Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]
    • 1
    • 2
    • 132
    • 133
    • 134
    • 135
    • 136
    • 185
    • 186
    • 134 / 186
    Αντίλογος
    105
    3709
    4236
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      charmak66 last edited by

Ο χρήστης citastak έγραψε:

ή ισως δε θελω εγω να τα δω τοσο απλα..

Αν οταν κατι που σκεφτεσαι σε χαλάει, απλά μην το αφήνεις να σε χαλαει. Το χω ξαναπει. Καθε τι που γινεται εχει το σκοπό του.

Υπάρχει κάποιο μαγικό κουμπάκι που το σταματάει;

Είναι σα να λες στον άλλον πριν τις εξετάσεις 'μην αγχώνεσαι'. Πώς;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        skye last edited by

Pasxos. age? (βαριεμαι να στελνω pm )

( για να ξερω πώς θα σου απαντησω, μην το παρεις στραβα.. απλα αμα εισαι κατω απο 20 ας πουμε να το παρω ομορφα γιατι δε λεει)

• P
          pasxos last edited by

skye

Μην ανησυχείς τα χω κλείσει τα 20...στο όριο είμαι πάντως..αλλά αν θεωρείς ότι αν κάποιος είναι κάτω τον 20 (πώς όρισες αυτήν την ηλικία;;) δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει μια άποψη σαν τη δικιά μου είσαι γελασμένος... Τώρα........ό,τι θες

• S
            skye last edited by

οχι ρε μλκ δεν ειναι αυτο..
            απλα αν εισαι πανω απο 20 να αφησω τον εαυτο μου ελευθερο να μιλησει οπως νιωθω..
            μην το παιρνεις στραβα, απλα ξες μιλαω λιγο περιεργα κ μπορει να παρεξηγηθεις
            κοιτα να δεις. καταρχας πιστευω στο θεμα δεν υπαρχει σωστη κ λαθος τοποθετηση. υπαρχουν Points of view.
            δηλαδη ο καθενας αναλογα μ'αυτα που εχει ζησει ή τον εχουν κανει ή θελει να πιστευει, εκφραζεται.
            εγω μιλαω βαση του πώς βλεπω εγω τα πραγματα.
            στην ερωτηση σου, ΟΧΙ, δεν εχει υπαρξει κανεις που να μου'χει δωσει αγαπη εμπρακτα. και πολυ στο πετσι μου βασικα πλεον νταξ///
            ολοι τσαπου στο στομα μου δωσανε και καλα μου κανανε γιατι ο καθενας ηταν παρτακιας και εγω ο μαλακας εβλεπα ιδανικες φιλιες σχεσεις κ γκομενες και επαιρνα παντα τον πουλο. οταν ομως μλκ μεγαλωνεις λιγακι και βλεπεις πώς λειτουργει ο κοσμος, απλα συμβιβαζεσαι και αφηνεις τα ονειρα και τις ιδανικες σχεσεις κλπ και κοιτας την παρτη σου για να επιβιωσεις και για να μην πληγωνεσαι.
            Εγω, που λες οτι ειμαι εγωιστης φιλαρα, δεν εχω βλαψει ποτε ανθρωπο εν γνωση μου. και δεν το λεω για μαγκια, απλα ετσι ειναι. Απλα δεν ασχολουμαι, δε δινω υποσχεσεις που ξερω οτι μπορει να μην τηρησω, ουτε ταζω ουρανους.. γιατι μλκ ξαναλεω.. οταν κατσει η στραβη, εχω δει χιλιαδες συναισθηματικα αγαπησιαρικα και μη εγωιστικα τυπακια να τρεχουν με χιλια και να τα ψαχνεις.. γιατι ποτε δεν ξερεις και ο κοσμος ερχεται αναποδα, και πολλα κ μεγαλα λογια δεν πρεπει να λες ποτε..

