-
Μετά από 3μήνες πληρώθηκα ολόκληρη την ζημιά που μου προξένησαν
Αισθάνομαι τυχερός που πέρασαν μόνο 3 μήνες τελικά.
Εχω ακούσει και για χειρότερα
Τέλος καλά όλα καλά λοιπόν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις -
Η δικια μου ζημια ηταν 2.960 και με φιλικο διακανονισμο τα πηρα απο την δικη μου ασφαλιστικη σε 8 μερες.
-
doom1983
Μπράβο φίλε μου! Πραγματικά χαίρομαι όταν ακούω τέτοια!
-
παιδια θα με τρελλανει η ασφαλιστική μου. Η ασφάλεια λήγει 5 Ιουνίου και μου ήρθε ειδοποιηση ανανεωσης. Τους πηρα τηλ και τους ειπα οτι επειδη το αμαξι είναι προς πωληση, να με ασφαλίσουν για 1 μήνα. Μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και ότι το μινιμουμ είναι 6μηνο..
Όταν της ειπα οκ και μολις το πουλησω τι γίνεται και τι ποσο επιστρέφεται πίσω, μου λεει επιστρέφουμε ενα ποσο αλλα μου τα μασαγε..
εχει κανεις εμπειρία;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
παιδια θα με τρελλανει η ασφαλιστική μου. Η ασφάλεια λήγει 5 Ιουνίου και μου ήρθε ειδοποιηση ανανεωσης. Τους πηρα τηλ και τους ειπα οτι επειδη το αμαξι είναι προς πωληση, να με ασφαλίσουν για 1 μήνα. Μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και ότι το μινιμουμ είναι 6μηνο..Όταν της ειπα οκ και μολις το πουλησω τι γίνεται και τι ποσο επιστρέφεται πίσω, μου λεει επιστρέφουμε ενα ποσο αλλα μου τα μασαγε..
εχει κανεις εμπειρία;;;
Από Αγροτική Ασφαλιστική που ξέρω, σε ασφαλίζουν για 1, 6 ή 12 μήνες. Δεν το ψάχνεις αλλού?
-
Πολυ απλα δεν τους πληρωνεις την ασφαλιση,ουτε εισαι υποχρεωμενος να ασφαλιστεις σε αυτους , ούτε αυτοι θελουν να σου παρεχουν κατι για το οποιο δεν πληρωνεις...
-
Μήπως όμως όταν πάει ο αγοραστής ν' ασφαλίσει το όχημα θ' αναγκαστεί να πληρώσει από το τέλος της προηγούμενης ασφάλισης; Πχ εγώ είχα αποφασίσει ν' αλλάξω ασφαλιστική αλλά το καθυστέρησα 1 μήνα λόγω τρεχαμάτων. Όταν τελικά ασφαλίστηκα σε άλλη εταιρεία, η ασφάλιση ξεκίνησε από τη μέρα που είχε λήξει η προηγούμενη. Βέβαια είχα ασφαλιστεί και στη δεύτερη εταιρεία μέσω του ίδιου ασφαλιστικού πράκτορα, ίσως έπαιξε κι αυτό ρόλο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
παιδια θα με τρελλανει η ασφαλιστική μου. Η ασφάλεια λήγει 5 Ιουνίου και μου ήρθε ειδοποιηση ανανεωσης. Τους πηρα τηλ και τους ειπα οτι επειδη το αμαξι είναι προς πωληση, να με ασφαλίσουν για 1 μήνα. Μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται και ότι το μινιμουμ είναι 6μηνο..Όταν της ειπα οκ και μολις το πουλησω τι γίνεται και τι ποσο επιστρέφεται πίσω, μου λεει επιστρέφουμε ενα ποσο αλλα μου τα μασαγε..
εχει κανεις εμπειρία;;;
Εγω εκανα διακοπη λογω πωληση αυτοκινητου και πηρα πισω αναλογικα ολα οτι ειχα πληρωσει για το εξαμηνο.
-
Τα ασφάλιστρα προπληρώνονται. Εάν λοιπόν πληρώσεις 6μηνο και κάνεις διακοπή το 3ο μήνα, θα σου επιστρέψουν τους υπόλοιπους σε χρήμα.
Ερωτήσεις για ασφαλιστική