-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συμφωνώ στο ότι είναι και ευθύνη των διαδηλωτών να μην αφήνουν τους καφρους να παρεμβάλλονται στις πορείες. Όσο για χθες οι φοιτητες ειχαν σχηματισει αλυσιδες ουτως ωστε να μην μπαινοβγαινει οποιος ηθελε στο μπλοκ. Όμως είναι και ευθύνη της αστυνομίας αυτούς τους κάφρους να τους πιάσει μια και καλή. Αλλά προφανώς δεν θέλει αφού το να γίνονται επεισόδια είναι υπερ της. Μειώνει την μαζικότητα των κινημάτων και μειώνει τους διαδηλωτες στα μάτια της κοινής γνώμης.
Οι κάφροι είναι μια πολύ καλή αφορμή για την αστυνομία να πετύχει αυτό που θέλει. Την διασπαση της μαζικότητας και για να το πετύχουν αυτό, ούτε γυναίκες δεν σέβονται.Δεν είναι και τόσο εύκολο να τους απομακρύνουν! Είναι πολλοί μαζί και κρατάνε 'όπλα', που είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν. Όταν κατεβαίνεις σε πορεία δεν είσαι πάντα έτοιμος να παίξεις το κεφάλι σου κορώνα - γράμματα...
Για το αν βολεύουν τους μπάτσους, είναι μεγάλη η συζήτηση. Παράξενα είναι τα πράγματα, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι τόσο απλά. Η χρησιμότητα μιας πορείας επίσης θέλει συζήτηση, όπως και το τι μπορεί να πετύχει, όσο μαζική κι αν είναι! Αν πήγαιναν πέντε - έξι χιλιάδες άνθρωποι στους βουλευτές που ψηφίζουν και απαιτούσαν κάτι, μάλλον δύσκολα δεν θα το πετύχαιναν... Αν το δούμε λίγο ψυχρά, ίσως οι ίδιες οι πορείες να είναι κάτι που βολεύει τους κυβερνώντες (κυβερνήσεις και αντιπολιτεύσεις) μια κι έτσι α. εκτονώνεται ο λαός και β. έχουμε να συζητάμε κάτι (το ξύλο που φάγαμε ή τα αμάξια που κάψαμε) και ξεχνάμε την ουσία...Συμφωνούμε εν μέρη στο τελευταίο σκέλος. Απλά άποψή μου είναι ότι ο λαός εκτονώνεται και αποπροσανατολίζεται από τα 'επεισόδια' που δημιουργούνται στα γήπεδα, στις πορείες, σε εορταστικές εκδηλώσεις κλπ. και έτσι ξεχνάει τα πραγματικά του προβλήματα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ό,τι και να λέμε, οι ματατζήδες το παράκαναν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Έχω ζήσει τον τρόμο να σε κυνηγούν τα ΜΑΤ, χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, και ξέρω ότι πάνε γυρεύοντας αυτοί πρώτοι. Είναι οπλισμένοι, έχουν κράνη, προστατευτικά, και κανένα καδρόνι δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.Ξέχασες κι ότι κατεβαίνουν με όρεξη να ρίξουν ξύλο κι αν δεν τα καταφέρουν επιστρέφουν με τα μούτρα κατεβασμένα. Και την επόμενη φορά είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι και τσαντίλες.
Τους διαλέγουν έτσι...
Αλλά δεν συμφωνώ ότι πάνε γυρεύοντας. Κάθονται και περιμένουν ελπίζοντας, ναί! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά δεν πολυσκάω για τους 'αιώνιους'. Τα έχω με τους ρέμπελους (τεμπέληδες ή κομματόσκυλα).Theofaman, δεν ξέρω από που ακριβώς είναι τα επεισόδια που φάνηκαν στο βίντεο απ' όπου προέρχεται και η παραπάνω φωτογραφία. Δες σήμερα το βράδυ στις ειδήσεις, σίγουρα θα τα παίξουν 180 φορές με ανάλυση καρέ-καρέ.
