-
Peite mou eilikrina poios thn xerei thn etairia ayth, k kerdizei enan kafe..
-
-
-
O Franco Sbarro είνια πολύ γνωστός και απο τους καλύτερους κατα την γνώμη μου.
Τα παρανοϊκά του σχέδια είναι γεμάτα φαντασία ακόμα και αν κατα περίπτωση είναι εντελώς άχρηστα.
τα τελευταία χρόνια τα πρωτότυπα τα σχεδιάζουν (στο ίδιο πνεύμα) οι μαθητές της σχολής του.
ΥΓ. Το λινκ τα ξεσκίζει όλα, αν ειναι εύκολο μικρυνέ το
-
http://www.geocities.com/conceptcarcentralother/
edw einai poly mallon ola ta montela tou.
kante scroll down.Kerdises ena kafe..
-
Πολύ εύκολα κερνάς καφέδες νομίζω.
Ότι δε γνωρίζεις κάτι εσύ, για παράδειγμα, δε σημαίνει ότι δε το γνωρίζει και κανείς άλλος. Εγωιστικό μου ακούγεται.
(Αν μπορείς μίκρυνε το link γιατί ξεχειλώνει πολύ η σελίδα) done [kouk]
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ εύκολα κερνάς καφέδες νομίζω.Ότι δε γνωρίζεις κάτι εσύ, για παράδειγμα, δε σημαίνει ότι δε το γνωρίζει και κανείς άλλος. Εγωιστικό μου ακούγεται.
Εγω το γνώριζα απο 5 Χρονών αφου είχα κάποιες κάρτες με αυτοκινητα που ξέρεις συγρίνες το φύλο σου με το φύλο του άλλου... και είχε ένα Whindhawk μέσα, απλώς έφαγα φλας και μου ξαναήρθε στο μυαλό μετά απο 15 χρόνια.
Δεν νομίζω να είμαι εγωιστής. Αλλιώς δεν θα κερνούσα καφέ, ούτε θα μοιραζόμουν το τοπικ μαζί σας Ελπίζω να μην το πάρει κάποιος στραβά αφού μόνο τον έξυπνο δεν θέλω να κάω σε ένα φόρουμ με τόσους
ανθρώπους που έχουν ουσιαστική γνώση γυρω απο το αυτοκίνητο
Ασε που το κόβω να ξοδεύω μια περιουσία τώρα.. -
γκαϊφέ!!!!!!
Δύο απο τα αγαπημένα μου δημιουργήματά του:
monster:
με ρόδες απο boeing 747 που αγόρασε απο δημοπρασία που είχε γίνει μετά απο ατύχημα!
bourlinger:
Με τον κινητήρα V6 της PSA, διπλά ψαλίδια και μπροστινή κίνηση!
-
Ο χρήστης DUKE έγραψε:
Ότι δε γνωρίζεις κάτι εσύ, για παράδειγμα, δε σημαίνει ότι δε το γνωρίζει και κανείς άλλος. Εγωιστικό μου ακούγεται.
Εγω το γνώριζα απο 5 Χρονών αφου είχα κάποιες κάρτες με αυτοκινητα που ξέρεις συγρίνες το φύλο σου με το φύλο του άλλου... και είχε ένα Whindhawk μέσα, απλώς έφαγα φλας και μου ξαναήρθε στο μυαλό μετά απο 15 χρόνια.
Υπερ-ατού τα λέγανε και από κει μάθαμε για διάφορα 'θαύματα' της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Sbarro και η Monteverdi!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπερ-ατού τα λέγανε και από κει μάθαμε για διάφορα 'θαύματα' της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Sbarro και η Monteverdi!
+1
-
Ο χρήστης DUKE έγραψε:
Δεν νομίζω να είμαι εγωιστής. Αλλιώς δεν θα κερνούσα καφέ, ούτε θα μοιραζόμουν το τοπικ μαζί σας Ελπίζω να μην το πάρει κάποιος στραβά αφού μόνο τον έξυπνο δεν θέλω να κάω σε ένα φόρουμ με τόσους
ανθρώπους που έχουν ουσιαστική γνώση γυρω απο το αυτοκίνητο
Ασε που το κόβω να ξοδεύω μια περιουσία τώρα..Δεν εννοούσα εγωιστή εσένα παρεξήγηση γενικότερη παρατήρηση ήταν για όλους μας κι εμού συμπεριλαμβανομένου.
Αν σε ενόχλησα λυπάμαι. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχει κανείς καμμιά φωτογραφία από το 'υπέροχο' safari του Mοnteverdi;
(Ρε γμτ έχω εκατοντάδες φωτογραφίες αλλά σε έντυπη μορφή Με 'αριστουργήματα'. Κάποτε θα τις κάνω ψηφιακές)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
premium δηλαδή;
από υπέρ ατού ξέρει ο ΙΚΕ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
premium δηλαδή;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
premium δηλαδή;
Τσ τσ τσ. Τι φτυάρια είστε εσείς ρε.
Sbarro