατά 100%.. πάρε ένα Microfilter με 5 ευρώ βρε...
Α και έχεις το connx φαντάζομαι έ;;(Sagem γαρ.. )Α ρε Οτενετ με τα μεγαλεία σου..
-
Πήρα ένα ακόμα, αλλά ξέχασα ότι έχω και μια συσκευή σε σχήμα μπυρομπούκαλου μπαντ, δώρο της πρώην. Οπότε αύριο πάω και τσιμπάω ένα ακόμα, και βλέπουμε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι, οτενετ. Θα το σκεφτώ για ρούτερ, γιατί έτσι και αλλιώς θα κάνω ένα lan. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω ακόμα βάλει filter σε μια τρίτη συσκεύη;
Για τις αποσυνδέσεις και βέβαια φταίει αυτό..κατά 100%.. πάρε ένα Microfilter με 5 ευρώ βρε...
Α και έχεις το connx φαντάζομαι έ;;(Sagem γαρ.. )Α ρε Οτενετ με τα μεγαλεία σου..
Conn-x = επισκευασμένα modems...
-
Δεν έχω κόνεξ, ον-dsl έχω... πατάτα;
-
Πατάτα; Δε νομίζω!
Πάντως εγω με το ψωρο-adsl-in-a-box μου μια χαρά είμαι! 340+ ταχυτητα σε 384...Και υποτιθεται ότι είναι τελείως φτηνιάρικο πακέτο...
-
Ρωτάω...νεότερα από το μέτωπο: έκανα απεγκατάσταση τα πάντα σχετικά με την σύνδεση, αποσυνέδεσα όλες τις συσκευές, και έκανα εγκατάσταση ξανά. Όσον αφορά τις ταχύτητες, μια χαρά:από ftp με περίπου 40k dl. Τώρα με τις αποσυνδέσεις, αύριο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχω κόνεξ, ον-dsl έχω... πατάτα;Πατάτα δεν ξέρω..αλλά είναι Οτενετ..
Πάντως εγω με το ψωρο-adsl-in-a-box μου μια χαρά είμαι! 340+ ταχυτητα σε 384...Και υποτιθεται ότι είναι τελείως φτηνιάρικο πακέτο...
ψωρο-adsl-in-a-box;;; τελείως φτηνιάρικο πακέτο;;;
Τεσπα που λένε κι οι νεολαίοι..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]