Αυτό είναι το ζήτημα. Πάνε μετά τα ΜΜΕ και στο μυαλό του κόσμου συνδέουν την εικόνα του κάφρου με αυτήν του φοιτητη. Έλεος δηλαδή
Πόσοι είναι οι φοιτητές που εργάζονται και μπορούν να αποδείξουν ότι εργάζονται, ώστε να συμπεριληφθούν σε αυτούς που λες?
Το ότι αρκετοί εργάζονται ανασφάλιστοι είναι γεγονός. Αλλά επείδή ένας τομέας είναι σάπιος και τόσα χρόνια δεν διορθώνεται, θα παραμείνει στάσιμος και κάποιος άλλος?
-
Σε ό,τι αφορά τα ΜΑΤ, οι κυβερνήσεις και η αστυνομία έχουν κάνει συμφωνία με τις γκόμενες και τις γυναίκες των ματατζήδων. Κάθε φορά που αναμένεται διαδήλωση, οι εντόπιοι διοικητές τηλεφωνούν στις γκόμενες και τις γυναίκες των ματατζήδων, ώστε αυτές να τους προετοιμάσουν για να ρίξουν ξύλο: ακατάσχετη κρεβατομουρμούρα, γκρίνια που θυμίζει κακιά πεθερά κλπ. Έτσι, έρχονται οι ματατζήδες στις διαδηλώσεις φτιαγμένοι για χοντρό καυγά!
Αυτό είναι το μυστικό πίσω από τη βιαιότητα των ΜΑΤ.
-
Ό,τι και να λέμε, οι ματατζήδες το παράκαναν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Έχω ζήσει τον τρόμο να σε κυνηγούν τα ΜΑΤ, χωρίς να έχεις κάνει τίποτα, και ξέρω ότι πάνε γυρεύοντας αυτοί πρώτοι. Είναι οπλισμένοι, έχουν κράνη, προστατευτικά, και κανένα καδρόνι δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα.Ξέχασες κι ότι κατεβαίνουν με όρεξη να ρίξουν ξύλο κι αν δεν τα καταφέρουν επιστρέφουν με τα μούτρα κατεβασμένα. Και την επόμενη φορά είναι ακόμα πιο αποφασισμένοι και τσαντίλες.
Τους διαλέγουν έτσι...
Αλλά δεν συμφωνώ ότι πάνε γυρεύοντας. Κάθονται και περιμένουν ελπίζοντας, ναί!Εντάξει βρε Ηλία, το ίδιο πράγμα είναι...
Μπατσοσυμπεριφορά.... Δεν μπορώ ρε π... μου να δεχθώ ότι κάποιος οπλισμένος σαν αστακός κλωτσάει στο κεφάλι κάποιον άλλο που έχει πέσει στο δρόμο και σέρνεται αιμόφυρτος, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.... μου γυρνάνε τ'άντερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τους διαλέγουν έτσι...
Αλλά δεν συμφωνώ ότι πάνε γυρεύοντας. Κάθονται και περιμένουν ελπίζοντας, ναί!Εντάξει βρε Ηλία, το ίδιο πράγμα είναι...
