-
Έβαλα χθες LLUMAR clima αλλά όλα τα παράθυρα εκτός από του οδηγού έχουν κάνει φουσκάλες, ελάχιστα φαίνονται (μόνο όταν καθρεφτίζεται κάτι) αλλά δεν τις θέλω. Μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι μπορεί να είναι νερό και να φύγουν.
Η μείωση της θερμοκρασίας ανάμεσα στο ταμπλό (χωρίς μεμβράνη) και στο πλαστικό μέρος της πόρτας είναι θεαματική, περισσότερα αφού φτιάξουν και αισθητικά οι μεμβράνες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έβαλα χθες LLUMAR clima αλλά όλα τα παράθυρα εκτός από του οδηγού έχουν κάνει φουσκάλες, ελάχιστα φαίνονται (μόνο όταν καθρεφτίζεται κάτι) αλλά δεν τις θέλω. Μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι μπορεί να είναι νερό και να φύγουν.Η μείωση της θερμοκρασίας ανάμεσα στο ταμπλό (χωρίς μεμβράνη) και στο πλαστικό μέρος της πόρτας είναι θεαματική, περισσότερα αφού φτιάξουν και αισθητικά οι μεμβράνες.
Πάρε μια τηλεκάρτα ή κάτι αντίστοιχο, όσο είναι 'φρέσκιες' και 'σπρώξε' προσεκτικά τη φυσαλίδα προς την πιο κοντινή άκρη. Μου το είχαν πεί στη Llumar μετά την τοποθέτηση...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
νασαι καλα!για να μην ποσταρω ψευδεις πληροφοριες περασα απο την trim η οποια πλεον τοποθετει llumar και για το cz3 μου,μου βαζει εκτος απο το μπροστινο τη μεμβρανη titanium με 144 Ε!
πιστευω οτι ειναι πολυ καλη τιμη και πολυ καλες μεμβρανες!Στην Πατρα υπαρχουν επισης ο Μανωλοπουλος (3M) στη Σαχτουρη απεναντι απο την παλια OPERA και η Αutosport στην Ελ. Βενιζελου διπλα στο La Luna και εχει LLumar μεμβράνες.
Εγω ειχα βαλει στο 3 πορτο Α3 Lummar Alu light me 160€.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Έβαλα χθες LLUMAR clima αλλά όλα τα παράθυρα εκτός από του οδηγού έχουν κάνει φουσκάλες, ελάχιστα φαίνονται (μόνο όταν καθρεφτίζεται κάτι) αλλά δεν τις θέλω. Μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι μπορεί να είναι νερό και να φύγουν.
Η μείωση της θερμοκρασίας ανάμεσα στο ταμπλό (χωρίς μεμβράνη) και στο πλαστικό μέρος της πόρτας είναι θεαματική, περισσότερα αφού φτιάξουν και αισθητικά οι μεμβράνες.
Πάρε μια τηλεκάρτα ή κάτι αντίστοιχο, όσο είναι 'φρέσκιες' και 'σπρώξε' προσεκτικά τη φυσαλίδα προς την πιο κοντινή άκρη. Μου το είχαν πεί στη Llumar μετά την τοποθέτηση...
Οι φυσαλίδες (όπως μου είπαν) είναι νερό και θα φύγουν σε λίγο καιρό. Δεν πρόσεξαν στη τοποθέτηση και μάζεψε λίγο νερό αλλά να μην ανυσηχώ. Τις πέρασαν σε μισή ώρα, άψογη εξυπηρέτηση και τα αποτελέσματα στον ήλιο είναι εξαιρετικά, κάνεις ταξίδι ευχάριστο και οι clima δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου. Πολύ ευχαριστημένος.
-
Γειά σας,
Τις μεμβράνες **V-kool **(http://www.v-kool.gr) τις ξέρει ; τις έχει τοποθετήσει κανείς ;
Από ένα φυλλάδιο που έπεσε στα χέρια μου, είχε κάπως ...αλμυρούτσικη τιμή !Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει από την αρχή και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγούμενα.
-
δυο εωτησεις παιδια,
-
στις ηλιοροφες βαζουν μεμβρανες ?
-
βγαζουν ταπετσαρια στις πορτες κατα την τοποθετηση τους (αλλοι μου λενε ναι κ αλλοι οχι )
-
-
Δεν βγαίνει η ταπετσαρία γιατί η μεμβράνη μπαίνει μόνο στο τμήμα του τζαμιού που φαίνεται και μέχρι το σημείο που αυτό χώνεται στο πάνω μέρος της πόρτας όταν το τζάμι κλείνει. Αν τώρα κάποιο μοντέλο παρουσιάζει προβλήματα στην τοποθέτηση τέτοια που να είναι αναγκαίο το ξήλωμα ταπετσαρίας...