το ουδεις αναντικαταστατος ισχυει για καποιον ή παντα ή ποτε.. διαλεγεις και παιρνεις. αλλιως, απλα καποιοι ειναι αναντικαταστατοι ενω καποιοι οχι.
            λες οτι αν βρεις αυτη που λες κλπ κλπ και την αντικαταστησεις κλπ..
            για να τα κανεις αυτα, σημαινει οτι θα ζησεις και μετα απ'αυτη..
            εγω δεν αντιλεγω. ισως να σκεφτεσαι την πρωτη, αλλα αυτο ειναι στο χερι σου.. ολα στο μυαλο μας ειναι, πώς θα μας κα*λωσει και θα δουμε τα πραγματα..
            .. απλα το θεμα ειναι οτι η φυση του ανθρωπου προσταζει αν εισαι αντρας να κυνηγας μια τρυπα και αν εισαι γυναικα μια πουλαθρα. ετσι ειναι, like it or not. ερεθισματα παιρνεις απλα στην κεφαλα και @@ γεμιστα. Στο μυαλο μας ειναι ολα. Οποιος μπορει, επιβιωνει, αλλιως καθεται και λεει για την χψω που ηταν η γυναικα της ζωης του επειδη ειδε τον τιτανικο και ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ να ζησουμε το μεγαλο ερωτα και αρχιδιες..

Αν φιλε ξεκινας με το σκεπτικο οτι δε θα βρεις κατι καλυτερο απ'τη στιγμη που χωρισες γιατι αυτη ηταν για σενα titanic φαση κ λεοναρντο ντι καπριο τζακ ντοουσον κ το αλλο το γκομενι με τα κοκκινα μαλλια τσιμπας παπαρι απ'τη ζωη.. δηλαδη γαμησετα προοπτικη.. αν ειναι ετσι δε μπαινεις σ'αλλη σχεση κ χωνεσαι σ'ενα μοναστηρι και αντε γεια yow! δεν ειναι ετσι ομως..
            και επειδη μονος ημουν στην αρχη
            μονος θα΄μαι στο χαμο
            κτλ κτλ που λεει κ το τραγουδι

απλα οι αλλοι ειναι γυρω μου.. παρεακι κ ολα ωραια, περναμε καλα, αλλα μεχρι εκει. ο καθενας βλεπει ετσι εγωκεντρικα κατα βαθος τα πραγματα. το θεμα ειναι οτι εγω εχω το σθενος να το παραδεχτω. ακομα και για τα παιδακια στην αφρικη που πεινανε να δωσεις κανα φραγκο, στην τελικη το δικο σου συναισθημα θες να καλυψεις για να νιωσεις καλυτερα γιατι ετσι ειναι η ψυχολογια του ανθρωπου.

τσιμπα και το msn μου να σου πω καμια φορα που θα'χω ορεξη κ αλλες τετοιες μαλακιες
            νιωσε λιγο ρε bro.. μη λες μεγαλες κουβεντες ποτε και για κανεναν..
            κανεις δεν προκειται να σ'αγαπησει οσο εσυ, αυτο ειπα στο νασο.. γι'αυτο πρεπει να συμπεριφερομαστε καλα στον εαυτο μας πανω απ'ολα. αν δε σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου, δεν προκειται να σεβαστεις τιποτα..γιατι ολα απο μας ξεκινανε.
            αυτα προς το παρον[/img]

• C
              charmak66 last edited by

Σωστός ο skye!

Αλλά με μπερδεύεις!

Οι έρωτες ή ξέρω γω τι άλλο δεν έχουν εγωκεντρική βάση; Δεν ικανοποιούν εγωιστικές τάσεις;

Συμφωνώ απόλυτα για την εγωιστική φύση του ανθρώπου...

Pub-Σουβλατζίδικο-Ψυχαναλύσεις!

• S
                skye last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

στην ερωτηση σου, ΟΧΙ, δεν εχει υπαρξει κανεις που να μου'χει δωσει αγαπη εμπρακτα. και πολυ στο πετσι μου βασικα πλεον νταξ///
                ολοι τσαπου στο στομα μου δωσανε και καλα μου κανανε γιατι ο καθενας ηταν παρτακιας και εγω ο μαλακας εβλεπα ιδανικες φιλιες σχεσεις κ γκομενες και επαιρνα παντα τον πουλο. οταν ομως μλκ μεγαλωνεις λιγακι και βλεπεις πώς λειτουργει ο κοσμος, απλα συμβιβαζεσαι και αφηνεις τα ονειρα και τις ιδανικες σχεσεις κλπ και κοιτας την παρτη σου για να επιβιωσεις και για να μην πληγωνεσαι.