Μπατσοσυμπεριφορά.... Δεν μπορώ ρε π... μου να δεχθώ ότι κάποιος οπλισμένος σαν αστακός κλωτσάει στο κεφάλι κάποιον άλλο που έχει πέσει στο δρόμο και σέρνεται αιμόφυρτος, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.... μου γυρνάνε τ'άντερα
-
Theofaman, να σε ρωτήσω κάτι... Ένας φοιτητικός σύλλογος δεν είναι υπεύθυνος για την προστασία του αγώνα του; Όταν εγώ αγωνίζομαι για κάτι και επιτρέπω μέσα στο πανεπιστήμιό μου να μπουν τσογλάνια και κάφροι να τα κάνουν λαμπόγυαλο και μετά τους κουβαλάω στις πορείες μου, δεν ακυρώνω τα αιτήματά μου;
Εμείς το '98, επειδή είχαμε ΟΛΑ τα εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ εναντίον μας (αφού τα ΠΣΕ έδωσαν ευκαιρία για ρουσφέτι και στους πράσινους και στους βένετους), προσέχαμε την παραμικρή μας ενέργεια και φροντίσαμε να παραδώσουμε τα κτίρια χωρίς την παραμικρή ζημιά. Ακόμη και κάποιους τοίχους στους οποίους γράφτηκαν ορισμένα συνθήματα τους ξαναβάψαμε ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. Συγκρίνετέ το αυτό με όσα γίνονται κάθε φορά στο ΕΜΠ. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας επιτέλους και ας σταματήσουμε να ευτελίζουμε το δημόσιο πανεπιστήμιο, τον φοιτητικό συνδικαλισμό και την ιδιότητα του φοιτητή.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμείς το '98, επειδή είχαμε ΟΛΑ τα εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ εναντίον μας (αφού τα ΠΣΕ έδωσαν ευκαιρία για ρουσφέτι και στους πράσινους και στους βένετους), προσέχαμε την παραμικρή μας ενέργεια και φροντίσαμε να παραδώσουμε τα κτίρια χωρίς την παραμικρή ζημιά. Ακόμη και κάποιους τοίχους στους οποίους γράφτηκαν ορισμένα συνθήματα τους ξαναβάψαμε ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. Συγκρίνετέ το αυτό με όσα γίνονται κάθε φορά στο ΕΜΠ.ΕΜΠ δεν είναι πια αυτό που βλέπεις στην τηλεόραση. Έχει μεταφερθεί εδώ και αρκετά χρόνια, αλλού.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Theofaman, να σε ρωτήσω κάτι... Ένας φοιτητικός σύλλογος δεν είναι υπεύθυνος για την προστασία του αγώνα του; Όταν εγώ αγωνίζομαι για κάτι και επιτρέπω μέσα στο πανεπιστήμιό μου να μπουν τσογλάνια και κάφροι να τα κάνουν λαμπόγυαλο και μετά τους κουβαλάω στις πορείες μου, δεν ακυρώνω τα αιτήματά μου;Είπα εγώ το αντίθετο? Συμφωνώ μαζί σου. Απλά μερικές φορές δεν φταίει μόνο αυτός. Συμφωνώ όμως πως είναι και δική του ευθύνη. Το είπα και πριν αλλώστε.
-
Τους διαλέγουν έτσι...
Τους διαλέγουν έτσι, τους κάνουν έτσι, καλά τα λες. Αλλά δεν το αντέχω ρε πούστη το θέαμα, δεν αντέχω καν στη σκέψη. Είναι άνθρωπος αυτός που χαίρεται να σακατεύει τον άλλο? Είναι?
-
Το γνωρίζω ότι δεν είναι δυνατόν στο συγκεκριμένο κτίριο να στεγάζεται το μεγαλύτερο μέρος των διδακτικών αιθουσών και εργαστηρίων του. Αλλά και πάλι, ο βανδαλισμός πανεπιστημιακής περιουσίας είναι απαράδεκτος σε κάθε περίπτωση.
-
Τους διαλέγουν έτσι, τους κάνουν έτσι, καλά τα λες. Αλλά δεν το αντέχω ρε πούστη το θέαμα, δεν αντέχω καν στη σκέψη. Είναι άνθρωπος αυτός που χαίρεται να σακατεύει τον άλλο? Είναι?Ρε συ Σπύρο, σύνελθε! Στην αγορά υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι, το ξεχνάς; Επιλογή γίνεται στους άνδρες των ΜΑΤ, στις ειδικές δυνάμεις, στις γραμματείς των εταιριών. Αν έπαιρναν εμένα κι εσένα στα ΜΑΤ, το πολύ πολύ να μας κουβαλούσαν κάθε φορά στο νοσοκομείο, μη νομίσεις - κι οι άλλοι βαράνε.
Edit. >ρε πούστη
αρε υοθ ταλκινγ το με;
-
Τους διαλέγουν έτσι, τους κάνουν έτσι, καλά τα λες. Αλλά δεν το αντέχω ρε πούστη το θέαμα, δεν αντέχω καν στη σκέψη. Είναι άνθρωπος αυτός που χαίρεται να σακατεύει τον άλλο? Είναι?
