-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μα φυσικα την ιταλιδα καλλονη.
μακραν το καλυτερο στην κατηγορια του.ακου κει χιουνται..
ημαρτον δηλ..147 μάλλον θα διάλεγα (άν ήταν η πρό φέις-λίφτ δέν θα έβαζα το 'μάλλον')
Το Χιουντάι πρέπει να είναι πολύ υποστροφικό,έτσι δέν είναι;Πάμε πάλι: το παιδί ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για μούρη. Το Χιουντάι, παρότι Χιουντάι, πουλάει μούρη αρκετά καλά. Τι να την κάνει την 147? Δεν κάνει ΜΟΝΟ για μούρη.
Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο με μια φίλη άσχετη από αυτοκίνητα, και με προσπερνάει ένα Xιουντάι Κουπέ που ο τύπος είχε βάλει για σήμα το 'T' της αμερικανικής έκδοσης Tiburon, αντί για το 'Η' της Χιουντάι. Ψάρωσε η κοπέλα, μου λέει 'Τι αμαξάρα είναι αυτή?'
χιουνται παιρνουν ολοι οι καγκουρες που νομιζουν οτι κατι εχουν.
ξερω πολλους απο δαυτους.κ μονο παντως που τολμησαμε να συγκρινουμε αλφα με χιουνται αποτελει ιεροσυλια.
αν ειναι δυνατον να συγκρινουμε την αμελι με την γερασιμιδου?
Τόσο στραβά τα λέω ρε Νάσο και δεν καταλαβαίνει κανείς? Ας κάνω άλλη μια προσπάθεια: δεν θα πρότεινα την 147 σε κάποιον που θέλει ΜΟΝΟ να πουλάει μούρη. Κάνει καλά και άλλα πράγματα η γριούλα. Ελπίζω να είμαι πιο κατανοητός τώρα.
-
Μουρη,μουρη...Ναι,το Coupe εχει δυναμικη σχεδιαση,χαμηλο συντελεστη οπισθελκουσας αλλα στην Ελλαδα ζουμε.Αντε το πολυ πολυ να το μπερδεψει κανεις λογω σηματος με Honda αλλα μεχρι εκει.Απο την αλλη υπαρχει πολυ μεγαλη αγορα για after market accesories(bodykits,spoilers,skirts κτλ) που μπορουν να αλλαξουν αρδην την εμφανιση του Coupe
Mε καθαρα κριτηρια μουρης παντως νομιζω οτι το κλειδακι με το θυρεο των Visconti ειναι ενα κλικ πιο πανω οπως και να το κανουμε.Ο γυναικειος πληθυσμος δειχνει μια προτιμηση στα ιταλικα σε βαθμο γκομενοπαγιδας.
Αλλωστε οταν θα μπει μεσα η κοπελα θα θαυμασει και το κομψο εσωτερικο το φινιρισμα στις επιφανειες κτλ.
Ενω στο hyundai μπορει να σπασει και κανα νυχι απο τα σκληρα πλαστικα -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Κι εγώ θεωρώ το Hyundai μια χαρά αυτοκίνητο. Δε νομίζω πως λόγω καταγωγής πρέπει ντε και καλά να υστερεί κάπου.Mα όταν δεν υπάρχει ΙΣΤΟΡΙΑ σε μια αυτοκινητοβιομηχανία..... Ρε παιδιά δεν πάει πολύς καιρός που ΟΛΟΙ μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια για το τρίπτυχο της συμφοράς:Kia,Daewoo,Huyndai... Έλεος δηλαδή..αν δεν έχεις λεφτά,ναι πάρτο...και πάλι υπό προϋποθέσεις.. Για ποιό λόγο δηλαδή έκανε τόσες πωλήσεις η Youdie στην Ελλάδα;;;Μήπως επειδή ήταν αξιόπιστα,καλοκατασκευασμένα και όλα αυτά τα έδινε φτηνά η Χιουντάι στους Έλληνες,επειδή έτσι ήθελε ή της άρεσαν οι Έλληνες;;; Δηλαδή για ποιό λόγο όλοι τώρα γελάνε με το κινέζικο τζιπ που τρακάρεις μπροστά και λυγίζουν οι πίσω κολόνες;;; Σε 10 χρόνια δηλαδή άμα την εξαγορασει η GM θα λέμε ότι έγιναν ΚΑΛΑ αμάξια;;;;
Συγνώμη για το ύφος καθώς το παιδί το θέλει για 'μούρη' αλλά μερικά πράγματα είναι de facto και μερικοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα δουν.. -
pasxos
όλες οι εταιρείες ξεκίνησαν από χαμηλά κάποτε. Οι Ιάπωνες ήταν αστείο μέγεθος πριν 30 χρόνια όσον αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία τους. Έλεγες σε κάποιον να πάρει corolla ή starlet και γέλαγε, όμως σταδιακά φτιάχνοντας αξιόπιστα αυτοκίνητα η Toyota δημιούργησε καλό όνομα στην αγορά, τουλάχιστον για την αξιοπιστία της.