α, επι τουτου εχω να προσθεσω..
                μου χουν ταξει παντως απειρες αγαπες, μαλακιες, αρκουδακια, γιορτες αγιου βαλεναρδου και τετοια..
                το κρατουσα και γω ζωντανο σε παγκακι ερωτευμενος και σταντε με ωραιο νιμου straight outta ελληνικη ταινια..
                και εγω εχω πει τα απειρα παντως.. μλκ σ'ολες οσες κοπελες ειχα, θυμαμαι τα ιδια πραγματα να γινονται, τα ιδια να λεγονται, μονο το προσωπο αλλαζε και ισως καμια ατακα, λιγο ο κωδικας επικοινωνιας και κανα υποκοριστικο..
                δηλαδη λες τις ιδιες πιπες, μωρο μου αγαπες λουλουδια σεξ κ μετα τσιγαρακι, τα ιδια μηνυματα, τα ιδια βαρετα πραγματα..
                και ναι ρε brotha, εχω πει πολλες φορες οτι υπηρξε μια που ηταν full διαφορετικη για μενα κτλ
                αλλα μου εδωσε μια πιπα τοσο μεγαλη που απο τοτε καταλαβα πολλα πραγματα σ'αυτη τη ζωη.. γι'αυτο λεω one life - live it sto epakro.. καντε καταστασεις, ζηστε οσο μπορειτε για την παρτη σας μεχρι να ψοφησουμε και να γινουμε φαι για τα σκουλικακια και game over
                γιατι μλκ δε μπορω να φανταστω τη στιγμη που θα ψοφαω να σκαει σκηνικο και να σκεφτομαι ποσες γαμημενες ωρες εχασα απ'τη ζωη μου επειδη σκεφτομουν αν πως τι που κ ποτε και τελικα πηρα τον πουλο..
                και ολα αυτα για τον καθε οποιοδηποτε..
                ετσι απλα στα λεω απο βαθους καρδίας, χωρις μαλακιες, περιττο στυλακι δηθεν και καθωσπρεπισμο. ειναι καταθεση ψυχης και συμβαινει μονο στις 2.46 απο 19 ιουνιου προς 20.. γι'αυτο φυλαξε καλα αυτα που σου'πα μεσα στην καρδια σου γιατι ειναι λογια αληθινα και χτυπα κατσαβιδι για να τα βιδωσεις καλα στο μυαλο σου και να θυμασαι το γεροντα skye που εκλεισε τα 24

• P
                  pasxos last edited by

Τώρα που το ανέλυσες παραπέρα δεν μπορώ να διαφωνήσω πριν μίλησα μόνο για σχέση άντρα-γυναίκα.εσύ βάζεις και το θέμα φιλίας και λες αυτό

Έχει τύχει και σε μένα και ίσως στους περισσότερους..εκεί είναι το σημείο που αρχίζεις και αναθεωρείς..αφού βλέπεις ότι δίνεις κάποια πράγματα και δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει..

Εγω, που λες οτι ειμαι εγωιστης φιλαρα, δεν εχω βλαψει ποτε ανθρωπο εν γνωση μου. και δεν το λεω για μαγκια, απλα ετσι ειναι. Απλα δεν ασχολουμαι, δε δινω υποσχεσεις που ξερω οτι μπορει να μην τηρησω, ουτε ταζω ουρανους.. γιατι μλκ ξαναλεω.. οταν κατσει η στραβη, εχω δει χιλιαδες συναισθηματικα αγαπησιαρικα και μη εγωιστικα τυπακια να τρεχουν με χιλια και να τα ψαχνεις.. γιατι ποτε δεν ξερεις και ο κοσμος ερχεται αναποδα, και πολλα κ μεγαλα λογια δεν πρεπει να λες ποτε..

Δε σε είπα εγωϊστή βρε.. Απλά η άποψη που εξέφρασες δηλώνει έναν κάποιο εγωκεντρισμό που όλοι έχουν (σε διαφορετικό βαθμό βέβαια) και ο καθένας εκδηλώνει διαφορετικά...

