- 

- 

- 

- 

αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω Ferrari δεν υπηρχε περιπτωση παντως να ρωτησω κανεναν για το τι χρωμα να την παρω!!!παντως φηφισα κοκκινη. 
- 

Κιτρινη... 
- 

πλάκα μας κάνεις Πές του να πιέσει τον πωλητή να του κάνει δώρο το ηχοσύστημα 
- 

Kι εγώ σιγά μη ρώταγα. Κόκκινη. 
- 

Κόκκινη ρε Σπύρο. (εκτός και άν είναι....σαουδάραβας) 
- 

Κοκκινηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
- 

Άσπρη για να είναι πιο φθηνή η φαναρτζοδουλειά; Ανθρακί με τα συγκεκριμένα κόκκινα καθίσματα. 
- 

Κατά λάθος κλίκαρα το 'άσπρη', ενώ ήθελα να βάλω 'κόκκινη'... Λατρεύω το άσπρο, αλλά η Ferrari είναι η εξαίρεση. Κόκκινη και μόνο!! 
- 

Τον ανταγωνισμό τον έχει κοιτάξει? Μακράν κόκκινη. 
- 

έλα τώρα ρε Σπύρο 'φίλος' 
 πες την αλήθεια....κίτρινη απο εμένα ή>Ο χρήστης manosk έγραψε: Ανθρακί με τα συγκεκριμένα κόκκινα καθίσματα. εάν έχει λιγότερο χρόνο αναμονής 
- 

Ολα ωραια ειναι εκτος απο το ασπρο. 
- 

To xρωμα ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει σε τετοιες περιπτωσεις... Κιτρινη φυσικα 
- 

ας μαθει πρωτα ποσα χρονια αναμονη εχει το καθε χρωμα, και μετα δεν θα δυσκολευτει να αποφασισει!!!! 
- 

Ως φερραρικός μουτζαχεντίν δηλώνω ότι θα σας βάλω βόμβα μόνο που βάλατε στο ερωτηματολόγιο κι άλλες επιλογές πλην του κόκκινου. Όσοι δε τόλμησαν και ψήφισαν κάτι άλλο, τους έχω ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ!!! 
- 

Να την πάρει ροζ! Όχι το αδερφίστικο....το αντρικό ροζ Χωρίς πλάκα εγώ θα ήμουν ανάμεσα στην κόκκινη κ την ανθρακί 
- 

Πόσο χρεώνουν το μεταλικο; 
 Το κόκκινο ειναι must!! παντως
- 

Να εχει καλο χρηματοδοτικο αραγε... 
 Την παλια την παιρνουν σε καλη τιμη?

Χρώμα για... F430 Spyder