Η Hyundai πριν 15 χρόνια με τα excel, s coupe που είχαν μηχανικά από τη mitsubishi (νομίζω) ήταν μάπα από πλευράς οδικής συμπεριφοράς, όμως δεν χάλαγαν. Μετά έβγαλε το πρώτο 100% δικό της αμάξι, το πρώτο accent το στρογγυλό, και το Atos που δεν έσπαγε/χάλαγε και ήταν καλή περίπτωση για την πόλη. Η δεύτερη γενιά accent και atos ανέβηκε σε ποιότητα με ίδια μηχανικά μέρη και μετά ακολούθησαν τα καλύτερα από πλευράς ποιότητας και δυνατοτήτων getz, santa fe ως τα σημερινά coupe, santa fe, tucson κλπ που και αξιόπιστα είναι και όμορφα και ποιοτικά.
Αν εσύ κολλάς στην προ 15ετίας φήμη, άλλοι που ξεκόλλησαν και τα πήραν είναι απολύτως ικανοποιημένοι από αυτά, ειδικά σε σχέση με τη σχέση κόστους/απόδοσης ΚΑΙ αξιοπιστίας.Η ΚΙΑ έβγαζε μέτρια αυτοκίνητα μέχρι που εξαγοράστηκε από τη Hyundai. Τα νέα Rio, Sorento είναι κατά γενική ομολογία καλά και ποιοτικά αυτοκίνητα, αξιόπιστα και με δυνατούς κινητήρες.
Η daewoo απ' όταν εξαγοράστηκε βελτιώθηκε σε κάποια σημεία, κυρίως στους κινητήρες που της έδωσε η GM. Ως εκεί. Η επόμενη γενιά μοντέλων όμως μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Έτσι όπως τον περιγράφεις, αν είμαστε τυχεροί θα πάρει hyundai.Συμφωνω με τον συναλφιστι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η daewoo απ' όταν εξαγοράστηκε βελτιώθηκε σε κάποια σημεία, κυρίως στους κινητήρες που της έδωσε η GM. Ως εκεί. Η επόμενη γενιά μοντέλων όμως μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.
Η Ηyundai για μένα είναι η νέα Toyota. Τίμια αξιόπιστα αυτοκίνητα χωρίς ιδιαιτερη φαντασία σε καλές τιμές. Ιδανικό για όποιον θέλει μέσο μεταφοράς
Η Daewoo όμως είναι άλλη ίστοριο. Από όταν την πήραν οι Αμερικάνοι
πάει από το κακό στο χειρότερο και κάθε μοντέλο είναι πιο φτηνοφτιαγμένο
πιο ελεϊνό από το προηγούμενο που αντικαθιστά.
Ακόμα και στα crashtest η νέα γενιά Chevrolet είναι χειρότερη από τα προηγούμενα -
Και δικός μου φίλος ήταν σε παρόμοια φάση (μόνο που τα
-
Ο χρήστης konstantinos159 έγραψε:
Έτσι όπως τον περιγράφεις, αν είμαστε τυχεροί θα πάρει hyundai.
Συμφωνω με τον συναλφιστι
Πραγματικά αν θέλει το τουτού μόνο για μούρη κ για να τον πηγαίνει από το Α στο Β τότε ας πάρει το Coupe. (Αν κ δεν μπορώ να καταλάβω με πιο ακριβώς τρόπο πουλάει μούρη το αμάξι αυτό αλλά τεσπα)
Όταν παίρνεις μια Alfa Romeo πιστεύω δεν σε ενδιαφέρει αν είναι μουράτο ή όχι!
Ό,τι κ να πάρει πάντως το παιδί καλοτάξιδο να είναι με πολλά καλά χιλιόμετρα!
-
πω πω fakin unbelievable ορισμενες απαντησεις..
βαριεμαι να κραξω γι'αυτο κ προσπερναω..ειδε κ tigra κ gtc τελικα.
το tigra του αρεσει πολυ!!
αλλα μεσα ειπε οτι ειναι σκετη μαλακια, καμια σχεση με το gtc..
παντως τον βλεπω τελικα να πηγαινει για τιγκρα, το οποιο δεν ειχε στο νου του, απλα ηθελε να δει το gtc, και ειδε και αυτο τυχαια..
μου φαινεται οτι εχει ξεφυγει τελειως απ'το αρχικο θεμα -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Ό,τι κ να πάρει πάντως το παιδί καλοτάξιδο να είναι με πολλά καλά χιλιόμετρα!
