-
-
-
-
-
-
-
Με αφετηρία τις μυθικές φωτογραφίες του accent που πόσταρε ο φίλος ο Nick-K να παραθεσω ένα διαλογο με ένα φίλο μόλις βλέπουμε ενα παρόμοιο καγκουροκατασκεύασμα σε μπλε όμως. Κρατήστε το χρώμα, έχει σημασία. Λέει ο φίλος μου: 'Ρε συ, αυτό απο μακριά αυτό δεν είναι και άσχημο, σαν impreza μοιάζει'. Πήρε την απάντηση που του άξιζε:
-
Εύγε για την παρατήρηση του φίλου σου. Άλλωστε τα impreza είναι καγκουρεμένα από τη μάνα τους.
Το χρώμα θα ήταν ανοιχτό μπλε, έτσι; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εύγε για την παρατήρηση του φίλου σου. Άλλωστε τα impreza είναι καγκουρεμένα από τη μάνα τους.
Το χρώμα θα ήταν ανοιχτό μπλε, έτσι;ή μήπως πήγαινε προς το μωβ;
-
-
-
Na kai ena apo emena, sta vrilissia to sygekrimeno, alla me vasi tis pinakides, o anthrwpos einai apo eparxia.
Prosekste to xrwma ston katharistira, dinei toulaxiston 10 ippous..
http://img156.imageshack.us/img156/4949 ... ras2cw.jpg
-
Χθές το απογευμα γυρνώντας απο Κατερίνη για Κοζάνη, πετυχαίνω ένα Evo 8 κίτρινου χρώματος, με carbon καπό, ζάντες κλπ.. πάρα πολύ ωραίο και σκάει μύτη απο δίπλα ένα Accent τούμπανο με την κλασσική Evo style αεροτομή, αυτοκόλλητα, τρύπες, αεραγωγούς κλπ... Μέρα με τη νύχτα!! Δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω ρε γμτ...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Χθές το απογευμα γυρνώντας απο Κατερίνη για Κοζάνη, πετυχαίνω ένα Evo 8 κίτρινου χρώματος, με carbon καπό, ζάντες κλπ.. πάρα πολύ ωραίο και σκάει μύτη απο δίπλα ένα Accent τούμπανο με την κλασσική Evo style αεροτομή, αυτοκόλλητα, τρύπες, αεραγωγούς κλπ... Μέρα με τη νύχτα!! Δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω ρε γμτ...Γειτονάκια μου είναι και οι δύο
-
-
Ο χρήστης Trelos7 έγραψε:
Na kai ena apo emena, sta vrilissia to sygekrimeno, alla me vasi tis pinakides, o anthrwpos einai apo eparxia.Prosekste to xrwma ston katharistira, dinei toulaxiston 10 ippous..
http://img156.imageshack.us/img156/4949 ... ras2cw.jpg
Γιαννενάρα power!
Τώρα με τις καταλήψεις που είμαι πρόωρες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα το τι έχουν δει τα ματάκια μου.... -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ειστε ασχετοι!! Eiναι homologation special!
περάσανε εκείνες οι εποχές έ;
-
-
KIA X5?
-
Ε,σού λέει: 'γιατί να πληρώνω τόσο για τό 'σήμα΄,δέν το βάζω μόνος μου;'
Australia Uber Alles!!!!!