Ρε συ Σπύρο, σύνελθε! Στην αγορά υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι, το ξεχνάς; Επιλογή γίνεται στους άνδρες των ΜΑΤ, στις ειδικές δυνάμεις, στις γραμματείς των εταιριών. Αν έπαιρναν εμένα κι εσένα στα ΜΑΤ, το πολύ πολύ να μας κουβαλούσαν κάθε φορά στο νοσοκομείο, μη νομίσεις - κι οι άλλοι βαράνε.
Να γίνω γραμματέας σε εταιρεία λες?
Δε θα μου πηγαίνει το κραγιόν γμτ... -
Να γίνω γραμματέας σε εταιρεία λες?Θέλω να δω ποιά εταιρία θα σε προσλάβει.
Όχι, θέλω να δώ. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έγραψα 'καδρόνια μεταμφιεσμένα σε σημαίες'. Οι κουκουλοφόροι δεν επιτίθενται από κοντά. Πετάνε από απόσταση πέτρες και μολότωφ. Η χρήση των 'σημαιών' φαίνεται στη φωτογραφία που παρέθεσα:
Στο βίντεο φάνηκαν τα εξής: τα ΜΑΤ ήταν παραταγμένα σε σειρές τελείως ακίνητα. Οι διαδηλωτές με τις συγκεκριμένες σημαίες-ρόπαλα όρμησαν εναντίον τους αρχίζοντας να ανεβοκατεβάζουν τις 'σημαίες' και μετά ακολούθησε ότι ξέρουμε. Ποια ακριβώς θα έπρεπε να είναι η αντίδραση της αστυνομίας; Ξέρω ότι οι άνδρες των ΜΑΤ δεν είναι μπουμπούκια, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τα γεγονότα. Κάποιοι πήγαν γυρεύοντας για φασαρία και αυτοί ΔΕΝ ήταν οι 'γνωστοί άγνωστοι'.
Το βίντεο που λες σε ποιό σημείο της Αθήνας αναφέρεται? Εγώ αναφέρομαι σε αυτα που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος όπου τα ΜΑΤ έριχναν δακρυγόνα στους φοιτητές οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα προκλητικό. Και αυτό το πράγμα δεν είναι καμιά φανταστική ιστορία που βγάζω από το μυαλό μου. Είναι ένα συγκεκριμένπ γεγονός στο οποίο αναφέρομαι. Χθες έκανε πορεία και το Π.Α.ΜΕ και έγιναν επεισόδια και στο ΕΜΠ κλπ. Δεν γνωρίζω σε ποιό ακριβώς γεγονός αναφέρεσαι εσύ.
Έδειξαν στο MEGA το βίντεο που λες και αυτοί ΔΕΝ ειναι φοιτητές. Επίσης έδειξαν (πάλι καλά) και φοιτητες οι οποίοι ειρηνικά φώναζαν συνθήματα έξω απο το ΥΠΕΠΘ.
-
Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου:
Ν+2.
Ο Νόμος είναι πολύ περισσότερο από ένα απλό και στείρο Ν+2. Πρώτον το πιό σωστό θα ήταν να πούμε ότι ο νόμος είναι στο 1.5Ν. (Δηλαδή Ν+2 για 3 και 4 χρόνια φοίτησης και Ν+3 για 5 και 6 χρόνια φοίτησης).
Στο σχέδιο Νόμου αναφέρονται και οι λόγοι για τους οποίους είναι δυνατό να παραταθεί η διάρκεια της φοίτησης.
ΙΜΗΟ. Θεωρώ απαράδεκτη την στάση μερίδας σπουδαστών που ζητούν την μη κατάργηση του Θεσμού όπως έχει πια παγιωθεί 'του αιώνιου σπουδαστή' καθώς περί της ταμπακιέρας δεν γίνεται κανένας λόγος. Στο ΕΜΠ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) έχουμε στις καταστάσεις σπουδαστές με έτος εισαγωγής το 1977! Έλεος δηλαδή!!