Καλοφόρτωτο εννοείς
-
Μουρη με εχεις κανει καψουρη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μουρη με εχεις κανει καψουρη!Πρόσεχε Μπίλη.
Κάτι τέτοια έλεγε παλιά και ο Καρβέλας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μουρη με εχεις κανει καψουρη!
Πρόσεχε Μπίλη.
Κάτι τέτοια έλεγε παλιά και ο Καρβέλας
Και προσπαθουσα να θυμηθω ποιος το τραγουδουσε!
@skye
Σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι να επιμενεις και πολυ γιατι αν δεν μεινει ευχαριστημενος θα σου φορτωνεται συνεχεια. -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Όταν παίρνεις μια Alfa Romeo πιστεύω δεν σε ενδιαφέρει αν είναι μουράτο ή όχι!Αυτό θα καταλάβεις ότι δεν στέκει αν κόψεις μια βόλτα στα υπόλοιπα τόπικ!!!
DROEEEEEEMMMMEENNNN!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
πω πω fakin unbelievable ορισμενες απαντησεις..
βαριεμαι να κραξω γι'αυτο κ προσπερναω..ειδε κ tigra κ gtc τελικα.
το tigra του αρεσει πολυ!!
αλλα μεσα ειπε οτι ειναι σκετη μαλακια, καμια σχεση με το gtc..
παντως τον βλεπω τελικα να πηγαινει για τιγκρα, το οποιο δεν ειχε στο νου του, απλα ηθελε να δει το gtc, και ειδε και αυτο τυχαια..
μου φαινεται οτι εχει ξεφυγει τελειως απ'το αρχικο θεμαΑυτό μάλιστα! Ακούγεται η τέλεια επιλογή για το φίλο σου.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
**Αυτό θα καταλάβεις ότι δεν στέκει αν κόψεις μια βόλτα στα υπόλοιπα τόπικ!!! **:lol:
DROEEEEEEMMMMEENNNN!!!
Δε διαφωνώ!
Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποίησα τη λέξη 'πιστεύω'....για μενα λοιπόν έτσι είναι κ την άποψη αυτή κατέθεσα.Άλλωστε έχω την εντύπωση πως η έννοια της μούρης (κ τα κριτήρια που την 'καθορίζουν') είναι διαφορετική σε κάθε άνθρωπο. Έτσι λοιπόν το παιδί λέει ότι μέσα στις επιλογές του είναι το Coupe γιατί το θεωρεί μουράτο. ΟΚ σεβαστό γι'αυτό κ πρότεινα να πάρει το Coupe μιας κ τον ενδιαφέρει ουσιαστικά μόνο αυτό. Για μενα μια Alfa πρεσβεύει άλλα πράγματα γι'αυτό πάλι κ δεν του πρότεινα να πάρει Alfa.
Sorry για το μακροσκελές κείμενο αλλά με έπιασε μια μικρή κρίση 'οίστρου'
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό θα καταλάβεις ότι δεν στέκει αν κόψεις μια βόλτα στα υπόλοιπα τόπικ!!!
DROEEEEEEMMMMEENNNN!!!
Παρών!
Μίλησα εγώ ποτέ για Alfa Romeo και μούρη?Άλλωστε οι Alfa Romeo για τέτοιου είδους άτομα μόνο μούρη δεν είναι... Είναι Ιταλικές, χαλάνε εύκολα, δεν είναι 'γρήγορες' κλπ κλπ.
-
άμα κοιτάει το tigra γιατί δεν ρίχνει μια ματιά και στο ολοκαίνουριο Colt CZC
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Αυτό θα καταλάβεις ότι δεν στέκει αν κόψεις μια βόλτα στα υπόλοιπα τόπικ!!!
DROEEEEEEMMMMEENNNN!!!
Παρών!
Μίλησα εγώ ποτέ για Alfa Romeo και μούρη?Άλλωστε οι Alfa Romeo για **τέτοιου είδους άτομα **μόνο μούρη δεν είναι... Είναι Ιταλικές, χαλάνε εύκολα, δεν είναι 'γρήγορες' κλπ κλπ.
Θα έπρεπε να το συμπεριλάβω αυτό στο post μου παραπάνω.
Συμφωνώ με τον Droemmen -
και δε κοιταει το κορσα να του ρθει και πιο φθηνα????
τα αδικειτε τα χιουνται μερικοι... εχω δει κανα 2 πολυ ωραια κουπε χωρις να ειναι καγκουρικα...το φεισλιφτ ειναι πιο καλο απο το προηγουμενο...
αν δεν εχει τιποτα τρελες απαιτησεις για οδηγηση και τετοια...μια χαρα θα του ειναι το κουπε...
Alfa Romeo 147 vs.. Hyundai coupe..