-
..
-
..
-
..
-
Πάρε SX4, θα σε καλύψει πλήρως.
Δεν θα ανησυχούσα για την αξιοπιστία.
-
Ζητώ συγγνώμη για τις πολλαπλές αποστολές, είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.Αν μπορούν οι διαχειριστές ας διαγράψουν τα κενά μου posts. Ευχαριστώ!
Φιλικά, KonstantinosV -
[quote='konstantinosV']Συνεπώς πλούσια έκδοση terios 23.770
-
Με τις εκπτώσεις που έχει τώρα η Mitsubishi, μπαίνει ανάμεσα στα δύο το Pajero Pinin... (19.379
-
Είναι όμως 2 ολόφρεσκα μοντέλα απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο τζιπ το οποίο δείχνει παλιό μέσα και έξω. (αν και το έξω είναι off-time-classic). Επίσης οδική συμπεριφορά σε άσφαλτο, καμία σχέση.
Άσε που σαν 1.8 έχει λιγότερες off-road δυνατότητες από το Terios.
-
Πήγα να δω το SX και μ'αρεσε πραγματικα..
απογοητεύτηκα όταν άκουσα χρόνο παράδοσης.. Παραγγέλνεις σήμερα, το παίρνεις Νοέμβριο..Κρίμα..
-
Ο χρήστης GiorgosH έγραψε:
Πήγα να δω το SX και μ'αρεσε πραγματικα..
απογοητεύτηκα όταν άκουσα χρόνο παράδοσης.. Παραγγέλνεις σήμερα, το παίρνεις Νοέμβριο..Κρίμα..
5-6 Μηνες και για το SX4 ??
Γιατί το Sedici έχει ήδη 1 χρόνο λίστα αναμονής στην Ιταλία
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
...Έχει και τα 7 χρόνια εγγύηση, είναι και πιο δοκιμασμένο από τα άλλα δύο...Τα 7 χρόνια εγγύηση δεν σηκώνουν συζήτηση... Αλλά το δοκιμασμένο μπορεί να ερμηνευτεί και σαν φορεμένο/παλιό. Και καθώς είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία και με μόνο 3 αστέρια σε δοκιμές σύγκρουσης υστερεί σε παθητική ασφάλεια... εκεί φαίνονται τα χρόνια του...
Και σαν 1,8 μπορεί να συγκριθεί με το SX4+καλύτερες γωνίες αλλά όχι με το Terios εκτός δρόμου.
Η υπερβολική ζήτηση του SX4-Sedici θα αναγκάσουν κι άλλους παίκτες να βιαστούν.... Μέχρι τότε και εφόσον η ζήτηση υπερκαλύπτει την παραγωγή οι τιμές δεν έχουν κανέναν λόγο να πέσουν είτε στο Sx4 είτε στο Terios? -
ΗΡΘΕ ΤΟ FIAT SEDICI EΛΛΑΔΑ
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
:yahoo:ΗΡΘΕ ΤΟ FIAT SEDICI EΛΛΑΔΑ
Πες μας και μια τιμούλα, για να κάνουμε σύγκριση με το 'αδερφάκι'.
-
Περαστικός από εξώ ήμουν και το είδα στην αντιπροσωπεία (της Πάτρας)
Δεν ξέρω τιμές, Λογικά αφού ήρθαν τα οχήματα στις εκθέσεις οι τιμές άμεσα θα γίνουν γνωστές
-
Ξεκιναει απο 17.900 ευρώπουλα.... Καλα ειναι....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ξεκιναει απο 17.900 ευρώπουλα.... Καλα ειναι....20500 σημερα μου ειπαν στην Fiat για την πλουσια Dynamic εκδοση... Εγω παντως νομιζω πως τσιμπαει λιγο... παρελειψα να ρωτησω και για τον Diesel ρε γαμωτο...
-
Η πλούσια έκδοση ειναι η Emotion,
Dynamic ειναι η μεσαία έκδοση.Φτωχή έκδοση ακόμα δεν υπάρχει (ίσως και να μην βγάλουν)
To Diesel δεν το εισάγουν ακόμα
-
Ημί-επίσημες τιμές
1.6 Dynamic
-
-
η μάσκα του sx4 μου αρέσει περισσότερο.
Φιλικά, KonstantinosV
Daihatsu Terios ή Suzuki SX4/ FIAT Sedici