Γιατί δεν ρωτάς στα τηλέφωνα του http://www.kin.gr ; -
Φίλε CAP_DIM μην σε απασχολεί.Σε κανένα σοβαρό μαγαζί δεν ξηλώνουν πόρτες!!Αν σου πουν κάτι τέτοιο φύγε τρέχοντας!!
Κόβουν σαν πατρόν πάνω στο τζάμι το μέγεθος που απαιτείται και μένει μόνο μισό με ένα χιλιοστό τζαμιού απέραστο στο πάνω και στο κάτω μέρος.Δεν φαίνεται καθόλου-εννοείται.Προσοχή μόνο για κάναδυο μέρες μην ανεβοκατεβάσεις τζάμια μέχρι να στεγνώσουν καλά
Όσο για κάποια παιδιά που γράφουν για φουσκάλες,εγώ λέω να μην το αφήσετε και να πάτε αμέσως στο μαγαζί που σας τις έβαλαν,να τους το δείξετε.Εγώ έβαλα ILLUMAR πριν 3 χρόνια στην Ελευσίνα και στην εγγύηση που μου έδωσαν έγραφε ρητώς ότι δεν θα υπάρχουν φουσκάλες Μου είπαν μάλιστα αν δω κάτι τέτοιο να πάω να το διορθώσουν.ΜΗΝ το αφήνετε... -
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Τις μεμβράνες **V-kool **(http://www.v-kool.gr) τις ξέρει ; τις έχει τοποθετήσει κανείς ;
Από ένα φυλλάδιο που έπεσε στα χέρια μου, είχε κάπως ...αλμυρούτσικη τιμή !Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Δεν έχω διαβάσει από την αρχή και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγούμενα.
Δε τις έχω ξανακούσει (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλές)
Όταν λές αρμυρούτσικη τιμή; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έβαλα χθες LLUMAR clima αλλά όλα τα παράθυρα εκτός από του οδηγού έχουν κάνει φουσκάλες, ελάχιστα φαίνονται (μόνο όταν καθρεφτίζεται κάτι) αλλά δεν τις θέλω. Μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι μπορεί να είναι νερό και να φύγουν.Η μείωση της θερμοκρασίας ανάμεσα στο ταμπλό (χωρίς μεμβράνη) και στο πλαστικό μέρος της πόρτας είναι θεαματική, περισσότερα αφού φτιάξουν και αισθητικά οι μεμβράνες.
Και σε μενα που εβαλα σημερα εχω αλλα εγω το ειδα πριν φυγω και μου λεει ειναι η υγρασια θα φυγει...
Παντως δεν ειναι φουσκαλες που τις καταλαβαινεις αν βαλεις το χερι σου απο πισω...Απλως φαινονται οταν κοιταξεις διαγωνια, αρα λογικα θα φυγουν...
Εξαλλου ειχε συννεφια σημερα και το ειδε πολυ λιγο ο ηλιος και τωρα το εχω σε υποστεγο!
Ειναι γνωστος μου και καλος στη δουλεια του και ημουν παρων ολη τη διαρκεια που τοποθετουσε τα φιμε...δε μπορει να μου ειπε ψεματα ξερει ποσο ψειρας ειμαι...Σε σενα leonp εφυγαν ??? Εχεις μια εβδομαδα που εβαλες τα φιμε!!!
-
Εμένα μου είπαν ότι είναι νερό και τώρα που κόλλησε η μεμβράνη δεν μπορούν να το σπρώξουν να φύγει, να μην ανυσηχώ γιατί θα φύγει από μόνο του. Μέχρι τώρα (μια βδομάδα) δεν έδειξε σημάδια υποχώρησης αλλά δεν με πειράζει γιατί φαίνονται ελάχιστα και θα περιμένω.
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
δυο εωτησεις παιδια,-
στις ηλιοροφες βαζουν μεμβρανες ?
-
βγαζουν ταπετσαρια στις πορτες κατα την τοποθετηση τους (αλλοι μου λενε ναι κ αλλοι οχι )
Σε πολλά μοντέλα το κάνουν ..δυστυχώς εννοώ τους 'καπλαμάδες' απο τις πορτες .Στο δικό μου a3 sportback όταν μου το ειπαν ( LLUMAR) το πήρα και εφυγα και ηταν και φίλος μου με μεγάλη εμπειρία
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γειά σας,
Τις μεμβράνες **V-kool **(http://www.v-kool.gr) τις ξέρει ; τις έχει τοποθετήσει κανείς ;
Μάξιμος
Όταν λές αρμυρούτσικη τιμή;Είχε σαν παράδειγμα το FORD Maverick με κόστος 745 €.
Με κάποιους συνδυασμούς κατέβαινε ανά 100 €, 645 και 545 €.
