-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μπα..αυτά με τις μπαταρίες αδειάζουν σε 10 λεπτάMe to κλασσικο δραπανοκατσαβιδο της Black & Decker εχω συναρμολογήσει ολοκληρο παιδικο δωματιο (κρεβατι - κομοδινα - βιβλιοθηκη - γραφειο) με μια μονο φόρτιση μπαταριας . Στο Praktiker εχει περιπου 30 Ευρώ (ισως και λιγότερα) Νομιζω ειναι μια καλή λυση για τους χομπιστες.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
μπα..αυτά με τις μπαταρίες αδειάζουν σε 10 λεπτά
Me to κλασσικο δραπανοκατσαβιδο της Black & Decker εχω συναρμολογήσει ολοκληρο παιδικο δωματιο (κρεβατι - κομοδινα - βιβλιοθηκη - γραφειο) με μια μονο φόρτιση μπαταριας . Στο Praktiker εχει περιπου 30 Ευρώ (ισως και λιγότερα) Νομιζω ειναι μια καλή λυση για τους χομπιστες.
Μια χαρά είναι ρε παιδιά! Και τα περισσότερα απ' αυτά έχουν 2 μπαταρίες στη συσκευασία, δουλεύεις τη μία, φορτίζεις την άλλη! Και δεν έχεις καλώδια και ιστορίες! Τέλεια!!!
Εγώ έχω και ένα επαγγελματικό Metabo, κρούση, πνευματικό και δεν συμμαζεύεται, δεν το βγάζω σχεδόν ποτέ, παρά μόνο για ΠΟΛΥ hard-core ιστορίες! Σπάνια χρειάζεται για το σπίτι κάτι τέτοιο!
-
Update
Πήρα το χλoοκοπτικό Bosch Combitrim 30 500W...
Δοκιμάστηκε και είναι καλό. Βέβαια σε βάτα μεγάλα ξύνει μόνο τον κορμό αλλά....καλά είναι!
Ερώτηση.
Πήρα extra πλαστικές μισινέζες 0,24 φ...ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου και συρμάτινες? ...και οχι απαραίτητα Bosch?Εκοψα περίπου 7 για να καθαρίσω μια απόσταση 15 μέτρων από αγριόχορτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
UpdateΠήρα το χλoοκοπτικό Bosch Combitrim 30 500W...
Δοκιμάστηκε και είναι καλό. Βέβαια σε βάτα μεγάλα ξύνει μόνο τον κορμό αλλά....καλά είναι!
Ερώτηση.
Πήρα extra πλαστικές μισινέζες 0,24 φ...ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου και συρμάτινες? ...και οχι απαραίτητα Bosch?Εκοψα περίπου 7 για να καθαρίσω μια απόσταση 15 μέτρων από αγριόχορτα!
Ηλεκτρικο ειναι ε;Αν βαλεις κατι πιο βαρυ θα χαλασει το μοτερ,ακομα και περισσοτερα μετρα απο το κανονικο να ειναι το ταλαιπωρει.Αν και το πιο πιθανο ειναι να μην μπορεις να βαλεις αλλη κασετα απο την δικια του.Δεν εχει κανενα εξαρτημα σαν δισκο για πιο 'χοντρους' κορμους;Μηπως δεν το εχεις μαθει ακομα και για αυτο καταναλωνεις τοσο πολυ;Μηπως εχει συστημα που την προωθει ανεξαρτητα απο το αν εχει φαγωθει;Ποσο κοστισε;
-
70
-
[quote='kouk']70
-
Εκτός από τις μπότες...όλα τα άλλα τα πρόσεξα Βασίλη.
Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά...
Πάντως, καλό είναι. Και για 70
-
[quote='kouk']Πάντως, καλό είναι. Και για [b]70
-
Τάκη, τι εννοείς 'κεφαλή'?...
Το πρόβλημα του συχνού κοψίματος -σε μένα- ήταν ότι δεν είχα περάσει την μισινέζα από το άνοιγμα που έχει το πλαστικό περίβλημα της.
Οταν το έκανα, διορθώθηκε.Αν και με την ενισχυμένη (Φ 2,6mm) έκοβε ακομα καλύτερα.
Τώρα πάω για ηλεκτρικό τρίμερ 40 εκατοστών. Για τους θάμνους...
ΚΟΛΑΣΗ!
-
Θα εξασκήσεις την τέχνη της γλυπτικής στους θάμνους;
Κεφαλή είναι το κουτί που περιέχει το καρούλι με την πετονιά.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Θα εξασκήσεις την τέχνη της γλυπτικής στους θάμνους;Κεφαλή είναι το κουτί που περιέχει το καρούλι με την πετονιά.
Βεβαίως!
ΟΚ, το ίδιο λέμε. Δεν κατάλαβα όμως τι πρόβλημα σου έβγαλε η κεφαλή.
Ενα πλαστικό καπάκι και ένα καρούλι ειναι με πλαστική στεφάνη..
Είχε σπάσει κάτι? -
Θέλω να εγκαταστήσω κεντρική κεραία τηλεόρασης στο καινούριο σπίτι στην Βραβρώνα (η περιοχή έχει σημασία )...
Τι προτείνετε? Τι έχετε? Ενδιαφέρομαι για μια μόνιμη λύση με πολύ καλό value for money και όχι φτηνοπράγματα. Το δορυφορικό πιάτο θα άρκεί να πιάνω και ελληνικά κανάλια?
Κόστος κάθε λύσης?
Υγ. Στην περιοχή απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει ιδιαίτερα καλό σήμα με τις απλές κεραίες
Υγ2. Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος με το θέμα οπότε όσο πιο απλά τόσο το καλύτερο!Ευχαριστώ
-
Όταν κοβόταν η πετονιά δεν προωθούσε νέα από μόνο του το καρούλι και χρειαζόταν λύσιμο το καπάκι και 'χεράτη' προώθηση.
-
droemmen
αν πάρεις πιάτο, αποκωδικοποιητή (500 ευρώ όλα μαζί με την τοποθέτηση κλπ) και nova θα βλέπεις όλα τα ελληνικά κανάλια (συν τα συνδρομητικά) σε άριστη ποιότητα.Μια πιο πρόχειρη λύση είναι καλή κεραία συνδυασμένη με ενισχυτή ή/και εσωτερική κεραία.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήρα το χλoοκοπτικό Bosch Combitrim 30 500W...Την πάτησες!
Σαν την BMW θα το κάνεις το Bosch! Θα βαρεθείς σύντομα τα 500 W και θα ψάχνεις για κάνα τρόπο να το πουσάρεις.
Και δεν θα βρίσκεις.
Κι εμείς θα γελάμε.
Ειδικά όταν δεν θα σου παίρνει μπροστά τα κρύα πρωινά και δεν θα κόβει τπτ πιό χονδρό από οδοντογλυφίδα.
Άκου 500 W! Ούτε 0,75 ΗΡ!
Και μας μίλαγες για δυνατά βενζινοκίνητα. Φαντάζομαι την επόμενη ερώτησή σου: 'Βρήκα, προσφορά, 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ Στηλ. Ξέρει κανείς καμιά πατέντα να το βάλω στο Μπος μου; Θέλω να το κάνω να κόβει βάτα'. -
Δεν θα κάνω μετατροπή βρε εγκάθετε (γίνεται? )
Μια χαρά είναι το μηχανάκι!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν θα κάνω μετατροπή βρε εγκάθετε (γίνεται? )Θα θέλεις, αλλά δεν θα μπορείς. (Όχι, δεν γίνεται.)
Μια χαρά είναι το μηχανάκι!!
Σιγά μην είναι μιά χαρά. Τουλάχιστον τα 70 € είναι λίγα και δεν θα τα κλαις. Παραδέξου το, για παιχνίδι έψαχνες.
-
...για να λέει πως κόβει.....μπουαχαχαχαχα!
(Η μόνη αναβάθμιση που παίρνει, είναι να το βάψει....μωβ )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Η μόνη αναβάθμιση που παίρνει, είναι να το βάψει....μωβ )
Έτσι, έτσι, μπας και πάει στα 0,76 ΗΡ.
-
Πράσινο είναι ρε...αχρωματοψία έχετε?!
Βρε μια χαρά παιχν.....μηχανάκι είναι!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