-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τhe Uplift Mofo Party Band (click)
Μπάσο παίζει ο αδερφός μου και φυσικά θα είμαι εκεί! 10 ευρώ είναι τσάμπα.
Παίζε μαζί με τον Καπηλίδη και τον Φράγκο? Μπράβο ρεε! Μακάρι να μπορούσα να έρθω
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίζε μαζί με τον Καπηλίδη και τον Φράγκο? Μπράβο ρεε! Μακάρι να μπορούσα να έρθω
ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ λέμε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=8301*ΝICK CAVE SOLO tour του.
Aυτή τη φορά «κλείνει το μάτι στον θεατή» πιο λιτός από ποτέ, απελευθερωμένος από την παρουσία μιας μεγάλης μπάντας, με την παρουσία ενός grand piano!
Την σκηνή του Λυκαβηττού (που άνετα θα καταβρόχθιζε και ολομόναχος) θα μοιραστεί με τη συντροφιά των συνοδοιπόρων του από τους The Bad Seeds, Martyn Casey (bass), Jim Sclavunos (drums) και Warren Ellis (strings).
Η σκοτεινή πλευρά της μουσικής θα συναντήσει την ποίηση σε μια αθηναϊκή βραδιά, λίγο πριν το φθινόπωρο να ξεκινήσει, στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 22 Σεπτεμβρίου. *
Nick Cave σε πιάνο...Αυτά είναι!
Θα βάλω τα κλάμματα...
Mεσα στην εξεταστική....
Nick έλα και στην Θεσσαλονίκη που τόσο σε αγαπάει ακούςςςςςς -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ λέμε!
Ψήθηκα!
-
Τελικά, μετά από συμπληγάδες επιβεβαιώθηκε η συναυλία των Massive Attack και στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουνίου (την άλλη εβδομάδα δηλαδή ), με αλλαγή στον χώρο: Περίπτερο 17 της ΔΕΘ. Τιμή εισιτηρίου
-
Και ωραίος χώρος!
Περίπτερο 17! Εκεί είχε γίνει η συναυλία των Deep Purple το 99;
-
Νομίζω ναι. Ο κλειστός χώρος με χάλασε πολύ, αλλά ας είναι. Μου αρκεί (και μου παραρκεί, βεβαίως) που απλά θα γίνει.
Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θέλω να κατεβώ Αθήνα και για την πρώτη μέρα του Rockwave (Franz Ferdinand, Dandy Warhols, Editors) και για τους Depeche Mode, και να πάω διακοπές και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω (χρονικά και οικονομικά )
-
Για την πρώτη μέρα του Rockwave θα κατέβω και εγώ. Για Depeche δεν ξέρω ο τελευταίος δίσκος τους δεν μου πολυάρεσε αλλά δεν παύουν να είναι οι Depeche..για να δούμε
-
Και ωραίος χώρος!Περίπτερο 17! Εκεί είχε γίνει η συναυλία των Deep Purple το 99;
Από την υγρασία του κόσμου έσταζε νερό από την οροφή, στην είσοδο νόμιζες ότι ψιχαλίζει.
Έχω δει τους Purple 5 φορές και αυτό ήταν το χειρότερο μέρος, μόνο στους Motorhead άξιζε (περίπτερο 15) γιατί ταιριάζει με τον Lemmy.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και ωραίος χώρος!
Περίπτερο 17! Εκεί είχε γίνει η συναυλία των Deep Purple το 99;
Από την υγρασία του κόσμου έσταζε νερό από την οροφή, στην είσοδο νόμιζες ότι ψιχαλίζει.
-Ρε συ, βρέχει και μπάζει η οροφή;
-Όχι ρε μλκ, ο ιδρώτας μας είναι που υγροποιείται στην οροφή και τον βρεχόμαστε!Αληθινός διάλογος μεταξύ εμού και ενός φίλου...
Η πρώτη μου συναυλία ήταν!
Βέβαια, η βροχή που φάγαμε στο Θέατρο Γης, 2 χρόνια μετά, ήταν άλλο πράμα! 'Δε ξενερώνουμε ποτέ' κλπ!
