-
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλαααααα Νάσο.. Καλάαααα...
Δε με λυπάστε καθόλου ε?
Τον Κιμι τον βγαλατε καμια? (το μονοθέσιο εστω... )
Ναι, αρκετές.** Αν και ήταν πολύ δύσκολο να πιάσεις μονοθέσιο που επιταχύνει σε απόσταση 5 μέτρων μπροστά σου, στην ευθεία.** Το καταφέραμε πάντως και θα ανέβουν κι αυτές! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η ταχύτητα του κλείστρου ήταν στο 1/500 νομίζω και έχουν λίγο... trail. Αλλά ήταν η πρώτη φορά που φωτογράφιζα κάτι ΤΟΣΟ γρήγορο... Συγχωρέστε με!!!
Έχω και video στους πρώτους γύρους του, να κυνηγάει τον Alonso... Και το διπλό τους pit-stop έχω... Όλα αυτά διατείθενται, έναντι αδρής αμοιβής βέβαια, στο κοινό...
Νάσο μη μπλέκεις τα πράγματα. Για το μονοθέσιο του Kimi μιλάμε.
Αυτό δεν επιταχύνει απλά walking.Η εμπειρία σας πάντως πρέπει να ήταν πολύ καλή. Άντε και του χρόνου να ξαναπάτε.
-
Για να μην τα λέμε μόνο ηλεκτρονικά τι λέτε κανονίζουμε καφεδάκι; Αύριο Σάββατο θα έχω από νωρίς ελεύθερο χρόνο. Αν δεν έχετε κλείσει τη βραδιά μπορούμε να βρεθούμε για κους κους. Περιμένω συμμετοχές και τηλέφωνο για σιγουριά.
Μανώλη αν παρακολουθείς τηλεφώνησε μου να κανονίσουμε πότε μπορούμε για να πάρεις το καπελάκι σου. -
Τελικά η συνάντηση δεν μπόρεσε να γίνει σήμερα και αναβάλετε για αύριο Κυριακή. Αύριο φίλοι μου στην Μαρίνα στις 21:00 και όποιος θέλεις ας έρθει. Καλό είναι να γίνουν οι σχετικές τηλεφωνικές επαφές για να μην γκρινιάξει κανένας ότι δεν το πήρε χαμπάρι. Α για τους ταξιδιώτες που επέστρεψαν περιμένουμε φωτογραφίες και πολλά παραλειπόμενα.
-
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω ούτε σήμερα παιδιά! Καλά να περάσετε όσοι πάτε.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω ούτε σήμερα παιδιά! Καλά να περάσετε όσοι πάτε.+1
-
Δε το αφήνουμε καλύτερα για μια ημέρα που θα μπορούμε οι περισσότεροι άν όχι όλοι;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε το αφήνουμε καλύτερα για μια ημέρα που θα μπορούμε οι περισσότεροι άν όχι όλοι;+1
-
Για να μην κάνουμε σίριαλ την συνάντηση μας κανονίστε ποιο βράδυ μπορείτε και πέστε μου σημείο συνάντησης. Μια και καλοκαίριασε ποια καλό είναι να βλέπει θάλασσα. Ότι το πέτρινο όμως γιατί πέρα του ότι έχει πολύ δυνατά τη μουσική και απλά δεν μπορείς να μιλήσεις είναι αποκομμένο από τη θάλασσα και ας είναι παραθαλάσσιο!!!!!
-
Α Μανώλη συγγνώμη που δεν σε πείρα τηλέφωνο!!! Γυρίσαμε πριν λίγη ώρα έχοντας την υποχρέωση να τακτοποιήσουμε και να κοιμίσουμε και τα παιδιά. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορούσα να φύγω. Θα σου τηλεφωνήσω αύριο για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Αν είσαι στο αεροδρόμιο το μεσημέρι ίσως βολέψει να βρεθούμε την ώρα που φεύγω από τη Μονάδα.
-
Σήμερα από όσο ξέρω υπάρχει συνάντηση. Παρακαλώ να με ενημερώσετε στο σταθερό μου γιατί το κινητό το ξέχασα στο γραφείο...
-
Παιδιά, εγώ όπως είπα και στον EMMANOYHL μόλις, δεν θα μπορέσω το βράδυ, έχω να τελειώσω μία δουλειά για αύριο! Και έχει ήδη καθυστερήσει!
Καλά να περάσετε και θα τα πούμε άλλη φορά!
-
Καλά αυτές οι συναντήσεις μας έχουν γίνει χειρότερες και από τη γιοφύρι της Άρτας!!!! Ξανά αναβολή!!! Ο Παύλος το πήρε πατριωτικά όμως το ζήτημα και μου είπε ότι θα το αναλάβει προσωπικά και έχει τη βεβαιότητα ότι δεν θα τα χαλάσουμε ξανά την τελευταία στιγμή!!!
Παύλο καλή επιτυχία φίλε. -
Λοιπόν πείτε αν μπορείτε την Πέμπτη ή την Παρασκευή κατά τις 21:30, όχι αναγκαστικά μέσα στο Ηράκλειο, για να τα πούμε και να δούμε και μπαλίτσα. ΠΕΙΤΕ!!!
**Υ.Γ. ** Νάσο έχω να σου δώσω το καπελάκι.
**Υ.Γ.2 **Επίσης όσοι έβγαλαν φωτογραφίες απο το ταξίδι να τις κρατούν σε cd (3-4) ώστε να μοιραστούν. ΟΚ; -
Παύλο όπως σου έχω πει ήδη εγώ είμαι μέσα!!! Φυσικά μετά τις δέκα θα έρθω όπως πάντα για τους γνωστούς λόγους. Θα προτιμούσα όμως να πάμε κάπου κοντά μια και θα έρθω καθυστερημένα να μην σας δω για κανένα μισάωρο μόνο! Εκτός αν το έξω από το Ηράκλειο αφορά κάτι ανατολικά κοντά σε μένα. Αλικαρνασσό λόγου χάρη.
-
Απόψε Κυριακή στις 20:30 στην Αστόρια...
-
Εκει κοντά έχει φούρνους?!
Γιατι, αν μαζευτείτε, θα γκρεμίσουν και είναι αμαρτία!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει κοντά έχει φούρνους?!Γιατι, αν μαζευτείτε, θα γκρεμίσουν και είναι αμαρτία!
Ψήνομαι ότι ο EMMANOYHL και εγώ θα λείπουμε πάλι... Εγώ σίγουρα δηλαδή, ο Μάνος δεν ξέρω... Και ο άλλος Μάνος, ο megane; Άσε, άσε... Δύσκολο πράγμα η συνάντηση τη σήμερον ημέρα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκει κοντά έχει φούρνους?!Γιατι, αν μαζευτείτε, θα γκρεμίσουν και είναι αμαρτία!
Mια χαρά μαζέυτηκαν τα παιδιά. Εγώ δεν μπορούσα στις 20:30 και τους είδα στις 19:30...
-
Πολύ καλά ήταν αλλά όχι για πολύ...
Μπανάκι την επόμενη φορά...
Συνάντηση Κρητικών και όχι μόνο