Αν φιλε ξεκινας με το σκεπτικο οτι δε θα βρεις κατι καλυτερο απ'τη στιγμη που χωρισες γιατι αυτη ηταν για σενα titanic φαση κ λεοναρντο ντι καπριο τζακ ντοουσον κ το αλλο το γκομενι με τα κοκκινα μαλλια τσιμπας παπαρι απ'τη ζωη.. δηλαδη γαμησετα προοπτικη.. αν ειναι ετσι δε μπαινεις σ'αλλη σχεση κ χωνεσαι σ'ενα μοναστηρι και αντε γεια yow! δεν ειναι ετσι ομως

Δυστυχώς το θέμα είναι εγκεφαλικό και αν κολλήσεις δύσκολα ξεκολλάς..Σε όποια προσπάθεια και να ξεκινήσεις θα βρεθεί κάτι που θα σε κάνει να την εγκαταλείψεις ακριβώς επειδή είσαι κολλημένος και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να ξεκολλήσεις..

απλα οι αλλοι ειναι γυρω μου.. παρεακι κ ολα ωραια, περναμε καλα, αλλα μεχρι εκει. ο καθενας βλεπει ετσι εγωκεντρικα κατα βαθος τα πραγματα. το θεμα ειναι οτι εγω εχω το σθενος να το παραδεχτω. ακομα και για τα παιδακια στην αφρικη που πεινανε να δωσεις κανα φραγκο, στην τελικη το δικο σου συναισθημα θες να καλυψεις για να νιωσεις καλυτερα γιατι ετσι ειναι η ψυχολογια του ανθρωπου.

+όσα θες,βάλε 1000

τσιμπα και το msn μου να σου πω καμια φορα που θα'χω ορεξη κ αλλες τετοιες μαλακιες
                  νιωσε λιγο ρε bro.. μη λες μεγαλες κουβεντες ποτε και για κανεναν..

bro δεν διαφωνούμε σε γενικές γραμμές... Στείλε και το msn να δω τις φιλοσοφικές σου προσεγγίσεις...

• D
                    dimitrios last edited by

respekta στον bro skye...

straight outlaw niggaz...

οπως τα λες είναι φιλαράκι,
                    ζήστε τη ζωή σας,και μην τρέχετε πίσω από ένα και μοναδικό 'καράβι'

οι γυναίκες ψάχνονται,ψαχτείτε και εσείς,
                    τώρα πριν είναι αργά....

ένας πρώην 'παντρεμένος'......lol

• T
                      theofaman last edited by

Follow your heart

λέμε και καμιά μ@λ@κία βραδιάτικα

• S
                        skye last edited by

Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
                        Σωστός ο skye!

Αλλά με μπερδεύεις!

Οι έρωτες ή ξέρω γω τι άλλο δεν έχουν εγωκεντρική βάση; Δεν ικανοποιούν εγωιστικές τάσεις;

Συμφωνώ απόλυτα για την εγωιστική φύση του ανθρώπου...

Pub-Σουβλατζίδικο-Ψυχαναλύσεις!

ερωτας ως γνωστον ειναι η ψευδαισθηση οτι μια γυναικα ειναι διαφορετικη απ΄τις αλλες

χωρις πλακα. πιστευω οτι ο ερωτας στον ανθρωπο, γεννηθηκε απο.. αναγκη.
                        ο ανθρωπος ειχε αναγκη να εκλογικευσει τη σεξουαλικη επιθυμια, και... γεννηθητω ερως! σε αντιθεση ας πουμε με τη σκυλιτσα της γειτονισσας που κανει σεξ με οποιο κουταβακι βρει και δεν προβληματιζεται.. γιατι μαμα;

αυτη βεβαια ειναι απλα η αποψη μου...
                        πιστευω οτι συνεπαγεται στο γεγονος οτι ο οργασμος της γυναικας εχει περασει σε δευτερη μοιρα απο τη φυση, σε σχεση με του αντρα, γιατι η αναπαραγωγη μπορει να γινει και χωρις τον πρωτο, σε αντιθεση με το δευτερο..
                        λογικο ειναι ο,τι μπορει να επιβιωσει... ( ουτε αυτο ειναι δικο μου )

η επιθυμια της διαιωνισης του ειδους * γι'αυτο κανουμε σεξ προφανως, οσο κ αν μετα ξενερωνουμε * δε νομιζω οτι μπορει να πει κανεις με σαφηνεια γιατι και απο που προερχεται.. νομιζω πώς αν το συζητησουμε, θα μπουμε σε αναπαντητα ερωτηματα του τυπου 'γιατι ζουμε;'
                        ειναι η ακριβως επομενη ερωτηση..

• C
                          charmak66 last edited by

Νταξ!

Το σκυλάκι έχει ανατομικές-λειτουργικές-ορμανικές διαφορές από τον άνθρωπο, οπότε άκυρο το παράδειμα!

Δε νομίζω πως θα καταφέρουμε να καταλάβουμε την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου γραφοντας βλακείες σε ένα φορουμ τα ξημερώματα...

Στην αυριανή στρογγυλή τράπεζα θα συζητήσουμε τη σχέση επαναπρόσληψης σεροτονίνης και κατάθλιψης. Κεντρικός ομιλητής ο dr. skye!

• S
                            skye last edited by

Νταξ!

Το σκυλάκι έχει ανατομικές-λειτουργικές-ορμανικές διαφορές από τον άνθρωπο, οπότε άκυρο το παράδειμα!

σωστα..

Δε νομίζω πως θα καταφέρουμε να καταλάβουμε την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου γραφοντας βλακείες σε ένα φορουμ τα ξημερώματα...

ολοσωστα
                            καμια μλκια λεμε μωρε να περναει η ωρα.. σιγα τα σουπερ θεματα που θα λυναμε ετσι κ αλλιως

Στην αυριανή στρογγυλή τράπεζα θα συζητήσουμε τη σχέση επαναπρόσληψης σεροτονίνης και κατάθλιψης. Κεντρικός ομιλητής ο dr. skye!

το μαμησες και ψοφησε
                            εμαθα και εγω μια βλακεια και την πεταω οπου βρω και νομιζω πως βρηκα το νοημα της ζωης επειδη εμαθα τη σεροτονινη

αληθεια, εσας δε σας τα μαθαινουν αυτα στη σχολη;

• C
                              charmak66 last edited by

Κάτι μάθαμε στην ψυχιατρική, αλλά τα περισσότερα είναι θεωρίες, 'φαίνεται να υπάρχει συσχέτιση', 'ενδείξεις για...' κλπ...

Και συ με ένα σκυλάκι έβγαλες θεωρία!

Όσον αφορά τη σεροτονίνη (και την νοραδρεναλίνη): Υπάρχουν ενδείξεις ότι ενισχύοντας την λειτουργία τους υποχωρεί η κατάθλιψη. Αλλά άμεση παθογενετική σημασία στη δυσλειτουργία τους δε φαίνεται να υπάρχει...

Πάντως γκόμενα με αυτά δεν ρίχνεις!

• P
                                pasxos last edited by

charmak66

Τί καθόμαστε τώρα και συζητάμε για τις κατεχολαμίνες και
                                νευροδιαβιβαστές...

• C
                                  charmak66 last edited by

Μα γιατί; Δεν έχουν ενδιαφέρον;

• P
                                    pasxos last edited by

Μα γιατί; Δεν έχουν ενδιαφέρον;

Ωραία τότε περίμενε να φέρω τις σημειώσεις μου για τριβές,δικτυώματα,εφελκυσμούς,θλίψεις κλπ κλπ να γουστάρουμε...

• T
                                      techadmin admin last edited by

Παιδιά, είστε άρχοντες! ΑΡΧΟΝΤΕΣ, χωρίς να συμφωνώ με όλα όσα γράψατε βέβαια! Αλλά και μόνο το γεγονός ότι εγώ κοιμήθηκα σαν ζώο, για να ξεφύγω απ' τις σκέψεις μου (ιδιαίτερα προσφιλής τακτική τελευταία), ενώ εσείς καθόσασταν εδώ και συζητούσατε με αφορμή τα δικά μου, είναι... respect ρε παιδί μου!!!

Επί του θέματος όμως...

