-
Σήμερα το βράδυ (12:30-ΑΝΤ1) έχει το remake του Vanishing Point (φανταστική road-movie των 70's με muscle cars, παντιλίκια στην έρημο κλπ). Στο ρόλο του Κοβάλσκι ο Άραγκορν απο τον Άρχοντα.
Για να δούμε...Αν μοιάζει στο αρχικό σίγουρα θα αξίζει
-
Στο STAR εχει την πιο καλτ ταινια του Σιγκαλ, 'Το τιμημα του αιματος' Κανει ενα μπατσο με μαφιοζικες καταβολες που μαμει τους παντες στο ξυλο Τρελο γελιο (για τους γνωστες, ετσι; ), κορυφαιες ατακες. Οι ερμηνειες για οσκαρ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στο STAR εχει την πιο καλτ ταινια του Σιγκαλ, 'Το τιμημα του αιματος' Κανει ενα μπατσο με μαφιοζικες καταβολες που **μαμει τους παντες στο ξυλο **:lol: Τρελο γελιο (για τους γνωστες, ετσι; ), κορυφαιες ατακες. Οι ερμηνειες για οσκαρΡώτα και την Κέλυ Λεμπροκ να σου πει
Allo λέω εγώ Η Κέλυ Λεμπροκ ήταν η πρώτη του γυναίκα, την οποία επίσης είχε σαπίσει στο ξύλο σιγά που θα του γλίτωνε αυτή
-
Η Κελι Μακγκιλις ηταν αυτη ρε
Η Κελι Λεμπροκ επαιζε την 'γκομεναρα που βγηκε από το κομπιουτερ' ή καπως ετσι
(επαιζε και στη Γυναικαρα με τα κοκκινα, i just called to say i love you κλπ κλπ)εδιτ: Το θυμηθηκα : 'Ηλεκτρονικο μανουλι'
Μεγαλη ταινια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στο STAR εχει την πιο καλτ ταινια του Σιγκαλ, 'Το τιμημα του αιματος' Κανει ενα μπατσο με μαφιοζικες καταβολες που μαμει τους παντες στο ξυλο Τρελο γελιο (για τους γνωστες, ετσι; ), κορυφαιες ατακες. Οι ερμηνειες για οσκαρΘεός! Είναι ο μοναδικός 'μαμιάς και δάρτης' του σινεμά που δεν έχει φάει ΠΟΤΕ ούτε ένα μπουκέτο.
Ο κακομοίρης ο Σταλόνε έφτυσε (στην κυριολεξία) αίμα για να κάνει καριέρα, του σπάγανε τη μάπα κακοί αράπηδες και ξανθοί Ρώσοι. Ο Μπρους Λη έριχνε ξύλο με ματωμένα πλευρά. Ο Τσάκι Τσαν γκρεμοτσακιζόταν άσχημα... Ο Σβαρτσ'νέγκα ξεβίδωνε το μάτι του και του έκανε ηλεκτροκόλληση... Μέχρι και ο παμμέγιστος 'θα κατέβω κάτω να σας πλακώσω και τους 4' J.C.V.D τις έτρωγε που και πού.
ο Σιγκαλ, ΜΟΝΟ ρίχνει! RESPEKT!
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Αλέφας στο ΑΛΤΕΡ!!!Ούπς λάθος θρέντ
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Αλέφας στο ΑΛΤΕΡ!!!5 όσκαρ κ 3 βραβεια στο φεστιβάλ Καννών!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στο STAR εχει την πιο καλτ ταινια του Σιγκαλ, 'Το τιμημα του αιματος' Κανει ενα μπατσο με μαφιοζικες καταβολες που μαμει τους παντες στο ξυλο Τρελο γελιο (για τους γνωστες, ετσι; ), κορυφαιες ατακες. Οι ερμηνειες για οσκαρ
Θεός! Είναι ο μοναδικός 'μαμιάς και δάρτης' του σινεμά που δεν έχει φάει ΠΟΤΕ ούτε ένα μπουκέτο.
Ο κακομοίρης ο Σταλόνε έφτυσε (στην κυριολεξία) αίμα για να κάνει καριέρα, του σπάγανε τη μάπα κακοί αράπηδες και ξανθοί Ρώσοι. Ο Μπρους Λη έριχνε ξύλο με ματωμένα πλευρά. Ο Τσάκι Τσαν γκρεμοτσακιζόταν άσχημα... Ο Σβαρτσ'νέγκα ξεβίδωνε το μάτι του και του έκανε ηλεκτροκόλληση... Μέχρι και ο παμμέγιστος 'θα κατέβω κάτω να σας πλακώσω και τους 4' J.C.V.D τις έτρωγε που και πού.
ο Σιγκαλ, ΜΟΝΟ ρίχνει! RESPEKT!
Tai Chi RULEZ, my friends!!!
Α, και ο Σιγκάλ έχει επίσης φάει μερικές...
-Give me your best shot...
(την αρπάζει και απαντάει)
-Is this the best you've got?
(τρώει και τη 2η, κάθεται όμως)
-If this is the best you've got, I'm gonna have to kill you...
(φανταστείτε τη συνέχεια... Δεν θυμάμαι την ταινία, ο αντίπαλος πάντως ήταν ένας καραφλός ζόρικος τύπος, που κατέληξε σταυρωμένος πάνω σε κάτι κάγκελα (απ' την πάνω μεριά, καρφωμένος στο λαιμό και στα χέρια... ΠΟΛΥ cult σκηνή συζητάμε!!!) -
Είδα προχθές το Copycat (ντεμέκ κλασσικό, με την Σιγκούρνεϊ Γουΐβερ).