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
Ποιοί τελικά είναι εναντίον της Ιδιωτικής 3βαθμιάς εκπαίδευσης?
Α. Οι σπουδαστές? Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών δεν δείχνουν καταποντισμό της ΔΑΠ (όπως και θα έπρεπε) αλλά σε μερικές περιπτώσεις η συγκεκριμένη παράταξη (που είναι και η μόνη που τάσσεται υπέρ των μη Κρατικών Πανεπιστημίων) βγήκε ενισχυμένη και με υψηλότερη προσέλευση.
Β. Τα μέλη ΔΕΠ. Μα θα έπρεπε να είσαι τρελός αν είσαι ικανός και παραγωγικός να μην μπορείς να διαπραγματευτείς ελεύθερα τις απολαβές σου. ΝΑΙ κάποια μέλη ΔΕΠ (που συμπεριφέρονται ως Κακότροποι Δημόσιοι Υπάλληλοι) δεν θέλουν τα Ιδιωτικά γιατί με την απογύμνωση των Κρατικών από τα ικανά στελέχη τους (που ασφαλώς θα προτιμήσουν για την ίδια εργασία να εισπράτουν 3 και 4 φορές περισσότερα) θα φανεί η δική τους γυμνία.
Γ. Ο μέσος Έλληνας Πολίτης. Πιστεύω ότι η μέση οικογένεια που πληρώνει από 30000~50000 Ευρώ το έτος για να σπουδάσει τον νεαρό βλαστό της στο Polytechnic της Άνω-Κάτω Γιορκσαιροραχούλας δεν θα ήταν αντίθετη να σπουδάζει τον βλαστό της στην Ελλάδα με τα μίσα περίπου έξοδα.
ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΕΙ
Αυτό είναι αντίστοιχο του Αλβανού Τουρίστα πριν το 1990. Δεν γνωρίζω ιδιώτες που θα ήθελαν να επενδύσουν χωρίς κέρδος. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι καθαρά φωτογραφικού χαρακτήρα και εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένους μεγιστάνες (του τύπου κυρίως).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
Αμάν με αυτό το ΑΣΥΛΟ. Στο όνομα του βιάζεται η Ελευθερία και η Δημοκρατία εντός των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Καταστροφές και κλοπές περιουσίας, βιοπραγίες, βιασμοί όλα τα έχει ο μπαξές και είναι καθαρά θέμα χρόνου πριν η πρώτη δολοφονία λάβει χώρα στο όνομα ενός νόμου που ίσως να είχε αξία όταν θεσπίστηκε αλλά σήμερα επιτρέπει σε 30 'τσογλάνια' να παραμένουν ατιμώρητα και να καταστρέφουν χωρίς τον φόβο.
ΠΕΡΙ ΜΑΤ
Εχθές ήμουν θεατής της 'Ειρηνικής' Πορείας των Σπουδαστών που παιρνόντας εμπρός από την Ακαδημία πέταξαν και μερικές μολότωφ με αποτέλεσμα να μας χρεώσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ καίγοντας την Κρατική Merc του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου (σιγά μην και δεν γίνει αντικατάσταση της συγκεκριμένη MERC ηλικίας περίπου 10 έτων με νέα απαστράπτουσα των +70000 Ευρώ...). Ομάδα δε, οργανωμένη για απευθείας σύγκρουση με τα ΜΑΤ με γάντια, μάσκες, δύο γραμμές άμυνας, εσωτερικό πυρήνα, καδρόνια, πέτρες και έναν άγνωστο αριθμό αυτοσχέδιων εκρηκτικών και εμπρυστικών 'μηχανισμών' (γκαζάκια, μολότωφ κλπ). Τώρα κατά πόσον αυτή η σύγχρονη ΛΕΓΕΩΝΑ μπορεί να γίνεται ανεχτή από ένα σύγχρονο κράτος δικαίου αυτό το αφήνω στη κρίση σας.
