-
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΑΦΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ , ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ !
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν κοιτάμε λέω εγώ που τα μισά μας ΙΧ και ΔΧ που κυκλοφορούν καθημερινά είναι για τα πανηγύρια, και θέτουμε θέμα ασφάλειας για τον Λοεμπ......Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία τα στραβά μας για να κάνουμε κι εδώ τα στραβά μάτια.
Έλεος πια με αυτή τη 'λογική'. -
ΟΚ τοτε θα παω να βουτηξω μερικα πορτοφολια και μερικες τσαντες μολις φυγω απ' το γραφειο. Κι αν τολμησει κανεις να πει τιποτα, θα του πω 'ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΝΑ ??? '
Ειμαι σωστος ? -
Φυσικά και έπρεπε να τον σταματήσουν.
Οπως και έπρεπε να σταματήσουν και τον Hirvonen με το Subaru πριν δύο χρόνια όταν έφερε τις τούμπες και κατόπιν συνέχισε για Λαμία γεμίζοντας βαλβολίνες και υδραυλικά όλο το 51.
Αν κάποιος μοτοσυκλετιστής τις πάτησε και ζει ακόμη θα μας περιγράψει την εμπειρία καλύτερα.
-
http://briefcase.pathfinder.gr/file/fab ... 111/531180
το βιντεο του λεμπ το ανεβασα για δειτε!!!
-
Ο χρήστης Paskalip έγραψε:
Μπραβο σας κύριοι. Αν βγαίνατε εσείς απο τον δρόμο με σκασμένο ελαστικό, να λέγατε, 'Έλα μωρέ. του καημένου του loeb ηταν το ψαλίδι. δεν πειράζει, χαλαλι'
Προσωπικά εγώ ακριβώς αυτό θα έλεγα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/fabiawrc/45111/531180το βιντεο του λεμπ το ανεβασα για δειτε!!!
Αναρωτιέμαι πόσοι που απάντησαν 'όχι' και είδαν μετά με τα μάτια τους το βίντεο, εξακολουθούν να απαντούν όχι. Ο mr kouk, ας πούμε, πείστηκε.
Μία καινούρια ψηφοφορία θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/file/fabiawrc/45111/531180το βιντεο του λεμπ το ανεβασα για δειτε!!!
Μόλις το είδα και τρόμαξα!
Καλή η ανεκτικότητα, αλλά αυτό παραήταν, νομίζω!
-
Ναι παίδες πραγματικά και γω στην αρχή έλεγα σίγά μωρέ πόσο χάλια να ήταν και μετά είδα στo eurosport πως ήταν το Xsara και ...
Προφανώς και έπρεπε να τον σταματήσουν...
-
Επρεπε να τον σταματησουν...
...επειδη ηταν επικινδυνο αυτο!
Απορια: O Loeb δικαιουτο να κάνει χρηση superally? Αν ναι, θα δεχοταν και καποια ποινη? Επειδη ειχε ολοκληρωσει τις ειδικες διαδρομες...
-
Ρε παιδες, ειπαμε:
Χεσ'τε ακομα και την ασφαλεια των αλλων (την δικια μας δηλαδη). ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΔΕΝ λενε οτι ειναι στην κριση της τροχαιας ή των αγωνοδικων αν θα τον κοψουν ή οχι, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Οι βαθμοι που πηρε ειναι παρατυποι.
Τι δεν καταλαβαινετε απο αυτο ρε παιδια?
-
Δεν απάντησα μέχρι να δω στην ΕΤ1 το βίντεο, ώστε να έχω άποψη.
Και τον Λέμπ αγαπάμε, και τους αγώνες, και μεσογειακός θερμόαιμος λαός είμαστε, και όλα όσα είπατε.
Έπρεπε όμως κατα τη γνώμη μου να έχει σταματήσει. Ο ίδιος δήλωσε πως εκτός των άλλων δεν είχε και φρένα!!
Να είμαστε ανεκτικοί στα αγωνιστικά, μην γίνουμε και κρυόκωλοι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον το παρακάναμε. Μου θύμισαν τα πλάνα σκηνές από κινούμενα σχέδια που το αυτοκίνητο του ήρωα κινείται και κάθε λίγο κάτι του πέφτει (ρόδες, βίδες, μηχανή κλπ).