Πρέπει να διδάσκεται σε σχολές σκηνοθεσίας σε μάθημα με τίτλο: 'Πώς να μετατρέψετε ένα καλό σενάριο σε μια βαρετή ταινία'.
Άνοστη, άοσμη, νερόβραστη, βαρετή και όλα τα καλά...
Είδα τη μισή ταινία σε ταχύτητα 2x!
-
Kαι πού ήσουν εσύ Νάσο;;;; Τέτοιο σκηνικό και δεν χώθηκες;; Τί γιωτάς είσαι του λόγου σου;;
-
Μισό ρε παιδιά, ποιος έμεινε αναίσθητος, ο Seagal ή ο κάμεραμαν;
Και για να δω χέρια!!! Ποιοι από εσάς (εμάς) θα δούνε (δούμε) τον Highlander?
Εγώ σίγουρα!!!
-
Είδα χθες τον Κώδικα Ντα Βίντσι.
Απογοήτευση...
Ο Ρον Χάουαρντ είναι καλός σκηνοθέτης.
Ο Νταν Μπράουν είναι κακός 'σκηνοθέτης' (δεν έχει σημασία αν γράφει καλά).
Όταν ο πρώτος δίνει τα σκήπτρα στον δεύτερο (καθώς έχει μεταφέρει το βιβλίο λέξη προς λέξη) το αποτέλεσμα είναι ΚΑΚΟ! -
ειδα το serenity σε dvd..ωραιο ηταν...
χθες ειδα το shopgirl του στηβ μαρτιν...μη το παρει κανεις να το δει...απιστευτη πατατα (αν και πολυ κοντα στη πραγματικοτητα)
για να το ξεπερασω ειδα το airplane 2...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτο ειναι που ξαφνικα σκανε κατι βυζομπαλα στην οθονη;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αυτο ειναι που ξαφνικα σκανε κατι βυζομπαλα στην οθονη;
Αυτό είναι το 1
Το 2 είναι που έκαναν hi five με το ευαγγέλιο κάτι αραπαδες στο δικαστηριο και πολλά άλλα κουφά
-
Μπραβο δικιο εχεις. Το 2 ειναι με το διαστημοπλοιο Τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου Κορυφαια σκηνη (στο 1, 2, δε θυμαμαι) που η παρθενα λεει οτι θελεινα κανει σεχ πριν πεθανει και καποια στιγμη στην... ουρα περιμενουν κατι γαιδουρια
-
Εγω παιδια ειδα πριν εβδομαδα ειδα το 'Σε βλεπω 1' και μετα απο 2 μερες το 2.Καλα περιττο να σας πω οτι στο 1 επαθα πλακα.Ειδικα στο τελος.Οσον αφορα για το 2 δεν με εντυπωσιασε οσο το προηγουμενο.Καλο μεν αλλα οχι ανταξιο.Παρατηρησα οτι κορυφωνεται η αγωνια και το σασπενς στο φιναλε.Ακουσα οτι θα γινει τριλογια οπως ο Αρχοντας.Αναμονη για το 3.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπραβο δικιο εχεις. Το 2 ειναι με το διαστημοπλοιο Τα εχω μπερδεμενα στο μυαλο μου Κορυφαια σκηνη (στο 1, 2, δε θυμαμαι) που η παρθενα λεει οτι θελεινα κανει σεχ πριν πεθανει και καποια στιγμη στην... ουρα περιμενουν κατι γαιδουριαΚαλά, δεν το συζητάμε, τι να πρωτοθυμηθείς από αυτά!!
Παντως κορυφαία του είδους εγώ θεωρώ το 'Ακρως τρελο και απόρητο' (Top Secret)
Σκηνή : Δείχνει ένα όπλο τύπου Μ1 να ακουμπά σε ένα δέντρο. Παίρνει ένας το όπλο και ...πέφτει το δέντρο, επειδή προφανώς στηριζόταν στο όπλο
Άλλη: Προσπαθούν να αποδράσουν σε από ένα στρατόπεδο μια ομάδα (ας πούμε) πρακτόρων. Κόβουν το συρματόπλεγμα αλλά...αλλά..Η κάμερα δειχνει 4 ζευγάρια μπότες (ψηλές γερμανικές) σε παράταξη και αρχίζει σιγά να ανεβαίνει προς τα πάνω. Ηταν μόνο οι μπότες, τις είχαν βγάλει να αεριστούν
Εγω παιδια ειδα πριν εβδομαδα ειδα το 'Σε βλεπω 1' και μετα απο 2 μερες το 2.Καλα περιττο να σας πω οτι στο 1 επαθα πλακα.Ειδικα στο τελος.Οσον αφορα για το 2 δεν με εντυπωσιασε οσο το προηγουμενο.Καλο μεν αλλα οχι ανταξιο.Παρατηρησα οτι κορυφωνεται η αγωνια και το σασπενς στο φιναλε.Ακουσα οτι θα γινει τριλογια οπως ο Αρχοντας.Αναμονη για το 3.
Με τι θέμα ασχολείται αυτό;; Θρίλερ είναι;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με τι θέμα ασχολείται αυτό;; Θρίλερ είναι;;
Σπλατερ της κακιας ωρας
Τωρα εχει ενα καλο στο Σταρ. 'Πιασε με αν μπορεις' του Σπιλμπεργκ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]