-
Παίζει κάτι τέτοιο;
-
Χτες το βράδυ το Zone Alarm με ειδοποίησε ότι υπάρχει σημαντική αναβάθμιση την οποία τελικά έκανα. Μετά από αυτό ήρθε το χάος.
Πολλά προγράμματα σταμάτησαν να λειτουργούν, δεν είχα πρόσβαση στο internet όσο το firewall ήταν ενεργοποιημένο, δεν μπορούσε να συνδεθεί το Norton antivirus, χάλασε η αποχέτευση κτλ. κτλ.
Μετά από απέλπιδες και ολονύχτιες προσπάθειες αποκατάστασης αποφάσισα να το σιχτιρίσω και εγκατάστησα το kerio με το οποίο μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να πάνε καλά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το kerio δεν είναι free όπως το Z.A. Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό free firewall; Ή μήπως το firewall των windows είναι αρκετό;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες το βράδυ το Zone Alarm με ειδοποίησε ότι υπάρχει σημαντική αναβάθμιση την οποία τελικά έκανα. Μετά από αυτό ήρθε το χάος.Πολλά προγράμματα σταμάτησαν να λειτουργούν, δεν είχα πρόσβαση στο internet όσο το firewall ήταν ενεργοποιημένο, δεν μπορούσε να συνδεθεί το Norton antivirus, χάλασε η αποχέτευση κτλ. κτλ.
Μετά από απέλπιδες και ολονύχτιες προσπάθειες αποκατάστασης αποφάσισα να το σιχτιρίσω και εγκατάστησα το kerio με το οποίο μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να πάνε καλά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το kerio δεν είναι free όπως το Z.A. Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό free firewall; Ή μήπως το firewall των windows είναι αρκετό;
Join the club Και εγω (οπως ανεφερα σε προηγουμενο post μου) τα ιδια επαθα. Μετα απο πολλες προσπαθειες (απεγκατασταση, καθαρισμος της registry, νεα εγκατασταση, κλοτσιες, ξορκια, μπινελικια ) εκανα το ιδιο με σενα.
Εβαλα το kerio το οποιο δουλευει σχετικα καλα εως τωρα και αν καταλαβα καλα μετα απο 30 μερες σταματουν να λειτουργουν καποια χαρακτηριστικα αλλα το firewall δουλευει. No problem με το Kaspersky ως τωρα. Ας περασουν οι 30 μερες και βλεπουμε.
Θα ρωτησω ομως και εγω το ιδιο Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό free firewall; -
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Χτες το βράδυ το Zone Alarm με ειδοποίησε ότι υπάρχει σημαντική αναβάθμιση την οποία τελικά έκανα. Μετά από αυτό ήρθε το χάος.
Πολλά προγράμματα σταμάτησαν να λειτουργούν, δεν είχα πρόσβαση στο internet όσο το firewall ήταν ενεργοποιημένο, δεν μπορούσε να συνδεθεί το Norton antivirus, χάλασε η αποχέτευση κτλ. κτλ.
Join the club Και εγω (οπως ανεφερα σε προηγουμενο post μου) τα ιδια επαθα. Μετα απο πολλες προσπαθειες (απεγκατασταση, καθαρισμος της registry, νεα εγκατασταση, κλοτσιες, ξορκια, μπινελικια ) εκανα το ιδιο με σενα.
Εβαλα το kerio το οποιο δουλευει σχετικα καλα εως τωρα και αν καταλαβα καλα μετα απο 30 μερες σταματουν να λειτουργουν καποια χαρακτηριστικα αλλα το firewall δουλευει. No problem με το Kaspersky ως τωρα. Ας περασουν οι 30 μερες και βλεπουμε.
Θα ρωτησω ομως και εγω το ιδιο Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό free firewall;χεχεχε εμενα ηρθαν 2 updates αλλα τα εστειλα απο εκει που ηρθαν
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε νομίζω να έχει καμία άλλη εγγύηση 0 καμμενων pixel.
Εγώ έχω 2!
Εγγύηση 2 καμμένων πίξελ εννοείς?
-
Ίσως έχετε ακούσει για το Pirate Bay. Είναι ένας torrent tracker που έχει απειληθεί από κάθε οργάνωση προστασίας λογισμικού, ταινιών, μουσικής κλπ επί γης.