-
Ο Theofaman έχει δίκιο. Πόσοι από μας έχουν δει φοιτητές να κατεβαίνουν με κουκούλες και καδρόνια στις διαδηλώσεις τους; Εγώ πάντως ποτέ.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Να καταθέσω και εγώ την άποψη μου:Ν+2.
Συμφωνώ.
ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΑΕΙ
Αυτό είναι αντίστοιχο του Αλβανού Τουρίστα πριν το 1990. Δεν γνωρίζω ιδιώτες που θα ήθελαν να επενδύσουν χωρίς κέρδος. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι καθαρά φωτογραφικού χαρακτήρα και εξυπηρετεί κάποιους συγκεκριμένους μεγιστάνες (του τύπου κυρίως).
+1
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
Αμάν με αυτό το ΑΣΥΛΟ. Στο όνομα του βιάζεται η Ελευθερία και η Δημοκρατία εντός των ΑΕΙ/ΤΕΙ. Καταστροφές και κλοπές περιουσίας, βιοπραγίες, βιασμοί όλα τα έχει ο μπαξές και είναι καθαρά θέμα χρόνου πριν η πρώτη δολοφονία λάβει χώρα στο όνομα ενός νόμου που ίσως να είχε αξία όταν θεσπίστηκε αλλά σήμερα επιτρέπει σε 30 'τσογλάνια' να παραμένουν ατιμώρητα και να καταστρέφουν χωρίς τον φόβο.
Η κατάχρηση και ο συνεπαγόμενος ευτελισμός του ασύλου γίνεται σκόπιμα. Όσοι το καταχρώνται πρέπει να αποβληθούν από τα πανεπιστήμια, για να το διαφυλάξουμε.
ΠΕΡΙ ΜΑΤ
Εχθές ήμουν θεατής της 'Ειρηνικής' Πορείας των Σπουδαστών που παιρνόντας εμπρός από την Ακαδημία πέταξαν και μερικές μολότωφ με αποτέλεσμα να μας χρεώσουν μερικές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ καίγοντας την Κρατική Merc του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου (σιγά μην και δεν γίνει αντικατάσταση της συγκεκριμένη MERC ηλικίας περίπου 10 έτων με νέα απαστράπτουσα των +70000 Ευρώ...). Ομάδα δε, οργανωμένη για απευθείας σύγκρουση με τα ΜΑΤ με γάντια, μάσκες, δύο γραμμές άμυνας, εσωτερικό πυρήνα, καδρόνια, πέτρες και έναν άγνωστο αριθμό αυτοσχέδιων εκρηκτικών και εμπρυστικών 'μηχανισμών' (γκαζάκια, μολότωφ κλπ). Τώρα κατά πόσον αυτή η σύγχρονη ΛΕΓΕΩΝΑ μπορεί να γίνεται ανεχτή από ένα σύγχρονο κράτος δικαίου αυτό το αφήνω στη κρίση σας.
Δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσω.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Έδειξαν στο MEGA το βίντεο που λες και αυτοί ΔΕΝ ειναι φοιτητές. Επίσης έδειξαν (πάλι καλά) και φοιτητες οι οποίοι ειρηνικά φώναζαν συνθήματα έξω απο το ΥΠΕΠΘ.Γνωστοί άγνωστοι πάντως δεν είναι, εκτός αν μεταμφιέστηκαν σε διαδηλωτές. Τα κόκκινα μπλουζάκια δείχνουν ότι ανήκουν σε αριστερές οργανώσεις. Αν τώρα άτομα που ΔΕΝ είναι φοιτητές αλλά απλώς αριστερίζοντες 'μαχητές' μπλέκονται στις φοιτητικές διαδηλώσεις με τέτοιο τρόπο, τότε είναι σαφές ότι προβοκάρουν για να χαίρονται οι αρχηγοί τους που βγαίνουν μετά στα κανάλια και φωνάζουν πολιτικά συνθήματα.
-
Λένε για τα ακαδημαϊκά credits... Εδώ όμως έχουμε κομματικά credits, τα οποία μαζεύουν οι πιο δραστήριοι 'αγωνιστές' και 'συνδικαλιστές'.
Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα