-
..έχει διαβάσει κανείς σας τεστ για το G.Punto με τα 65 άλογα (ή το έχει οδηγήσει ο ίδιος)? Είμαι πολύ περίεργος να δω τις επιδόσεις του..Σε 4Τ, Autoτριτη, AMS δεν έχει δημοσιευθεί τπτ ακόμη..Θα χει άραγε κιβώτιο με κοντές σχέσεις για να κινείται αξιοπρεπώς?
-
πιστευω οτι αυτη η εκδοση βγηκε καθαρα για οικονομικους λογους ωστε να υπαρχει και η φτηνη εκδοση της σειρας τωρα απο το θεμα επιδοσεις απλος πιστευω θα ειναι μανα για μεσα στην πολη και λογο τις οικονομιας καυσι μου
-
Φιλος μου περιμενει απο μερα σε μερα ενα punto 1.2. υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα; sorry αν εχει υποθει κατι αλλα δεν παρακολουθω τη συζητηση...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Φιλος μου περιμενει απο μερα σε μερα ενα punto 1.2. υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξει ιδιαιτερα; sorry αν εχει υποθει κατι αλλα δεν παρακολουθω τη συζητηση...Το καινουργιο Punto η μεταχειρα?
Εαν μιλαμε για καινουργιο, τιποτα το ιδιαιτερο, απλα οτι ολα φαινονται ενταξει και οτι δεν υπαρχουν χτυπηματα καπου. Απο εκει και περα... εαν παραλαμβανει το G. Punto σε 1.2 πες του να ερθει να του χαρισω 10 αλογακια...
-
Για το καινουργιο λεμε. Απλα μηπως εχουν παρουσιαστει τιποτα περιεργα σε αυτο συγκεκριμενα λεω... Το ξερει οτι ειναι βαρυ και αδυναμο και του ειπα 100 φορες να δει για 1.4 - 95hp αλλα δεν εβγαινε παραπανω. τωρα αν τα χαριζεις θα του το πω...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Για το καινουργιο λεμε. Απλα μηπως εχουν παρουσιαστει τιποτα περιεργα σε αυτο συγκεκριμενα λεω... Το ξερει οτι ειναι βαρυ και αδυναμο και του ειπα 100 φορες να δει για 1.4 - 95hp αλλα δεν εβγαινε παραπανω. τωρα αν τα χαριζεις θα του το πω...Θα το σκυλομετανοιωσει, θα βαραει το κεφαλι του στον τοιχο... αλλα θα ειναι αργα. Καλυτερα να επαιρνε κανα Getz 1.4 αφου δεν μπορουσε ουτε για το 77αρι Grande. Τι να πω...
-
Όντως, δεν ψάχνει για τίποτα άλλο; Πόσο θα του βγει η ιστορία, ξέρεις;
...Χωρίς τα έξοδα μεταπώλησης στον επόμενο άτυχο!!!
-
η ταπα που κλειδωνει εχει ως εξτρα 50 euro αλλα αν το παρεις απο τα ανταλακτικα της fiat εχει 25!!! απλα εχει ξεχωριστο κλειδι για την ταπα...
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
η ταπα που κλειδωνει εχει ως εξτρα 50 euro αλλα αν το παρεις απο τα ανταλακτικα της fiat εχει 25!!! απλα εχει ξεχωριστο κλειδι για την ταπα...ερρρρμμμμμ καμια σχεση. Η ταπα που κανει 50 ευρω και ειναι στα εξτρα με την αγορα αυτοκινητου κλειδωνει με τον τηλεχειρισμο των θυρων.... και κλειδωνει το καπακι εξωτερικα και οχι η ιδια η ταπα. Καμια σχεση με ταπες και κλειδια διαφορετικα απο αυτα του αυτοκινητου.
-
δεν το ηξερα αυτο ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
η ταπα που κλειδωνει εχει ως εξτρα 50 euro αλλα αν το παρεις απο τα ανταλακτικα της fiat εχει 25!!! απλα εχει ξεχωριστο κλειδι για την ταπα...
ερρρρμμμμμ καμια σχεση. Η ταπα που κανει 50 ευρω και ειναι στα εξτρα με την αγορα αυτοκινητου κλειδωνει με τον τηλεχειρισμο των θυρων.... και κλειδωνει το καπακι εξωτερικα και οχι η ιδια η ταπα. Καμια σχεση με ταπες και κλειδια διαφορετικα απο αυτα του αυτοκινητου.
Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχε πύρος που κλειδώνει το καπάκι του ρεζερβουάρ, παρα μόνο ότι κλειδωνει η τάπα με το κλειδί της μηχανής. Τέλος πάντων, την έβαλα
-
Ο χρήστης David έγραψε:
ερρρρμμμμμ καμια σχεση. Η ταπα που κανει 50 ευρω και ειναι στα εξτρα με την αγορα αυτοκινητου κλειδωνει με τον τηλεχειρισμο των θυρων.... και κλειδωνει το καπακι εξωτερικα και οχι η ιδια η ταπα. Καμια σχεση με ταπες και κλειδια διαφορετικα απο αυτα του αυτοκινητου.
Εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχε πύρος που κλειδώνει το καπάκι του ρεζερβουάρ, παρα μόνο ότι κλειδωνει η τάπα με το κλειδί της μηχανής. Τέλος πάντων, την έβαλα
Σε ολα τα Grande, ακομα και στα ποιο φθηνα, υπαρχει η υποδοχη για να μπει ο πυρος που ασφαλιζει.... δες σε ενα οποιοδηποτε grande στο καπακι την υποδοχη απο οπου περναει ο πυρος και το κλειδωνει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε ολα τα Grande, ακομα και στα ποιο φθηνα, υπαρχει η υποδοχη για να μπει ο πυρος που ασφαλιζει.... δες σε ενα οποιοδηποτε grande στο καπακι την υποδοχη απο οπου περναει ο πυρος και το κλειδωνει.
Τζάμι τότε!! Κι ήμουν 50-50 αν θα την έβαζα η όχι.
-
Το bluetooth γιατι δεν το δίνουν???
-
Ο χρήστης David έγραψε:
Το bluetooth γιατι δεν το δίνουν???ερρρμμμμ... μηπως ο dealer δεν στο εδινε?
Στην Fiat Hellas τηλεφωνησες? -
Μου είπε ότι του απέριπτε το σύστημα τον κωδικο όταν περνούσε την παραγγελία. Είπε επίσης ότι μίλησε με fiat auto hellas και δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Το΄εχει βάλει κανείς σας;
-
το εχεις δει σε αμαξι?? για την ταπα λεω...
-
Ο χρήστης David έγραψε:
Μου είπε ότι του απέριπτε το σύστημα τον κωδικο όταν περνούσε την παραγγελία. Είπε επίσης ότι μίλησε με fiat auto hellas και δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Το΄εχει βάλει κανείς σας;Μα είναι διαθέσιμο από τον Μαίο.
Για να το πάρει η παραγγελία νομίζω οτι πρέπε να βάλεις και Radio-CD (με ή χωρίς MP3) και εάν είναι η Active θελει και πλευρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μου είπε ότι του απέριπτε το σύστημα τον κωδικο όταν περνούσε την παραγγελία. Είπε επίσης ότι μίλησε με fiat auto hellas και δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμο. Το΄εχει βάλει κανείς σας;
Μα είναι διαθέσιμο από τον Μαίο.
Για να το πάρει η παραγγελία νομίζω οτι πρέπε να βάλεις και Radio-CD (με ή χωρίς MP3) και εάν είναι η Active θελει και πλευρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες
Εχω βάλει και mp3. Τελικά το έχει πάρει κανείς σας το bluetooth?
-
δεν νομιζω να το εχει βαλει καποιος μεχρι στιγμης
θα ρωτησω κι εγω αυριο στιν δικο μου και θα σου πω τι παιζει...
Fiat Grande Punto 2005