Και δίκαιο θα ήταν, και το πρωτάθλημα ίσως έπαιρνε άλλη τροπή. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δεν απάντησα μέχρι να δω στην ΕΤ1 το βίντεο, ώστε να έχω άποψη.
Και τον Λέμπ αγαπάμε, και τους αγώνες, και μεσογειακός θερμόαιμος λαός είμαστε, και όλα όσα είπατε.
Έπρεπε όμως κατα τη γνώμη μου να έχει σταματήσει. Ο ίδιος δήλωσε πως εκτός των άλλων δεν είχε και φρένα!!
Να είμαστε ανεκτικοί στα αγωνιστικά, μην γίνουμε και κρυόκωλοι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον το παρακάναμε. Μου θύμισαν τα πλάνα σκηνές από κινούμενα σχέδια που το αυτοκίνητο του ήρωα κινείται και κάθε λίγο κάτι του πέφτει (ρόδες, βίδες, μηχανή κλπ).
Και δίκαιο θα ήταν, και το πρωτάθλημα ίσως έπαιρνε άλλη τροπή.Και εγώ αρχικά είχα αμφιβολίες μέχρι να δω το βίντεο.
Πιστεύω ότι έπρεπε να τον είχαν σταματήσει. Ας έμπαινε την Κυριακή με superrally. Και άλλοι υπήρξαν άτυχοι στο παρελθόν.ΥΓ. Μπράβο στο nass για την ξεκάθαρη δημόσια τοποθέτησή του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδες, ειπαμε:Χεσ'τε ακομα και την ασφαλεια των αλλων (την δικια μας δηλαδη). ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΔΕΝ λενε οτι ειναι στην κριση της τροχαιας ή των αγωνοδικων αν θα τον κοψουν ή οχι, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. Οι βαθμοι που πηρε ειναι παρατυποι.
Τι δεν καταλαβαινετε απο αυτο ρε παιδια?
Επειδή το λες συνέχεια αυτό (που έκανα bold), να σε πληροφορήσω πως δεν ισχύει. Πουθενά δεν το λένε αυτό και μάλιστα 'σαφέστατα' οι κανονισμοί του αγώνα. Αυτό που λένε είναι πως το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σύμφωνο με τον ΚΟΚ στις απλές διαδρομές. Η ευθύνη της οργάνωσης για το να τηρεί το αυτοκίνητο τον ΚΟΚ εξαντλείται στον έλεγχο εξακρίβωσης, οπότε και τσεκάρονται πράγματα όπως φώτα, φλας, καθαριστήρες και άλλα που επιβάλλει ο ΚΟΚ. Στη διάρκεια του αγώνα, την ευθύνη για την τήρηση του ΚΟΚ στις απλές διαδρομές την έχει, όπως και για όλα τα άλλα αυτοκίνητα, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Η οποία δεκάρα δε δίνει (ή δεν θα έπρεπε να δίνει) για τους κανονισμούς του αγώνα, τον ΚΟΚ έχει (ή θα έπρεπε να έχει) ως 'ευαγγέλιο'.
Οπότε αν έπρεπε κάποιος να τον σταματήσει, αυτός είναι η αστυνομία. Από τη στιγμή που δεν το έκανε, η οργάνωση του αγώνα δεν έχει δικαίωμα για περαιτέρω επέμβαση και σίγουρα οι βαθμοί που πήρε είναι εντός των κανονισμών του WRC και νομιμότατοι.