-
Βέβαια, η βροχή που φάγαμε στο Θέατρο Γης, 2 χρόνια μετά, ήταν άλλο πράμα! 'Δε ξενερώνουμε ποτέ' κλπ!Purple, ευτυχώς είχε φέρει φίλος μου σακούλες για ρούχα και τις φορέσαμε - τους είδαμε στεγνοί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βέβαια, η βροχή που φάγαμε στο Θέατρο Γης, 2 χρόνια μετά, ήταν άλλο πράμα! 'Δε ξενερώνουμε ποτέ' κλπ!
Purple, ευτυχώς είχε φέρει φίλος μου σακούλες για ρούχα και τις φορέσαμε - τους είδαμε στεγνοί.
Εμείς αποκτήσαμε κάτι ωραιότατα μπλουζάκια Deep Purple Tour ή κάπως έτσι, γιατι αλλιώς δεν την παλεύαμε!
-
Ο D.Tibet,η αλλιώς οι Current 93,μαζί με παρα πολλούς καλεσμένους, για δυο παραστάσεις στην Αθηνα,σήμερα και αύριο.Ζηλεύω όσους θα πάνε...
Δεν υπάρχουν και πολλοί καλλιτέχνες που επέλεξαν έναν τόσο ασυμβίβαστο δρόμο όσο ο Tibet.Γουστάρω που δεν έφραξε ποτε τις εκφράσεις του,και ποτε μα ποτε δεν κώλωσε να πειραματιστεί.Αυτοί που τον ξέρουν θα πάνε,για τους υπολοιπους που ενδιαφέρονται ας δοκιμάσουν...το thunder perfect mind,h to all the pretty little horses. -
Παιδια οσοι δεν εχετε παει τις πρωτες 2 μερες στο Athens Jazz Festival να πατε αυτες που απομενουν. Πηγα και χθες και σημερα και απλα ειναι καταπληκτικα.
Η σημερινη μερα ηταν πιο ζωντανη απο τη χθεσινη με πολυ ωραιους μουσικους. Σημερα επαιζαν απο Ισπανια, Λουξεμβρουργο και Ιταλια στο τελος.
Αυριο το προγραμμα εχει:
21:00 Wlodek Pawlik Trio (Πολωνια) - πιανο, ντραμς, κοντραμπασο
22:00 Tomas Clausen Brazil Trio (Δανια) - πιανο, μπασο, κρουστα/ντραμς
23:00 Fabian Kallerdahl Galore (Σουηδια) - πιανο , κιθαρα, μπασο , ντραμςΗ εκδηλωση γινεται στο Γκαζι στο χωρο της Τεχνοπολις, η εισοδος ειναι ελευθερη (αληθεια, δωρεαν ειναι) και τα σκυλια (ανθρωπινα και ζωα) δεμενα
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Παιδια οσοι δεν εχετε παει τις πρωτες 2 μερες στο Athens Jazz Festival να πατε αυτες που απομενουν. Πηγα και χθες και σημερα και απλα ειναι καταπληκτικα.Ουπς! Πώς μου διέφυγε φέτος! Thx for the heads-up.
-
Επειδή βαριέμαι να διαβάσω τις 20 προηγ σελίδες, το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι περιμένω την 18η Ιούνη, να εξαργυρώσω το εισiτήριο...The creative genious of Pink Floyd...Roger Waters - The Dark Side Of The Moon!!
-
cavalino gr πρόσεχε τι γράφεις! Πήγε το μάτι μου στο 'εξαργυρώσω' και τρόμαξα! Καρδιακό θα με κάνεις!
-
19 Ιουνίου πάω μονοήμερη στο Μιλάνο μαζί με 3 φίλους για να δούμε TOOL live! Can't wait...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
19 Ιουνίου πάω μονοήμερη στο Μιλάνο μαζί με 3 φίλους για να δούμε TOOL live! Can't wait...kala re μετα απο Waters θα πας καπακι Tool ?
ιεροσυλια
-
Ρε παιδια εχει ακουσει κανεις κατι για uriah heep?Ειδε μια φιλη μου αφησα και μου το ειπε!Ελεγε λεει κατι σχετικα με συλλογο μοτοσυκλετιστων και οτι ειναι στην Ασπροβαλτα!!!!Η Ασπροβαλτα δεν ειναι νομο Σερρων????Οποιος γνωριζει κατι ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι πολυ!
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006