Mar 29, 2003, 4:15 PM

Και για του λόγου το αληθές, ορίστε τι είχε γραφτεί στη σελίδα 8. Πρόκειται για μειωμένη αντίληψηη του ckosm ή για κάτι άλλο; Μάλλον δεν διαβάζει καθόλου αυτά που γράφουν οι άλλοι και απλώς γράφει αυτά που θέλει να πει, συνήθως για να ειρωνευτεί. Νομίζω κάποια πράγματα είναι προφανή. Ας μην σχολιάσω περαιτέρω...

Ο χρήστης ckosm έγραψε:

Πρέπει να κάνεις λάθος στα χιλιόμετρα φίλε ckosm γιατί αν έκανες καθημερινά 50-70 χιλιάδες χλμ. στην Αθήνα, μάλλον θα έχανες τα λογικά σου από ότι θα συναντούσες μπροστά σου. Αντίθετα εγώ που δεν κυκλοφορώ τόσο πολύ έχω δει αρκετά Type-R. Υπολογίζω ότι έχω πετύχει καμιά δεκαριά τουλάχιστον. Μόνο 2 έχω δει χρώματος μαύρου. Νομίζω ότι το Focus ST και το MG ZR160 είναι κάπως φθηνότερα (ειδικά το MG) από το Hondaki.

Kατ' αρχήν ψυχραιμία...!!! Το πήγαινε-έλα στη δουλειά μου και μόνο είναι 40Km την ημέρα. Και μη μου πείς ότι είναι λίγοι αυτοί που κάνουν τόσα και πολύ περισσότερα καθημερινά. Τώρα αν σε αυτά προσθέσεις και τις βόλτες και εκδρομές Σ-Κ, αυτά που έγραψα σαν μέσο όρο την ημέρα μάλλον είναι λίγα. Ειλικρινά πες μου τι προσπαθείς να μου αποδείξεις? Θέλεις να σου πώ και ότι δεν βλέπω ή να με κάνεις να βλέπω ντε και καλά Type-R γιά να σε ευχαριστήσω?

Αφού έχεις δει καμμιά δεκαριά Type-R, εκ των οποίων τα 2 μαύρα μπράβο σου και φαντάζομαι να σε ευγνωμωνούν κάποιοι εδώ απ' το thread γιά τη μαρτυρία σου