@skye
                                      Αν είχες νοιώσει ότι ένας άνθρωπος σε αγαπάει πιο πολύ απ' όσο αγαπάς εσύ τον εαυτό σου; Και αν αυτόν τον άνθρωπο στα δικά του ζόρια, στη δική του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στραβή τον άφησες μόνο του να βγάλει το φίδι απ' την τρύπα και εσύ έφυγες και πήγες να δεις GP de Monaco 2006;;;

Και τώρα θες να επιστρέψεις στην ασφάλεια και την αγάπη, αλλά τώρα οι καταστάσεις είναι διαφορετικές, τώρα οι απαιτήσεις είναι άλλες;

Και οκ, δέχεσαι τις απαιτήσεις, γιατί βλέπεις ότι αξίζει! Αλλά, βιώνεις την εσωτερική μάχη... Θες να επιστρέψεις για το σωστό λόγο; Ή εγωιστικά, επειδή σου λείπει; Διότι, στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν γυρνάς επειδή σου λείπει, γυρνάς επειδή είσαι πρόθυμος να της αφιερώσεις τη ζωή σου όλη από εδώ και πέρα, επειδή ξέρεις καλά ότι την αξίζει! Γιατί την πλήγωσες βαθιά κι εκείνη είναι μία Πριγκίπισσα, ένας Θησαυρός που όμοιό του δεν θα βρεις ποτέ, το ξέρεις γιατί από εκεί ξεκίνησες και 11 χρόνια μετά, έχοντας κάνει τη διαδρομή του Οδυσσέα, ξανά εκεί επιστρέφεις για να δεις ότι τελικά όλες σου οι περιπλανήσεις προφανώς σε οδηγούσαν εκεί, πάντα!

Και σαν καλός μλκς τα σκάτωσες! Καλό; Πώς να νοιώθεις λοιπόν τώρα;

Όχι, δεν με εγκατέλειψε εκείνη! Δεν μου έδωσε κανέναν πούλο, δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ κακό! Εγώ τον έπαιξα κανονικότατα και τώρα απλά βιώνω τις συνέπειες! Γιατί είχαμε μία τέλεια σχέση και εγώ συνεχώς την έβαζα σε δοκιμαστικούς σωλήνες, για να την τσεκάρω, τι κάνουμε, που πάμε, είμαστε τόσο καιρό μαζί, άγχος και άλλες τέτοιες πίπες, γιατί φοβάμαι το γάμο! Και ποιος σου ζήτησε γάμο ρε μάγκα; Να ζείτε την κάθε σας μέρα μαζί σου ζήτησε η γυναίκα, να την απολαμβάνετε και να μην είστε μίζεροι! Και 2 χρόνια σου ζητάει ένα Σ/Κ στην Αθήνα και δεν της το δίνεις, αλλά παίρνεις μία παρέα 4 ανδρών και πάτε στο Μονακό, έτσι; Έτσι είναι οι άντρες; @@ άντρας!!!

Βλέπετε ότι τελικά υπάρχει αυτό που λέμε 'the one and only...' Και ότι επειδή η μαλακία τσακίζει κόκκαλα, δύο άνθρωποι που ήταν ο ένας για τον άλλον, τώρα είναι χωριστά!

Και, δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να ξανασμίξουμε, κάποια στιγμή στο μέλλον, γιατί αν μπει άλλος άνθρωπος ανάμεσά μας, απ' όποια μεριά και αν είναι αυτός, τα πράγματα θα γίνουν μη αναστρέψιμα!

Τέλος πάντων, τι να λέμε;

Μακάρι να μου ήταν εύκολο να σκέφτομαι ότι η ζωή είναι μικρή και ότι δεν αξίζει να μιζεριάζω! Ελπίζω στο χρόνο... Αφού δεν έχω τα guts να πάω και να τη φέρω πίσω... Ή αφού δεν είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση και ότι τα κίνητρά μου είναι αυτά που θα έπρεπε να είναι!

Δεν ξέρω αν με πιάνετε...

Πάντως, σας ευχαριστώ όλους!

(Χάρη, το πρωί είδα το invitation σου... Το δέχτηκα, θα το δεις όταν μπεις ξανά, ε; Τα λέμε και msn-ικώς)

• P
                                        pavlos23 last edited by

Κουράγιο...

• T
                                          techadmin admin last edited by

Δέσαμε τώρα...

• F
                                            flowerpower last edited by

χεχαχε

που λεμε Love to Love you (and tonight pigs will fly)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 132
                                            • 133
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 136
                                            • 185
                                            • 186