Διαβάστε τι τους στέλνουν και πως τους απαντάνε οι αθεόφοβοι. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε νομίζω να έχει καμία άλλη εγγύηση 0 καμμενων pixel.
Εγώ έχω 2!
Εγγύηση 2 καμμένων πίξελ εννοείς?
Οθόνες!
Σε διαφορετικα σπίτια, ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχουν και οι NEC, EIZO (για τους πρώτους 6 μήνες η δεύτερη).
Φτηνές eizo δε νομίζω να υπάρχουν...
Για τις nec δεν το ήξερα! Πριν κάνα 6μηνο που έψαχνα, δεν είχαν...
Αν ισχύει, πάντως είναι αξιόλογες και αξίζουν προσοχής!
Μόλις έμαθα ότι αυτό δεν ισχύει πλέον για τις NEC. Ίσχυε ως 11/2005.
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
[snip]
Θα ρωτησω ομως και εγω το ιδιο Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό free firewall;Ναι, το... Kerio
Ακόμα και στη free έκδοσή του είναι παραπάνω από καλό! -
Δηλαδή όταν σε 30 μέρες τελειώσει η περίοδος αξιολόγησης θα εξακολουθώ να μπορώ να το χρησιμοποιώ ως απλό firewall;
-
Ρε παιδια, συγνωμη για το άσχετο...
αλλά πως μπορώ να βάλω φωτογραφίες στην υπογραφή μου;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χτες το βράδυ το Zone Alarm με ειδοποίησε ότι υπάρχει σημαντική αναβάθμιση την οποία τελικά έκανα. Μετά από αυτό ήρθε το χάος.Και το δικό μου μηχάνημα ξεφτιλίστηκε, νομίζω δεν έκανε σωστή εγκατάσταση. Μπήκα σε ασφαλή λειτουργία και έσβησα το zlclient.exe (αυτό δεν μπορούσε να αντικαταστήσει στο δικό μου). Επανεκκίνηση, ξαναεγκατέστησα το πρόγραμμα (clean install) και τώρα δουλεύει - όχι πολύ καλά, δεν κάνει με τίποτα AV update (κανένα update). Μόνο αν κατεβάσω τα αρχεία και τα βάλω στους φακέλους βλέπει καινούρια AV. Ελπίζω γρήγορα να το φτιάξουν.
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ρε παιδια, συγνωμη για το άσχετο...αλλά πως μπορώ να βάλω φωτογραφίες στην υπογραφή μου;
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ρε παιδια, συγνωμη για το άσχετο...
αλλά πως μπορώ να βάλω φωτογραφίες στην υπογραφή μου;
Φρόντισε μόνο να είναι μικρή Λοχία
-
Ευχαριστω!!!
-
Δεν έβαλες το σωστό URL.
http://img100.imageshack.us/img100/7056 ... all7pf.jpg
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Ευχαριστω!!!Το σωστό URL είναι αυτό: http://img100.imageshack.us/img100/7056 ... all7pf.jpg
edit: Με πρόλαβε
-
...ο βλάχος!....
Ευχαριστώ Παίδες !
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λέγατε, λέγατε για το Antivir που δεν ανανέωνε για μια βδομάδα, αλλά τώρα που ανανεώνει 4 με 5 φορές την ημέρα δεν βλέπω να λέει κανείς τίποταΔεν βλέπεις γιατί έχουμε προς το παρόν Kaspersky Personal Pro...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαι εγκάθετος όμως οπότε η προτροπή σου μπορεί και να κρύβει ύπουλα κίνητρα............Χαλαρά LG και από μένα γιατί Α)γενικώς αποφεύγω να μου πιάνουν τον κ@λο (πλην εξαιρέσεων ) Β) zero pixel εγγύηση...Έχω ήδη μια 19ρα LG όλα φίνα...Γενικώς τη συνιστώ και ετοιμάζομαι να πάρω και κάνα δυο LCD TV's από αυτή...
PS
παρήγγειλα και 3 LG inverter κλιματιστικά τώρα : τα ντιζαϊνάτα της (το panel και 2 mirror)...Ας ελπίσουμε να βγουν καλά και αυτά...Life is good
(εγκάθετος και εγώ φυσικά)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]