Mar 27, 2003, 6:17 PM

Ο χρήστης chemic έγραψε:
Φίλε Mark,το ότο Τρίτη ονομάζεται, Τρίτη γιατί..βγαίνει Τρίτη .
Επιπλέον, καταλαβαίνω πως δεν είσαι αναγνώστης του περιοδικού μας και χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, νομιζω πως είναι άδικο να αναφέρεις πως το συγκεκριμένο περιοδικό είναι αμερόληπτο,αφού έτσι διακρίνουμε ένα είδος μομφής για για τους 4τροχούς! Το τελευταίο πράγμα για το οποίο μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τους 4τροχούς,είναι αυτό!!(αληθεια παντως,πιο περιοδικό στην Ελλάδα νομίζεις ότι μεροληπτεί σε..ηπειρωτικό επίπεδο ).Σοβαρά τώρα του βάλανε 0;(ολογράφως:μηδέν) Και γαμώ τα περιοδικά μάγκα μου...
Καλό θα ήταν να μην βρίζουμε ο ένας τον άλλον,και να μην ειρωνευόμαστε.Ας παραμείνουμε μια παρέα,που ευτυχώς,διαφωνούμε,αλλά ας μην αφήσουμε κανένα χόντα ή φόρντ να μπει ανάμεσα μας.Για φεράρι και πάνω,το συζητάμε

Άκου μηδέν..

Ελπίζω να κατάλαβες ότι κάνω πλάκα για το περιοδικό. Κάθε άλλο παρά αμερόληπτο είναι. Από τη στιγμή που βγάζει πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο το Audi S3 από το type-R, επειδή το πρώτο έχει περισσότερους αερόσακους, τότε είναι για γέλια... Το ξέρω ότι βγαίνει κάθε Τρίτη, αλλά αυτή ήταν η απορία μου : Γιατί όχι Δευτέρα που είναι αρχή εβδομάδας, ή κάποια άλλη μέρα........ ΄
Πραγματικά έγραφε 0, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο μπορεί να μπήκε από λάθος, ή να σημαίνει ότι δεν έχουν βαθμολογήσει το αυτοκίνητο, αλλά ήθελα να το σχολιάσω κάνοντας πλάκα