Το λάθος της οργάνωσης είναι πως δεν πληροφορήθηκε έγκαιρα αυτά που είδαμε στο βίντεο, ώστε να ζητήσει από την αστυνομία να σταματήσει το αυτοκίνητο ή να προσφέρει κάποιας άλλης μορφής προστασία στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου (πχ. ένα αυτοκίνητο της οργάνωσης να ακολουθεί το Loeb, αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο)
-
δηλαδη με τα οσα λετε ,μπορει η αστυνομια να σταμτησει τα αγωνιστικα και να αρχισει να γραφει για θορυβο ,για καυσαερια ,για rollcage , για τα τζαμια κτλ!γιατι δεν το κανει?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Απορια: O Loeb δικαιουτο να κάνει χρηση superally? Αν ναι, θα δεχοταν και καποια ποινη? Επειδη ειχε ολοκληρωσει τις ειδικες διαδρομες...Είχε δικαίωμα για SR και μάλιστα το σκέφτονταν στη Citroen, αν δεν πρόφταιναν να φτιάξουν το αυτοκίνητο, αλλά τελικά 8 λεπτά πριν το τέλος του 45λεπτου service το είχαν έτοιμο
Αν τον σταματούσαν στην απλή, θα έτρωγε 5 λεπτά για την ειδική της Ψάθας, που σημαίνει πως αντί για 12:45.7 θα την είχε κάνει σε 16:23.6, δηλ. ~3:40 παραπάνω, με τα οποία, αν τα προσθέσουμε στον ολικό του χρόνο, θα τερμάτιζε 8ος, πίσω από τον Petter.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
δηλαδη με τα οσα λετε ,μπορει η αστυνομια να σταμτησει τα αγωνιστικα και να αρχισει να γραφει για θορυβο ,για καυσαερια ,για rollcage , για τα τζαμια κτλ!γιατι δεν το κανει?Για θόρυβο είναι ΟΚ.
Για καυσαέρια επίσης.
Που λέει ο ΚΟΚ πως απαγορεύεται να έχεις roll cage στο αυτοκίνητό σου ? Αυτό το λένε οι δυσκοίλιοι στα ΚΤΕΟ...
Ως προς τα τζάμια έχεις εν μέρει δίκιο, αν και εκεί υπάρχει 'παραθυράκι', δηλ. όλα τα φυμέ ή ανακλαστικά τζάμια που έχουν τα αγωνιστικά (για λόγους ασφαλείας, ουσιαστικά έτσι μετατρέπονται τα πλαϊνά και πίσω τζάμια σε laminated, και δευτερευόντως για την άνεση του πληρώματος λόγω ζέστης) έχουν ένα άνοιγμα από το οποίο μπορεί κάποιος έξω από το αυτοκίνητο να δει το εσωτερικό -το οποίο ακριβώς είναι αυτό που ζητάει ο ΚΟΚ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το λάθος της οργάνωσης είναι πως δεν πληροφορήθηκε έγκαιρα αυτά που είδαμε στο βίντεο, ώστε να ζητήσει από την αστυνομία να σταματήσει το αυτοκίνητο.
Ακόμα κι έτσι, όμως, το λάθος δεν ήταν της οργάνωσης αλλά της τροχαίας. Η οργάνωση έχει εικόνα για αυτά που συμβαίνουν στις ΕΔ, από κει και πέρα θεωρητικά αναλαμβάνουν άλλοι. Διαφορετικά, θα είχαμε ενδιάμεσους και στις απλές.
Και μια απορία: αν δεν τηλεφωνούσε η οργάνωση στην τροχαία, αλλά π.χ. εγώ, που θα συναντούσα τον loeb στην Α.Ο., η τροχαία θα έκανε κάτι; Διότι, έχω την υποψία ότι η τροχαία στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε ιδέα από τον κανονισμό του WRC, και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι όχι μόνο δεν έπρεπε να τον σταματήσουν, αλλά έπρεπε και να του ανοίξουν και δρόμο! Και κάτι τελευταίο: οι ιθύνοντες της Α.Ο., που έβλεπαν το αυτοκίνητο να περνάει από τους σταθμούς της Α.Ο. σε αυτό το χάλι δεν ειδοποίησαν κανέναν; Εδώ στη ΛΕΑ σταθμεύεις για μισό λεπτό και αμέσως έρχονται να δουν τι συμβαινει, και το κινητό δυστύχημα δεν το πήραν χαμπάρι;
-
ηταν πολυ επικυνδινο αυτο που εκανε ο Loeb... ηθελα να ξερα πως ψηφισαν 69 ατομα οτι δεν επρεπε να τον κοψουν...
Ελεος το αυτοκινητο αφηνε κομματια του στην Εθνικη... -
μου φαινεται λιγο περιεργο να ειναι οκ απο θορυβο αλλα επειδη δεν το γνωριζω
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?