Είναι στον Γέρακα και λέει ότι πλεονεκτεί από τις ...συνηθισμένες στην παραπάνω παρακράτηση των υπέρυθρων (IR) ακτίνων.Φιλικά
Μάξιμος
-
Πόσο παραπάνω από το 99% που λένε για τις llumar; Τόσο που να δικαιολογείται σχεδόν τριπλή τιμή;
-
Το 99% είναι στις υπεριώδεις (UV), στις υπέρυθρες (θερμική ακτινοβολία) η clima έχει 48% που είναι μια χαρά γιατί οι μεμβράνες ούτε που φαίνονται. Οι πιο σκούρες κρατάνε περισσότερη υπέρυθρη ακτινοβολία αλλά μπορεί να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,
Μάξιμος
Όταν λές αρμυρούτσικη τιμή;Είχε σαν παράδειγμα το FORD Maverick με κόστος 745
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εμένα μου είπαν ότι είναι νερό και τώρα που κόλλησε η μεμβράνη δεν μπορούν να το σπρώξουν να φύγει, να μην ανυσηχώ γιατί θα φύγει από μόνο του. Μέχρι τώρα (μια βδομάδα) δεν έδειξε σημάδια υποχώρησης αλλά δεν με πειράζει γιατί φαίνονται ελάχιστα και θα περιμένω.Ρωτησα και αλλου (Glass Center) λιγο μετα τις 12οροφες στο Λαγκαδα (Θεσ/νικη). Τους ειπα οτι εβαλα προχθες καπου αλλου τα φιμε και μου ειπαν για τις φυσαλιδες απο την υγρασια οτι θα φυγουν σιγουρα αλλα θα παρει κανα μηνα...
Επισης, ειπαν, για καποιες φυσαλιδες που εχουν μεσα σκονη (εχω 2,3 πολυ μικρες σε 2 παραθυρα) αυτες δε φευγουν και δικαιολογουνται οσο και αν προσεξεις στην τοποθετηση και ας εχεις καθαρισει το τζαμι.
-
Ο χρήστης bad boy έγραψε:
Εμένα μου είπαν ότι είναι νερό και τώρα που κόλλησε η μεμβράνη δεν μπορούν να το σπρώξουν να φύγει, να μην ανυσηχώ γιατί θα φύγει από μόνο του. Μέχρι τώρα (μια βδομάδα) δεν έδειξε σημάδια υποχώρησης αλλά δεν με πειράζει γιατί φαίνονται ελάχιστα και θα περιμένω.
Ρωτησα και αλλου (Glass Center) λιγο μετα τις 12οροφες στο Λαγκαδα (Θεσ/νικη). Τους ειπα οτι εβαλα προχθες καπου αλλου τα φιμε και μου ειπαν για τις φυσαλιδες απο την υγρασια οτι θα φυγουν σιγουρα αλλα θα παρει κανα μηνα...
Επισης, ειπαν, για καποιες φυσαλιδες που εχουν μεσα σκονη (εχω 2,3 πολυ μικρες σε 2 παραθυρα) αυτες δε φευγουν και δικαιολογουνται οσο και αν προσεξεις στην τοποθετηση και ας εχεις καθαρισει το τζαμι.
και εγω αυτο το εχω σε 3-4 σημεια δυστυχως..Σημερα το πηγα στην trim να το δουν και μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα..
Μαλλον η τελειοτητα δεν ειναι και τοσο εφικτη κατα την εγκατασταση.. -
Γειά σας,
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε ζαλίζω αλλά μια και έχεις φυλάδιό τους ρωτώ μπας και βγάλουμε άκρη.Κάθε άλλο , ΔΕΝ με ζαλίζεις, αφού και ΄γώ ψάχνωμαι.
Στο site τους πάντως, τα παρουσιάζουν πολύ καλά.Φιλικά
Μάξιμος
-
Οι προδιαγραφές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές (όπως και οι τιμές) αλλά δεν έχουν φωτογραφίες. Η ολική ακτινοβολία που κόβουν (μοντ. 75) είναι ίδια με τις clima αλλά αφήνουν να περνάει πολύ περισσότερο ορατό φως και κόβουν θερμική ακτινοβολία. Οι 70 είναι εξαιρετικές.
ΕΝΣΤΑΣΗ Θα ήθελα να μάθω πως επιτυγχάνουν μείωση στη θερμική ακτινοβολία 94% Ένα φύλλο αλουμινίου που κόβει όλη την ακτινοβολία, θερμαίνεται και ακτινοβολεί το 50% - δεν μπορείς να κόψεις παραπάνω σε θερμική ακτινοβολία - κάτι περίεργο έχουν οι μετρήσεις. Η llumar πως μετράει, με ίδιο τρόπο;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